kızım şaka yapıyos zati bir an önce gelsin istiyom içimde saklamıcam heralde bebğeeokuma banane okumaa accıkda benle sohbet ediveeerhee 40ını geçte beben karnında bokunu yapsında yesin yada kordonu dolansın boynuna kızııım en ideali 38. hafta falan zate doğumlarda genede o zaman oluyor geç doğum tehlikeli canım aklında bulunsun :18:
Lennnn başşaaaaaaakkkkkk naberrrrrr
suan senin durumun özel durumunu kullanıp hatta üzerine biraz da ekleyebilirsin her türlü rahatına bakıyosun canım bu kadar basityastığını da yanında götür dicem ama yer kaplar:26: Artık ordaki en yumuşak yastıgı seçeceksin kendine senin rahat uyuman lazım uyu ki bebiş büyüsün
bi börülce en fazla ne yapmışolabilir..... Kesin sen cadılık yapmışsındır küslük olmaz kocişin üzülür bebek olunca işin düşer belki kız
evet bencede al bi tane koy dursun orda orasıda senin evin sayılır yerleş iyicekız zaten her seferinde seçiyom ama rahat yastık yokkiiii hepsi taş gibi nasıl yatıyolar öyle bilmiyom:26: Artıkın ordan alırım bende bi yastık koyarım oraya her seferinde yastıkmı arıycaaaz Bakcaz artıkın hrşeyin çaresine bişii istedimi kocişe derim artıkın bende :26:
hee işteyim ekmek parası işte çalışıyoruzkızım şaka yapıyos zati bir an önce gelsin istiyom içimde saklamıcam heralde bebğee
Sen anca dil çıkarıp duruyon sohbet edilmiyo senlekoparcam dilini görcen
Ne bağırıyon bee kulağım patladı
Raporumu yazdım oturuyom sen nasılsın bakim iştemsn
çokmu çektin cadoloz börülceden kız kıyamam sanaaa..kaç yaşında bu hatun?
Senin haberin yok zaaarben zamanında gün gelir benmde işim düşer ihtiyacım olur diye çok yardım ettim hiç bişi görmedim bu sattten sonrada bişi yapmak istemiyom
iyi niyetli göbekli maymuş
benm yine büyük tuvaletim geldi
Hergün gwliyo off mecbur yağpcaz
rapor vermek istiyorum
kocam bugün börülceyi kahvaltıya çağırmış
duyunca kızdım bir iki laf saydım:99:söylendim dırdır ettim:100:
hastaymış evde kimse yokmş
benm araya koyduğum mesafeden sonra gelmez diye düşünmştm ama hiç düşündüğüm gibi olmadı
geldi kahvaltı yaptık yarım ağız sohbet ettim
üzüldüm açıkçası onca şeyden sonra bile iyilik abidesi göynüme söz geçiremedim
insanın hastalıkta çok ihtiyacı oluyo bi hatır sorana
ama yine de kendimi tuttum yüz vermedim
bebğin kıyafetlerini görmek istedi
yıkadım ütüledim poşetledim kaldırdımdedim
ısrar etti "poşetinden bakarım ellemem" dedi
iyi o zaman dedim poşetinden gösterdim
çok isterdim bu zor zamanlarıonda yanında olmayı onu yemeğe çağımayı ilgilenmeyi ama kanıma dokunuyo gururum dur diyo
bi tarafımda karşındakinin yaptığını yaparsan ondan ne farkınkalır ki diyo
bi tarafımda iyilik et kötülük bul demişler salakmısın sendiyo
kızım şaka yapıyos zati bir an önce gelsin istiyom içimde saklamıcam heralde bebğee
sen anca dil çıkarıp duruyon sohbet edilmiyo senlekoparcam dilini görcen
ne bağırıyon bee kulağım patladı
raporumu yazdım oturuyom sen nasılsın bakim iştemsn
bilme ki 29felan heraldeçokmu çektin cadoloz börülceden kız kıyamam sanaaa..kaç yaşında bu hatun?
