Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizimkisi fıstıklı ekmek, o biraz daha pahalı

nasıl bi yere gidiyosun sen kız yokmu şehir merkezi orda?

kuzum antepin bi ilçesi ama merkeze 90 km ve hiç gelişmemiş gezcek bi yeride yok anlıycağın bitek kalesi güzel oda bayaa bi yürüyon gitmek için öle yaani ama maraşa 40 km falan orası bile daha yakın yaani :26:

Seni o kadar iyi anliyorumki insan ikilemde kaliyor cunku icimizde kahrolasi vicdanimiz var
onlar gibi vicdansiz degiliz. o yuzden hemen yapilanlari unutacak gibi
oluyoruz fakat acinimizin aciyan diger yani durrrr diyor ne cabuk unuttun
sana yapilanlari bu boyyyle surup gidiyor arada dayanamayip
vicdanina uyup yine sans veriyorsun acaba diyorsun onlarda vicdana geldimi diyorsun
ama yok be basak bir insan neyse o inanki degismiyor duzelmiyor
yarama tuz bastin deli kari
benm yine büyük tuvaletim geldi
hergün gwliyo off mecbur yağpcaz
off yaa bizene senin kakandan haber etmeden gidemiyormusun helaya
valla bu gidişle ben bidahaki aya hamiş olurum sizin sayenizdetabi bu ay hamiş olmazsam

insallahhhhhh

tirbiyesiz asıl üstte zevkli
bunu yazdım ama kendime inanamadım

34 bin falandı kendi çabamla sizlerde yardım edince 40 bine yaklaştı kısa sürede
nazoyuda yoldan cikarmis deli karilar
tamam canım bende akşam bi 650 okumuşum
birde bugün 900 ekle yazmıştın onuda ekledim inşallah yanlış anlamamışımdır seni bulmuşken sorayım dedim
iyi geceler canım

ewet cnm dogru okudukca yaziyorum her yazdigim yeni sen ekle buraya yaziyomki
gorupte okuyan olsun unutmasinlar tembel karilar

Eger etli yapacaksan tencereye once etini ve az yagini koyuyorsun
etler suyunu birakip cekene kadar kavruluyor sonra 1 adet orta boy sogan bir iki adet yesil biberi dogra at beraber kavrulsun birde bir kac dis sarimsak kavrulduktan sonrA salcasini koy birazda onunla cevir
etsizse bu asamaya kadar olanlar ayni et koyma
yikanmis dogranmis fasulyeyi koy biz en uste dogranmis domatesleri dizeriz kabuksuz olacak 1 su bardagina yakin
su koy tuzunu ilave et ve fasulye sararana kadar hec karistirma
sararmaya baslayinca bir iki karistir o kadar.
etsiz zeytin yagli yapacaksan sogan kavrulduktan sonra
1 adet kup seker koy . ben icine bir iki tane patates dograrim iri kup
oglum sewiyor diye

ben seni merak etmedeim cunku maasallah baska topiclerde masjini raporunu gordum okudum
zahmet edip buraya yazmadigin icin sinirlendim ozelliklede sormadim :101:

is karisi pasa

Son düzenleme:
Pullu pakize tkb catlak patlak gobekli marul karisi uyanamadinmi daha
yoksa borulceye kaaavaltiyami indin

deryacım ben pazar günü girdim rapor verdimhaberin olsn yazdım eltinlede ne oldgunu şimdi okadar çene çalmışınızki nerden bulam:2::2:eltim gene ataga geçti bebem haberin varmı girip okyorm çıkıyorm eve geç geliyorm inan 6.30 uyanıyorum 7.30 yola çıkıyorum 835 ordayım eltim kilo verdim diyor ama az vermiş haberi yok zaaaro kimki benle kaşık atacak
Nazoo 300 elham ekle tatlim optum iyi geceler
canım ben isterseniz okrum ama özelime yazın faceye neden okuyosnz birde her yola çıkışımda eve gelişimde çekiyorm tespijh haberiniz olsn
ben seni merak etmedeim cunku maasallah baska topiclerde masjini raporunu gordum okudum
zahmet edip buraya yazmadigin icin sinirlendim ozelliklede sormadim :101:

