Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ivet bende hep cici mamalar yaparım kocişime bugün buldur pilavı ve kıymalı taze fasulye vardı mesela canım pattis salatası istedi diye onuda yaptım yanınada turşu oh valla turu salata yidim oturdumda pbi iştahlı yimişim vallaa yarınada patis salatamı sulanmasın diye hepsini tuzlamadıydım yarından çoğunu yarına ayırdım yanınada harika pizzamdan yapmayı düşünüyom hayla elmalı kurabiyemle çörek otlu kurabiyemde var misafirmi çağırsam acaba akşama çaya okadar şeyim varkeen

canım bu eşin ve senin vermen gereken bir karar eğer ikisine yetebileceğinize eminseniz ypmanda bir sakınca olmaz yani...
buarada benim ablam pratisyen dr onun ve diğer ablamın ,ablamın görümcelerinin bizim çogu akrabalarımızn dr u muzaffer bey ama bunuda sölemeden edemicem...sadece bana yaramadı...bilion sorunluyum pıhtılıyım
canım benim eşimin arkadaşını hanımıda bizim gibi pıhtılıymış ve 5 tane düşük yapmış oda benden yani..

ewet kuzum tek kalıyorum,aslına eşimle annemgil kızıyolar evde tek kalıyorum diye ama ben artık annemde olsa başka yerde yatamıyorum yaa uykum gelmiyo walla...evim daha rahat geliyo bana...
annem konusunda da dayanamıyorum kuzum yaaa,çoğunlukla ondan bu hale geldim ama yapacak bişey yok..

slm kızlarrrr..nasılsınız? kocişim yok bugün yalnızım evde ilk defa yalnız kalcammm...

nazocum nasılsın

merhaba canım geçmişli okuyordum tam o sırada yeğen geldi onla konuşurken vakit geçmiş sen nasılsın

aşağıdaki fıstıklar geçmişe daldı sanırım huhuuuuuuuuuuuuuu nasılsınız kızlarrr

burdayım canım geçmiş bitmişti ama yeğen konuşuyorda ona dalmışım

selam kızlaaaaarrrrrrrrrrrrr

a. selam

ne yapıyonuz yaa boşverin geçmişi geleceğe bakınnburdasınız ama yazamadınız bir türlü hee..

geldim canım ama çok duramam heralde yeğen geldi çay istiyor

merhaba kızlar.ben paşa nın arkadaşıyım.onun davetiyle geldim....

hoşgeldin canım

h.b kızlar.bende sizlerle aynı dertten müzderipim 2 düşüğüm var 8-10 hafta arası.hiç bir sorun yokken doğal hamile kalamıyorum.5 defa denedik tüp bebeği.

Cnm hoşgeldiiin...Allah bu yolda hepimize sabır versin inş....Ama sabır çok önemli sonra stresten uzak olmaya çalışalım olduğunca....ee sonrada başakcımın dediği gibi yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız inşlah....

merhaba kızlar.ben paşa nın arkadaşıyım.onun davetiyle geldim....

hoşgeldinnnnn

canım sen en son düşükten sonra kürtaj olmadın dimi??? belkide hamişsinidrrrr

yok kürtaja gerek kalmadı kimyasal gebelikmiş...inşallah yaaaa...dr dedi ya bide korunun bu ay die...bizde korunmadık bakalım hayırlısı...

inşallah kızlar.aranıza daha sonra yeniden katılcağım.şimdilik bana müsade....

Kızzz cnm benim hamiş halinle hemidem niler yapmış.....karılar seni örnek alsın...Aaa her gün yumurta yiyiiilerrrkırk yılda bir de çorba

hee yaa alsınlaar 2 koca tencere sos yaptım tam 8 şişe çıktıı 2de önceden vardı yetermiki dahada domatisim duruyo bi 4-5 kavanoz daha çıkar herhaldee :26: ama bidaada uğraşasım yok yav :26:

senin hakkın ödenmez canım, ama sen yinede dikkat et kendine... ilk evlendiğimde eşimin göreve gideceğini öğrenince hiç sallamıyodum annemde kalıyorum diye,şimdi üzülüyorum evimde kalmıyorum diye,demekki zamanla evde kalmaya başlıycam bende..

ulen kızlaaaar kurufasulye çekti canım sayenizde aşermeye başlıyorum buraya gelince aslında aşermem ama... ben bi kalkımda kuru koyayım yarına pişsin ohhh

nasılsın canım? yeğenlerle aran nasıl hala özlüyomusun yalnızlığı???

Ohhhh becerikli hatunumun hali bi başka...Aman çağar kıı hazır yapmışın işte ne güzel...

en son 100 okumuştum özelden mesaj yazmıştım sana bir kaç gün önce

h.b kızlar.bende sizlerle aynı dertten müzderipim 2 düşüğüm var 8-10 hafta arası.hiç bir sorun yokken doğal hamile kalamıyorum.5 defa denedik tüp bebeği.

inşallah kendiliğinden gelir bebeğin tüp bebeğe gerek kalmadan

ne haber kız pattis güzeli...bengicim senin pattissiz yaptığın bişey varmı,kız herşeyde mutlaka pattis var...ama beceriklisin sen maaşallah aferin sana zamaneler senden örnek alsın....bebiş te büyüyor ne güzel kuzum maaşşallah

hee yaa alsınlaar 2 koca tencere sos yaptım tam 8 şişe çıktıı 2de önceden vardı yetermiki dahada domatisim duruyo bi 4-5 kavanoz daha çıkar herhaldee :26: ama bidaada uğraşasım yok yav :26:

Kııız yeter iki kişisiniz zaten...kız sen hamişsin annem o kadar yaptın yiter...kalanlarıda löp löp ye anam oooh

sağolun kızlar benim belimde 2 boynumda da 3 tane nurtopu gibi fıtıklarım var onlar azmıştı yatağa yatırdılar beni,ama neyseki şimdi daha iyiym...

seray bende tekim kuzum..

bende tek kaldım az önce işe geri gitti kocişim komutanları denetlemye kaar akşama mesai yapmış yuh artık yaa sinir oldum ekimde şu denetleme bi biteydide kurtlaydık

oooo iyimiş yeni duyuyom walla bak ama bende kötü bişe oluştu artık gitmicem bida dedim ...yinede sen bilirsin bakarsın senle ii ilgilenir..bende torpilliydim guya sadece sıramı öne alıodu o kadar

aaaaa evet senin yeğen dönemi başladı demii...kolay gelsin cnm...nasıl gidio iimisin?

ben evlendiğim ilk günden beri evde yalnızda olsa evimde durmayı çok seviyorum insanın kendi evi gibisi varmı
yeğenlere şimdilere daha iyiyim küçüğü 2 ye geçti öğlenci akşam 6 da çıkıyor anneside tam 6 da geliyor ne dersleriyle uğraşıyuorum ne bişey
büyüğüde hergün gelmiyor sadece dersi uzayınca bizde kalacak mecburen uzak evi çünkü geçenlerdeki sıkıntımın büyük kısmı geçti

anladım canım sen yine yoğunsun demek..

Cnm mrb....Kız şekerim Aaaa çok şaşırdım şimdikız acelen ne ki anlamadım..?yaş tan dolayı felan mı..?hemen ikinciyi doğurmak istiyom..?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…