Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar...ben geldim nabersiniz..sabahtan bu saate geçmişi okuyayım dedim ama gözlerim açıldı ohaa falan diyorum size 50 sayfalık ne konuştunuz yaaa... biri bana özet geçsin ltfn,çok şey kaçırmadım dime?
bugün kan vermeye gittim pıhtıyla alakalı pzt,tam kan sayımı vs herşeye bakıldı.d-dimerin hala çok yüksek ama en son değere bakarak biraz azalmış ve hematologum ilk defa benimle olumlu konuştu ağlayacaktımm çok dirençlisiniz artık senin için olumsuz bişey düşünmüyorum dedi Allah ıma çok şükür bu günü görmek ne kadar umut oldu bana... inşallah böyle devam eder..yalnız hemoglabin değerim düşmüş biraz o neyse bilemedim.. beydağlı,sevinç,umudum kızlar sizin varmı fikriniz?

maaşallah canımmmm gözünaydın
hemeoglobin kan değeri hani kansızmışım azıcık felan dersin ya o değer

çok sevindim cnmmmm güzel şeler duymak ne hoş demi....herşey güzel olacak emin ol...hemoglobin kan oranı die biliyorum kaça düşmüşki?

çok sevindim cnmmmm güzel şeler duymak ne hoş demi....herşey güzel olacak emin ol...hemoglobin kan oranı die biliyorum kaça düşmüşki?

evet canım kesinlikle çok iyi geldi bana..bugün ilk defa bi bebek mağazasına girip bişeyler baktım o kadar umut oldu yani

ay desene azıcık kanım var o da pıhtılı
galibaaaa
evet canım kesinlikle çok iyi geldi bana..bugün ilk defa bi bebek mağazasına girip bişeyler baktım o kadar umut oldu yani

duman biliyormusun cuma günü okulda oturuyordum bir veli geldi sohbete başladık
kızı anaokulundaymış üstüne 3 tane düşük yapmış pıhtılaşma çıkmış
kadın şu anda 6 aylık gebeydi iğnesini felan gösterdi herşey yolunda dedi
Allah tarafından karşıma çıktı sanki o kadar gittim okula hiç görmemiştim
oda bana resmen umut oldu diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…