inşallah sorun yoktur cnm güle güle git kocanıda .çok salma ööle şımarmasın çabuk gelsin
inşallah sorun yoktur cnm güle güle git kocanıda .çok salma ööle şımarmasın çabuk gelsin
bizimkisi fıstıklı ekmek, o biraz daha pahalı
nasıl bi yere gidiyosun sen kız yokmu şehir merkezi orda?
Seni o kadar iyi anliyorumki insan ikilemde kaliyor cunku icimizde kahrolasi vicdanimiz varrapor vermek istiyorum
kocam bugün börülceyi kahvaltıya çağırmış
duyunca kızdım bir iki laf saydım:99:söylendim dırdır ettim:100:
hastaymış evde kimse yokmş
benm araya koyduğum mesafeden sonra gelmez diye düşünmştm ama hiç düşündüğüm gibi olmadı
geldi kahvaltı yaptık yarım ağız sohbet ettim
üzüldüm açıkçası onca şeyden sonra bile iyilik abidesi göynüme söz geçiremedim
insanın hastalıkta çok ihtiyacı oluyo bi hatır sorana
ama yine de kendimi tuttum yüz vermedim
bebğin kıyafetlerini görmek istedi
yıkadım ütüledim poşetledim kaldırdımdedim
ısrar etti "poşetinden bakarım ellemem" dedi
iyi o zaman dedim poşetinden gösterdim
çok isterdim bu zor zamanlarıonda yanında olmayı onu yemeğe çağımayı ilgilenmeyi ama kanıma dokunuyo gururum dur diyo
bi tarafımda karşındakinin yaptığını yaparsan ondan ne farkınkalır ki diyo
bi tarafımda iyilik et kötülük bul demişler salakmısın sendiyo
benm yine büyük tuvaletim geldi
hergün gwliyo off mecbur yağpcaz
valla bu gidişle ben bidahaki aya hamiş olurum sizin sayenizdetabi bu ay hamiş olmazsam
tirbiyesiz asıl üstte zevkli
bunu yazdım ama kendime inanamadım
34 bin falandı kendi çabamla sizlerde yardım edince 40 bine yaklaştı kısa sürede
tamam canım bende akşam bi 650 okumuşum
birde bugün 900 ekle yazmıştın onuda ekledim inşallah yanlış anlamamışımdır seni bulmuşken sorayım dedim
iyi geceler canım
deryacım ben pazar günü girdim rapor verdimnankör köfte nolceekheeç üşenmedim geçmişe gittim ordan sana yazdığımı buldum birazdan aşağaya kopyala yapıştır yapacam okursuun ordan hhııııh hem geçmişi okumuyno hemidem beni merak eden olmamış deyiiiin al aşağa yapıştırıyooom oku da gör tatlııım hııııh
[h=2]paşaaaaam[/h]
paşacım cnm nasılsın acep:44:bugün pazar tatil günü değil mi şekeriim:26:heeç uğramadıınn rapor da vermiionartık bi pazarım var onda da dinleniom diyon zaar sende haklısın cnm...ben öyle bi yokliiim diidiim raporlarını özlediim herhal eltin neyim napıyon kii.....
canım ben isterseniz okrum ama özelime yazın faceye neden okuyosnz birde her yola çıkışımda eve gelişimde çekiyorm tespijh haberiniz olsnNazoo 300 elham ekle tatlim optum iyi geceler
ben seni merak etmedeim cunku maasallah baska topiclerde masjini raporunu gordum okudum
zahmet edip buraya yazmadigin icin sinirlendim ozelliklede sormadim :101:
is karisi pasa
vilmacımm insallah yeğenini alırsınız kucağınıza hayırlısı ileslm kızlar nber.. ben bugun doktora gıttım ama sanırım gec kaldım aslında cumaetesı cağırmıstı.. ıkı yumurtam olustmuş bırısı buyumş catlamadan kıst olmuş 30mm diğerıde 21 mm dedı belkı bu tutar yarın akşam ısı bısırın dedı... olmadı onumuzdekı ay catlatma ığnesı vurcakmış.. eve geldım aksam uzerı kuzenım aradı yetiş nolur yarın sabah yedıde sezeryana alcaklar dedı.. kardes gıbı buyuduk bız benden baska guvenebıleceği kımsesı yok.. bende gece gıdıcem allahın ıznıyle.. yanı yarınkı halvet yatar.. ama dert etmıyom ya her ay yaptık yaptık gelmedı bu ayda yapmadıkta gelmedı olsun.. hele bı yeğenım sağlıkla gelsın kucağıma artık onumuzdekı maclara bakıcaz
ne istediğimi bende bilmiyom tatlımYaş 27 şekerim 2 yıllık evliyim iik gebeliğimdi ama malesef 6.haftasında düşük oldunası biriyiiiim ee az çok tanıyoon zaar
Hıııı ırsiymiş diyosun yanine biliyim kısmet olursa ben normal doğum istiyorum da onu okuyunca kortumduu:18::18:kız sen annene genede sor nolceek annen kız o senin sen normal doğum mu istiyosun tatlım..?:26:
