ben evlendiğim ilk günden beri evde yalnızda olsa evimde durmayı çok seviyorum insanın kendi evi gibisi varmı
yeğenlere şimdilere daha iyiyim küçüğü 2 ye geçti öğlenci akşam 6 da çıkıyor anneside tam 6 da geliyor ne dersleriyle uğraşıyuorum ne bişey
büyüğüde hergün gelmiyor sadece dersi uzayınca bizde kalacak mecburen uzak evi çünkü geçenlerdeki sıkıntımın büyük kısmı geçti
oooo iyimiş yeni duyuyom walla bakama bende kötü bişe oluştu artık gitmicem bida dedim ...yinede sen bilirsin bakarsın senle ii ilgilenir.. bende torpilliydim guya sadece sıramı öne alıodu o kadar
aaaaa evet senin yeğen dönemi başladı demii...kolay gelsin cnm...nasıl gidio iimisin?
canım sen bana 200 okucem demiştin hatırlarsan onu ekledim sonra yanlışlık olmasın daha 2300 yarın başlıcem okumaya bir yerden haber bekliyom gelirse biticek olmadı ben okucan devamınıen son 100 okumuştum özelden mesaj yazmıştım sana bir kaç gün önce
inşallah kendiliğinden gelir bebeğin tüp bebeğe gerek kalmadan
hıh beni çağaymamışsındıy sen kesinsöle sölede canım istet banane günahı sana
pratik yemekleri bebem yumurta malemen makarnanoolduki kız neymiş başağın menüsü merak ettiim :26::26:
hoşgeldinnnnn
yok kürtaja gerek kalmadı kimyasal gebelikmiş...inşallah yaaaa...dr dedi ya bide korunun bu ay die...bizde korunmadık bakalım hayırlısı...
canım gurbet melek canım bebegi sonlandırıcakmış doktor 8 haftalık daha:18::18::18:ay evde ben korkarım tek yaw
gurbi kimdi paşam?
kimyasal gebelik geçirdim cnmm...o nedenle buay korunun dedi...
walla geçen seneki düşüğümdede öle dediler tam 1 sene sonra bi tuttu ama kimyasalmış odabakalım hayırlısı olsun...aynennnnn öle dr aradım bende en son balcalıda dr dediki düşük yapıomusum diince dosyan gelsin numara al baksınlar bi durum görürlerse haber verirler dedi 60 kişi vardı sırada ağzımı açıp bişi demedim...sadece elimdeki tahlillere yorum yapsın istemiştim...çıktım ama ağlaya ağlaya gittim arabaya bi sigara yaktım oturdum kaldım içinde...kocişimi aradım istemiom dr falan die....acıbademe git dedi oda 250 liraymış süleyman cansun demir varmış ii bi dr...ama nereye kadar vercem 250 lira....sonra ablam saolsun bayram beye götürdü hatta ilk muayenemden para almadılar 20 liramış kısss....
inşallah kızlar.aranıza daha sonra yeniden katılcağım.şimdilik bana müsade....
kız nereye gidiyon ne güzel sevişiyoduk şurda eşinle işinmı var dogru süle
anladım canım sen yine yoğunsun demek..
hoşgeldinnnnn
yok kürtaja gerek kalmadı kimyasal gebelikmiş...inşallah yaaaa...dr dedi ya bide korunun bu ay die...bizde korunmadık bakalım hayırlısı...
kız bende yıllar önce gitmiştim cansun demire bana hiçbiri yaramadaı yaa ama ilgili ve iyi bir doktordu tabi parasıda iyi..off aslında artık hiç doktora gitmek istemiyorum ben yaa fobi oldu bende..kız nasıl 20 lira senin gittin ,fark ücreti heralde o kadar....
canın kurumu çekti senin hemen koy suya bari yarına yaparsın...ewet kuzum bende başlarda kalıyodum annemlerde ama şimdi eşim olmazsa hep tek kalıyorum..biraz zor uyuyorum ama olsun...
yaaa şimdi yapsam olmazmı? önce yarım saat haşlarım,sonra koyarım yemeği yatmadan yer yatarım pişmezmiki??
hoşgeldinnnnn
kız bende yıllar önce gitmiştim cansun demire bana hiçbiri yaramadaı yaa ama ilgili ve iyi bir doktordu tabi parasıda iyi..off aslında artık hiç doktora gitmek istemiyorum ben yaa fobi oldu bende..kız nasıl 20 lira senin gittin ,fark ücreti heralde o kadar....
canın kurumu çekti senin hemen koy suya bari yarına yaparsın...ewet kuzum bende başlarda kalıyodum annemlerde ama şimdi eşim olmazsa hep tek kalıyorum..biraz zor uyuyorum ama olsun...
muayene cnm 20 lira olan poliklinik orası sadece kadın hastalıklarıymış...özellikle sordum ablama öle dedi...uygun geldi banada...ordayken muayeneye gelenlerde hep 20 lira ödediler...Ziyapaşa Kadın Doğum ve Çocuk Hastalılkarı Merkezi | ADANA bak drlarıda hep duydugum drlar...
