Niye uzaktan izliyon karı gelsene....
defneeeeeeeeeeee kız walla arkası yarın gibi devam ediyonuz karnım ağrıdı gülmekten ayyyyy
kız bu saatte niye yiyonuz hesi size et yağ olaraktan geri döner ona göre.....
ama ben diyorum bu bengi çok iştahlı anlatıyor diye....
:82::82::86::86::78::102::102::122::122::123::123::131::132::124:
ayyyy karı anladı sonunda olayı şükür....
hıh siz anlatmakta beceriksizseniz ben naapiim
şu begiduyu bir sustursunnnnnnn, hatun ayaklı yemek kitabı gibi sürekli aklında bişiler var:) başakk saff ankara kızı işte benim gibiyavrum omletin her çeşidini biliyooo
hıh kıskanman leeeynsusturamazsınız beniii bende omletin her çeşidini bilirim ama sadece sabahları yaparııım isterseniz karışık omlet tarifi verem size biii parnaklarınızı yersiniz yada onu ayenle başağa veriyim en iyisi en çok onlara lazım madem habire onları yiyolaaar
Ayyyyy kız sorma vallla benimde karnım ağrıyo artık gülmekten oooooooyyyy
yaaaaaaaaaaaa makarna istedi cnmmmm yoğurt yok amaaaa( komsuya sorim bari uyumamıstır inşallah...
sor bakalım kapısını dinle ses geliyosa öle çal kapıyı yalnız başka türlü sesler geliyosadarahatsız etme kız belkim iş üstündedirler bu saatteee
:82::82::86::86::78::102::102::122::122::123::123::131::132::124:
napim canım istedi harbi ağzımın suyu aktııı yaniet olarakmı döner nasıl dönerse dönsün ...
iyi oldu güldük sayenizde,zaten bu öyle bir geçer zamanki hep melankoli geçiyo...bende onu bırakıp sizi takip ettim...kız ben sana mesaj yazdım korunuyormuydun diye görmedin galiba...[/QUO
Hııııı bu kadar olayın arasında onu atlamışım cnmValla düşük kanamasından sonra daha ilk reglimi olmadım...bi doktor ilk regliden sonra vücut normale döner tekrar başlayabilirsin dedi..öbürü 2.den sonra dedi..ama erken düşük old.için ilk inden sonra başla diyolar bakalım şimdilik korunuyorum....:26::26:
defneeeeeeeeeeee kız walla arkası yarın gibi devam ediyonuz karnım ağrıdı gülmekten ayyyyy
kız bu saatte niye yiyonuz hesi size et yağ olaraktan geri döner ona göre.....
ama ben diyorum bu bengi çok iştahlı anlatıyor diye....
Hııııı bu kadar olayın arasında onu atlamışım cnmValla düşük kanamasından sonra daha ilk reglimi olmadım...bi doktor ilk regliden sonra vücut normale döner tekrar başlayabilirsin dedi..öbürü 2.den sonra dedi..ama erken düşük old.için ilk inden sonra başla diyolar bakalım şimdilik korunuyorum....:26::26:
olursa olsun naapalım yaani tatlı canımıza fedaa olsun yavrumada feda olsun benimde canım ekşi istedi gittim biyas daha pattis satamla turşudan kodum bide kavun doğradım kocikavunlarımı götürüyo bilee neyse bilgisayarı istiyo veriim bari şimdilik hoşçakalıın
fasulye pişince haber vermicenmi bize,görüşürüz canım
ay keşke gelsem ama sen ye ben bu saatte bişey yemem...kilo olur tabikide...
sor bakalım kapısını dinle ses geliyosa öle çal kapıyı yalnız başka türlü sesler geliyosadarahatsız etme kız belkim iş üstündedirler bu saatteee
sordum tlf actım yokmuş bakkalı aradım getirdiler pişti hazır ve nazır yememi beklio yanımda
piştimi kız yiyonmu
yicem şimdiiiiiiiii
Eeee madim izliyodun uzaktan gördün mü sana yazdımıııı...?bakeeem..?
kocişinmi geldi....
ewet canım erken düşüklerde yani haftası çok küçükse bir regl bekleyin diyorlar zaten rahim toparlanmadan bebekte tutunamıyor sen rgl den sonra bırak...tam gaz çalışın,hayırlısı..
ohhh afiyet olsun benim yerimede yee bende yarın yaparım kendime,senin yerine de tekrar yerim kız benimkinin üzerine sosda dök ben soslu severimolsun walla hiç yapmadıgım bişe ama buaralar bi garibim pisboğazlıgım üstündeben yerim senın yerine
sordum tlf actım yokmuş bakkalı aradım getirdiler pişti hazır ve nazır yememi beklio yanımda
yicem şimdiiiiiiiii
arkadaşla konuşuyom bebm dertlide
Kıızlaar kocam çağrıyooooo Ayyyyyyyy çok güldüm valla....bugün....hepinizi seviyorummm iyigcleeeerrrrrrr
ohhh afiyet olsun benim yerimede yee bende yarın yaparım kendime,senin yerine de tekrar yerim kız benimkinin üzerine sosda dök ben soslu severim
ah ah dertsiz insan yok kii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?