aferim kuzum şimdiden yarının yemeğini yapıyon demek tebrikler kız hep aynı tür pilav yapma sebzeli falanda yap arada çok güzel oluyo mesela ben havucu ve kırmızı biberi küçük küçük doğruyom bezelyeyide koyup hepsini haşlıyom sonra pilavını yapıyom sebzelerle beraber pişincede dere otunu doğrayıp üstüne koyuyom karştırıyom haarika oluyoor et suyu varsa hatta et sulu bilem yapabilirsin bol vitamin valllaaabzimki pirinç ve bezelye yemiyo diyeben pek yapamıyom malesef ondan artıkın özledim vallaa kocişin nöbetçi olduğu bigün yapem bari kendime :26:
canım ben hergün 3 km yürümek zorundayım.2.5 zor oluyo ama olsun:)
valla yaa noldu bana kendime gelmek istiyorum,suan ayaklarımı uzatıp tv pc vakit geçiriyo olmam lazım,kocişinde gözleri doldu beni böyle görünce:))
gitcem canım 12 ye kadar yolu var hepsini yetişririm inşallahhhhhhh...
ALLAH iyiliğini versin..kız ikiniz konuşuyonuz zaten,ne menüymüş beee
walla kuzum şimdi yapıyolar demek ki ben hamileyken özeller çıkartmıyodu..
valla yaa noldu bana kendime gelmek istiyorum,suan ayaklarımı uzatıp tv pc vakit geçiriyo olmam lazım,kocişinde gözleri doldu beni böyle görünce:))
gitcem canım 12 ye kadar yolu var hepsini yetişririm inşallahhhhhhh...
Ayyy paşşaaaaam nerdesin gülmekten öldüm...sen oraya yumurta menemen makarna yazdın ya bengiye cvp olaraktan....oda diyoki menemende zatin yumurta var bidaha niye yapmışki.....ha haa haaayyyy
Hııııı ee kolay gelsin o zaman tatlım hamilesin ondan mı verdi doktor yürüyüşü...?
kız dur adamın sevincini kursağında bırakma hemen... sen anne olacan kuzum artık arada böyle ataklar yapmalısın...
kız bak hala yazıyon hani fenalık gelmişti
Hasbin Allah veli ven vekiiiiil......ayy ateş bastı....yumurta menemen makarna aynı gün yapmamııışşşşşşşşşş....Al kopyala yapıştır yaptııım öööf..artık anlarsın inş lah...bi de diyoki menemende zaten yumurta var bida niye yapmış kiii....
ayen1986 kullanıcısından alıntı
evet kızzzz benımde kocam öyle valla cok anlayıslııı cok beklentısı olmaz benden baska koca olsa bızı kapının onune koyardııı zaaar
evet ya aynen valla kapıya konardık Allah dağına göre kar veriyor tatlım
benm eşim türlü türlü yemeklerden hoşlanmaz.
bak sana kısır döngü halindeki menümüzü yazıyım
menemen
makarna
sade yumurta
ucuklu yumurta
peynirli yumurta
sebzeli omlet
pirinç pilavı
çok nadir patlıcan oturtma
kırk yılda bir mercimek çorbası
her gün tek çeşit yer.
bu saydıklarım akşam yemeği haa kahvaltı sanma
ay hadi yaa yazı vallaa insan genede yapar bişiler yaa ben en az 2 çeşit olmayınca rahat etmiyo içim eşimde çok yorma kendini kahvaltılık çıkarsanda olur derdi hep hiç fark etmez onun içinde ister makarna koyayım ister kahvaltılık gık demezsever makarnayı falan helede yoğurtlusunuuu bazen evde yemek olmayınca yapıyom kocişe yoğurtlu makarna falan yanınada turşu çıkarıyom oldu bittii insan hep yemek yemektende bıkıyor arada pasta salata türü yapıyom değişiklik iyi oluyoo
normal pilavı tutturdumda sebzelisi kaldıı
Ayy sorma kızlar bi menü yazmış(başak,ayen)bende takıldım onlara güldüm felan aaay bengi yanlış anladı menüyüde ona gülüyom yaaa anlatıyom anlamıyoda hatun...
