Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aboooow neeey...kız size kardiiş gelmesiin bu saatten sonra....ha ha haaaayy....:))

kadın bana komşular ev görmeye gelceklermiş
ben hamileyim karnım gözümde ağırlaştım iş yapamıyom çok yoaruluyom diyemem
mecbur gelcekler
fırınımda yok onlara kolay bişiler napsam

Aaa ev mi aldın leeen...?şekerim hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla,sevinçle,bebiş sesleriyle oturmak nasip olsuuun inşlah....:))

sen daha çok kilo vercen anlaşılan küççüçük çiçukla baş edemiyon
basa cikiyom sen sana bak daha dogurmadan basa cikamaz oldun
kuzum akşam yemeğinden önce içebilirsin hatta gece yatarken bie içebilirsin fark yapmaz yiterki günde 2 kez iç çokta aç alman şart diil
tsk ederim ictikten sonra 20 dk bisi yemiyom dorumu
bes yilmiiiii 17 yasindayken bulmus su kariya bakkkkkk
hee cok memnun oldum bende aynen BASAK bir adanali daha geldi gozlerin aydin ustelik benim gibi marasta
Höööö.....bat mı...? Kııı ben bu sat ı biliyeem de bat ne ola ki...?

uzayda felanmi yasiyon bat beklenen adet tarihi demek

Heee ne biilem yavrunmm daha yeni ilgilenmeye başladım bu işlernen...(

uleeeeeeeen akılsıııız karıllaaaar...o kadarınıııı biliyiiiz herhal...gerisini soooraa anlatacaaaaam...smiley im olsaydı görürrdünüüz şinciik siiz hıııııh....

Tbrr ederiiiiiiiiiiiiiim cnnnnnmmmmmm inş darısı bizlerin başınaaaa....:))

Hıııı iyi demişsin valla şiikeriim...biz olunca bişiciik sormazlar kendilerine gelince hep beklerler amma...hııııh..oooohh miiis...:))

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek oldugunuz için bugün iş başı yaptım çok yoruldum iş yerim çok şrin hesap ettik ayda 135 tl yol tutyor ablamın eşiyle konuştuk patrom maaş ne kadar dedim ban çalış görelim hünerini öyle verelim maaşını dedieve 8 geliyodu geldim şimdi burdan yürüme mesafesi metroyo 15 dakika metroyla oraya gitmesi 30 daikika merroyla iş yerinin arası 20 dakikabugünlük yemegim var yarın ne yaparım allah bilirbakalım gittigi yere kadar bacılar ya ecden çıktım gene azdı benim panik atak duayla selevatlarla geçti çok şükür yarın oglumla kızımı veterinere götürücem kontpolleri var işşallah bir sorunları yoktur işe geç gidicem ogalnla kzı gösteriyim eve getiriyim temem sonra ver elini iş yerim bende artık iş kadını oldum yaşasın enişte benden memnün kaldı hemen gittim oraları dip köşe temizledim evde nasılsam öle milleti makinalardan kaldırdım ay dedim çok pis çalışıyosunuz ablamın eşindeki tepki aynen budedi paşa sonra süpür ay eniştecim dedim bu pislikte çalışamam ben ya deidm tepki aynen buablam dedi paşa enişten coşucek burası ev degil dedi biraz evde takıldım oglumun karnını annesi doyurdu uyuttu bende bulaşıkları yıkadım yatak odasını düzelttim yavrumun kıyafetlerini hem öptüm hem ütüledim allahım minnacıklard kıyafetleri sonra yavrum uyandı üstünüd egiştirdim hayallere daldım ablamı aradım geldi gittik iş yerine çay demledim çay içtik bardakları yıkadım tezgahı sildim wc bol deterjan almam lazım hijyen için ablam diyoki eşine paşa burdayken yandınız kırkbirle dedi onlar oldu işçi ben oldum patrıon bugün işşallah kapının önüne konmam ne yapayım bisligin içinde çalışamıyorum kardeşim benden havadizler böyle geçmişe gittim şöyle alıntı almadım anca namazı kıldım marketi yaptım yeni oturdum popomun üstüne

cnm ben kaynoşla oturuyodum bi kaç. aya kadar yeni çıktıme vime

hiç bişi almadılar

bizde ev yaptırdık borçlardan dolayı bişi alamdık

zamanla olcak artık

Boşver şiikeriim kocisinle huzura ermişsin ya önemli olan o...gerisi alınır nasılsa yavaş yavaş....:))

kız sen işemi girdin anaaaa ne işi bu? hayırdır nerden çıktı ne kaçırdım ben?
her moka arıyonmu kız sende

tatlım banada aç gel demişlerdi ama kağan kocatepe şart değild emişti

sen bilirsin:101:

valla genelde arıyorum canım yaa napayım pimpirikliyim ben,o da ara diyo zaten 4.dür aynı dr a gidiyorum artık anladı beni:) neyse bende aç giderim artık riske girmeyim...

