Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

orda faruk demirde var heralde ben ona çok gitmiştim şimdi oraya geçmiş diye duydum...kız o mutlaka fark ücretidir sigortalılardan sadece 20 alıyodur yoksa hayatta 20 ye bakarlarmı...doktorlar hep paracı..

öyle canım zaten kurumun ne die soruolar...anlamamışım sordugunu pardonn...

yaa mutlaka öyledir..yoksa ben şok geçirirdim walla ..keşke öyle olsaydı ama nerde..

ama yine ii cnm yaaa özel adana hastanesindede 25 tl muayene fark ücreti...başka neyden para alacaklarki bazı testleri belki parayla yaptırırız ...onunda icabına bakmaya çalışırız artık parasız yapan hastanellerdde falan yaptırrız...

hadi ben kaçtım kızlar görüşürüzzzz
bugün analşıldı ben görünmezim

tabiki iyi canım...testlerini üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin sen zaten seyhan araştırmaya yakınmışsın..iğnenide raporla alırsın hamile olunca,ücret ödemezsin yoksa çok pahalı..

kız alanyada 40 falandıda biz ücret vermiyoduk ama burdaki özeller hp 12 lira muayene ücretleri süper vallaa üstelik 2li ve 3lü testte 60 liraymış ben 90dır en az diyodm şaşırdım vallaa biissürü özel ve normal hastane olunca ucuz oluyo heralde böyle :26: çok iyi oldu vallaa bide malatyaya git gel sorunu olmasa süper olurdu vallaa

Son düzenleme:
tabiki iyi canım...testlerini üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin sen zaten seyhan araştırmaya yakınmışsın..iğnenide raporla alırsın hamile olunca,ücret ödemezsin yoksa çok pahalı..

hmmmmm iğne hakkında hiç bilgim yokki benim raporlamı alınıomuş...zaten kullanıcaksam rapor verirler heralde demi..ayrıca geçenki gebeliğimde bana 1 tane iğne vermişti muzaffer bey kendinde varmış...

Son düzenleme:

doğrudur büyük şehirlerde pahalı oluyo bide yaaa...sen malatyaya mı gidion her seferinde ...kaç günde bir gidiosun?

hmmmmm iğne hakkında hiç bilgim yokki benim raporlamı alınıomuş...zaten kullanıcaksam rapor verirler heralde demi..ayrıca geçenki gebeliğimde bana 1 tane iğne vermişti muzaffer bey kendinde varmış...

sigortalıysan rapor çıkarttırıp ücretsiz alabiliyosun canım..sigortan yoksa mecburen ücretle oda çok pahalı..doktorun seni yönlendirir,zaten..çünkü raporu sadece devlet hastanelerinde çıkartabiliyosun,tabi üniversite hastanelerin de de..

fasulye koydum, pilav yapıyom yetmedi bide tavuk haşlıyorummm ve yarım saat sonra yürüyüşe çıkıcaz yetişirmi kızlarr

hmmmmm kasımdan sonra eş durumundan sigortalı olcam bi işe girmezsem tabi hayırlısı bakalım...ziraat bankasına başvuracam..3265 eleman alacaklarmış...zor görünsede denicem şansımı...

fasulye koydum, pilav yapıyom yetmedi bide tavuk haşlıyorummm ve yarım saat sonra yürüyüşe çıkıcaz yetişirmi kızlarr

kız ne oldu sana anam bizim kıza bir hamaratlık geldi walla aman maaşallahellerine sağlık kuzum,ama yarım saatte fasulye biraz meçhul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…