en rahat nazo yazısını görünce suratım ekşidi
tamda yeğen anca çıktı pc den ben girmiştim yazını gördüm sıkıldığım anda
birde bugün 12 de geldi bir daha ders yok bugün dedi içim sıkıldı
ay bende diyorum neden gelmiyor acaba diye iyiki gelmemişin bak yaramış
dönüşün muhteşem oldu RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok doğru tesbit hatta şu sıralar 1 aydır kardeşim ve oğlu bende
ablamın liseye giden oğluda bende ne kadar rahat olabilirim sizce
eşimin izinli gününde istediğimizi yapmayı özledim valla
neyseki kardeşim ev buldu pazartesi taşınacak yavaş yavaş yerleşse en azından 10 gün sonra rahatım birazda olsa
hadi inşallah zamanı gelmiştir
keşke takmasak ama bunada şükür RABBİM bebek fikrini unutturacak dert vermesin yeterki
çocuk bakmak diyince bana fenalık geliyor valla anca kendi çocuğumuz olursa iyi fikir
yoksa sevecem verecem anasına bakımını sorumluluğunu almak istemem
banada kaç kere dediler çocuk bakmak için istemem dedim söyledikleri anda içime sıkıntı giriyor
he mantıklı aslında ama benim halim yok zırt zırt 2kat inip çıkmayalen kaynoşun ne güne duruyoo madem fırın vermediler size in orda pişir ne pişireceksen hatta bezdir onlarıki size fırın alsınlaaar
he bılıom hamıleyken saolsunlar evıme yemegımı yapıp getırıolardııı :26::26::26::26: börülcenden hala ses yok heraldee neyse sen yıne basla askoomm senı sevıyorummm bayılıorumm sana dıe bagırmayaa hakettı oo zilli
kız basak senın nıye fırının yokk :26::26: kız evı almazmı beyaz esyayııı :26::26: sızın orda koynosgılınmı alması gerekıoo:26:
he mantıklı aslında ama benim halim yok zırt zırt 2kat inip çıkmaya
hak etti hakettii tamam bu akşam yapıyım yine
kim getiriyodu kız yemeği
heaa suyu ısındı onunnnannemler teyzelerımm kaynosss aslında benım kaynos ıyıde börülcenın doldurusuna gelıyor bencee kandırıyor zaar kadınıı
cnm ben kaynoşla oturuyodum bi kaç. aya kadar yeni çıktıme vime
hiç bişi almadılar
bizde ev yaptırdık borçlardan dolayı bişi alamdık
zamanla olcak artık
anladımm kuzumm off kaynosla oturdun bıdeezorduu dimiii :26::26: neyse mıs gıbı evıne gecmıssınnn sen kocanla nasıl evlendın görücü usulumu yoksa sevgılımıydınızzz bızz sevgılıydıkkk
evet cnm 3 sene oturdum ne sen sor ne ben anlatiyim
en sonunda dfayanamayıp anamın yanına kaçtım orda hamile olduğumu öğrenip geldim kocam hemen evimizi yaptırdı çok şükür
bizde 5 yıl görüştük cnm
ayencm ben çıkkyıım accık
pc başında fazla oturamıyom öptüm seniiii adanalı
ayy demekkı bunlarınn ev yaptırmaya nıyetı yokmussdemekkı hep bırlıkte oturun ıstıolarmıss neysekı kocann senden yana yaa :26::26::26: ınsan 3 senede hıc sıze esya almazmıı evın bı tasını yaptırmazmıı yaa hay allaammm :18::18: neyse sende yavas yavas guzel guzel dızersın evınııı
evet canım kafamı karıştıyo bu iş benim yaa, önce test yapacaklar sonuca göre şekermi yükleyecekler bana? yaaaa kızlar bi anlatın sırayla nolucak banaa:18::18:yükleme testimi yaptırcan?
canım tebrikleeeerrr allah tamamına erdirsinamiin isteyen herkesin başına versin rabbim nasıl güzel bir his hepiniz yaşayın kızlar
evetttt kan testimiz de pozitif seraycım minik mercimek 3 haftalıkmışş darısı hepinize inşallah bizde sağ salim kavuşalım tek duam bu
duymamıştım valla kafam karıştı aç kalmama gerek yok belkide bu karılar beni kandırıyo olabilirmi başak??? dr umu arayıp sorsammı acaba ota moka arıyorum buna da arayım nolcekkkaminnnnnnnnn
yeşill çok korkuttun beni çatlıyor muyum
kız kocatepe aç tok fark etmez didi duymadınmı belki ondan öğrenmiştir
evet ya bana da 10 eylül sat demiş.
satı ben söylüyom batı siz anlayın demek istiyo heralde
Myhoss
Hayirli olsunnn
Allahh tamamina erdirsin insallahh
kız sende kaç tane kanka var duymasınlar vallabundan sonra buralardasın dimi
canım tebrikleeeerrr allah tamamına erdirsin
duymamıştım valla kafam karıştı aç kalmama gerek yok belkide bu karılar beni kandırıyo olabilirmi başak??? dr umu arayıp sorsammı acaba ota moka arıyorum buna da arayım nolcekkk
amiiin çok tşk ederim
kanka çookkkburalardayım başakçım sizden birsürü öneri istiycem
ooo o zaman takıl tatlım buraya neler var bizde neler:13:
yardım ederim sana ağlama
çok geçmş olsun cnm Rabbmö bi daha yaşatmasın
senin hazırmı çantan cnm:26::26:
ne düştüğü pek mühim diil sankiçok sağol cnm benm darısı senin bebişe olur inşallah tez vakitte
çok sağol cnm
darısı senin bebişe inşallahh teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?