Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kız düdüklüde yapmadın mı fasülyeyi..?
yok canım düdüklünün düdüğünden korkuyom ben öylece kutusuyla duruyo açmadım evlendiğimden beri

kız ben salakmıyım anladık işte düzgün yazsaydınız baştan beri anlardık heraldeee :26:

Aaaa tüüüh utanmaz anam kendimi parçaladım anlatayım diye sayfa num.virdim o kadar bide azarlıyo teee oralara gönderdin diye....ee gine anlamadın....aaa en son kopyala yapıştır yaptımmıda anladın....hııııh

allah ne demeyim emiii plavıda tutturamıyonmu bi kız? yapabilcek olsan maklube tarifi verirdim sana ya neysee boşver ozaman kuzum

her zaman tutmuyo canım genelde misafir geleceği zaman heyecandan yapamıyorum:)) boşver maklubeyi filan şimdi perte çıktım ben fasulye pişsin yeterrr

ayyyy karı anladı sonunda olayı şükür....
sende rahatladınmı defne öldürdünüz beni bugün
yaaaaaaaaaaaa makarna istedi cnmmmm yoğurt yok amaaaa( komsuya sorim bari uyumamıstır inşallah...
aha bir tane daha....ay ama bende çok sewrim ve çok ta güzel yaparım yoğurtlu makarnayııı..
fazla rol yapamadım canım yaa ama açlık insana herşeyi yaptırıyomuş onu anladım,canım bi kuru çekti ne hale geldim:) pilavla tavuk oldu ama fasulye biraz zor gibi
e ben sana dedim fasulye öyle hemen olurmu yarım saatte..daha çok pişmesi lazım onun çok..boşuna ağlama..
kız ben salakmıyım anladık işte düzgün yazsaydınız baştan beri anlardık heraldeee :26:

bengi öldürdün beni

her zaman tutmuyo canım genelde misafir geleceği zaman heyecandan yapamıyorum:)) boşver maklubeyi filan şimdi perte çıktım ben fasulye pişsin yeterrr

Kıııız korkma kız bişicik olmaz aaa insan düdüklü kullanmaz mı...?kız hem düdüklüde daha sağlıklı pişiyo yimekler hemde daha kolay ve çabuk...bence dene tatlıım

ay dumaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn sewiyom seniiiiiiiii

kız BENGİ karı yemekten bahsetme diyor aşeriyom diyorrrrr,sen maklube diyon

defneeeeeeeeeeee kız walla arkası yarın gibi devam ediyonuz karnım ağrıdı gülmekten ayyyyy
bencede Allahtan açıkmı die tlf açtım getirdiler yoğurdu su koydum walla yapimde yiyim

kız bu saatte niye yiyonuz hesi size et yağ olaraktan geri döner ona göre.....

ama ben diyorum bu bengi çok iştahlı anlatıyor diye....

Ayyyyy kız sorma vallla benimde karnım ağrıyo artık gülmekten oooooooyyyy

ben çıkıyom kızlar biraz daha pişsin yürüyüşe çıkıcam görüşürz öptüm sizi
fasulye pişince haber vermicenmi bize,görüşürüz canım
walla bende güzel yapıommm gel yiyelimm kısss...bu saattede yersem nolur bilmiom...ablam kilo almak için gecenın bi yarısı yapar yerdi

ay keşke gelsem ama sen ye ben bu saatte bişey yemem...kilo olur tabikide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…