canım biz pıhtılılarda hamileyken yürüyüş çok önemliymiş,hareketli olmamız gerekiyomuş.valla her muayenede dr yürüyosun demi diye soruyo...alla alla neden yürümek zorundasın kısss...benim canım çıktı bugün accık yürüdüm...yetiştirirsin cnmmm Allah kolaylıklar versin...yarasın bebişe ve sana
evet canım alışmak lazım,saldımı gidiyo zaten insan ne zamandır doğru dürüst yemek yapmıyorum evde...kız dur adamın sevincini kursağında bırakma hemen... sen anne olacan kuzum artık arada böyle ataklar yapmalısın...
kız bak hala yazıyon hani fenalık gelmişti
Hııııı ee kolay gelsin o zaman tatlım hamilesin ondan mı verdi doktor yürüyüşü...?
canım evet hem normal hamişlerin yürümesi normal doğumu kolaylaştırıyomuş,hemde ben pıhtılı oldugum için yürüyüş şart dedi daktır,hamişler sizde ihmal etmeyindoğumu kolay yaparsınız valla bir çırpıda pırt diye çıkar bebiş:)
kızlar birde aranızda soğan kürünü uygulayan varmı.varsa nasıl hangi günlerde uyguladınız.
ay hadi yaa yazı vallaa insan genede yapar bişiler yaa ben en az 2 çeşit olmayınca rahat etmiyo içim eşimde çok yorma kendini kahvaltılık çıkarsanda olur derdi hep hiç fark etmez onun içinde ister makarna koyayım ister kahvaltılık gık demezsever makarnayı falan helede yoğurtlusunuuu bazen evde yemek olmayınca yapıyom kocişe yoğurtlu makarna falan yanınada turşu çıkarıyom oldu bittii insan hep yemek yemektende bıkıyor arada pasta salata türü yapıyom değişiklik iyi oluyoo
ayyyy karı anladı sonunda olayı şükür....
şu begiduyu bir sustursunnnnnnn, hatun ayaklı yemek kitabı gibi sürekli aklında bişiler var:) başakk saff ankara kızı işte benim gibiyavrum omletin her çeşidini biliyooo
yaaaaaaaaaaaa makarna istedi cnmmmm yoğurt yok amaaaa( komsuya sorim bari uyumamıstır inşallah...
aha gerçek duman geliyo yavaşş,yavaş...
başak yazmışsa ondan ortalık kesin karışır zaten....ne menü vermişse karı kızn aklı karıştı demek,gerçi oda tam karıştırmiş
Ayy sorma kızlar bi menü yazmış(başak,ayen)bende takıldım onlara güldüm felan aaay bengi yanlış anladı menüyüde ona gülüyom yaaa anlatıyom anlamıyoda hatun...
fazla rol yapamadım canım yaa ama açlık insana herşeyi yaptırıyomuş onu anladım,canım bi kuru çekti ne hale geldim:) pilavla tavuk oldu ama fasulye biraz zor gibi
canım biz pıhtılılarda hamileyken yürüyüş çok önemliymiş,hareketli olmamız gerekiyomuş.valla her muayenede dr yürüyosun demi diye soruyo...
evet canım alışmak lazım,saldımı gidiyo zaten insan ne zamandır doğru dürüst yemek yapmıyorum evde...
canım evet hem normal hamişlerin yürümesi normal doğumu kolaylaştırıyomuş,hemde ben pıhtılı oldugum için yürüyüş şart dedi daktır,hamişler sizde ihmal etmeyindoğumu kolay yaparsınız valla bir çırpıda pırt diye çıkar bebiş:)
ewet canım yürüyüşü ihmal etme...iyi oldu o zaman bak gaza geldin 3 çeşit yaptın demkki marifetlisin istersen yaparsın sen bebamm
normal pilavı tutturdumda sebzelisi kaldıı
ben uyguladım canım ve sayesinde hamiş kaldım o ay kistlerimi küçültmüştü yumurtam o sayede büyüdübe adetin ilk günü başladım sabah akşam aç karna içtim 14 gün falan içiliyo canım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?