Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya kızlarrrrrr dün bat günümdü oh dedim olmadım bu akşam hafif acık bi pembelik gördüm tuvalet kagıdında. yaw yine mi olmadı. ben anlamadım bu ay herseyi eksiksiz yaptıkkkkk walla anlam veremiyorum yaaaaaaaaa offfffffffffffffffff bu kez ümitliydim beeeeeeeeeeeeeeee

3 adet domates 1 adet iri yemeklik sogan 4 diş sarımsak şimdi soganı rendeliyorz düdüklüye üstüne 3 domates rendeliyoruz sıvı yag tz koyyorz göz kararı çok yaglı sevmiyorm o ney vıcık vıcık taze fasülyeleri diliyoruz patates dogryorz istege göre havuç üstüne koyuyorz bir küp şeker şeker atıyorz düdüklünün agzını kapatıyoruz düdüklü fıslayınca saa tutyorz benim düdüklüde iş yoktaban 40 dakika kafi geliyo
karılar rapor vereyim diye girdim hoş yoklugum belli bile degil kimseler beni merak etmemişişim süper gidiyor sabah 6.30 kalkıyorm kahvaltı vs yola düşüyorm 7.30 da yola düşüyorm 8.35 ordayım sonracıma 10 gibi çay demliyorm enişten ablası olay ya kakara kikiri iş demeye bin şahit ister1 gibi ablama yemege gidiyoruz öyleni kılıyorm orda sonra işe geri yaptıklarım işler nelermi dur bri düşünüyüm :44::44:
dün sabah 9 dan akşam 5 kadar ütü yaptım bgün tela dizdim işleri temizledim sonra 3 gibi ablama gitim 7.30 ordaydım o benim yerime geçti oglan yuyunca ablama gidiyorm oh dinleniyorm ilkindiyi kılıyorm akşamaı kılıp eve geliyorm bıgün eşimin işi bitmiş yemeklri yapmışştavklu blgr pilavı yapmış sebzeli tarhana çorbası zeytin yaglı taze fasülye yapmış trş çıkarmış yogrt vardı kapıyı tam açıcem hoş geldim bey dedihoş geldik hanım dedim ne yemekler hazırladın dedim saydıyemin olsn ben stayım diye geçiniyorm adamın eli tatlı bende b jestini boş çevirmem merak etmesin bu yorgnlkla ne giderdiyetimi bozmadım bugün brokoli götürdüm ablama dedim haşla oda minnacık yapmış ay ne güldüm kız dedim bu ney sen böle yap demedinmi dedisonra enişte ablası ve benim ablam dedi az çatal alayım tatsız tutsuz sratlarının şekli aynen böleydi yeminle:120::120:ay dediler nasıl yiyosun yanınada bir kase yogrt tememneyse 18 adet yufka laım sigara böregi sarıcem daha sonra görüşrüz olurda beni özleyen olursa nerde bileceklerini biliyolar :76::76:hoş boş boşna demeişler gözden ırak olnca insan gönüldende ırak olyomuş

koca göbekli marul bengi

ayy maaşallah kısa sürede baya artmış

hıh benim göbeğim daha kocaman olmadııı sen kendi o koca göbeğine baaak hıh atta resmini boyunu posunu görek face'e attım ben hamile halimi sıkıyosa sende atsanaaa hıh keşkem büyüse zaten biran önce hissetmek istiyom yavrumu içimdee

merhaba kızçeler,bende hamilelik çalışmaları yapmakta olan bir kardeşinizim.isteyen herkese Rabbim nasip etisn inşallah

ayy şekeriim yazdım ama sen sonradan gelmişsin ben ozaman çıkmıştım keşke erken görseydim saol cnm hallettim yiimek işini

tirbiyesiz asıl üstte zevkli
bunu yazdım ama kendime inanamadım

34 bin falandı kendi çabamla sizlerde yardım edince 40 bine yaklaştı kısa sürede

hıh üstte olunca iş sana düşüyo altta ooh yan gel yat kız benide pis pis konuşturuyonuz hıh diyene bak sende yorum yaptın ozaman sende tirbiyesizsiiin

Kıız naptı ki bu kadar kinlendin tombişiiiim beniiiimbende börülcemle bi eyi bi kötü oluyoom du bakalım şimdi iyi zamanlarımızama özünde severiim iyi kız arada atışsakta

Cnm üzülme hemen koy verme olur inş tez zamandaovülasyon testi kullanıyomusun..?:26:

nankör köfte nolceekheeç üşenmedim geçmişe gittim ordan sana yazdığımı buldum birazdan aşağaya kopyala yapıştır yapacam okursuun ordan hhııııhhem geçmişi okumuyno hemidem beni merak eden olmamış deyiiiinal aşağa yapıştırıyooom oku da gör tatlııımhııııh

[h=2]
paşaaaaam[/h]
paşacım cnm nasılsın acep:44:bugün pazar tatil günü değil mi şekeriim:26:heeç uğramadıınn rapor da vermiion artık bi pazarım var onda da dinleniom diyon zaarsende haklısın cnm...ben öyle bi yokliiim diidiim raporlarını özlediim herhaleltin neyim napıyon kii.....

Kızlarrr napıyosunuuuuzsiz demi geçmişi okuyosunuuuzben okudum bitirdiim anaam ne yavaşsıınııız eccük te geleceğe geliiin kıııı

ha cevap vermiş tamam

nası bi ekmekmiş o siz bizden ayrı ne yiyonuz

yıllardır o ekmek için çalışıyon
bizimkisi fıstıklı ekmek, o biraz daha pahalı

aman yok mümkünse yerleşmeyim oraya hiç :18: bulursam alcam canım zaten bi yastık ama orda varmıdırkii :26:
nasıl bi yere gidiyosun sen kız yokmu şehir merkezi orda?

çokta olmadı ama ev kalabalık olunca daha bi isteklimi oluyoruzmudur nedir

hıh üstte olunca iş sana düşüyo altta ooh yan gel yat kız benide pis pis konuşturuyonuz hıh diyene bak sende yorum yaptın ozaman sende tirbiyesizsiiin

sevinçcim ben çıkıyorum eşim geliyormuş iyi geceler sana çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…