benimkide hazırladı kız walla yiyos şimdi o maç seyrediyo bende burdayım işte:125:
ben senin resmini burda gördüm yyaaaa benzetirsem çaktırmadan bağırırm sevinç diyeee
inşallahhhhh canım benimmmm hepimize nasip etsin rabbim o güzel hediyeden...
ohhhhh afiyet olsunnnn...
duru_46 = pelinbenim annemlerin evinden apartman komsum olur kendisi bitanecik arkadaşımmm...
netarafa gidionuz yaaa çatlicam miraktan özelden yazsanızaaaa litfen amaaaaa
gördümmmmm yetişemiomkiiii sizee...ben yazana kadar sayfa ilerliooosigara istiommmmmm
kız nurdağında senin ne işin vaar tanıdıkmı var benim kaynoşlarda orda oturuyooheç güzel biyer diil sevmedim ben çok sıkılıyom orda
inşaallah giderimbakarsın yolda rastlaşırız burdaolursan tabiii
inşallahhhhh canım benimmmm hepimize nasip etsin rabbim o güzel hediyeden...
ohhhhh afiyet olsunnnn...
duru_46 = pelinbenim annemlerin evinden apartman komsum olur kendisi bitanecik arkadaşımmm...
netarafa gidionuz yaaa çatlicam miraktan özelden yazsanızaaaa litfen amaaaaa
gördümmmmm yetişemiomkiiii sizee...ben yazana kadar sayfa ilerliooosigara istiommmmmm
nesigarası beee içmeyin şu zıkkımıay ne güzel eski arkadaşınla burdan yazışıyosunuz kız ben yazamam sevinçin ailesinin yaşadığı yerden bahsediyoz bende oryı bilyorum ya öle işte...sevinç isterse yazsın..
Cnm üzülme hamissss hamisss..kız bizde is yok güç yok kafamız rahat düşünüyoruz ne sürpriz yapsak diyee.adamlar öyle miii hecccc çalışıp duruyolar bak ne güzel bı öncekinde yüzük almissss arada olur onlar bizim kadar onemsemiyolarki bu günleri..bosverrr affediver kiiiii
Cnm benim dogum gunün kutlu olsun bu Aradaaa..
kısss benim kociş salı günü iş için urfa adıyaman kahta gölbaşı antep yapcakmış...bana söz vermişti hani duru_46 varya benim arkadaşım oda maaraşta seni oraya bırakırım sen kendin dönersin dediydi...ama şimdi o nurdağından urfa yoluna döncekmiş...şakasına takılıo seni nurdagında bırakimmi dieyoksa tanıdık yok orda...
kıs biz rastlaşıozmu acep hiçç....sosyeteye gidionmu hiçç?
hee hep öyle olur biri düğünde ayartır biri bayramda kandırır
:
kısss benim kociş salı günü iş için urfa adıyaman kahta gölbaşı antep yapcakmış...bana söz vermişti hani duru_46 varya benim arkadaşım oda maaraşta seni oraya bırakırım sen kendin dönersin dediydi...ama şimdi o nurdağından urfa yoluna döncekmiş...şakasına takılıo seni nurdagında bırakimmi dieyoksa tanıdık yok orda...
kıs biz rastlaşıozmu acep hiçç....sosyeteye gidionmu hiçç?
başak bugun sessa geldi gittiyazdı bana telefonunu verecek
hee kızz doğruuuuuuuu
ben biliyom pelinin kim olduğunu ne açık ediyon
face ekledim bile canın arkadaşını
bu arada pok iç
nesigarası beee içmeyin şu zıkkımıay ne güzel eski arkadaşınla burdan yazışıyosunuz kız ben yazamam sevinçin ailesinin yaşadığı yerden bahsediyoz bende oryı bilyorum ya öle işte...sevinç isterse yazsın..
başak bugun sessa geldi gittiyazdı bana telefonunu verecek
kız ne oldu niye küstün yazsamıydım yaniiii....anlamadım:44:
hemde ne değişken kız admın saati saatine uymuyo bazen...ama seviyom ben onuu
küsmedim virmem sölemem demek istedim
CF
Aaa tabi seviyoruz kız kocislerrr sevilmez miiii....Kızzz çözdüm ben benimkini artık o huyunudaaa duzelttimm annem
:102::102: evettttkoleksiyonmu yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?