Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kı saat 5 olmuş yimeğemi başlanır bu saattee

6 ya gelio daha başlamadım napimm çabuk olur bu yemek keki koyarım şimdi...sonrada o pişerkene tavukları avcarlar pattisi dorarım...o pişincede onu sürerim olur...7,30 a anca gelirler çünküü

az sonra oğlum gelir ben çıkarım yemeği banyosu ödevi
offffffffffffffffffffffffffff bide kaynanatör sinir etti

çıkıyom ben yimekte pişmiş görüşürük bacılar oğlumla ilgileneyim hepinizi seviyorum
başakıda

hee yaa bi tuzdan ekşiden vaz geçmiyom naapiim :26: turşuda yenmiycek sevilmiycek gibi diilkiii bende az önce akşama olan makarna salatasının malzemelerini doğruyodum havucu görüce daynaadım kedime bi ekşili havuç havuç salatası yaptımda yidim acıktıydım kesmedi ne yisem acabaa? :44:

olsun napımm kocam benı olede sever bayılır hatta bana ( sakın soyle bı espırı yapma kocan evet catlaklarını gorunce bayılır fılan gıbıı ok )

yok aklıma bilem gelmemişti benide kocam sever bikerem çatlasamda ama çatlamadım

çeşit çeşit yapcaktın ya zati vaktin yok yapmaya

hamile kalınca mecbur yiyicen yapıcan kendine biliyon dimi

he bılıom hamıleyken saolsunlar evıme yemegımı yapıp getırıolardııı :26::26::26::26: börülcenden hala ses yok heraldee neyse sen yıne basla askoomm senı sevıyorummm bayılıorumm sana dıe bagırmayaa hakettı oo zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…