Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bi ahhhh ceksem karsiiiki daglar yikilir

sendemi aynı durumdan müzdaripsinyoksa canım banamı acıdın kız balık ayıklıorummm yemek yapçakmışş çocuğuna bakçakmışım dedim elimde iş varr örümceğine koy yanında gezdirrrr bi hışımla yine gitti aşağı çocuğuna bağırıo gel burya dedim sana beni gördükçeee hıh kıçımın kenarııı hanfendi cuma kuran okutçakmış yarın anası gelcekmiş çocuğa bakmaya bana yenge beraber temizelriz evi dioo ben iki gündür evimi temizliom kimse yhardım edim demio bundan sonra yok anasıda sorarsa kızına sorr derimmmm önce terbiyesini verinn dicemmm

Canim 600 tane elham ekle hayatimmm

sağol canım hemen ekledim

hayırlısı olsun RABBİM kucağına almayı nasip etsin
sen nerden öğrendin:26:

Pasada ayni ben
kiz 75 m ewe nasil sigiyon ben 140 m2 sigamiyom

insan mecbur kalınca sığıyor ama 140 olsa hiç fena olmaz tabi

canım sana 545 tane fatiha okudum daha doğrusu annem ve iki kız kardeşimle okuduk RABBİM kabul etsin inşaallah...

sağol canım annenle kızkardeşinde sağolsunlar RABBİM ettiği dualar hürmetine annene sağlığını versin
kızkardeşinede gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla versin
RABBİM sanada hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin

Ahhh cnm nasilsin Annen nasil? Nazoemir ne sansli anneciginin dualarini almis...

Allah Kabul etsin dualarinizi canim insallah

ALLAH razı olsun anneciğinden

nasılsınız kızlarr

ne var ne yokkk

iyiyim canım anca geçmişi okudum bugüne geldim
bende bitaraftan hürremi izliyorum

senin görümcede işine nasıl gelirse öyle davranıyor uzak dur daha iyi

senin görümcede işine nasıl gelirse öyle davranıyor uzak dur daha iyi

öle yapıorummm hiç suratına bakmadım ohh kocası evine geldi yemeğini yediiii demekki oluomuş evde yemek yapmamak ne demek yaa hazıra alışmasın bacıı ben ist a gidince ağır gelir çocğula iş yapmayı öğrensin bana aynen şöle dio sonra utanmadan ayrdım istyio
iş yapıorum çocuğu örümcekle dötümle dolanıooo hadi desteğin yardımın yoık köstek olma git işini yappp dmii beni izlio benim bebem oldunda sana gönderirim bende temzilimi yaparımmm ayy uyuyunca yaparsın felan öelmiii bende sana aynen uyuyunca yap diorum artık

nazoyuda yoldan cikarmis deli karilar

ewet cnm dogru okudukca yaziyorum her yazdigim yeni sen ekle buraya yaziyomki
gorupte okuyan olsun unutmasinlar tembel karilar

valla benim gibi mülayim kişiyide baştan çıkarttılar

amiin inşallah çok güzel günlerde kullanmak nasip etsin

tam mesajı yollayacam pc kapandı çok ısınınca kapanıyor nedense

başkalarının sırtından geçinenlere sinir oluyorum
ALLAH yardımcın olsun

Ahhh cnm nasilsin Annen nasil? Nazoemir ne sansli anneciginin dualarini almis...

Allah Kabul etsin dualarinizi canim insallah
amin canım...annem aynı kuzum yaa ama bunada şükürler olsun...anneme sık gittiğim için orda anlatınca bende okurum dedi üzülür böyle şeylere benden dolayı canım anam yaaa....

aynı dertten bende muzdaribim canım yanlız değilsin

aaamminnnnnnn sevincim yaa inşaallah RABBİM anneme ve tüm hastalara şifa versin,sağol canımiş durumunda da maalesef bir gelişme yok

saracım canım nasılsın görüşmeyeli
beydağlı canım annene çok teşekkürlerimi ilet ağzına sağlık

Kuzey Guneyi izliycemmm gorusurukk
bizde onu izliyoz..hürremide kaydedip sonra izliyorummm

amin canım sağolasın,inşaaallah anacığım iyileşir herşeyden çok istiyorum bunu...inşaallah bu dualar da sana sebep olur canım

bizde onu izliyoz..hürremide kaydedip sonra izliyorummm

amin canım sağolasın,inşaaallah anacığım iyileşir herşeyden çok istiyorum bunu...inşaallah bu dualar da sana sebep olur canım

inşallah canım kimin duası kabul olur belli olmaz birbirimizi tanımadan dualar ediyoruz illaki RABBİM birini kabul edecek

iyi akşamlar kızlar ben daha önce buraya yazıyodum ama daha sonra netim gitti yeniden bağlattık nazemir abla bende sana elham okuyorum şuan 300 tane okudum okudukça yazarım sana özelden rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

bu arada unutmadan geçmişin hepsini okudum ben yazarken kirazeroş bengisu duman hamile değillerdi şimdi maşalllah göbüşleri dolmuş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısıda en kısa zamanda bizlere olsun inşallah

evet ismin yabancı gelmedi olsun bundan sonra beraberiz inşallah
çok sağol canım ettiğin dualar hürmetine sende dileğine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…