Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızım şaka yapıyos zati bir an önce gelsin istiyom içimde saklamıcam heralde bebğee
sen anca dil çıkarıp duruyon sohbet edilmiyo senlekoparcam dilini görcen
Lennnn başşaaaaaaakkkkkk naberrrrrr

ne bağırıyon bee kulağım patladı
raporumu yazdım oturuyom sen nasılsın bakim iştemsn

kız zaten her seferinde seçiyom ama rahat yastık yokkiiii hepsi taş gibi nasıl yatıyolar öyle bilmiyom :26: artıkın ordan alırım bende bi yastık koyarım oraya her seferinde yastıkmı arıycaaaz bakcaz artıkın hrşeyin çaresine bişii istedimi kocişe derim artıkın bende :26:

bi börülce en fazla ne yapmışolabilir..... Kesin sen cadılık yapmışsındır küslük olmaz kocişin üzülür bebek olunca işin düşer belki kız

senin haberin yok zaaar ben zamanında gün gelir benmde işim düşer ihtiyacım olur diye çok yardım ettim hiç bişi görmedim bu sattten sonrada bişi yapmak istemiyom
iyi niyetli göbekli maymuş

evet bencede al bi tane koy dursun orda orasıda senin evin sayılır yerleş iyice

hee işteyim ekmek parası işte çalışıyoruz

benm yine büyük tuvaletim geldi
hergün gwliyo off mecbur yağpcaz

Senin haberin yok zaaar ben zamanında gün gelir benmde işim düşer ihtiyacım olur diye çok yardım ettim hiç bişi görmedim bu sattten sonrada bişi yapmak istemiyom
iyi niyetli göbekli maymuş
çokmu çektin cadoloz börülceden kız kıyamam sanaaa..kaç yaşında bu hatun?

kuzum hastaymış madem fazla yanaşmasaydın kız hamiş hamiiiş sanada bulaşmasın sonraa hastalık :18: ilaçda kullanamıyoz zateen :18::26: boş ver kuzum iyi olmuş sen üstüne düşeni yap gene ama çok yormasaydın kendini güzel kahvaltı hazırlıycam diyee

kız senin sağın solun belli olmaz saklamaya falan kalkarsın sevinçe inat noolur noolmaz söyliim dedim hıh çıkarırım noolmuş seviyom bu smileyiii sıkıysa kopartsana hadi o koca hantal göbeğinle beni yakalayabileceğinimi sanıyoon bak altıma alırım seni oracıkta doğurtuveririm haa üstüne bastıra bastıraa bebek çıkcak yer arar nasılsa başlatiimmi doğumunu istersinmiii

çokmu çektin cadoloz börülceden kız kıyamam sanaaa..kaç yaşında bu hatun?
bilme ki 29felan heralde
çektiremez o bana bişi çekmedm elinden ama ettiğim iyiliklerin karşılığını görmedim diyek
eti cin yiyorum şurda midemi bulandırma yaa kaka filan deyip
ben kaka demedimki sen dedin:101:
çıkıyorum ben görüşürüüüüzzzzzzzzzz

niye çıkıyon iştemisin dedik cevap vermdiğine göre işler çeviriyon ama anlamdım

boşver sen yine mesafeni koru yüz verme ama eşinide kırma
onun gibi davransan ondan bi farkın kalmazdı boşver sen
merak ettiğim kaynanan ne yapıyor kızı hasta ilgilensin sanki tek başınamı

evet bencede al bi tane koy dursun orda orasıda senin evin sayılır yerleş iyice

hee işteyim ekmek parası işte çalışıyoruz

ha cevap vermiş tamam

nası bi ekmekmiş o siz bizden ayrı ne yiyonuz

yıllardır o ekmek için çalışıyon

yy alemsin haa yok yok yaklaşmadım masanın bi ucunda o bi ucunda ben oturdum

bişi yapmadım kuzum ben kocam tost yaptı bende kahvaltılık koydum masaya hiç yorulmadım

birkaç ay sonra başak doğuracak sen koca göbeğinle nereye kaçacan bence fazla üstüne gitme

boşver sen yine mesafeni koru yüz verme ama eşinide kırma
onun gibi davransan ondan bi farkın kalmazdı boşver sen
merak ettiğim kaynanan ne yapıyor kızı hasta ilgilensin sanki tek başınamı

ayy nazo hoşgeldin
kocamada üzülüyom ya çok saf iyi niyetli üzülüyo tabii ben bööle şeyler sööleyince ama bende haksızlığa uğruyorum görmesi alzım

kocaya anlatmayıonca bilmiyo bazen de söylemek lazım

nazocum anası amwayla ilgilendiği için evde durmuyor hayatla aile ile ilişkisini kesmiş durumda

kızı ameliyat olmştuda bi defasında

karşı yakadaki akrabasını çağırdı kızıma bakın benm işlerim var diye hey gidi

valla bu gidişle ben bidahaki aya hamiş olurum sizin sayenizdetabi bu ay hamiş olmazsam

deli bu karı kocanında üstüne mi çıkıyon bööle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…