yada halvete baya ara verdiniz
benm biraz işlerim var
ocakta da yimem var, taze fasülye koymuştum 1 saatir pişemedi keşke düdüklüye koysaydım
bide pilav yapcam salata üzümilk defa menü verdim
çünkü bugün menüm kabarık
kocam fasülye ve pilavı seviyo
bu arada yemek annemiz ve hatunlarla yemekelr üzerine konşmak istiyorum mesela taze faülye ile başlayabiliriz
yemek annesine sormak istiyorumbir taze fasülye yemeği en güzel nasıl yapılır anlatırsan sevinirim işe yarasın accık
sonra görüşürüz öptüm
koca göbekli marul bengi
ayy maaşallah kısa sürede baya artmış
bende ne yapam diye düşünüyommrcime çorbam var biraz yanına napsam acabaa evde sebze olarak az bi patlıcanla kabak pattis domais soğn sarımsak vs. falan var kuru kıymam var naapsamkii :26: senin elinde olan malzemeleri söyleona göre yemek buluym sana canım
yavrucum yaa ben bi yandan çalışıyorum zor oluyo girmek..üzgünüm gitmişsin
tirbiyesiz asıl üstte zevkli
bunu yazdım ama kendime inanamadım
34 bin falandı kendi çabamla sizlerde yardım edince 40 bine yaklaştı kısa sürede
kime verdin bilgilerini kuzum bana verseydin keşkembunca zamandır burdasın eklenmen gerek artık yoksa kapıyı kitleriz bida giremezsin listede olmayanlara girmek yasajk burası nadide bi topik ver bilgilerini aşkım
cnm kadın normal doğum yapmş vajinası dışarıya doğru çıkmşmı nolmş tam hatırlıyamadım yani bozulmş
ama annesininkide öyle olmş bu ırsi bişimiş:18:
annemede soramamki ne durumda diye
Yaş 27 şekerim 2 yıllık evliyim iik gebeliğimdi ama malesef 6.haftasında düşük oldunası biriyiiiim ee az çok tanıyoon zaar
Hıııı ırsiymiş diyosun yanine biliyim kısmet olursa ben normal doğum istiyorum da onu okuyunca kortumduu:18::18:kız sen annene genede sor nolceek annen kız o senin sen normal doğum mu istiyosun tatlım..?:26:
rapor vermek istiyorum
kocam bugün börülceyi kahvaltıya çağırmış
duyunca kızdım bir iki laf saydım:99:söylendim dırdır ettim:100:
hastaymış evde kimse yokmş
benm araya koyduğum mesafeden sonra gelmez diye düşünmştm ama hiç düşündüğüm gibi olmadı
geldi kahvaltı yaptık yarım ağız sohbet ettim
üzüldüm açıkçası onca şeyden sonra bile iyilik abidesi göynüme söz geçiremedim
insanın hastalıkta çok ihtiyacı oluyo bi hatır sorana
ama yine de kendimi tuttum yüz vermedim
bebğin kıyafetlerini görmek istedi
yıkadım ütüledim poşetledim kaldırdımdedim
ısrar etti "poşetinden bakarım ellemem" dedi
iyi o zaman dedim poşetinden gösterdim
çok isterdim bu zor zamanlarıonda yanında olmayı onu yemeğe çağımayı ilgilenmeyi ama kanıma dokunuyo gururum dur diyo
bi tarafımda karşındakinin yaptığını yaparsan ondan ne farkınkalır ki diyo
bi tarafımda iyilik et kötülük bul demişler salakmısın sendiyo
ya kızlarrrrrr dün bat günümdü oh dedim olmadım bu akşam hafif acık bi pembelik gördüm tuvalet kagıdında. yaw yine mi olmadı. ben anlamadım bu ay herseyi eksiksiz yaptıkkkkk walla anlam veremiyorum yaaaaaaaaa offfffffffffffffffff bu kez ümitliydim beeeeeeeeeeeeeeee
