Gi basak bu koy sutu varya onu kaynatiyom iyice 15 dk felan sonra sicak sicak cam siseye koyup agzina 2-3 kat katlanmis tsrec sarip kapagini kapatiyom soguyynca at dolaba bisi olmuyor
oglumun yuzune renk geliyor valla maasallah kemikleri cok guclu
hazir ilacli sutu ha icmissin ha icmemissin.
kaynanamda boyle sut yogurt cok tuketir ew yapimi
kari 60 a merdiven dayadi hayla adet goruyor
kadın bana komşular ev görmeye gelceklermiş
ben hamileyim karnım gözümde ağırlaştım iş yapamıyom çok yoaruluyom diyemem
mecbur gelcekler
fırınımda yok onlara kolay bişiler napsam
Daha once verdiydim dimeyin kari alzaymirli herkes tekrar yazsin
liste yenilenecek
sen daha çok kilo vercen anlaşılan küççüçük çiçukla baş edemiyon
tsk ederim ictikten sonra 20 dk bisi yemiyom dorumukuzum akşam yemeğinden önce içebilirsin hatta gece yatarken bie içebilirsin fark yapmaz yiterki günde 2 kez iç çokta aç alman şart diil
evet cnm 3 sene oturdum ne sen sor ne ben anlatiyim
en sonunda dfayanamayıp anamın yanına kaçtım orda hamile olduğumu öğrenip geldim kocam hemen evimizi yaptırdı çok şükür
bizde 5 yıl görüştük cnm
hee cok memnun oldum bende aynen BASAK bir adanali daha geldi gozlerin aydin ustelik benim gibi marastaamannnnn kimse kalmamışşşşş:)iyi kaynatmışınız ha bende orda ütüyle cebelleştim yazdan buyana biriken ütüyü siz düşünün zavallı kocam kendi birer birer ütüleyip giymişti yaz boyuama yaşık onnnaaaaa valla canım çıktı...................sevinç bende maraştayım ama adanadanım:)
Höööö.....bat mı...? Kııı ben bu sat ı biliyeem de bat ne ola ki...?
basa cikiyom sen sana bak daha dogurmadan basa cikamaz oldun
tsk ederim ictikten sonra 20 dk bisi yemiyom dorumu
bes yilmiiiii 17 yasindayken bulmus su kariya bakkkkkk
hee cok memnun oldum bende aynen BASAK bir adanali daha geldi gozlerin aydin ustelik benim gibi marasta
uzayda felanmi yasiyon bat beklenen adet tarihi demek
he bi acayip kadın başka hesap açmş
--------
cigit ne bebide kukuşuma yakın bacağımda var kocaman oldu yanık gibi halada büyüyo
doğru söylüyom hiç çatlakım yok hergün yağlanıp kremleniyom umarım bundan sonrada olmaz
birazda ırsi sanırım. eskilerin karınları hep çatlak kaynoşun benim halamın falan
önceden krem falan kullanmazlarmş mecbur çatlarmş ama annemde yok:101:
saol canımmm uzun zamandır gelmiyodum evet biraz kötü geçti bu hamile kalma dönemi siteden uzak kalmayı tercih ettim bu yüzden stres yapmama sebep oluyodu
bu ay iki tane kuzenimin düğünü vardı onlarla koşturduk yorgunluktan öldük doğru düzgün ilişki bile olmadı ve günüm nerdeyse 1 hafta geçmiş farkında değilim
bu sabah farkına vardım test yaptım ve şoookkk inanamadım başka bi marka aldım tekrarladım onda da kıpkırmızı çizgi çıktı şimdi kanımızı verdik bakalım 12 de alıcam
bayaaaann tanısabılrmıyııızzz
az önce kaynoşun ağzının payını virdim sonundaa
yarın akrabaları börülceye ev görmesine gidecek
bu arada börülce evleneli 2 sene oldu zor kabul ettiler
üstelik öğretmen koca yaz geçti tam okulların açıldığı vakit ve hafta içi
neyse az önce aramış bana diyorki bir arayıp sormadın yarın için napıyonuz diye
sarma dolma yaptık yorulduk diyor.