is karisi pasa

sevinç karısı ben başka topiklerde finkmi atıyorum 7 takıma mecbrum haberin varmı 5 mesaj yazma hakkım var yoksa ceza puanı geliyo gir bak bakalım işe başladım başlayalı neler yazmışım rahim agzı grbunada arkadaş aradı ne oldu yazmıyosn dedi işe girdigimi biliyolar sabahtan akşama kadar ayaktayım yoruluyorm eve gel namazı kıl yemek yap 11 geliyo mesaji yapıyorz dün 9 eve geldim 7 paydos etmem lazımdı ama çalışan paşa karısından sevgilerrahim agzında arkadaş var ikizlerimiz old on merak edip giriyorm girbak kaç tane yazmışım orayada mesajım az ve öz rahim agzı açıklıgına bebegini kaybedipp grubnada arada bakıyorm sor beydaglıya dmana mesaj fazla yazıyormyum onlarda ordalar beni dellerdirme sevinç karısı oglmla kıızmı veterinere götürücem diye bgün işe geç gidicek saygınıza herkeze güzel bir gün diyorm ha bu arada 7 takımda mesaj sayılarını hergün koyuyolar girde bak kaç mesaj yazmışım ben öyle konuşben diidiyom işimi halledeyim iş yerim beni bekler

vilmacımm insallah yeğenini alırsınız kucağınıza hayırlısı ile
sağlık olsun olacağı varsa bu ayda olur üzülme çok haklısın önümüzdeki maçlara bakarık

ne istediğimi bende bilmiyom tatlım
ama keyfii sezaryen yasaklandı biliyosun
listeye ekledim git bak bana teşekür et
aramıza hoş geldin iyiki geldin sana bi ara kuralalrı da veriyimde kural dışına çıkma
kız bunu nasıl yapıyosun isimlerin üzerine tıklanınca profil açılıyo
pc başından ayrılırken haber evriyorum sonra kaçtı sanıyolar nolmş
---------------
yarana tuz bastığımı bilmiyodum
ama gerçekler bunlar
neyseki yatıp kalkınca merhametim gitmişşu an eski halimdeyim
ölmek var dönmek yok
yapılanları unutursan ezilen sen olursun
huylu huyundan vazgeçmmez aldanmak yok:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

Pullu pakize tkb catlak patlak gobekli marul karisi uyanamadinmi daha
yoksa borulceye kaaavaltiyami indin

uyanamadım
bub ara geceleri uyuyamıyorum yaaaaa çıttırıcam:95::95::95::95::95:

günaydın kuzucuklar nasılsınız:) ben bebişimi gördüm çok mutlu oldum, kızım iyi görünüyor çok şükür sizler napıyosu nnuz başakcım börülcen gelmiş ah bu börülceler yaparlar ederler sonrada hiçbişey olmamış gibi davranırlar uzak kalsınlar

kız maaşalah yarıyı çoktan geçmişsin neden gelmi yosun

kız maaşalah yarıyı çoktan geçmişsin neden gelmi yosun

:) evet zaman çabuk geçiyor hemen gelsin bebişim, tatlım senin bebişinde büyümüş maşallah kocaman olmuş egeciğine Allah kavuşmanı nasip etsin inşallah:) canım işlerim yoğun buara pek giremiyrm ben,zaten kasım aralık gibi izne çıkarım artık o yüzden giremem evimde internet yok kızıma isim bulduk buarada esma azra olcak inşallah

çok güzelmş cnm ismi Rabbim senide kavuştursun adıyla çoook yaşasın inşallah cnm
izne çıkınca senden nasıl haber alcaz cnm ya merak ederiz bi yolunu bul bizi habesiz bırakma
Karilar oglumla kaavalti yapiiik buyurunnn
kiraz hnm tesrif etmis

sınıf anası
osınıftaki örtüleri sen yıkıycan haberin varmı

şeker neden koyuyosunuz paşam ve sevinç

yooo ogretmen dediki sen yeterince yoruluyorsun sirayla yikanacak ama sen
yikamayacan didii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…