Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız senin yiğenlerinden çocuk bakmak gınaa gelmişte ondan istemezsin yavrim ama paşa için iyi olacaktır

len kaynoşun ne güne duruyoo madem fırın vermediler size in orda pişir ne pişireceksen hatta bezdir onlarıki size fırın alsınlaaar
he mantıklı aslında ama benim halim yok zırt zırt 2kat inip çıkmaya

hak etti hakettii tamam bu akşam yapıyım yine

kim getiriyodu kız yemeği

kız basak senın nıye fırının yokk :26::26: kız evı almazmı beyaz esyayııı :26::26: sızın orda koynosgılınmı alması gerekıoo:26:

cnm ben kaynoşla oturuyodum bi kaç. aya kadar yeni çıktıme vime

hiç bişi almadılar

bizde ev yaptırdık borçlardan dolayı bişi alamdık

zamanla olcak artık

he mantıklı aslında ama benim halim yok zırt zırt 2kat inip çıkmaya

hak etti hakettii tamam bu akşam yapıyım yine

kim getiriyodu kız yemeği

heaa suyu ısındı onunnn annemler teyzelerımm kaynosss aslında benım kaynos ıyıde börülcenın doldurusuna gelıyor bencee kandırıyor zaar kadınıı

hadi ben gene mutfağa dönüyom gündüz temizliğimikekimi yaptım şimdide pizzamı yapem makarnalarımıda haşlayım bi sarımsağı yoğurtlaması kalsın en sona bide havucuu tuzu falan hadi baaay

heaa suyu ısındı onunnn annemler teyzelerımm kaynosss aslında benım kaynos ıyıde börülcenın doldurusuna gelıyor bencee kandırıyor zaar kadınıı

ohh maaşallah rahatsın sen

kıskanıyosa napsın anasını doldurur tabi

sende inadına iyi ol kaynoşla

cnm ben kaynoşla oturuyodum bi kaç. aya kadar yeni çıktıme vime

hiç bişi almadılar

bizde ev yaptırdık borçlardan dolayı bişi alamdık

zamanla olcak artık

anladımm kuzumm off kaynosla oturdun bıdee zorduu dimiii :26::26: neyse mıs gıbı evıne gecmıssınnn sen kocanla nasıl evlendın görücü usulumu yoksa sevgılımıydınızzz bızz sevgılıydıkkk

evet cnm 3 sene oturdum ne sen sor ne ben anlatiyim

en sonunda dfayanamayıp anamın yanına kaçtım orda hamile olduğumu öğrenip geldim kocam hemen evimizi yaptırdı çok şükür

bizde 5 yıl görüştük cnm

ayy demekkı bunlarınn ev yaptırmaya nıyetı yokmuss demekkı hep bırlıkte oturun ıstıolarmıss neysekı kocann senden yana yaa :26::26::26: ınsan 3 senede hıc sıze esya almazmıı evın bı tasını yaptırmazmıı yaa hay allaammm :18::18: neyse sende yavas yavas guzel guzel dızersın evınııı

ayencm ben çıkkyıım accık
pc başında fazla oturamıyom öptüm seniiii adanalı

evet cnm yaa insa hiçmi bişi yapmaz düşünürsen kafayı yersin kendi akıl sağlığım için umursamamaya çalışıyoum.
kocamla iyi oluyumda gerisi teferruat
hele ki 3 yıl tek odada yaşadıktan sonra evim bana saray gibi geliyor bilemezsin
yavaş yavaş dizeriz dediğin gibi

yükleme testimi yaptırcan?
evet canım kafamı karıştıyo bu iş benim yaa, önce test yapacaklar sonuca göre şekermi yükleyecekler bana? yaaaa kızlar bi anlatın sırayla nolucak banaa:18::18:
canım tebrikleeeerrr allah tamamına erdirsin
duymamıştım valla kafam karıştı aç kalmama gerek yok belkide bu karılar beni kandırıyo olabilirmi başak??? dr umu arayıp sorsammı acaba ota moka arıyorum buna da arayım nolcekkk

amannnnn kimse kalmamışşşşş:)iyi kaynatmışınız ha bende orda ütüyle cebelleştim yazdan buyana biriken ütüyü siz düşünün zavallı kocam kendi birer birer ütüleyip giymişti yaz boyuama yaşık onnnaaaaavalla canım çıktı...................sevinç bende maraştayım ama adanadanım:)

duymamıştım valla kafam karıştı aç kalmama gerek yok belkide bu karılar beni kandırıyo olabilirmi başak??? dr umu arayıp sorsammı acaba ota moka arıyorum buna da arayım nolcekkk

her moka arıyonmu kız sende

tatlım banada aç gel demişlerdi ama kağan kocatepe şart değild emişti

sen bilirsin:101:

tşk ederiiim cnm arkadaşıım beniiim:)) smileylerim olsa gönderirdim ama daha gelmediii....(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…