Aaa ev mi aldın leeen...?şekerim hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla,sevinçle,bebiş sesleriyle oturmak nasip olsuuun inşlah....:))
slm bacılar naber ben bayadır gıremedım basım kalabalıktı.. gecmısıde okuyamıcam sımdı yorgunum ama zaten merak eden olmamıştır dıye tahmın edıyombebek sekerı ısıne gırıstım ben hadı hayırlısı:18::18: kuzenım doğum yapcak ona hedıye yaptırayım dedım bugun geldı aman allahım facıaa.. resmen dolandırıcı cıktı adamlar.. öle oluncada bende kendı ısımı kendım yapmaya karar verdım hahha yetenek varmış meğer bende artık bu ısı tıcarete dokcem
kızlarr benmde kocam dışaeı çıktı kaptım pcyi
ama yatma saatim geldi fazla duramam
kız vilma napiyin
banada şeker yapp
uleeeeeeeen akılsıııız karıllaaaar...o kadarınıııı biliyiiiz herhal...gerisini soooraa anlatacaaaaam...smiley im olsaydı görürrdünüüz şinciik siiz hıııııh....
basa cikiyom sen sana bak daha dogurmadan basa cikamaz oldun
bes yilmiiiii 17 yasindayken bulmus su kariya bakkkkkk
hee cok memnun oldum bende aynen BASAK bir adanali daha geldi gozlerin aydin ustelik benim gibi marasta
ben yaptırdım şeker yükleme testini aç gidiosun cnmm...önce bi kan alıolar sonra 2 bardak glukozlu su içirdiler banasanırım 75 gr glukozla yaptılar yanlış hatırlamıosam ama... (sana kaç gr verirse dr un ona göre içirirler)...içtikten 1,5 saat sonra gidion bidaha kan alıolar o arada bişe yiyip içmicen ama (ben dayanamıodum su içiodum söledim azar azar iç dediler )1,5 saat sonra tekrar gidiosun yine kan alıolar okadar sonrada hemennnn karnını doyurmayaaçlıktan başıma ağrı girmişti ve en son ölçümde şekerim 67 ye düşmüş düşün artık....ama şunuda söleyim benim durumum farklıydı çünkü annem babam şeker hastası annem insülin kullanıo ailede var yani...ki bendede yüksek çıktıgı oluyodu....tek gitme derim benden tavsiye...belki seninki daha kısa sürer ama...
durma zaten cnmmm yorma kendinii ve bebişifazlaa...
kızz ne kadar farklı
bak bende 50gr lık içtim 1 bardak
tam 1 saat sonra kan aldılar
135 çıktı değerim biraz yüksekti ama doktor normal dedi:26:
senin nasl geçti yemek cnm gittiler heralde
neyse ben çıkıyım hayırlı geceler kızlarrrr
beni çok özleyin rüyanızda görün
smileyi sen ayarlıcan deli karı
biras haksızlık yapılıyomş gibi geldi sana
nasıl olsa işi gücü yok diyemi atıyolar senin başına
sabak bööle demiyodun ne biçim koçsun
yalancı yanar döner ikircikli koç ikizler burcumusun nesin
az önce kaynoşun ağzının payını virdim sonundaa
yarın akrabaları börülceye ev görmesine gidecek
bu arada börülce evleneli 2 sene oldu zor kabul ettiler
üstelik öğretmen koca yaz geçti tam okulların açıldığı vakit ve hafta içi
neyse az önce aramış bana diyorki bir arayıp sormadın yarın için napıyonuz diye
sarma dolma yaptık yorulduk diyor.
ben : ooo ellerinize sağlık ben ne misafirler ağırladım bir sarma dolma yapın demedim zaten sizde yapmadınız hangi misafirimde aradınız sordunu yardım gerekmi diye:99:
maaşallah kızının annesi var babaannesi var bugünden yetişmişsiniz benim kimsem olmadığı halde sormadınız ne yaptın necisin demediniz üstelik bir tanede çocuğum vardı :99:
hayret ediyorum size valla zaten kızını benim semalarda heç görmedim okuldan yeni geldim akşamada daha yimek yok maaşallah ben herşeye tek başıma yetişiyom
kaynanam : ........ önce ses yok sonra kısık bir sesle kızım çalışıyor ya
ben : kızın 1 haftadır raporlu evde yan gelip yatıyor biliyorum
kaynanam : siz iyi olunda evinizde olun
ben : hee saol bişe diyonmu yemek yapacam
kaynanam : yok hakana selam söyle
ben
menü hazır cnmmm tavuk kanat ve incik fırında kızartıcam yanına patatesde koycam fırına...pilav salata turşu...yeter bu kadar..bide kek yapim diom ama üşeniom yawwww...ayrıca çok acıktım makarna yiyom şimdi
ahahahahahahaha süpersin yaaaa...susmuş kalmış kadın
:99: evet nefes almadan konuştum kaynanam aboo şuna bak hele dedi bende haksızmıyım didim
merak etme kocamı aradım ondan önce söledim annen böyle dedi bende böyle dedim dedim
iyi yapmışsın kendi işini hallet beni karıştırma didi
salladım valla ama ikizler ikircikli olur ondan bildim burcunun zöelliğini özenle taşıyosun
