o da tam senin gibi bi örnekmiş sende öyle olacaksın inş..neler hissettiğini çok iyi alıyorum, bende benim gibi olup da doğum yapanları duyunca heyecanlanıyorum...galibaaaa
duman biliyormusun cuma günü okulda oturuyordum bir veli geldi sohbete başladık
kızı anaokulundaymış üstüne 3 tane düşük yapmış pıhtılaşma çıkmış
kadın şu anda 6 aylık gebeydi iğnesini felan gösterdi herşey yolunda dedi
Allah tarafından karşıma çıktı sanki o kadar gittim okula hiç görmemiştim
oda bana resmen umut oldu diyebilirim
sevindim cnmmm...maaşallah 23 hafta olmuş...aldınmı cici?
galibaaaa
duman biliyormusun cuma günü okulda oturuyordum bir veli geldi sohbete başladık
kızı anaokulundaymış üstüne 3 tane düşük yapmış pıhtılaşma çıkmış
kadın şu anda 6 aylık gebeydi iğnesini felan gösterdi herşey yolunda dedi
Allah tarafından karşıma çıktı sanki o kadar gittim okula hiç görmemiştim
oda bana resmen umut oldu diyebilirim
benide ablam aradı arkadaşı varmış 5 düşük yaşamış sonra pıhtılaşma oldugunu öğrenmiş ve şimdi 2 tane çocugu varmış...banada o umut olmuştu buda + bi umut oldu kısss...iiki paylaştın...
:26::26: niye acabaa benim tocamda sever içerikbiz
valla kadını bir görsen 0,4 clexane kullanıyormuş çantasından çıkardı gösterdi korkma dedi
kız ablanın face de heç resmin yokmu merak ettimde
..........................................................valla kadını bir görsen 0,4 clexane kullanıyormuş çantasından çıkardı gösterdi korkma dedi
kız ablanın face de heç resmin yokmu merak ettimde
İkizler: İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler.
Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler.
Onların adapte olamayacakları iş yoktur
benim kocişde ikzler..bazen bir karar alıyo bir bakıyorum sabahında sanki o kararı alan kendi değil..çok değişkensiniz yani...
bende kova burcuyum
ben kocama diyorum ne zaman beni dinlemiyorsun zararlı çıkan hep sen oluyorsun
hoşgeldin cınım
bende diyorum ama hep işin sonunda evet haklısn diyor...ama sonuç yine aynı ayy sevinç walla 2 gündür başıma bıçaklar saplanıyo sanki insnın abisi yaparmı bunu yaa gerçi insan olsaydı yapmazdı ama neyse öff bahsetmicem artık haset adamdan...
aytık eskisi kaday kıymetimiz kalmadı anlaşılan evlenince okadarbide kaenımda bebesni taşıyom unutmasaydı bananee hamişlik hediyesi bilem almadı hiç küsüm ben onaaa hem denelemeleride iptal olmuş zaten artık eskisi kadar düşmüyo üstüme gıcık oluyom sevgülüyke yanımdan 1 saniye ayrılmak istemezdi uyumazdı bilem benle görüşcem diye nöbetten çıktığı halde akşama kadar ama şimdi nerdee o vakit geçirme için can atan adam evlilik aşkı öldürüyo hakkat galibaa biraz
kapris yapma karı hormonlar zirveye tırmanmış ne dememi bekliyon hee haklısın bunların hepsi böyle boşa gitsin o zaman :101:
bunumu bekliyon napakçöpemi atak adamları
kız laf aramızda benimki de unutsa çıldırırım walla direk saldırırm
saat sekiz oldu
benhazırlıklarımı yapıyım
kaynoşun gelme ihtimaline karşı
evdeki badem fındık ceviz şeker çikolata kanüzümü vitaminlerim ve hatta progestanımı bilem saklayım
geliyo sonra avuça vuç götürüyo
saat 11den sonra geldiği taktirde ışıklar sönük ve pijamalar giyinip olarak karşılanacak "bende yatıyodum istersen gel buyur" denecek
bugünde kapı açmazsak olmaz
ayyyy gidim yapıverim yaaa sonrada derya ablaya yollim falıma baksın bakemmhastalandım ya dün ondan ağrıo (
hıhhhnapim bayılmışım resmen kaç kere helaya kalktım yatıom geri uyuyom bende şaşırdım kendimee wallaa...bol şekerli içcem o daha ii açar beni bugün ctesi nasılsa sabaha kadar uyumasakda olurrr yarın işe gitmicek kocişimmm...zati o hiç uyuyamıooo (( kaç gündür...
sevinçççç benim batı söleyim 18.10.2012 17.10 evlilik yıldönümümüzz...inşallah erken olmam yaaa
evveetttt dün dedimki hayret karnım falan agrımıo hiç adet olmuş gibi değilim dedim bugün senmisin onu diyen dedibelli değil cnm daha hafta içi belli olur ...haber ederim ben sana...bende ösledim wallaaa...
aynı ben tek bi işle uğraşmayı sevmem tv seyrederken bile ya elişi yapacam yada bulmaca yada pcde olacam yoksa canım sıkılıyor
bende çok kararsızım deli oluyorum bu huyuma
eşimde kova burcu ikizlerle kova burcu çok iyi çift olurmuş bakınız siz ve biz
eşimde aynı ne zaman kafasının dikine gitse sonra benim dediğime geliyorlar
keşke baştan lafımıza gitseler neler neler olur
canım sen evlenmeden önceki gibi olacak diye beklenti içine girersen sen üzülürsün unutmuş olması seni sevmediği anlamana gelmiyor sende biraz sakin ol
ama surat asabilirsin alışkanlık yapmasın
bende hiç konuşmam surat asarım deli oluyor bu halime
ay hiç güleceğim yoktu
seray bende dün gece sürekli wc ye kalktım hastalık falanda yok ama 2 saatte bir wc deydim
bizim evlilik yıldönümüzde senden tam 1 ay sonra inşallah güzel bir evlilik yıldönümü hediyemiz olur
seray kızzz herüf eyi bakmış sana
heeee bende herife ii baktım 57 kiloyla evlendim 65 im cnmm
nazo bat virrr:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?