Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah o listeye bizde gireriz ALLAH ın izniyle

kızlar ben çıkıyorum şimdilik az bi işim var mutfakta, halledip geleyim, görüşürz

hadiskocum herkeste aynı dert var her dediklerini yaparsan senden iyisi yok bir kere yapmazsın dünyanın en kötü insanı olursun ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın en güzeli baştan kötü olmak hiçbir dediklerini yapmıycan seni öyle kabul edecekler

amin canım yaa darısı sizlerinde başına inşallah Allah hepimizede nasip etsin inşallah bu ara ara eziyetli ama dünyanın en güzel mutluluğunu

Seni ckk iyi anliyorum cnm kimseye yaranamazsin bu devirde yaparsan senden eyisi yok
bir kere yapma hic yapmamix muamelesi gorursun dunya boyle ewet yeri geliyor kendii ailemize
bile yetemiyoruz coook haklisin

Valla öyle cnm yaa hayır başkaları yapsa gene o kadar üzülmem belki ya da bi şekilde karşılığını verirsin ama ailen de öyle yapınca insan sinir oluyo valla yaa

kocişle koklaşa koklaşa sarmaş dolaş uyuttum kocişimide geldim uykum geleydi bende uyuycaktım ne güzeeel :26: başım ağrıyo gene yaa off

Slm kızlar
Şuan hastanedeyim serum taktılar yatıyorum
Sabahtan beri çarpıntım wardı tansiyonum da bi düstü bayıldım hastanede
Dr üzüntüden dedi
Dün bnm odun çok kırdı kalbimi ona üzülmüştüm
Şimdide gitti serumun bitince hbr wer gelip alırım seni diyo bide
Kimsesizlik gercekten çok zormuş heleki hastaneye düşünce daha çok koyuyo insana
Bitek sizlerle paylaşıyorum işte

ay inanmıyoruum onasıl bi herüfmüş öyleee hem seni üzmüş bide hastanede yalnız bırakıp gitmiş haaa kuzum sen nerdesinki ailen nerdeki gurbettesin :26: bence iyilşince bi müddet ailenin veya arkadaşının yanına falan git hem sana değişiklik iyi gelir hemde kocan kıymetini anlasın biraz kocanın seni o halde yalnız bırakması bence çok yanlış bizimki olsa 1 saniye yanımda ayrılmaz bence seninki iyi bi dersi hak etmiş canım surat yap bi müddet yada dediim gibi bi süre kafanı dinle gitte üzme canım kendini bırak o üzülsün

Ahh cnm sorma burda tek yatan bi benim
Bugün ona bi kelime bille etmedim oda öyle hiç knşmdm yemekte ypmadım kndi ypmş fırında tavuk yemedim
Üzüntümü gördüğü halde gelp bi sarılmıyo hiç laf etmiyo ilk kez konuşmadm bn onunla
Bn gidince geri dönmeyi düşünmem tamamen biter
Bu gidişle biticek sanırım böyle dewam ederse

kuzum ilk defamı oluyor böyle şey? :26: eğer ilk kezse öle kestirip atma birden bi müddet kafa dinleyin birbirinizi özleyin bakalım? neden yapmış olabilirki böyle birşeyi :26::44: aranızda daha büyük sorunlar var anlaşılan :26::18: bikaç gün konuşma bakalım o barışana kadar oh olmuş yimek falanda yapma bırak o uğraşsın herşeyle ama sende kendine iyi bak aç bırakma kendini

Napcm bimiyorum cnm
Msj cktim bitsin dedim bni hstnede tk bırakarak umursamadın bile dedim hmn geldi meğerse kapıdaymıs bu sefer ben kowdum

Napcm bimiyorum cnm
Msj cktim bitsin dedim bni hstnede tk bırakarak umursamadın bile dedim hmn geldi meğerse kapıdaymıs bu sefer ben kowdum

hadi yaa biraz komik olmuş kız tutuşmuştur şimdi o oh olsun ne didi peki gelince yalvardımı yoksam :26: sende çok abartma kız bitsin diye tutturma zamana bırak biraz acele karar verme eccük süründür kıymetini anlayınca affedersin

kuzucum seni böyle hastane odasında bi başına bırakmak istemezdim ama baş ağrım gittikçe artıyor uyku düzensizliğinden olsa gerek ukumda geldi zaten ben çıksam sana ayıp etmiş olurmuyum acabaa? :26:

1 2 3 ses denemee.. ordamısın kıız? ses verseneee uyudun falanmı yoksa yorgunluktan kuzum :26: öyleyse ben çıkiim sende güzel bi uyku çek düşünme bunları daha fazla güzel güzel rüyalar gör canım yarın sağlim kafayla düşünür konuşursunuz artık eşinle iyi uykular talı rüyalar canım üzme kendini düzelcek bak herşey hadi hoşçaaal

Aaa cok gecmis olsun tatlimm hersey stresten oluyorrr
olan sadece sana olur bunu unutma sana senden baskasindan hayir yok o yuzden
sen kendine iyi bakacaksin gerisi bos

Favorim kis mevsimidir
Okuzler kesilir
Odunlar yanar
ve
butun Ayilar uyur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…