noolduki kız neymiş başağın menüsü merak ettiim :26::26:
Cnm sayfa 6410 a git konuyu anlarsıın öpt kuzum
bende bilmiyorum zaten canım yaa daha karar veremedik dur baklaım hayırlısı ne ise o olsun artık ..oooo iyimiş yeni duyuyom walla bakama bende kötü bişe oluştu artık gitmicem bida dedim ...yinede sen bilirsin bakarsın senle ii ilgilenir.. bende torpilliydim guya sadece sıramı öne alıodu o kadar
aaaaa evet senin yeğen dönemi başladı demii...kolay gelsin cnm...nasıl gidio iimisin?
bende tek kaldım az önce işe geri gitti kocişim komutanları denetlemye kaar akşama mesai yapmış yuh artık yaasinir oldum ekimde şu denetleme bi biteydide kurtlaydık
canım sen bana 200 okucem demiştin hatırlarsan onu ekledim sonra yanlışlık olmasın daha 2300 yarın başlıcem okumaya bir yerden haber bekliyom gelirse biticek olmadı ben okucan devamınıanacım kimseden ses çıkmıyoki okusunlar facede yadın anca başka şeyleri yapsınlar dedi kodu olsa hayde
pratik yemekleri bebem yumurta malemen makarna
hoşgeldinnnnn
canım gurbet melek canım bebegi sonlandırıcakmış doktor 8 haftalık daha
kız nereye gidiyon ne güzel sevişiyoduk şurda eşinle işinmı var dogru süle
canım sen ilk arkadaşın için tefriciye okurmusunuz diye sorduğunda ben 500 okurum dedim ve sana bildirdim 500 okuyunca
sonra birkaç gün öncede özelden mesaj attım sana 100 tane daha okudum diye yani toplamda 600 okudum
yaaa şimdi yapsam olmazmı? önce yarım saat haşlarım,sonra koyarım yemeği yatmadan yer yatarım pişmezmiki??
canım ben acele olunca bir kere kaynatıp yarım saat bekletiyorum sonrada düdüklüye koyuyorum pişiyor
hoşgeldinnnnn
evet valla birgün ülkeyi terkedecem bu yeğenler yüzünden hatta kardeşler yüzünden hiç dertleri bitmiyor beni bitiriyolar
yok kıssss kıyamazsın sen onlara özlersin yinede
canım sen bana 200 okucem demiştin hatırlarsan onu ekledim sonra yanlışlık olmasın daha 2300 yarın başlıcem okumaya bir yerden haber bekliyom gelirse biticek olmadı ben okucan devamınıanacım kimseden ses çıkmıyoki okusunlar facede yadın anca başka şeyleri yapsınlar dedi kodu olsa hayde
canım sen ilk arkadaşın için tefriciye okurmusunuz diye sorduğunda ben 500 okurum dedim ve sana bildirdim 500 okuyunca
sonra birkaç gün öncede özelden mesaj attım sana 100 tane daha okudum diye yani toplamda 600 okudum
canım ben acele olunca bir kere kaynatıp yarım saat bekletiyorum sonrada düdüklüye koyuyorum pişiyor
bekleticek vaktim yokki,bekletmesem nolurki canım? birde düdüklü kullanamaıyom bençokmu zor bi ihtimal bugün o yemeği yapmam sizce:26:
walla haklısın yaaa ALLAH kolaylık versin canım sana...iyi sabır var sende..evet valla birgün ülkeyi terkedecem bu yeğenler yüzünden hatta kardeşler yüzünden hiç dertleri bitmiyor beni bitiriyolar
olur bebammm ama rahatsız olma sakın....kalk koy o zaman hemen haşlansın madem bu kadar çok canın çekti...
Ohhhh becerikli hatunumun hali bi başka...Aman çağar kıı hazır yapmışın işte ne güzel...
sagol bebem ekliyorum hemencik
yok kıssss kıyamazsın sen onlara özlersin yinede
özleyecek fırsat bıraksalar da keşke özlesem
bekleticek vaktim yokki,bekletmesem nolurki canım? birde düdüklü kullanamaıyom bençokmu zor bi ihtimal bugün o yemeği yapmam sizce:26:
sende pişene kadar tencerede pişirirsin neden olmasın hemen koy sen
ne haber kız pattis güzeli...bengicim senin pattissiz yaptığın bişey varmı,kız herşeyde mutlaka pattis var...ama beceriklisin sen maaşallah aferin sana zamaneler senden örnek alsın....bebiş te büyüyor ne güzel kuzum maaşşallah
muayene cnm 20 lira olan poliklinik orası sadece kadın hastalıklarıymış...özellikle sordum ablama öle dedi...uygun geldi banada...ordayken muayeneye gelenlerde hep 20 lira ödediler...Ziyapaşa Kadın Doğum ve Çocuk Hastalılkarı Merkezi | ADANA bak drlarıda hep duydugum drlar...
h.b kızlar.bende sizlerle aynı dertten müzderipim2 düşüğüm var 8-10 hafta arası.hiç bir sorun yokken doğal hamile kalamıyorum.5 defa denedik tüp bebeği.
kız pek severim pattisi haa her türlüsüne bayılırııım olmazmı bebeğim başka tariflerde benim bilmediğim yoktur merak etme senivet örnek alsınlar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?