anam başım ağrıyi yaa ben kaçtım hadi hoşçakalıın
bilmemmm...ewet bir kez gittim,halam tam karşısındaki sitede oturuyordu oraya gittiğimde gitmiştim...
slm kızlar...ben geldim nabersiniz..sabahtan bu saate geçmişi okuyayım dedim ama gözlerim açıldı ohaa falan diyorum size 50 sayfalık ne konuştunuz yaaa... biri bana özet geçsin ltfn,çok şey kaçırmadım dime?
bugün kan vermeye gittim pıhtıyla alakalı pzt,tam kan sayımı vs herşeye bakıldı.d-dimerin hala çok yüksek ama en son değere bakarak biraz azalmış ve hematologum ilk defa benimle olumlu konuştu ağlayacaktımmçok dirençlisiniz artık senin için olumsuz bişey düşünmüyorum dedi Allah ıma çok şükür bu günü görmek ne kadar umut oldu bana... inşallah böyle devam eder..yalnız hemoglabin değerim düşmüş biraz o neyse bilemedim.. beydağlı,sevinç,umudum kızlar sizin varmı fikriniz?
slm kızlar...ben geldim nabersiniz..sabahtan bu saate geçmişi okuyayım dedim ama gözlerim açıldı ohaa falan diyorum size 50 sayfalık ne konuştunuz yaaa... biri bana özet geçsin ltfn,çok şey kaçırmadım dime?
bugün kan vermeye gittim pıhtıyla alakalı pzt,tam kan sayımı vs herşeye bakıldı.d-dimerin hala çok yüksek ama en son değere bakarak biraz azalmış ve hematologum ilk defa benimle olumlu konuştu ağlayacaktımmçok dirençlisiniz artık senin için olumsuz bişey düşünmüyorum dedi Allah ıma çok şükür bu günü görmek ne kadar umut oldu bana... inşallah böyle devam eder..yalnız hemoglabin değerim düşmüş biraz o neyse bilemedim.. beydağlı,sevinç,umudum kızlar sizin varmı fikriniz?
Kizlar cay demledim lale dewrini izliyorum
Gelin beraber icelim
maaşallah canımmmm gözünaydın
hemeoglobin kan değeri hani kansızmışım azıcık felan dersin ya o değer
çok sevindim cnmmmm güzel şeler duymak ne hoş demi....herşey güzel olacak emin ol...hemoglobin kan oranı die biliyorum kaça düşmüşki?
Kizlar cay demledim lale dewrini izliyorum
Gelin beraber icelim
ay desene azıcık kanım var o da pıhtılı
evet canım kesinlikle çok iyi geldi bana..bugün ilk defa bi bebek mağazasına girip bişeyler baktım o kadar umut oldu yani
evet canım kesinlikle çok iyi geldi bana..bugün ilk defa bi bebek mağazasına girip bişeyler baktım o kadar umut oldu yani
cok ozenıyorum sabahdan aksama kadar cay ıcenlereben neden tad alamıysam caydan :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?