Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengiii içtim zabah soğanımı aç karnıma
içebildim ama çok zorlanmadım
içemeyenler eyi nazlıymış annem

kör it nerde ölmüşte

tamam hamilelik lekesi ya yüzde olur ya karında olur vs vs

ama sonradan çatlaka dönüştüğünü duymmaştım

dur ben doktora soriim

hadi yaa nerdeyse hamişliği yarılamışken olmuş bide yaa ah canım ya başın sağolsun ben klomenle tedavi görüyodum ama 4 ay olmadıydı 5.ayımda gene klomen kullandım ama adetimle soğan suyunada başladıydım vee kistlerim küçülmüş yumoşum büyümüştü 20 milimdi inanamadım bide çatlatma iğnesi vuruldum öyle kaldım canım anca

haahhahha anam kankalar karıştıı yolcaklar saçımı başımı gözdeyi söylüyosun sen

az kaldı doğumuna canım

hadi yaa tilot izimi saandıın ilaahi kız alemsin ah kıyaam çatlak patlak yus yuvarlak haa bu laf tam hamişlere göre olmuş

ben çıktım kızlar...anca önce keki yapim kocişim çağrı atıncada yememi koyim o anca gelir annesigilide alıp gelcek....hadi görüşürükkkk sizi seviommmm...öpüldünüz..Allah a emanet olunn

heryerde var ama en güzeli efsaneninki bence....evet biraz pahalı ama dene bikere bence
hee bimde ki efsanenin zatii deneyecem
sevınc bende ıcıyodum sogan suyu oylesıne ıcıodum kıstım fılan yoktuuuu bende hıc zorlanmıodum ıcerken kola gıbı
bendede yok kist mist ama faydası olur içeriyi temizler iltihap neyim varsa diye
bebekten önce iç dış temizlik yapim dedimdi

sevinç çarpışmmakla tehdit eder

aynen

kı saat 5 olmuş yimeğemi başlanır bu saattee

hıh ben sen kendini yorma diye didim bi kereee seni düşünende kabahat zateeen ni vaa yaani o sen üzülme ne kolayına geliyosa yap diye olur dimiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…