Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yuh bu uzun cümleyi kurdunmu gerçekten
korkulur senden
kocana şikayet etmesin

menü hazır cnmmm tavuk kanat ve incik fırında kızartıcam yanına patatesde koycam fırına...pilav salata turşu...yeter bu kadar..bide kek yapim diom ama üşeniom yawwww...ayrıca çok acıktım makarna yiyom şimdi

ahahahahahahaha süpersin yaaaa...susmuş kalmış kadın

kaynananda ınceden ıyı laf sokuyooo gelın alınca hızmetcı aldık sanıolar heraldee

iyi dedim ama 7 senedir tek başıma misafir ağırlıyom bana soran yok dedim senin kızının anası var şükür bak koşmuşsun hemen dedim
benim anam yoook bacım yook burda üstelik çocuğa koşturuyom tek başıma dedim
şok oldu nefesi kesildi resmen

aaaa unuttum dünde dolma yapmıştım bitek ben yedim gerisi duruo onuda cıkartırım...çok acı olmuş ama antep biberi feci yapmış...

yuh bu uzun cümleyi kurdunmu gerçekten
korkulur senden
kocana şikayet etmesin

:99: evet nefes almadan konuştum kaynanam aboo şuna bak hele dedi bende haksızmıyım didim
merak etme kocamı aradım ondan önce söledim annen böyle dedi bende böyle dedim dedim
iyi yapmışsın kendi işini hallet beni karıştırma didi

bendede bugün
tavuklu havuçlu papatesli bezelye yimee var
tereyağlı bulgur pilavı
yoğurtu makarna
cacık (kocaya)
turşu ayran

sımdı senın ıyı dedıkodu yapıolardır kızıylaaa iyi demıssın bogasım gelıyo boyle ınsanlarııı bıde kızlarına hızmet ettırselerdı rahatlıcaklardıı.... kocana soyle onlarııııı hemenn

ne war beee

bayıldım özellikle gidecem istanbula bakacam karıya

sabak uyku sersemiydim melek tarafıma gelmişsin
ikizlerim nirden bildin

salladım valla ama ikizler ikircikli olur ondan bildim burcunun zöelliğini özenle taşıyosun

ciğit neydi bilmiyom ama ciğit bunlar

senı gerceklere alıstırıyorummm okadar

aferin fettan akıllı karı
kocan anasından duysa kimbilir nerelere gider konu

söledim yapsın dedikodumu kız daha dötüm yeni yer gördü az sonrada oğlum gelir
kendi evime yetiştimde onlar kaldı bide evleri kör itin öldüğü yerde yani bana uzak ay heç güleceğim yoktu
salladım valla ama ikizler ikircikli olur ondan bildim burcunun zöelliğini özenle taşıyosun

ciğit neydi bilmiyom ama ciğit bunlar

ÇİĞİT o ç ile hiçmi duymadın hamilelik lekesi atarya dikkat et başak ordan çatlar sonra eyi yağla oraları

bendede bugün
tavuklu havuçlu papatesli bezelye yimee var
tereyağlı bulgur pilavı
yoğurtu makarna
cacık (kocaya)
turşu ayran

ohhhh güzel menü ama fazla sevmem ben bezelyeyi kocişim hiç yemez hele...yaa sevinç bimde efsanenin yasemin kokulu pirinci var bilionmu ben resmen o pilava aşeriom yaaa...hergün verseler yerim wallaa...ondan yapcam şimdi dört gözle bekliom wallaaa...

ayen sen gitte menü düşün

adamın parası kalmadı dışarda yiye yiye

kuzum takmıycan tabi işe falan gir bi istersen yada kendine bi meşgale bul uğraşacak kcişinle gezin tozun tatile çıkın arkadaşlarnızla buluşun yapacak şey çok bende mesela taşınma dönemimize gelmişti taşındıktan sonra memlekete gittim orda 18.günümde dktora gittiydim yumurtam 20 milimdi çok şaşırdım babam eşim be çatlatma iğnesi aradık tm eczanelerde nyse vuruldum o gün ertesi akşamda iişkiye girdik ama işte ondada aklımıza bebek olmasn diye yanımda seksüü şeylerim vardı onları falan giydim aklını başından aldım herüfün herneyse tutunmuş bebişim habire gezdik tozduk ordam antepe gittik düğün falan aklıma bile gelmedi pek antepte ter basmaları yanmalarımdan falan biraz anlar gibi oldum ya onuda sıcağa verdim öle yaani düşünmiycen başka yolu yok canım inşllah en kısa zamanda gelir seninde bebişin

hee bimdede satılıyor çok övüyorlar kilosu 4,5 tl
sırf merakımdan deneyecem bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…