3 adet domates 1 adet iri yemeklik sogan 4 diş sarımsak şimdi soganı rendeliyorz düdüklüye üstüne 3 domates rendeliyoruz sıvı yag tz koyyorz göz kararı çok yaglı sevmiyorm o ney vıcık vıcık taze fasülyeleri diliyoruz patates dogryorz istege göre havuç üstüne koyuyorz bir küp şeker şeker atıyorz düdüklünün agzını kapatıyoruz düdüklü fıslayınca saa tutyorz benim düdüklüde iş yoktaban 40 dakika kafi geliyo
karılar rapor vereyim diye girdimhoş yoklugum belli bile degil kimseler beni merak etmemiş işim süper gidiyor sabah 6.30 kalkıyorm kahvaltı vs yola düşüyorm 7.30 da yola düşüyorm 8.35 ordayım sonracıma 10 gibi çay demliyorm enişten ablası olay ya kakara kikiri iş demeye bin şahit ister 1 gibi ablama yemege gidiyoruz öyleni kılıyorm orda sonra işe geri yaptıklarım işler nelermi dur bri düşünüyüm :44::44:
dün sabah 9 dan akşam 5 kadar ütü yaptım bgün tela dizdim işleri temizledim sonra 3 gibi ablama gitim 7.30 ordaydım o benim yerime geçti oglan yuyunca ablama gidiyorm oh dinleniyorm ilkindiyi kılıyorm akşamaı kılıp eve geliyorm bıgün eşimin işi bitmiş yemeklri yapmışştavklu blgr pilavı yapmış sebzeli tarhana çorbası zeytin yaglı taze fasülye yapmış trş çıkarmış yogrt vardı kapıyı tam açıcem hoş geldim bey dedi hoş geldik hanım dedim ne yemekler hazırladın dedim saydı yemin olsn ben stayım diye geçiniyorm adamın eli tatlı bende b jestini boş çevirmem merak etmesin bu yorgnlkla ne gider diyetimi bozmadım bugün brokoli götürdüm ablama dedim haşla oda minnacık yapmış ay ne güldüm kız dedim bu ney sen böle yap demedinmi dedi sonra enişte ablası ve benim ablam dedi az çatal alayım tatsız tutsuz sratlarının şekli aynen böleydi yeminle:120::120:ay dediler nasıl yiyosun yanınada bir kase yogrt temem neyse 18 adet yufka laım sigara böregi sarıcem daha sonra görüşrüz olurda beni özleyen olursa nerde bileceklerini biliyolar :76::76:hoş boş boşna demeişler gözden ırak olnca insan gönüldende ırak olyomuş
bizimkisi fıstıklı ekmek, o biraz daha pahalıha cevap vermiş tamam
nası bi ekmekmiş o siz bizden ayrı ne yiyonuz
yıllardır o ekmek için çalışıyon
nasıl bi yere gidiyosun sen kız yokmu şehir merkezi orda?aman yok mümkünse yerleşmeyim oraya hiç :18: bulursam alcam canım zaten bi yastık ama orda varmıdırkii :26:
yada halvete baya ara verdiniz
benm biraz işlerim var
ocakta da yimem var, taze fasülye koymuştum 1 saatir pişemedi keşke düdüklüye koysaydım
bide pilav yapcam salata üzümilk defa menü verdim
çünkü bugün menüm kabarık
kocam fasülye ve pilavı seviyo
bu arada yemek annemiz ve hatunlarla yemekelr üzerine konşmak istiyorum mesela taze faülye ile başlayabiliriz
yemek annesine sormak istiyorumbir taze fasülye yemeği en güzel nasıl yapılır anlatırsan sevinirim işe yarasın accık
sonra görüşürüz öptüm
hıh üstte olunca iş sana düşüyo altta ooh yan gel yatkız benide pis pis konuşturuyonuz hıh diyene bak sende yorum yaptın ozaman sende tirbiyesizsiiin
Nazoo 300 elham ekle tatlim optum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?