Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohh iyi o zaman canım keyfinin yerine gelmesine sevindim...

evet valla birgün ülkeyi terkedecem bu yeğenler yüzünden hatta kardeşler yüzünden hiç dertleri bitmiyor beni bitiriyolar

en son 100 okumuştum özelden mesaj yazmıştım sana bir kaç gün önce

inşallah kendiliğinden gelir bebeğin tüp bebeğe gerek kalmadan
canım sen bana 200 okucem demiştin hatırlarsan onu ekledim sonra yanlışlık olmasın daha 2300 yarın başlıcem okumaya bir yerden haber bekliyom gelirse biticek olmadı ben okucan devamınıanacım kimseden ses çıkmıyoki okusunlar facede yadın anca başka şeyleri yapsınlar dedi kodu olsa hayde
hıh beni çağaymamışsındıy sen kesin söle sölede canım istet banane günahı sana

bende bilmiyorum zaten canım yaa daha karar veremedik dur baklaım hayırlısı ne ise o olsun artık ..
bende tek kaldım az önce işe geri gitti kocişim komutanları denetlemye kaar akşama mesai yapmış yuh artık yaa sinir oldum ekimde şu denetleme bi biteydide kurtlaydık

senin işin zor walla kuzum yaa,ALLAH kolaylık versin.....

evet valla birgün ülkeyi terkedecem bu yeğenler yüzünden hatta kardeşler yüzünden hiç dertleri bitmiyor beni bitiriyolar
walla haklısın yaaa ALLAH kolaylık versin canım sana...iyi sabır var sende..

kız pek severim pattisi haa her türlüsüne bayılırııım olmazmı bebeğim başka tariflerde benim bilmediğim yoktur merak etme sen ivet örnek alsınlar benden

orda faruk demirde var heralde ben ona çok gitmiştim şimdi oraya geçmiş diye duydum...kız o mutlaka fark ücretidir sigortalılardan sadece 20 alıyodur yoksa hayatta 20 ye bakarlarmı...doktorlar hep paracı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…