birkaç ay sonra başak doğuracak sen koca göbeğinle nereye kaçacan bence fazla üstüne gitme
valla bu gidişle ben bidahaki aya hamiş olurum sizin sayenizdetabi bu ay hamiş olmazsam
aman yok mümkünse yerleşmeyim oraya hiç :18: bulursam alcam canım zaten bi yastık ama orda varmıdırkii :26:
ayy nazo hoşgeldin
kocamada üzülüyom ya çok saf iyi niyetli üzülüyo tabii ben bööle şeyler sööleyince ama bende haksızlığa uğruyorum görmesi alzım
kocaya anlatmayıonca bilmiyo bazen de söylemek lazım
nazocum anası amwayla ilgilendiği için evde durmuyor hayatla aile ile ilişkisini kesmiş durumda
kızı ameliyat olmştuda bi defasında
karşı yakadaki akrabasını çağırdı kızıma bakın benm işlerim var diye hey gidi
yy alemsin haa yok yok yaklaşmadım masanın bi ucunda o bi ucunda ben oturdum
bişi yapmadım kuzum ben kocam tost yaptı bende kahvaltılık koydum masaya hiç yorulmadım
hıh bu seferde loğusa haliyle kucağında bebeşiyle gene uğraşamaz o benlenzati başını kaşıycak zaman bulamıycakkiii
hıh bu seferde loğusa haliyle kucağında bebeşiyle gene uğraşamaz o benlenzati başını kaşıycak zaman bulamıycakkiii
bence de geleceğini hiç düşünmüyo
inşallahhh kaç oldu sayısı bende okuyorum ama daha sana verecek bi rakama ulaşmadım
hmm aferim ama aynı ortamda bulunmak bile hastalık kapmana yetiyo biliyosunkii evi havalandırsaydın tüm camları açsayın bi kız
iiyim deryacım sen nasılsın bunlar hep böleler sonra derler hiç gelmion geliomda varmısınız deli karılar. yeni üyemizsin sanırım geri dönüş yapıp okumaya üşeniorum artıkın ondan soruorum lütfen cvpla:)))hanfendiler gibi yarı yolda koma beniii
sevinç denen bi hatun dolanıo yaa arada o karıya seslendim duymadı kaçtı şimdi fırça kayacamm korkacak ödü pörtleyecekkkk sonra al başına belayııııı[/QUOT
cnm baktım sen çıkmışsın sonra bende çıktım:26:şimdi gördüm yazını seviinç kaçar arada pat diyeee oğluşunu banyo ettiriir yada boyama çizgi neyiim yaptırır....
bi börülce en fazla ne yapmışolabilir..... Kesin sen cadılık yapmışsındır küslük olmaz kocişin üzülür bebek olunca işin düşer belki kız[/QUO
kız başoşşş nasıl mesafe kodun peki ben koyuyom yüzsüz hala dötümde dolanıooo bana hizmet ettirmeye çalışıo bugün ipler koptu gibi ayy inş darısı başımızaaa
deli bu karı kocanında üstüne mi çıkıyon bööle
kız şunun şurasında kaç ayın kaldı koca göbekli marul olmaya
gülme komşuna gelir başına demişler
40 bine yaklaştı olsun sen ne zaman sayı verirsen ozaman eklerim kaç olduğu önemli değil
niye olmasın dağın tepesinde kuş uçmaz kervan geçmez yerdelermide olmasın olmadı al bitane giderken bırak orda
söyleyecen ama sakin kavga etmeden yoksa haklıyken haksız duruma düşersin
onu balkonun yanına oturttum gitmiştir heralde virüslerkapıda açıktı
yok onda altta olması daha zevklüüüneyse ben kaçam mama hazırlayam görmesin kociş bu yazdığımı hadi baaaay
yok onda altta olması daha zevklüüüneyse ben kaçam mama hazırlayam görmesin kociş bu yazdığımı hadi baaaay
koca göbekli marul bengi
ayy maaşallah kısa sürede baya artmış
yok hava sıcaktı bişi olmazinşallah üşütüp daha çok hasta olmaz:2:
tirbiyesiz asıl üstte zevkli
bunu yazdım ama kendime inanamadım
34 bin falandı kendi çabamla sizlerde yardım edince 40 bine yaklaştı kısa sürede
yok hava sıcaktı bişi olmaz
abovvv nazo essahtan senmisin bunu yazan yoksam içine başka birimi girdi
tirbiyem bozulacak
valla bende inanamadım ya içime biri girdi yada ateş beşıma vurdu
yada halvete baya ara verdiniz
benm biraz işlerim var
ocakta da yimem var, taze fasülye koymuştum 1 saatir pişemedi keşke düdüklüye koysaydım
bide pilav yapcam salata üzümilk defa menü verdim
çünkü bugün menüm kabarık
kocam fasülye ve pilavı seviyo
bu arada yemek annemiz ve hatunlarla yemekelr üzerine konşmak istiyorum mesela taze faülye ile başlayabiliriz
yemek annesine sormak istiyorumbir taze fasülye yemeği en güzel nasıl yapılır anlatırsan sevinirim işe yarasın accık
sonra görüşürüz öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?