Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben senin resmini burda gördüm yyaaaa benzetirsem çaktırmadan bağırırm sevinç diyeee
hee kızz doğruuuuuuuu
ben biliyom pelinin kim olduğunu ne açık ediyon
face ekledim bile canın arkadaşını
bu arada pok iç

Son düzenleme:
kız nurdağında senin ne işin vaar tanıdıkmı var benim kaynoşlarda orda oturuyoo heç güzel biyer diil sevmedim ben çok sıkılıyom orda

kısss benim kociş salı günü iş için urfa adıyaman kahta gölbaşı antep yapcakmış...bana söz vermişti hani duru_46 varya benim arkadaşım oda maaraşta seni oraya bırakırım sen kendin dönersin dediydi...ama şimdi o nurdağından urfa yoluna döncekmiş...şakasına takılıo seni nurdagında bırakimmi die yoksa tanıdık yok orda...

inşaallah giderimbakarsın yolda rastlaşırızburdaolursan tabiii

kıs biz rastlaşıozmu acep hiçç....sosyeteye gidionmu hiçç?

nesigarası beee içmeyin şu zıkkımıay ne güzel eski arkadaşınla burdan yazışıyosunuzkız ben yazamam sevinçin ailesinin yaşadığı yerden bahsediyoz bende oryı bilyorum ya öle işte...sevinç isterse yazsın..

sağol canım accık daha sürünsün yav bananee eccük daha surat yaparım bi müddet önemseyiversinler bizim için noolcek evlilk yıl dönümümüzü bile kutlmamıştık hemde ilkti dahaa

bilmemmm...ewet bir kez gittim,halam tam karşısındaki sitede oturuyordu oraya gittiğimde gitmiştim...

hıı anladım canım :26:

hee kızz doğruuuuuuuu

ben biliyom pelinin kim olduğunu ne açık ediyon
face ekledim bile canın arkadaşını
bu arada pok iç

olsun kısss...anaaaaa dimek facede hııı du bakim ablamın faceinden ablamda arkadaş peloylaa....yani ben görüşmek için yaptım ablamın faceini kullanıom arada...buarada saol alışkınım pok içmeye ablamda der hep....1 tane içtim bugün bırakmaya çalışıom amaaa....

oki cnmmm problem olcaksa yazmayın zati önemli deil...heee wallaaa yazısıoz burdanda zati görüşüoz hep

CF

Aaa tabi seviyoruz kız kocislerrr sevilmez miiii....Kızzz çözdüm ben benimkini artık o huyunudaaa duzelttimm annem

wallla iyidüzelttiysen..benimkide çok sorunlu değil ama verdiği kararları değiştirmesi beni sinir eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…