Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

normal pilavı tutturdumda sebzelisi kaldıı

alla alla neden yürümek zorundasın kısss...benim canım çıktı bugün accık yürüdüm...yetiştirirsin cnmmm Allah kolaylıklar versin...yarasın bebişe ve sana

ALLAH iyiliğini versin..kız ikiniz konuşuyonuz zaten,ne menüymüş beee

walla kuzum şimdi yapıyolar demek ki ben hamileyken özeller çıkartmıyodu..

Ayy sorma kızlar bi menü yazmış(başak,ayen)bende takıldım onlara güldüm felan aaay bengi yanlış anladı menüyüde ona gülüyom yaaa anlatıyom anlamıyoda hatun...

kız dur adamın sevincini kursağında bırakma hemen... sen anne olacan kuzum artık arada böyle ataklar yapmalısın...
Ayyy paşşaaaaam nerdesin gülmekten öldüm...sen oraya yumurta menemen makarna yazdın ya bengiye cvp olaraktan....oda diyoki menemende zatin yumurta var bidaha niye yapmışki.....ha haa haaayyyy

kız bak hala yazıyon hani fenalık gelmişti

kız dur adamın sevincini kursağında bırakma hemen... sen anne olacan kuzum artık arada böyle ataklar yapmalısın...

Kız paşada biliyoda bu konuyu aa o geldi diye yazdım karı hemen gitmiş....bide görünmez oldum diyooo

normal pilavı tutturdumda sebzelisi kaldıı
aha gerçek duman geliyo yavaşş,yavaş...
Ayy sorma kızlar bi menü yazmış(başak,ayen)bende takıldım onlara güldüm felan aaay bengi yanlış anladı menüyüde ona gülüyom yaaa anlatıyom anlamıyoda hatun...

başak yazmışsa ondan ortalık kesin karışır zaten....ne menü vermişse karı kızn aklı karıştı demek,gerçi oda tam karıştırmiş

ya varya totom uyuştu haaaaa offff nasıl oturuomuş benim kocam böle saatlerce kucağında laptopla merak ediom yani...ben dayanamıomm....accık cıkcam kızlarr...gelirim yine inşallahh...uyuya kalmazsam...

alla alla neden yürümek zorundasın kısss...benim canım çıktı bugün accık yürüdüm...yetiştirirsin cnmmm Allah kolaylıklar versin...yarasın bebişe ve sana
canım biz pıhtılılarda hamileyken yürüyüş çok önemliymiş,hareketli olmamız gerekiyomuş.valla her muayenede dr yürüyosun demi diye soruyo...

evet canım alışmak lazım,saldımı gidiyo zaten insan ne zamandır doğru dürüst yemek yapmıyorum evde...

kızlar birde aranızda soğan kürünü uygulayan varmı.varsa nasıl hangi günlerde uyguladınız.

ben uyguladım canım ve sayesinde hamiş kaldım o ay kistlerimi küçültmüştü yumurtam o sayede büyüdü be adetin ilk günü başladım sabah akşam aç karna içtim 14 gün falan içiliyo canım bu

aha gerçek duman geliyo yavaşş,yavaş...

başak yazmışsa ondan ortalık kesin karışır zaten....ne menü vermişse karı kızn aklı karıştı demek,gerçi oda tam karıştırmiş

fazla rol yapamadım canım yaa ama açlık insana herşeyi yaptırıyomuş onu anladım,canım bi kuru çekti ne hale geldim:) pilavla tavuk oldu ama fasulye biraz zor gibi

kız ben salakmıyım anladık işte düzgün yazsaydınız baştan beri anlardık heraldeee :26:

çok saolasın canım.bazı kişiler adete 10 gün kala başlıyormuş ama ya o ay hamileysen düşüğe sebep olmazmı diye tereddütte kaldım açıkçası.birdahaki adetimle başlıyım ozaman.inşallah şifa olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…