ben : ooo ellerinize sağlık ben ne misafirler ağırladım bir sarma dolma yapın demedim zaten sizde yapmadınız hangi misafirimde aradınız sordunu yardım gerekmi diye:99:
maaşallah kızının annesi var babaannesi var bugünden yetişmişsiniz benim kimsem olmadığı halde sormadınız ne yaptın necisin demediniz üstelik bir tanede çocuğum vardı :99:
hayret ediyorum size valla zaten kızını benim semalarda heç görmedim okuldan yeni geldim akşamada daha yimek yok maaşallah ben herşeye tek başıma yetişiyom
kaynanam : ........ önce ses yok sonra kısık bir sesle kızım çalışıyor ya
ben : kızın 1 haftadır raporlu evde yan gelip yatıyor biliyorum
kaynanam : siz iyi olunda evinizde olun
ben : hee saol bişe diyonmu yemek yapacam
kaynanam : yok hakana selam söyle
ben
cnm ben kaynoşla oturuyodum bi kaç. aya kadar yeni çıktıme vime
hiç bişi almadılar
bizde ev yaptırdık borçlardan dolayı bişi alamdık
zamanla olcak artık
kız sen işemi girdin anaaaa ne işi bu? hayırdır nerden çıktı ne kaçırdım ben?canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek oldugunuz için bugün iş başı yaptımçok yoruldum iş yerim çok şrin hesap ettik ayda 135 tl yol tutyor ablamın eşiyle konuştuk patrom maaş ne kadar dedim ban çalış görelim hünerini öyle verelim maaşını dedieve 8 geliyodu geldim şimdi burdan yürüme mesafesi metroyo 15 dakika metroyla oraya gitmesi 30 daikika merroyla iş yerinin arası 20 dakikabugünlük yemegim var yarın ne yaparım allah bilirbakalım gittigi yere kadar bacılar ya ecden çıktım gene azdı benim panik atak duayla selevatlarla geçti çok şükür yarın oglumla kızımı veterinere götürücem kontpolleri var işşallah bir sorunları yoktur işe geç gidicem ogalnla kzı gösteriyim eve getiriyim temem sonra ver elini iş yerim bende artık iş kadını oldum yaşasın enişte benden memnün kaldı hemen gittim oraları dip köşe temizledim evde nasılsam öle milleti makinalardan kaldırdım ay dedim çok pis çalışıyosunuz ablamın eşindeki tepki aynen bu dedi paşa sonra süpür ay eniştecim dedim bu pislikte çalışamam ben ya deidm tepki aynen bu ablam dedi paşa enişten coşucek burası ev degil dedi biraz evde takıldım oglumun karnını annesi doyurdu uyuttu bende bulaşıkları yıkadım yatak odasını düzelttim yavrumun kıyafetlerini hem öptüm hem ütüledim allahım minnacıklard kıyafetleri sonra yavrum uyandı üstünüd egiştirdim hayallere daldım ablamı aradım geldi gittik iş yerine çay demledim çay içtik bardakları yıkadım tezgahı sildim wc bol deterjan almam lazım hijyen için ablam diyoki eşine paşa burdayken yandınız kırkbirle dedi onlar oldu işçi ben oldum patrıon bugün işşallah kapının önüne konmam ne yapayım bisligin içinde çalışamıyorum kardeşim benden havadizler böyle geçmişe gittim şöyle alıntı almadım anca namazı kıldım marketi yaptım yeni oturdum popomun üstüne
her moka arıyonmu kız sende
tatlım banada aç gel demişlerdi ama kağan kocatepe şart değild emişti
sen bilirsin:101:
slm bacılar naber ben bayadır gıremedım basım kalabalıktı.. gecmısıde okuyamıcam sımdı yorgunum ama zaten merak eden olmamıştır dıye tahmın edıyombebek sekerı ısıne gırıstım ben hadı hayırlısı:18::18: kuzenım doğum yapcak ona hedıye yaptırayım dedım bugun geldı aman allahım facıaa.. resmen dolandırıcı cıktı adamlar.. öle oluncada bende kendı ısımı kendım yapmaya karar verdım hahha yetenek varmış meğer bende artık bu ısı tıcarete dokcem
Hıııı ooo ne güzel akıl etmişsin cnm bravooo valla..hadi bakalıım inş bol kazançlarrrrr.....:))oohhh miiis...:))
hahaha bakalım benımkısı henuz hayalde ama yınede esden dosttan aldığım siparışlerle goturcem bu işi.. eh uygunada yaparım sonucta paraya ıhtıyacım yok cok sukur evde can sıkıntısından oyalanacak iş buldum kendıme daha ne ısterım Allahtan cocuktan baska
kız o yazıyı yazdığında saat 5mişte ondan 5te didim ama daha hayla karı başlamamış bileem
amannnnn kimse kalmamışşşşş:)iyi kaynatmışınız ha bende orda ütüyle cebelleştim yazdan buyana biriken ütüyü siz düşünün zavallı kocam kendi birer birer ütüleyip giymişti yaz boyuama yaşık onnnaaaaa valla canım çıktı...................sevinç bende maraştayım ama adanadanım:)
biliyorum ben seniiii hiç anlatma
kız başak ne koyucan kuzcuğun adını
tşk ederiiim cnm arkadaşıım beniiim:)) smileylerim olsa gönderirdim ama daha gelmediii....(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?