Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

fasulye koydum, pilav yapıyom yetmedi bide tavuk haşlıyorummm ve yarım saat sonra yürüyüşe çıkıcaz yetişirmi kızlarr

neeeeeeeeeeeee sen sabah işe gitmicenmi bu kadar şeyle ugraşcan yürüyüşe gitme bari...yada yemekten sonra yürü yaaa varya böle duydukça benimde canım istiyoooo

hmmmmm kasımdan sonra eş durumundan sigortalı olcam bi işe girmezsem tabi hayırlısı bakalım...ziraat bankasına başvuracam..3265 eleman alacaklarmış...zor görünsede denicem şansımı...

olsun canım sen başvurunu yap bakalım hadi hayırlısı...olmazsa da eş durumundan da olursun sigortalı ,doğurusun çicuğunu evinin kadını çicuklarının anası olursun

canım benim özel sigortam var özel hastaneye gidiyorum ,orda dr um yazdı rapor... sigortam da ona karşılık ilaçların parasını karşılıyo.sadece devlette olmuyo yani...

kızlar birde aranızda soğan kürünü uygulayan varmı.varsa nasıl hangi günlerde uyguladınız.

fasulye koydum, pilav yapıyom yetmedi bide tavuk haşlıyorummm ve yarım saat sonra yürüyüşe çıkıcaz yetişirmi kızlarr

aferim kuzum şimdiden yarının yemeğini yapıyon demek tebrikler kız hep aynı tür pilav yapma sebzeli falanda yap arada çok güzel oluyo mesela ben havucu ve kırmızı biberi küçük küçük doğruyom bezelyeyide koyup hepsini haşlıyom sonra pilavını yapıyom sebzelerle beraber pişincede dere otunu doğrayıp üstüne koyuyom karştırıyom haarika oluyoor et suyu varsa hatta et sulu bilem yapabilirsin bol vitamin valllaaa bzimki pirinç ve bezelye yemiyo diyeben pek yapamıyom malesef ondan artıkın özledim vallaa kocişin nöbetçi olduğu bigün yapem bari kendime :26:

çatışmaya gitmişlerdim ben görünmez oldum gerçekten kimse görmiyi beni zaten evde tekim kocişte yok terkedildim amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

olabiliyyyyy...ne görünmezi kıssss ordasın işteee kocişin yok seninde bugün kocalar firar karılar yalnız heeptenn...

5 10 dk gecikmeli yetişebilir...kız bu saatte ne yürüyüşü annem...?
canım ben hergün 3 km yürümek zorundayım.2.5 zor oluyo ama olsun:)

kız ne oldu sana anam bizim kıza bir hamaratlık geldi walla aman maaşallahellerine sağlık kuzum,ama yarım saatte fasulye biraz meçhul gibi
valla yaa noldu bana kendime gelmek istiyorum,suan ayaklarımı uzatıp tv pc vakit geçiriyo olmam lazım,kocişinde gözleri doldu beni böyle görünce:))

neeeeeeeeeeeee sen sabah işe gitmicenmi bu kadar şeyle ugraşcan yürüyüşe gitme bari...yada yemekten sonra yürü yaaa varya böle duydukça benimde canım istiyoooo

gitcem canım 12 ye kadar yolu var hepsini yetişririm inşallahhhhhhh...

çatışmaya gitmişlerdim ben görünmez oldum gerçekten kimse görmiyi beni zaten evde tekim kocişte yok terkedildim amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayyy paşşaaaaam nerdesin gülmekten öldüm...sen oraya yumurta menemen makarna yazdın ya bengiye cvp olaraktan....oda diyoki menemende zatin yumurta var bidaha niye yapmışki.....ha haa haaayyyy

Ammaaaan fenalık geldi kim ne pişiriyosa pişirsin .....yavrular

ALLAH iyiliğini versin..kız ikiniz konuşuyonuz zaten,ne menüymüş beee

canım benim özel sigortam var özel hastaneye gidiyorum ,orda dr um yazdı rapor... sigortam da ona karşılık ilaçların parasını karşılıyo.sadece devlette olmuyo yani...

walla kuzum şimdi yapıyolar demek ki ben hamileyken özeller çıkartmıyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…