orda faruk demirde var heralde ben ona çok gitmiştim şimdi oraya geçmiş diye duydum...kız o mutlaka fark ücretidir sigortalılardan sadece 20 alıyodur yoksa hayatta 20 ye bakarlarmı...doktorlar hep paracı..
hadi ben kaçtım kızlar görüşürüzzzz
öyle canım zaten kurumun ne die soruolar...anlamamışım sordugunu pardonn...
özleyecek fırsat bıraksalar da keşke özlesem
canım sen bana 200 okucem demiştin hatırlarsan onu ekledim sonra yanlışlık olmasın daha 2300 yarın başlıcem okumaya bir yerden haber bekliyom gelirse biticek olmadı ben okucan devamınıanacım kimseden ses çıkmıyoki okusunlar facede yadın anca başka şeyleri yapsınlar dedi kodu olsa hayde
sende pişene kadar tencerede pişirirsin neden olmasın hemen koy sen
ney pişene kadar beklicem anlamadım :26: başkasınamı yazıyodun yoksam kızanaaa dimek yumurta menemen makarna haa? :26: kız yumurta menemende var zaten bide niye ayrıyetten yapmışkii :26:
yaa mutlaka öyledir..yoksa ben şok geçirirdim walla ..keşke öyle olsaydı ama nerde..
Kııız yeter iki kişisiniz zaten...kız sen hamişsin annem o kadar yaptın yiter...kalanlarıda löp löp ye anam oooh
bugün analşıldı ben görünmezimhadi ben kaçtım kızlar görüşürüzzzz
ney pişene kadar beklicem anlamadım :26: başkasınamı yazıyodun yoksam kızanaaa dimek yumurta menemen makarna haa? :26: kız yumurta menemende var zaten bide niye ayrıyetten yapmışkii :26:
:44::44::44:ben yazmadım o kelimeyi kim yazdıki evde tekim eşimde gelmedi ya
Kııııız bengi karısııı Allah seni ha ha haaaayyyyyyiyice karıştırmış olayı kııııız sana sayfa 6410 bak konuyu anlarsın didiiiiim yaaaaa ayyyyy ne güldüüüüüm
ama yine ii cnm yaaa özel adana hastanesindede 25 tl muayene fark ücreti...başka neyden para alacaklarki bazı testleri belki parayla yaptırırız ...onunda icabına bakmaya çalışırız artık parasız yapan hastanellerdde falan yaptırrız...
ama yine ii cnm yaaa özel adana hastanesindede 25 tl muayene fark ücreti...başka neyden para alacaklarki bazı testleri belki parayla yaptırırız ...onunda icabına bakmaya çalışırız artık parasız yapan hastanellerdde falan yaptırrız...
Kııııız bengi karısııı Allah seni ha ha haaaayyyyyyiyice karıştırmış olayı kııııız sana sayfa 6410 bak konuyu anlarsın didiiiiim yaaaaa ayyyyy ne güldüüüüüm
tabiki iyi canım...testlerini üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin sen zaten seyhan araştırmaya yakınmışsın..iğnenide raporla alırsın hamile olunca,ücret ödemezsin yoksa çok pahalı..
kız mesajlar karman çorman çıkıyo ondandır...
kız alanyada 40 falandıda biz ücret vermiyoduk ama burdaki özeller hp 12 lira muayene ücretleri süper vallaaüstelik 2li ve 3lü testte 60 liraymış ben 90dır en az diyodm şaşırdım vallaa biissürü özel ve normal hastane olunca ucuz oluyo heralde böyle :26: çok iyi oldu vallaa bide malatyaya git gel sorunu olmasa süper olurdu vallaa
hmmmmm iğne hakkında hiç bilgim yokki benim raporlamı alınıomuş...zaten kullanıcaksam rapor verirler heralde demi..ayrıca geçenki gebeliğimde bana 1 tane iğne vermişti muzaffer bey kendinde varmış...
sigortalıysan rapor çıkarttırıp ücretsiz alabiliyosun canım..sigortan yoksa mecburen ücretle oda çok pahalı..doktorun seni yönlendirir,zaten..çünkü raporu sadece devlet hastanelerinde çıkartabiliyosun,tabi üniversite hastanelerin de de..
kız benimki son yazılanları en başa ayarladım bölesi daha iyiiineyse öğrendim nasılsa yumurta menemen makarna yapmış iştee ne tee oralara yolluyon beni hem siz karıştırmışsınız sayfaları benim yazımı altında yazıyodu ooo :26:
fasulye koydum, pilav yapıyom yetmedi bide tavuk haşlıyorummmve yarım saat sonra yürüyüşe çıkıcaz yetişirmi kızlarr
fasulye koydum, pilav yapıyom yetmedi bide tavuk haşlıyorummmve yarım saat sonra yürüyüşe çıkıcaz yetişirmi kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?