bu arada unutmadan geçmişin hepsini okudum ben yazarken kirazeroş bengisu duman hamile değillerdi şimdi maşalllah göbüşleri dolmuş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısıda en kısa zamanda bizlere olsun inşallah
inşallah o listeye bizde gireriz ALLAH ın izniyle
öle yapıorummm hiç suratına bakmadım ohh kocası evine geldi yemeğini yediiii demekki oluomuş evde yemek yapmamak ne demek yaa hazıra alışmasın bacıı ben ist a gidince ağır gelir çocğula iş yapmayı öğrensin bana aynen şöle dio sonra utanmadan ayrdım istyio
iş yapıorum çocuğu örümcekle dötümle dolanıooo hadi desteğin yardımın yoık köstek olma git işini yappp dmii beni izlio benim bebem oldunda sana gönderirim bende temzilimi yaparımmm ayy uyuyunca yaparsın felan öelmiii bende sana aynen uyuyunca yap diorum artık
bu arada unutmadan geçmişin hepsini okudum ben yazarken kirazeroş bengisu duman hamile değillerdi şimdi maşalllah göbüşleri dolmuş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısıda en kısa zamanda bizlere olsun inşallah
Seni ckk iyi anliyorum cnm kimseye yaranamazsin bu devirde yaparsan senden eyisi yok
bir kere yapma hic yapmamix muamelesi gorursun dunya boyle ewet yeri geliyor kendii ailemize
bile yetemiyoruz coook haklisin
aynı dertten bende muzdaribim canım yanlız değilsin
cnm bu arada annen hastaymış galiba çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş..hayırdır rahatsızlığı ney ki...:26:
Slm kızlar
Şuan hastanedeyim serum taktılar yatıyorum
Sabahtan beri çarpıntım wardı tansiyonum da bi düstü bayıldım hastanede
Dr üzüntüden dedi
Dün bnm odun çok kırdı kalbimi ona üzülmüştüm
Şimdide gitti serumun bitince hbr wer gelip alırım seni diyo bide
Kimsesizlik gercekten çok zormuş heleki hastaneye düşünce daha çok koyuyo insana
Bitek sizlerle paylaşıyorum işte
ay inanmıyoruum onasıl bi herüfmüş öyleeehem seni üzmüş bide hastanede yalnız bırakıp gitmiş haaa kuzum sen nerdesinki ailen nerdeki gurbettesin :26: bence iyilşince bi müddet ailenin veya arkadaşının yanına falan git hem sana değişiklik iyi gelir hemde kocan kıymetini anlasın biraz kocanın seni o halde yalnız bırakması bence çok yanlış bizimki olsa 1 saniye yanımda ayrılmaz bence seninki iyi bi dersi hak etmiş canım surat yap bi müddet yada dediim gibi bi süre kafanı dinle gitte üzme canım kendini bırak o üzülsün
Ahh cnm sorma burda tek yatan bi benim
Bugün ona bi kelime bille etmedim oda öyle hiç knşmdm yemekte ypmadım kndi ypmş fırında tavuk yemedim
Üzüntümü gördüğü halde gelp bi sarılmıyo hiç laf etmiyo ilk kez konuşmadm bn onunla
Bn gidince geri dönmeyi düşünmem tamamen biter
Bu gidişle biticek sanırım böyle dewam ederse
kuzum ilk defamı oluyor böyle şey? :26: eğer ilk kezse öle kestirip atma birden bi müddet kafa dinleyin birbirinizi özleyin bakalım? neden yapmış olabilirki böyle birşeyi :26::44: aranızda daha büyük sorunlar var anlaşılan :26::18: bikaç gün konuşma bakalım o barışana kadar oh olmuş yimek falanda yapma bırak o uğraşsın herşeyleama sende kendine iyi bak aç bırakma kendini
Napcm bimiyorum cnm
Msj cktim bitsin dedim bni hstnede tk bırakarak umursamadın bile dedim hmn geldi meğerse kapıdaymıs bu sefer ben kowdum
Slm kızlar
Şuan hastanedeyim serum taktılar yatıyorum
Sabahtan beri çarpıntım wardı tansiyonum da bi düstü bayıldım hastanede
Dr üzüntüden dedi
Dün bnm odun çok kırdı kalbimi ona üzülmüştüm
Şimdide gitti serumun bitince hbr wer gelip alırım seni diyo bide
Kimsesizlik gercekten çok zormuş heleki hastaneye düşünce daha çok koyuyo insana
Bitek sizlerle paylaşıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?