Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o da tam senin gibi bi örnekmiş sende öyle olacaksın inş..neler hissettiğini çok iyi alıyorum, bende benim gibi olup da doğum yapanları duyunca heyecanlanıyorum...
sevindim cnmmm...maaşallah 23 hafta olmuş...aldınmı cici?

yok canım baktım sadece almadım:) çok güzel şeyler var ama daha ne almam gerektiğini tam bilmiyorum,yanımda annem yada ablam olmadan alışveriş yapmam sanırım.

benide ablam aradı arkadaşı varmış 5 düşük yaşamış sonra pıhtılaşma oldugunu öğrenmiş ve şimdi 2 tane çocugu varmış...banada o umut olmuştu buda + bi umut oldu kısss...iiki paylaştın...

valla kadını bir görsen 0,4 clexane kullanıyormuş çantasından çıkardı gösterdi korkma dedi
kız ablanın face de heç resmin yokmu merak ettimde

kızlar ben çıkıyorum,sonra yine gelirim çok yoruldum bugün birazcık dinleneyim öptüm hepinizi görüşürüz.

...............................................................

Son düzenleme:
İkizler: İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler.
Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler.
Onların adapte olamayacakları iş yoktur

aynı ben tek bi işle uğraşmayı sevmem tv seyrederken bile ya elişi yapacam yada bulmaca yada pcde olacam yoksa canım sıkılıyor

benim kocişde ikzler..bazen bir karar alıyo bir bakıyorum sabahında sanki o kararı alan kendi değil..çok değişkensiniz yani...

bende kova burcuyum

bende çok kararsızım deli oluyorum bu huyuma
eşimde kova burcu ikizlerle kova burcu çok iyi çift olurmuş bakınız siz ve biz

ben kocama diyorum ne zaman beni dinlemiyorsun zararlı çıkan hep sen oluyorsun

hoşgeldin cınım

eşimde aynı ne zaman kafasının dikine gitse sonra benim dediğime geliyorlar

keşke baştan lafımıza gitseler neler neler olur

canım sen evlenmeden önceki gibi olacak diye beklenti içine girersen sen üzülürsün unutmuş olması seni sevmediği anlamana gelmiyor sende biraz sakin ol
ama surat asabilirsin alışkanlık yapmasın

kapris yapma karı hormonlar zirveye tırmanmış ne dememi bekliyon hee haklısın bunların hepsi böyle boşa gitsin o zaman :101:
bunumu bekliyon napak çöpemi atak adamları

kız laf aramızda benimki de unutsa çıldırırım walla direk saldırırm

bende hiç konuşmam surat asarım deli oluyor bu halime

ay hiç güleceğim yoktu

seray bende dün gece sürekli wc ye kalktım hastalık falanda yok ama 2 saatte bir wc deydim
bizim evlilik yıldönümüzde senden tam 1 ay sonra inşallah güzel bir evlilik yıldönümü hediyemiz olur

..................................................

Son düzenleme:

ben adet olmadan bir gün önce öleydim ama cok su içme ihtiyacı duydum ve içtim ondan heralde dedim...ama adet oldum aynıyım hala....ayyyy inşallahhh cnmmm başka hediye falanda istememmm...zati biz hediye almayız fazla öle özel günlerde...yemeğe cıkarız sadece...

ay kizlarrr yaaaaaa ins rabbim gunu geldiginde bana da b yavrucak verir bu aralar cok heveslendim ama suan bebe benim icin cokkkk erken

rabbim yavrucaklarinizi size bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…