Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zeytin yagli yimeklere bir tane kesme seker konur :26:
barbunya olsun fasulye olsun ben koyarim hep konur
lezzeti on plana cikiyor ilk defami duydun

ben pirinç pilavına koyarımda yemeklere koymuom...annem kabak yemeğine koyardı ben zati sevmemm...yemekte şekerli bi tat oldumu yiyemem...özellikle kabak

ben pirinç pilavına koyarımda yemeklere koymuom...annem kabak yemeğine koyardı ben zati sevmemm...yemekte şekerli bi tat oldumu yiyemem...özellikle kabak

Sankim bir kase siker koyuyoz
alttarafi bir kup yada bir cay kasigi
Zevk meselesi istemeyen koymaz
biz koyuyozz sewiyoz cunkum

iyilik cnm sohbet ediyoruz sen naslsın bakim kayınvalideye ne zaman gidiyosun

zeytin yağlılar
soğk yinmiyomu

Lenn kariii ister soguk yirsin ister ilik keyifine kalmis biz ilik yerik
barbunyayi soguk severiz ben hakiki zeytinyagi kullaniyom
bir tanede seker offff super oliiii

Ayen seray topraklarim hosgeldinizzz
umudum nbr kizzz
basak ve kankasi kiraz

hoşbuldummmmm sevincimmmmm ya bişi sorcam ben sabah soğan suyu içmedim kardeşim bizdeydi hemen bişiler hazırladım iş görüşmesine gidecek die...bende yedim ama çok yemedim...napim sence....

iyilik cnm sohbet ediyoruz sen naslsın bakim kayınvalideye ne zaman gidiyosun

zeytin yağlılar
soğk yinmiyomu

bende iyiyim baş ağrısıyla uyandım 8,30 da nidense...öle hamlamışımki bide sırtım kollarım ağrıo....çok hırpaladım kendimi cam silerken kayınvaldeme gitmem şimdi...kardeşimle halamlara falan giderim belki...ama akşam kaynanamda kalabilirim yarın dr a gidicez...kocişim yetişirse bugün gelcek...ozaman gitmeme gerek kalmaz...

ıyıyım cnmm bu aralar evımle cok mesgulummm kocama hergun yemek yapmaya calısıorum artıkkk gözlerıne ınanamıyorr buarada benım atesım yıne yukselıyorr hayırlısı

Aferin dogru yoldasin bebeem yap yimekleri sende dengeli beslen
abla sozu dinledin basak karisi gibi asii olma
hem soruyor hem bildigini okuyor
yimirtliyon zaar korunmuyomuydun kacakmi var :101:

Sankim bir kase siker koyuyoz
alttarafi bir kup yada bir cay kasigi
Zevk meselesi istemeyen koymaz
biz koyuyozz sewiyoz cunkum

ni dedeimki şincik ben sıpaaaa...tabiki sen öle tad alıosan koy ben koymuom pilav hariç ama artık onada koymuom...

Aferin dogru yoldasin bebeem yap yimekleri sende dengeli beslen
abla sozu dinledin basak karisi gibi asii olma
hem soruyor hem bildigini okuyor
yimirtliyon zaar korunmuyomuydun kacakmi var :101:

yaw yumurtlama gununden sonraa olduu ama hemen labobaya kostumm :26::26: yook yook ya bısı yokturr heraldee :26::26::26:

günaydın hatunlarrr
geçmişi okudum geldimmmm

1- başak görümcenle olan mevzuyu okudum canım,ama sırf sen iyilik yapıp karşılık görmedin diye kinlenmen doğrumu?
-sen iyilikleri karşılığı olsun diyemi yapıyosun?
-sanırsam sana kasti olarak yaptığı bişi yok,sadece sen onu sevmiyon ve sana iyilik yapmıyo diye hoşlanmıyon ondan
-neyse bu konu senin mevzun beni ilgilendirmez ama sanırsam sen biraz kötü gelinsin annem
sana ne yapsalar batıyoo,iyilik için bile deseler altında bişi arıcann,,,(bu mesajdan sonra bi daha girmezsem bilinki başak kafama bişi fırlatmıştır)

2-sevinç olişin okula alışmışş ,ohh dersler ,boyamalar az girsemde geçmişi mutlaka okuyomm,,

3-paşa işin hayırlı olsun,
4-nazom bi ara bende sana sayı vereceğim okuyorum az az bende
5-diğer kıslar kendinize iyi bakınn ,,takipteyim sizleride

sıra bana gelirseeee
-geziyom bol bol
-köye gidiyorum,anneme gidiyorumm
-kocam bana iphone telefon almış hediye...
-iyiyim keyfim yerinde
-cumartesi doktora gideceğim ikili testim var ...

yemek anası kavga etmeden fikir alışverişi yap kavga etmeden
o benim topraaam bisi dimes bana

seraycim simdi ogleye dogru bir acikiriz ya o zaman ic 10-15 dk sonra yimeeni yeee saracoglu oyle yapabilirsiniz diyo
ben artik sabah yapmiom ogleden once bide aksam yemeenden once acikinca yemen yapiyom
ustune 15 dk sonra yimeemi yiyom

ben üye olmuştum ama baya zaman girmedım kımseye bisey yazamadımm.. bende evlıyım 3 buçuk yıldır bebeğim henüz yok kadın hastalıkları problenlerım var aslında cokta anlatıp paylasacagım soracagım sey var ...
formu cok kullanmayıda bilmiyorum açıkcası ama burda yazılan sohbetler herkesın paylasımları hosuma gıdıyo...

Lenn kariii ister soguk yirsin ister ilik keyifine kalmis biz ilik yerik
barbunyayi soguk severiz ben hakiki zeytinyagi kullaniyom
bir tanede seker offff super oliiii

valla bi keresinde kaynoş zeytinyağlı fasül yapmştıda ben ısıtıp yimiştim
o zeytin yağlı ısıtılırmmı hiçdemişlerdi

Hacer cnm ismiyle yasasin cok guzel esmaul husnadan geliyor dimi sewerim esma ismini

evet canım esma eşimin ananesinin ismi bende kırmadım koyarız didim:)
başakcım girerim kaynoştan, habersiz bırakmam sizi inşallah sağlıkla doğsunlarda senin beşik hazırmı ben pembe beşik alcam inşallah:) odasıda pembe boyancak süsülü bi odası olsun istiyorum ben yaaaa hoşgeldin yazıları falan inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…