ciğit neydi bilmiyom ama ciğit bunlar
hee bimdede satılıyor çok övüyorlar kilosu 4,5 tl
sırf merakımdan deneyecem bir gün
heryerde var ama en güzeli efsaneninki bence....evet biraz pahalı ama dene bikere bence
anası beni daha şikayet etmedi heç etse biliyor sevinç deki çene kimsede yok :99:
kocam bazen diyorki sus da motorun soğusun
bugun vaktımm yok yımek yapmayaaaksam dısarı cıkacazzz alısverısdeyken yeruukk
kız senin yiğenlerinden çocuk bakmak gınaa gelmişte ondan istemezsin yavrimama paşa için iyi olacaktır
ben yaptırdım şeker yükleme testini aç gidiosun cnmm...önce bi kan alıolar sonra 2 bardak glukozlu su içirdiler banasanırım 75 gr glukozla yaptılar yanlış hatırlamıosam ama... (sana kaç gr verirse dr un ona göre içirirler)...içtikten 1,5 saat sonra gidion bidaha kan alıolar o arada bişe yiyip içmicen ama (ben dayanamıodum su içiodum söledim azar azar iç dediler )1,5 saat sonra tekrar gidiosun yine kan alıolar okadar sonrada hemennnn karnını doyurmayaaçlıktan başıma ağrı girmişti ve en son ölçümde şekerim 67 ye düşmüş düşün artık....ama şunuda söleyim benim durumum farklıydı çünkü annem babam şeker hastası annem insülin kullanıo ailede var yani...ki bendede yüksek çıktıgı oluyodu....tek gitme derim benden tavsiye...belki seninki daha kısa sürer ama...
basa cikiyom sen sana bak daha dogurmadan basa cikamaz oldun
tsk ederim ictikten sonra 20 dk bisi yemiyom dorumu
bes yilmiiiii 17 yasindayken bulmus su kariya bakkkkkk
hee cok memnun oldum bende aynen BASAK bir adanali daha geldi gozlerin aydin ustelik benim gibi marasta
uzayda felanmi yasiyon bat beklenen adet tarihi demek
bengicimmmm tam 7,30 da oturmuştuk sofrayabayağ beverikli olmaya başlamışım ben kızzz bugün farkettim
ellerine sağlık kuzucummmmm walla fazla ara verirsen bu karıların çenesine yetişemen ona göre
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek oldugunuz için bugün iş başı yaptımçok yoruldum iş yerim çok şrin hesap ettik ayda 135 tl yol tutyor ablamın eşiyle konuştuk patrom maaş ne kadar dedim ban çalış görelim hünerini öyle verelim maaşını dedieve 8 geliyodu geldim şimdi burdan yürüme mesafesi metroyo 15 dakika metroyla oraya gitmesi 30 daikika merroyla iş yerinin arası 20 dakikabugünlük yemegim var yarın ne yaparım allah bilirbakalım gittigi yere kadar bacılar ya ecden çıktım gene azdı benim panik atak duayla selevatlarla geçti çok şükür yarın oglumla kızımı veterinere götürücem kontpolleri var işşallah bir sorunları yoktur işe geç gidicem ogalnla kzı gösteriyim eve getiriyim temem sonra ver elini iş yerim bende artık iş kadını oldum yaşasın enişte benden memnün kaldı hemen gittim oraları dip köşe temizledim evde nasılsam öle milleti makinalardan kaldırdım ay dedim çok pis çalışıyosunuz ablamın eşindeki tepki aynen bu dedi paşa sonra süpür ay eniştecim dedim bu pislikte çalışamam ben ya deidm tepki aynen bu ablam dedi paşa enişten coşucek burası ev degil dedi biraz evde takıldım oglumun karnını annesi doyurdu uyuttu bende bulaşıkları yıkadım yatak odasını düzelttim yavrumun kıyafetlerini hem öptüm hem ütüledim allahım minnacıklard kıyafetleri sonra yavrum uyandı üstünüd egiştirdim hayallere daldım ablamı aradım geldi gittik iş yerine çay demledim çay içtik bardakları yıkadım tezgahı sildim wc bol deterjan almam lazım hijyen için ablam diyoki eşine paşa burdayken yandınız kırkbirle dedi onlar oldu işçi ben oldum patrıon bugün işşallah kapının önüne konmam ne yapayım bisligin içinde çalışamıyorum kardeşim benden havadizler böyle geçmişe gittim şöyle alıntı almadım anca namazı kıldım marketi yaptım yeni oturdum popomun üstüne
bengicimmmm tam 7,30 da oturmuştuk sofrayabayağ beverikli olmaya başlamışım ben kızzz bugün farkettim
ellerine sağlık kuzucummmmm walla fazla ara verirsen bu karıların çenesine yetişemen ona göre
neyse ben çıkıyım hayırlı geceler kızlarrrr
beni çok özleyin rüyanızda görün
kızz ne kadar farklı
bak bende 50gr lık içtim 1 bardak
tam 1 saat sonra kan aldılar
135 çıktı değerim biraz yüksekti ama doktor normal dedi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?