aferin fettan akıllı karı
kocan anasından duysa kimbilir nerelere gider konu
hee bimdede satılıyor çok övüyorlar kilosu 4,5 tl
sırf merakımdan deneyecem bir gün
söledim yapsın dedikodumu kız daha dötüm yeni yer gördü az sonrada oğlum gelir
kendi evime yetiştimde onlar kaldı bide evleri kör itin öldüğü yerde yani bana uzakay heç güleceğim yoktu
ÇİĞİT o ç ile hiçmi duymadın hamilelik lekesi atarya dikkat et başak ordan çatlar sonra eyi yağla oraları
çok sağol canım ya...18 haftalıktı.sen pkolusun ama tedaviylemi kaldın kendiliğindenmi kaldın?ya aslında ilgisi varmıdırki pko hamile kalamamakla ilgili bi sorun hamile kaldıktan sonra bebek ölümüne yol açabileceğini düşünmüyorum ben Allah ım sağlıkla kucağına aldırsın sen kaç haftallıksın?kan pıhtılaşmandamı vardı?
kocası ılk anasından duysa nolacak sevınc dıyonn haa onada yolverır adam tırsar
iyi yaptın kız uzak kalmayı başarmşsn bu fikirdeb tebrike derim seni zamanı gelince geliyo zaten bebikler
stres yapmaya gerek yok:13:
---------------
yok kız senin kankanı yanlşmı hatırlıyorum ben morwen gibi bi ismi vardı:26::26:
----------
hamilelik başları çok güz<el ve eğlenceli fakat sonlara gelince zorlaşıyo cnm
rahat bi uyku kalmıyo artık
bengiii içtim zabah soğanımı aç karnıma
içebildim ama çok zorlanmadım
içemeyenler eyi nazlıymış annem
kocası ılk anasından duysa nolacak sevınc dıyonn haa onada yolverır adam tırsar
bengiii içtim zabah soğanımı aç karnıma
içebildim ama çok zorlanmadım
içemeyenler eyi nazlıymış annem
sevınc bende ıcıyodum sogan suyu oylesıne ıcıodum kıstım fılan yoktuuuubende hıc zorlanmıodum ıcerken kola gıbı
catlakların caresı yok askımmm :26::26: benım bı arkadsın karnıı cok catlaktı amelıyat oldu karnını gerdırdı fılann heralde catlak yerlesı kestılermı naaptılarr
canım inşallah değildir yaa kaşıntı falan varmı peki? ben önce tilodum iz yapmış sanıyodum sıktı heralde diye sonra baktım geçmiyor ve artıyorşimdi çatlak patlak yusyuvarlak oldum :44::44:
inşallah canım iyi düşün iyi olsun
ayen sen gitte menü düşün
adamın parası kalmadı dışarda yiye yiye
hee bimde ki efsanenin zatii deneyecemheryerde var ama en güzeli efsaneninki bence....evet biraz pahalı ama dene bikere bence
bendede yok kist mist ama faydası olur içeriyi temizler iltihap neyim varsa diyesevınc bende ıcıyodum sogan suyu oylesıne ıcıodum kıstım fılan yoktuuuubende hıc zorlanmıodum ıcerken kola gıbı
sevinç çarpışmmakla tehdit eder
kızlarrrr napıonuz bakem...çıkıom ben ama kayınvaldemler gelcek yemeğe...başlayim artık yapmaya yavaş yavaş demii..offff çok üşeniom niese ben hiç böle değildim bişi yapmak gelmio içimden....niden acepppp...
senide görcez
kı saat 5 olmuş yimeğemi başlanır bu saattee
yemek annesi onay verdi sana nooluyo
kız ben onlardan çok şey gördüm haklarını yiyemem evlerine gittiğim zaman döktürürler
normalde bende çeşit yapmayı çok isterdim fakat durumumdan dolayı yapamam
bende onlara oğumdan sonra döktürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?