fasulye koydum, pilav yapıyom yetmedi bide tavuk haşlıyorummmve yarım saat sonra yürüyüşe çıkıcaz yetişirmi kızlarr
hmmmmm kasımdan sonra eş durumundan sigortalı olcam bi işe girmezsem tabihayırlısı bakalım...ziraat bankasına başvuracam..3265 eleman alacaklarmış...zor görünsede denicem şansımı...
doğrudur büyük şehirlerde pahalı oluyo bide yaaa...sen malatyaya mı gidion her seferinde ...kaç günde bir gidiosun?
olsun canım sen başvurunu yap bakalım hadi hayırlısı...olmazsa da eş durumundan da olursun sigortalı ,doğurusun çicuğunu evinin kadını çicuklarının anası olursun
bu başak sevinç ve eroş karıları nerdeler bugün
evet kuzum ilçede yokki kadın doğum mecbur gidiyoz ayda 1 falan gidiyom canım şimdilik
özleyecek fırsat bıraksalar da keşke özlesem
kız benimki son yazılanları en başa ayarladım bölesi daha iyiiineyse öğrendim nasılsa yumurta menemen makarna yapmış iştee ne tee oralara yolluyon beni hem siz karıştırmışsınız sayfaları benim yazımı altında yazıyodu ooo :26:
Hasbin Allah veli ven vekiiiiil......ayy ateş bastı....yumurta menemen makarna aynı gün yapmamııışşşşşşşşşş....Al kopyala yapıştır yaptııım öööf..artık anlarsın inş lah...bi de diyoki menemende zaten yumurta var bida niye yapmış kiii....
ayen1986 kullanıcısından alıntı
evet kızzzz benımde kocam öyle valla cok anlayıslııı cok beklentısı olmaz benden baska koca olsa bızı kapının onune koyardııı zaaar
evet ya aynen valla kapıya konardık Allah dağına göre kar veriyor tatlım
benm eşim türlü türlü yemeklerden hoşlanmaz.
bak sana kısır döngü halindeki menümüzü yazıyım
menemen
makarna
sade yumurta
ucuklu yumurta
peynirli yumurta
sebzeli omlet
pirinç pilavı
çok nadir patlıcan oturtma
kırk yılda bir mercimek çorbası
her gün tek çeşit yer.
bu saydıklarım akşam yemeği haa kahvaltı sanma
ewet ya özledim hepsini gelseler di keşke onlarlada ecuk sohbet edrdik..
sigortalıysan rapor çıkarttırıp ücretsiz alabiliyosun canım..sigortan yoksa mecburen ücretle oda çok pahalı..doktorun seni yönlendirir,zaten..çünkü raporu sadece devlet hastanelerinde çıkartabiliyosun,tabi üniversite hastanelerin de de..
bu başak sevinç ve eroş karıları nerdeler bugün
Hasbin Allah veli ven vekiiiiil......ayy ateş bastı....yumurta menemen makarna aynı gün yapmamııışşşşşşşşşş....Al kopyala yapıştır yaptııım öööf..artık anlarsın inş lah...bi de diyoki menemende zaten yumurta var bida niye yapmış kiii....
ayen1986 kullanıcısından alıntı
evet kızzzz benımde kocam öyle valla cok anlayıslııı cok beklentısı olmaz benden baska koca olsa bızı kapının onune koyardııı zaaar
evet ya aynen valla kapıya konardık Allah dağına göre kar veriyor tatlım
benm eşim türlü türlü yemeklerden hoşlanmaz.
bak sana kısır döngü halindeki menümüzü yazıyım
menemen
makarna
sade yumurta
ucuklu yumurta
peynirli yumurta
sebzeli omlet
pirinç pilavı
çok nadir patlıcan oturtma
kırk yılda bir mercimek çorbası
her gün tek çeşit yer.
bu saydıklarım akşam yemeği haa kahvaltı sanma
fasulye koydum, pilav yapıyom yetmedi bide tavuk haşlıyorummmve yarım saat sonra yürüyüşe çıkıcaz yetişirmi kızlarr
çatışmaya gitmişlerdim ben görünmez oldum gerçekten kimse görmiyi beni zaten evde tekim kocişte yok terkedildim amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım ben hergün 3 km yürümek zorundayım.2.5 zor oluyo ama olsun:)5 10 dk gecikmeli yetişebilir...kız bu saatte ne yürüyüşü annem...?
valla yaa noldu bana kendime gelmek istiyorum,suan ayaklarımı uzatıp tv pc vakit geçiriyo olmam lazım,kocişinde gözleri doldu beni böyle görünce:))kız ne oldu sana anam bizim kıza bir hamaratlık geldi walla aman maaşallah ellerine sağlık kuzum,ama yarım saatte fasulye biraz meçhul gibi
neeeeeeeeeeeeesen sabah işe gitmicenmi bu kadar şeyle ugraşcan yürüyüşe gitme bari...yada yemekten sonra yürü yaaa varya böle duydukça benimde canım istiyoooo
çatışmaya gitmişlerdim ben görünmez oldum gerçekten kimse görmiyi beni zaten evde tekim kocişte yok terkedildim amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ammaaaan fenalık geldi kim ne pişiriyosa pişirsin .....yavrular
canım benim özel sigortam var özel hastaneye gidiyorum ,orda dr um yazdı rapor... sigortam da ona karşılık ilaçların parasını karşılıyo.sadece devlette olmuyo yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?