canım biz pıhtılılarda hamileyken yürüyüş çok önemliymiş,hareketli olmamız gerekiyomuş.valla her muayenede dr yürüyosun demi diye soruyo...
evet canım alışmak lazım,saldımı gidiyo zaten insan ne zamandır doğru dürüst yemek yapmıyorum evde...
canım evet hem normal hamişlerin yürümesi normal doğumu kolaylaştırıyomuş,hemde ben pıhtılı oldugum için yürüyüş şart dedi daktır,hamişler sizde ihmal etmeyindoğumu kolay yaparsınız valla bir çırpıda pırt diye çıkar bebiş:)
hmmm onu bilmiodum kısss ii oldu duydugum...ben bakkala gidiom yoğurt almaya kız bengisuuu yogurtlu makarna dedin yogurt yok evde koydum kafaya yicem walla
yok canım düdüklünün düdüğünden korkuyom ben öylece kutusuyla duruyo açmadım evlendiğimden beriKız düdüklüde yapmadın mı fasülyeyi..?
canım biz pıhtılılarda hamileyken yürüyüş çok önemliymiş,hareketli olmamız gerekiyomuş.valla her muayenede dr yürüyosun demi diye soruyo...
evet canım alışmak lazım,saldımı gidiyo zaten insan ne zamandır doğru dürüst yemek yapmıyorum evde...
ewet canım yürüyüşü ihmal etme...iyi oldu o zaman bak gaza geldin 3 çeşit yaptın demkki marifetlisin istersen yaparsın sen bebamm
yaa bakma sen işte canım ben evde olsam iyi bi ev hanımı olurum diyorum,hayat şartları tembel yaptı beninapim işde çok yorulunca evde bişey yapamıyorum
nese cnm napcan herşey bebiş için Rabbim korusun ikinizide....
hmmm onu bilmiodum kısss ii oldu duydugum...ben bakkala gidiom yoğurt almaya kız bengisuuu yogurtlu makarna dedin yogurt yok evde koydum kafaya yicem walla
bengisu yemek anlatmaya devam etme olurmu bak kız gece gece yollara düştü
kız ben salakmıyım anladık işte düzgün yazsaydınız baştan beri anlardık heraldeee :26:
allah ne demeyim emiii plavıda tutturamıyonmu bi kız?yapabilcek olsan maklube tarifi verirdim sana ya neysee boşver ozaman kuzum
sende rahatladınmı defne öldürdünüz beni bugünayyyy karı anladı sonunda olayı şükür....
aha bir tane daha....ay ama bende çok sewrim ve çok ta güzel yaparım yoğurtlu makarnayııı..yaaaaaaaaaaaa makarna istedi cnmmmm yoğurt yok amaaaa( komsuya sorim bari uyumamıstır inşallah...
e ben sana dedim fasulye öyle hemen olurmu yarım saatte..daha çok pişmesi lazım onun çok..boşuna ağlama..fazla rol yapamadım canım yaa ama açlık insana herşeyi yaptırıyomuş onu anladım,canım bi kuru çekti ne hale geldim:) pilavla tavuk oldu ama fasulye biraz zor gibi
kız ben salakmıyım anladık işte düzgün yazsaydınız baştan beri anlardık heraldeee :26:
her zaman tutmuyo canım genelde misafir geleceği zaman heyecandan yapamıyorum:)) boşver maklubeyi filan şimdi perte çıktım ben fasulye pişsin yeterrr
bengisu yemek anlatmaya devam etme olurmu bak kız gece gece yollara düştü
bencede Allahtan açıkmı die tlf açtım getirdiler yoğurdusu koydum walla yapimde yiyim
her zaman tutmuyo canım genelde misafir geleceği zaman heyecandan yapamıyorum:)) boşver maklubeyi filan şimdi perte çıktım ben fasulye pişsin yeterrr
ayyyy karı anladı sonunda olayı şükür....
hıh siz anlatmakta beceriksizseniz ben naapiim
sende rahatladınmı defne öldürdünüz beni bugün
walla bende güzel yapıommm gel yiyelimm kısss...bu saattede yersem nolur bilmiom...ablam kilo almak için gecenın bi yarısı yapar yerdi
ay dumaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn sewiyom seniiiiiiiii
kız BENGİ karı yemekten bahsetme diyor aşeriyom diyorrrrr,sen maklube diyon
defneeeeeeeeeeee kız walla arkası yarın gibi devam ediyonuz karnım ağrıdı gülmekten ayyyyyAaaa tüüüh utanmaz anam kendimi parçaladım anlatayım diye sayfa num.virdim o kadar bide azarlıyo teee oralara gönderdin diye ....ee gine anlamadın....aaa en son kopyala yapıştır yaptımmıda anladın....hııııh
bencede Allahtan açıkmı die tlf açtım getirdiler yoğurdusu koydum walla yapimde yiyim
Kız paşada biliyoda bu konuyu aa o geldi diye yazdım karı hemen gitmiş....bide görünmez oldum diyooo
kaçmadınki kız burdayım teldeymuzaktan izliyom sizi
defneeeeeeeeeeee kız walla arkası yarın gibi devam ediyonuz karnım ağrıdı gülmekten ayyyyy
kız bu saatte niye yiyonuz hesi size et yağ olaraktan geri döner ona göre.....
ama ben diyorum bu bengi çok iştahlı anlatıyor diye....
fasulye pişince haber vermicenmi bize,görüşürüz canımben çıkıyom kızlar biraz daha pişsin yürüyüşe çıkıcam görüşürz öptüm sizi
walla bende güzel yapıommm gel yiyelimm kısss...bu saattede yersem nolur bilmiom...ablam kilo almak için gecenın bi yarısı yapar yerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?