kız bunu nasıl yapıyosun isimlerin üzerine tıklanınca profil açılıyoToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
üüfff napıyonuuuuz hanımlaarrr huuu
pc başından ayrılırken haber evriyorum sonra kaçtı sanıyolar nolmşSeni o kadar iyi anliyorumki insan ikilemde kaliyor cunku icimizde kahrolasi vicdanimiz var
onlar gibi vicdansiz degiliz. o yuzden hemen yapilanlari unutacak gibi
oluyoruz fakat acinimizin aciyan diger yani durrrr diyor ne cabuk unuttun
sana yapilanlaribu boyyyle surup gidiyor arada dayanamayip
vicdanina uyup yine sans veriyorsun acaba diyorsun onlarda vicdana geldimi diyorsun
ama yok be basak bir insan neyse o inanki degismiyor duzelmiyor
yarama tuz bastin deli kari
off yaa bizene senin kakandan haber etmeden gidemiyormusun helaya
insallahhhhhh
Pullu pakize tkb catlak patlak gobekli marul karisi uyanamadinmi daha
yoksa borulceye kaaavaltiyami indin
günaydın kuzucuklar nasılsınız:) ben bebişimi gördüm çok mutlu oldum, kızım iyi görünüyor çok şükürsizler napıyosu nnuz başakcım börülcen gelmiş ah bu börülceler yaparlar ederler sonrada hiçbişey olmamış gibi davranırlar uzak kalsınlar
kız maaşalah yarıyı çoktan geçmişsin neden gelmi yosun
çok güzelmş cnm ismi Rabbim senide kavuştursun adıyla çoook yaşasın inşallah cnm:) evet zaman çabuk geçiyor hemen gelsin bebişim, tatlım senin bebişinde büyümüş maşallah kocaman olmuş egeciğine Allah kavuşmanı nasip etsin inşallah:)canım işlerim yoğun buara pek giremiyrm ben,zaten kasım aralık gibi izne çıkarım artık o yüzden giremem evimde internet yok kızıma isim bulduk buarada esma azra olcak inşallah
Karilar oglumla kaavalti yapiiik buyurunnn
kiraz hnm tesrif etmis
yemek anneniz değilim ama taze fasulyenin tarifini verebilirim canım
soğanları küp küp doğrayıp yağda pembeleştirirsin
sonra içine bi tane domatesin kabuklarını
soyarak küp küp doğrarsın
bitanede sivribiberi doğrarsın
iki dişte sarımsak doğrayıp karıştırırsın
sebzeler yumuşayınca salçasını katar
tuzunu katar karıştırırsın
sonra ayıklayıp yıkayıp doğradığın taze fasulyeleri karışıma ekler karıştırırsın
ocağın altını kısarsın hiç su eklemezsin fasulyeler kendi buharında 15 -20 dakikada yumuşar ve
pişmeye başlar işte bu aşamada üzerini geçmeyecek kadar
kaynar su verirsin yarım ateşte 5- 10 dakika daha kaynatıp ocağı kapatırsın.
eğer etli yapacaksan
etleride pişirip katarsın çok lezzetli olur
3 adet domates 1 adet iri yemeklik sogan
4 diş sarımsak şimdi soganı rendeliyorz düdüklüye
üstüne 3 domates rendeliyoruz
sıvı yag tz koyyorz göz kararı çok yaglı sevmiyorm
o ney vıcık vıcık taze fasülyeleri diliyoruz
patates dogryorz istege göre
havuç üstüne koyuyorz
bir küp şeker şeker atıyorz düdüklünün agzını kapatıyoruz d
üdüklü fıslayınca saa tutyorz benim düdüklüde
iş yoktaban 40 dakika kafi geliyo
Eger etli yapacaksan tencereye once etini ve az yagini koyuyorsun
etler suyunu birakip cekene kadar kavruluyor
sonra 1 adet orta boy sogan
bir iki adet yesil biberi dogra at beraber kavrulsun
birde bir kac dis sarimsak kavrulduktan
sonrA salcasini koy birazda onunla cevir
etsizse bu asamaya kadar olanlar ayni et koyma
yikanmis dogranmis fasulyeyi koy biz en uste dogranmis domatesleri dizeriz
kabuksuz olacak 1 su bardagina yakin
su koy tuzunu ilave et ve fasulye sararana kadar hec karistirma
sararmaya baslayinca bir iki karistir o kadar.
etsiz zeytin yagli yapacaksan sogan kavrulduktan sonra
1 adet kup seker koy . ben icine bir iki tane patates dograrim iri kup
oglum sewiyor diye
çok güzelmş cnm ismi Rabbim senide kavuştursun adıyla çoook yaşasın inşallah cnm
izne çıkınca senden nasıl haber alcaz cnm ya merak ederiz bi yolunu bul bizi habesiz bırakma
sınıf anası
osınıftaki örtüleri sen yıkıycan haberin varmı
şeker neden koyuyosunuz paşam ve sevinç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?