ben kaka demedimki sen dedin:101:eti cin yiyorum şurda midemi bulandırma yaa kaka filan deyip
çıkıyorum ben görüşürüüüüzzzzzzzzzz
rapor vermek istiyorum
kocam bugün börülceyi kahvaltıya çağırmış
duyunca kızdım bir iki laf saydım:99:söylendim dırdır ettim:100:
hastaymış evde kimse yokmş
benm araya koyduğum mesafeden sonra gelmez diye düşünmştm ama hiç düşündüğüm gibi olmadı
geldi kahvaltı yaptık yarım ağız sohbet ettim
üzüldüm açıkçası onca şeyden sonra bile iyilik abidesi göynüme söz geçiremedim
insanın hastalıkta çok ihtiyacı oluyo bi hatır sorana
ama yine de kendimi tuttum yüz vermedim
bebğin kıyafetlerini görmek istedi
yıkadım ütüledim poşetledim kaldırdımdedim
ısrar etti "poşetinden bakarım ellemem" dedi
iyi o zaman dedim poşetinden gösterdim
çok isterdim bu zor zamanlarıonda yanında olmayı onu yemeğe çağımayı ilgilenmeyi ama kanıma dokunuyo gururum dur diyo
bi tarafımda karşındakinin yaptığını yaparsan ondan ne farkınkalır ki diyo
bi tarafımda iyilik et kötülük bul demişler salakmısın sendiyo
evet bencede al bi tane koy dursun orda orasıda senin evin sayılır yerleş iyice
hee işteyim ekmek parası işte çalışıyoruz
kuzum hastaymış madem fazla yanaşmasaydın kız hamiş hamiiiş sanada bulaşmasın sonraa hastalık :18: ilaçda kullanamıyoz zateen :18::26: boş ver kuzum iyi olmuş sen üstüne düşeni yap gene ama çok yormasaydın kendini güzel kahvaltı hazırlıycam diyee
kız senin sağın solun belli olmaz saklamaya falan kalkarsın sevinçe inat noolur noolmaz söyliim dedimhıh çıkarırım noolmuş seviyom bu smileyiii sıkıysa kopartsana hadi o koca hantal göbeğinle beni yakalayabileceğinimi sanıyoon bak altıma alırım seni oracıkta doğurtuveririm haa üstüne bastıra bastıraa bebek çıkcak yer arar nasılsa başlatiimmi doğumunu istersinmiii
evet bencede al bi tane koy dursun orda orasıda senin evin sayılır yerleş iyice
hee işteyim ekmek parası işte çalışıyoruz
boşver sen yine mesafeni koru yüz verme ama eşinide kırma
onun gibi davransan ondan bi farkın kalmazdı boşver sen
merak ettiğim kaynanan ne yapıyor kızı hasta ilgilensin sanki tek başınamı
Niye karissin bende yaziyom okunacak sayi cok biriktirip verirsem haftalar surer boyle sayidan duser kec sayi kalmis bizde arada sorariz olur biter hem nazo gecmisi okuyiiiiokumasa bile faceden yazarim yolumuz uzun sayi cok ama herkes biraz yardimci olsa bir aya kalmaz biter
kız senin sağın solun belli olmaz saklamaya falan kalkarsın sevinçe inat noolur noolmaz söyliim dedimhıh çıkarırım noolmuş seviyom bu smileyiii sıkıysa kopartsana hadi o koca hantal göbeğinle beni yakalayabileceğinimi sanıyoon bak altıma alırım seni oracıkta doğurtuveririm haa üstüne bastıra bastıraa bebek çıkcak yer arar nasılsa başlatiimmi doğumunu istersinmiii
birkaç ay sonra başak doğuracak sen koca göbeğinle nereye kaçacan bence fazla üstüne gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?