Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aman yok mümkünse yerleşmeyim oraya hiç :18: bulursam alcam canım zaten bi yastık ama orda varmıdırkii :26:

niye olmasın dağın tepesinde kuş uçmaz kervan geçmez yerdelermide olmasın olmadı al bitane giderken bırak orda

söyleyecen ama sakin kavga etmeden yoksa haklıyken haksız duruma düşersin

yy alemsin haa yok yok yaklaşmadım masanın bi ucunda o bi ucunda ben oturdum

bişi yapmadım kuzum ben kocam tost yaptı bende kahvaltılık koydum masaya hiç yorulmadım

hmm aferim ama aynı ortamda bulunmak bile hastalık kapmana yetiyo biliyosunkii evi havalandırsaydın tüm camları açsayın bi kız

hıh bu seferde loğusa haliyle kucağında bebeşiyle gene uğraşamaz o benlen zati başını kaşıycak zaman bulamıycakkiii

kız şunun şurasında kaç ayın kaldı koca göbekli marul olmaya

bence de geleceğini hiç düşünmüyo

gülme komşuna gelir başına demişler

inşallahhh kaç oldu sayısı bende okuyorum ama daha sana verecek bi rakama ulaşmadım

40 bine yaklaştı olsun sen ne zaman sayı verirsen ozaman eklerim kaç olduğu önemli değil

koca göbekli marul bengi

ayy maaşallah kısa sürede baya artmış

niye olmasın dağın tepesinde kuş uçmaz kervan geçmez yerdelermide olmasın olmadı al bitane giderken bırak orda

söyleyecen ama sakin kavga etmeden yoksa haklıyken haksız duruma düşersin

evet bu mevzular ince ve derin ve hiç sevmediğim mevzular aslında bahsetmekten hiç hoşlanmam ama bazende anlatmak iyi oluyo

yok onda altta olması daha zevklüüü neyse ben kaçam mama hazırlayam görmesin kociş bu yazdığımı hadi baaaay

tirbiyesiz asıl üstte zevkli
bunu yazdım ama kendime inanamadım

koca göbekli marul bengi

ayy maaşallah kısa sürede baya artmış

34 bin falandı kendi çabamla sizlerde yardım edince 40 bine yaklaştı kısa sürede

inşallah üşütüp daha çok hasta olmaz:2:
yok hava sıcaktı bişi olmaz
tirbiyesiz asıl üstte zevkli
bunu yazdım ama kendime inanamadım

34 bin falandı kendi çabamla sizlerde yardım edince 40 bine yaklaştı kısa sürede

abovvv nazo essahtan senmisin bunu yazan yoksam içine başka birimi girdi
tirbiyem bozulacak

başak cım ve hadiskocum ben kaçar yemek pişti masayı hazırlayım kardeşimle küçük yeğen geldi
büyüğüde gelmek üzere hazırlayımda hemen oturalım çok acıktım
hepinizi çok öpüyorum ilerleyen saatlerde gelebilirsem gelirinm

valla bende inanamadım ya içime biri girdi yada ateş beşıma vurdu

yada halvete baya ara verdiniz

benm biraz işlerim var

ocakta da yimem var, taze fasülye koymuştum 1 saatir pişemedi keşke düdüklüye koysaydım

bide pilav yapcam salata üzüm ilk defa menü verdim
çünkü bugün menüm kabarık

kocam fasülye ve pilavı seviyo

bu arada yemek annemiz ve hatunlarla yemekelr üzerine konşmak istiyorum mesela taze faülye ile başlayabiliriz

yemek annesine sormak istiyorum bir taze fasülye yemeği en güzel nasıl yapılır anlatırsan sevinirim işe yarasın accık

sonra görüşürüz öptüm

slm kızlar nber.. ben bugun doktora gıttım ama sanırım gec kaldım aslında cumaetesı cağırmıstı.. ıkı yumurtam olustmuş bırısı buyumş catlamadan kıst olmuş 30mm diğerıde 21 mm dedı belkı bu tutar yarın akşam ısı bısırın dedı... olmadı onumuzdekı ay catlatma ığnesı vurcakmış.. eve geldım aksam uzerı kuzenım aradı yetiş nolur yarın sabah yedıde sezeryana alcaklar dedı.. kardes gıbı buyuduk bız benden baska guvenebıleceği kımsesı yok.. bende gece gıdıcem allahın ıznıyle.. yanı yarınkı halvet yatar.. ama dert etmıyom ya her ay yaptık yaptık gelmedı bu ayda yapmadıkta gelmedı olsun.. hele bı yeğenım sağlıkla gelsın kucağıma artık onumuzdekı maclara bakıcaz

yemek anneniz değilim ama taze fasulyenin tarifini verebilirim canım

soğanları küp küp doğrayıp yağda pembeleştirirsin sonra içine bi tane domatesin kabuklarını soyarak küp küp doğrarsın bitanede sivribiberi doğrarsın iki dişte sarımsak doğrayıp karıştırırsın sebzeler yumuşayınca salçasını katar tuzunu katar karıştırırsın sonra ayıklayıp yıkayıp doğradığın taze fasulyeleri karışıma ekler karıştırırsın ocağın altını kısarsın hiç su eklemezsin fasulyeler kendi buharında 15 -20 dakikada yumuşar ve pişmeye başlar işte bu aşamada üzerini geçmeyecek kadar kaynar su verirsin yarım ateşte 5- 10 dakika daha kaynatıp ocağı kapatırsın.eğer etli yapacaksan etleride pişirip katarsın çok lezzetli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…