Son düzenleme:
slm bacılar naber ben bayadır gıremedım basım kalabalıktı.. gecmısıde okuyamıcam sımdı yorgunum ama zaten merak eden olmamıştır dıye tahmın edıyom bebek sekerı ısıne gırıstım ben hadı hayırlısı:18::18: kuzenım doğum yapcak ona hedıye yaptırayım dedım bugun geldı aman allahım facıaa.. resmen dolandırıcı cıktı adamlar.. öle oluncada bende kendı ısımı kendım yapmaya karar verdım hahha yetenek varmış meğer bende artık bu ısı tıcarete dokcem

Hıııı ooo ne güzel akıl etmişsin cnm bravooo valla..hadi bakalıım inş bol kazançlarrrrr.....:))oohhh miiis...:))

Hıııı ooo ne güzel akıl etmişsin cnm bravooo valla..hadi bakalıım inş bol kazançlarrrrr.....:))oohhh miiis...:))

hahaha bakalım benımkısı henuz hayalde ama yınede esden dosttan aldığım siparışlerle goturcem bu işi.. eh uygunada yaparım sonucta paraya ıhtıyacım yok cok sukur evde can sıkıntısından oyalanacak iş buldum kendıme daha ne ısterım Allahtan cocuktan baska

Olsun şekeriim paraya ihtiyacın olmasada diidiiiğin gibi hem sıkıntını alır hemidem bişeyler üretmiş olucaksın ne güzel..:))bakarsııın tutar paraya da ihtiyacıın yokmuş açarsıın o zaman bi tüükkan ooh miis :)) işleri büyütürsüün bellli mi oluur....:)))İnşlah bebiş in de olur hayırlısıyla cnm..:))

Cnm hoşgeldiin....Yaşadıkların zor seninde tabii...üzüldüüm...hepimizin yaşadıkları kendine göre zor ne yazık ki.....benimde ilk hamileliğim ilk haftalarında düşükle sonuçlandı ama burda destekler öyle güzel ki insan yeniden umut buluyoo...:))basaksscıım sayende şiikeriim topikin sahibesiii.....:))inş lah sende en kısa zamanda yeniden hamiş olursun bebişini de sağlığıyla kucağına alırsıın cnm...:))

kız o yazıyı yazdığında saat 5mişte ondan 5te didim ama daha hayla karı başlamamış bileem

bengicimmmm tam 7,30 da oturmuştuk sofraya bayağ beverikli olmaya başlamışım ben kızzz bugün farkettim

ellerine sağlık kuzucummmmm walla fazla ara verirsen bu karıların çenesine yetişemen ona göre

biliyorum ben seniiii hiç anlatma

kız başak ne koyucan kuzcuğun adını

Ege koyduk teyzesidoğuma kadar değişmezse
gerçi doğuma da bişi kalmadı ama
tşk ederiiim cnm arkadaşıım beniiim:)) smileylerim olsa gönderirdim ama daha gelmediii....(

deli karı smileyler zamanla mı gelcek sen getircen

ben yaptırdım şeker yükleme testini aç gidiosun cnmm...önce bi kan alıolar sonra 2 bardak glukozlu su içirdiler banasanırım 75 gr glukozla yaptılar yanlış hatırlamıosam ama... (sana kaç gr verirse dr un ona göre içirirler)...içtikten 1,5 saat sonra gidion bidaha kan alıolar o arada bişe yiyip içmicen ama (ben dayanamıodum su içiodum söledim azar azar iç dediler )1,5 saat sonra tekrar gidiosun yine kan alıolar okadar sonrada hemennnn karnını doyurmaya açlıktan başıma ağrı girmişti ve en son ölçümde şekerim 67 ye düşmüş düşün artık....ama şunuda söleyim benim durumum farklıydı çünkü annem babam şeker hastası annem insülin kullanıo ailede var yani...ki bendede yüksek çıktıgı oluyodu....tek gitme derim benden tavsiye...belki seninki daha kısa sürer ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…