nasıl olalım işte..iyi gibi ben yani :) sen napıyon
ıyım kuzum annemdeydım yenı geldım psı yedılıye bakıyomm
Bi ahhhh ceksem karsiiiki daglar yikilir
Canim 600 tane elham ekle hayatimmm
bu polyy ide dövcem haa laf atıp kaçıyo hanfendi
bengisu bebikin cinsiyetini öğrendimi kızlar kaçırdımmı yoksam karı 15. haftaya girmiş:26:
cewo vardı bier zamanlar bizimle sohbet eden tüp bebikle tedavisi ile ikizlere hamiş kalmş
Pasada ayni ben
kiz 75 m ewe nasil sigiyon ben 140 m2 sigamiyom
canım sana 545 tane fatiha okudum daha doğrusu annem ve iki kız kardeşimle okuduk RABBİM kabul etsin inşaallah...
Ahhh cnm nasilsin Annen nasil? Nazoemir ne sansli anneciginin dualarini almis...
Allah Kabul etsin dualarinizi canim insallah
nasılsınız kızlarr
ne var ne yokkk
sendemi aynı durumdan müzdaripsinyoksa canım banamı acıdın kız balık ayıklıorummm yemek yapçakmışş çocuğuna bakçakmışım dedim elimde iş varr örümceğine koy yanında gezdirrrr bi hışımla yine gitti aşağı çocuğuna bağırıo gel burya dedim sana beni gördükçeee hıh kıçımın kenarııı hanfendi cuma kuran okutçakmış yarın anası gelcekmiş çocuğa bakmaya bana yenge beraber temizelriz evi dioo ben iki gündür evimi temizliom kimse yhardım edim demio bundan sonra yok anasıda sorarsa kızına sorr derimmmm önce terbiyesini verinn dicemmm
senin görümcede işine nasıl gelirse öyle davranıyor uzak dur daha iyi
nazoyuda yoldan cikarmis deli karilar
ewet cnm dogru okudukca yaziyorum her yazdigim yeni sen ekle buraya yaziyomki
gorupte okuyan olsun unutmasinlar tembel karilar
kızlar napıyonuzzz yaaahu ..size en acilinden bi soru dün bebişime uyku seti baktım, bi tane beğendim..adam 130 tl ama akşam akşam sana 80 olur dedi... ben karar veremedim sizce pahalımı? daha uyguna olurmuki araştırsammı?? çok güzel şeyler aldım açılışı yaptım bebişim için Allah kullandırmayı nasip etsin..
öle yapıorummm hiç suratına bakmadım ohh kocası evine geldi yemeğini yediiii demekki oluomuş evde yemek yapmamak ne demek yaa hazıra alışmasın bacıı ben ist a gidince ağır gelir çocğula iş yapmayı öğrensin bana aynen şöle dio sonra utanmadan ayrdım istyio
iş yapıorum çocuğu örümcekle dötümle dolanıooo hadi desteğin yardımın yoık köstek olma git işini yappp dmii beni izlio benim bebem oldunda sana gönderirim bende temzilimi yaparımmm ayy uyuyunca yaparsın felan öelmiii bende sana aynen uyuyunca yap diorum artık
amin canım...annem aynı kuzum yaa ama bunada şükürler olsun...anneme sık gittiğim için orda anlatınca bende okurum dedi üzülür böyle şeylere benden dolayı canım anam yaaa....Ahhh cnm nasilsin Annen nasil? Nazoemir ne sansli anneciginin dualarini almis...
Allah Kabul etsin dualarinizi canim insallah
aynı dertten bende muzdaribim canım yanlız değilsinOfff cnm sıkıldı moralim bozuldu yaavalla evlendiğimden beri kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun hep ilgilenirim gider gelirim bi şeye ihtiyaçları olduğunda yaparım koştururum ama yok yok yok en ufak bi şey yapma bütün yaptıkların görünmez o yapmadığın görünür göze batar sanki hiç bişey yapmıyo konumuna düşersin bıktım valla yaa hadi eşimin ailesi gene idare ediyorum yeri geliyo sınır koyabiliyosun ama insan kendi ailesine öyle yapamıyo az bi kendimi geri çeksem amaaannnn kıyamet kopar hiç düşünmüyolar bu kızın artık ayrı bi evi var bi evliliği var onunda kendine göre işi gücü var diye düşünen yok
Anladim cnm is durumunuzu mirak ettimdi
Agziniza saglik Allahim kabul etsin insallah Annene sifa versin sanada cifter cifter evlat versin amin.
Nasil oldu bizimki cok guzeldi bi de bulgur pilavi ohhh
Canim soganla bir arada yapilmiyor ona ben onumuzdeki ay baslicam.bu ayda kirmizi karti yersek beraber yola devamhakkimizda hayirlisi canim
bizde onu izliyoz..hürremide kaydedip sonra izliyorummmKuzey Guneyi izliycemmm gorusurukk
sağol canım hemen ekledim
hayırlısı olsun RABBİM kucağına almayı nasip etsin
sen nerden öğrendin:26:
insan mecbur kalınca sığıyor ama 140 olsa hiç fena olmaz tabi
sağol canım annenle kızkardeşinde sağolsunlar RABBİM ettiği dualar hürmetine annene sağlığını versin
kızkardeşinede gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla versin
RABBİM sanada hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin
ALLAH razı olsun anneciğinden
iyiyim canım anca geçmişi okudum bugüne geldim
bende bitaraftan hürremi izliyorum
saracım canım nasılsın görüşmeyeli
beydağlı canım annene çok teşekkürlerimi ilet ağzına sağlık
bizde onu izliyoz..hürremide kaydedip sonra izliyorummm
amin canım sağolasın,inşaaallah anacığım iyileşir herşeyden çok istiyorum bunu...inşaallah bu dualar da sana sebep olur canım
tamam kuzum yarın iletirim...eminim sevinir daha da okur.....
iyi akşamlar kızlar ben daha önce buraya yazıyodum ama daha sonra netim gitti yeniden bağlattık nazemir abla bende sana elham okuyorum şuan 300 tane okudum okudukça yazarım sana özelden rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?