Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

napim canım istedi harbi ağzımın suyu aktııı yani et olarakmı döner nasıl dönerse dönsün ...

Ayyyyy kız sorma vallla benimde karnım ağrıyo artık gülmekten oooooooyyyy

iyi oldu güldük sayenizde,zaten bu öyle bir geçer zamanki hep melankoli geçiyo...bende onu bırakıp sizi takip ettim...kız ben sana mesaj yazdım korunuyormuydun diye görmedin galiba...

olursa olsun naapalım yaani tatlı canımıza fedaa olsun yavrumada feda olsun benimde canım ekşi istedi gittim biyas daha pattis satamla turşudan kodum bide kavun doğradım koci kavunlarımı götürüyo bilee neyse bilgisayarı istiyo veriim bari şimdilik hoşçakalıın

ewet canım erken düşüklerde yani haftası çok küçükse bir regl bekleyin diyorlar zaten rahim toparlanmadan bebekte tutunamıyor sen rgl den sonra bırak...tam gaz çalışın,hayırlısı..

kız ben hamişlere bişey demiyom..seray hamiş değil ya ona didim hamişler tabiki canları istiyosa yesinler pattis güzelim..

fasulye pişince haber vermicenmi bize,görüşürüz canım

ay keşke gelsem ama sen ye ben bu saatte bişey yemem...kilo olur tabikide...

olsun walla hiç yapmadıgım bişe ama buaralar bi garibim pisboğazlıgım üstünde ben yerim senın yerine

ewet canım erken düşüklerde yani haftası çok küçükse bir regl bekleyin diyorlar zaten rahim toparlanmadan bebekte tutunamıyor sen rgl den sonra bırak...tam gaz çalışın,hayırlısı..

Evet bende ilk regliden sonra başlamayı düşünüyorumbakalım inş olur....hayırlısı..

Kıızlaar kocam çağrıyooooo Ayyyyyyyy çok güldüm valla....bugün....hepinizi seviyorummm iyigcleeeerrrrrrr

ohhh afiyet olsun benim yerimede yee bende yarın yaparım kendime,senin yerine de tekrar yerim kız benimkinin üzerine sosda dök ben soslu severim
arkadaşla konuşuyom bebm dertlide

ah ah dertsiz insan yok kii....

Kıızlaar kocam çağrıyooooo Ayyyyyyyy çok güldüm valla....bugün....hepinizi seviyorummm iyigcleeeerrrrrrr

ii geceler canımmmm

ohhh afiyet olsun benim yerimede yee bende yarın yaparım kendime,senin yerine de tekrar yerim kız benimkinin üzerine sosda dök ben soslu severim

ah ah dertsiz insan yok kii....

yerim cnmmm sos yapmadım walla sossuz daha cok seviom ben sadece yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…