Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Favorim kis mevsimidir
Okuzler kesilir
Odunlar yanar
ve
butun Ayilar uyur

şımarık tosba sen sobalı evden şikayet ediyosun ama o sobanın üzerinde kestane pişirme zevki beni çok heyecanlandırıyor
3sene sonra bu hayali gerçekleştirebilcem
:2: offf bogazim agriyor yaniyor kasiniyor:2:
tuzlu suyla gargara yap iltihap kapmaz
ben bilmemde yinede sööliyim dedim
çok geçmş olsun cnm
ayy odun kalbimi kırdı deyince
bende kocan kış için odun kırdı anladım bi an
hayırlısı olsun RABBİM kucağına almayı nasip etsin
sen nerden öğrendin:26:
takip ettim cewo yu

Son düzenleme:
Bu basak karisi boyle kendi hic hbr etmezzzz senden ogreniyoruz hoca efendi

valla doğru..sen iyiysen herkes iyi..bende bunu öğrendim..herşeye uycan koyun gibi he dicen..azcık ses çıkar senden kötüsü olmaz.

ahh polyycim öyle iyi anlıyorumki seni

mööö gibi olursan herkes memnun oluyor senden

bu değişmeyen bi gerçek ve görüyorumki herkes için geçerli
bu düzeni değiştirmek lazım

iyilik yavrum senden ne var neyok:26:
hastaneden randevu aldımda iptal etmek müümkünmü sence biliyormusun

valla nolsunnn iyiyimm dün börülceyigördüm bı yalakalık bı yalakalık sormaaa evet cnm ıptal edebılırsınn hatta ıptal etmene bıle gerek yok gıtmessın olur bıter ben oyle yapıorummm

topikimizin nadide çiçekleri size bir şey soracağım
karnımda 1aydan beri lekelnmeler oluşmştu ve devamlı büyüyüp çoğalıyordu
geçen gün börülcem kahvaltıya geldiğinde eşim ablasına göstermemi istedi ne olduğunu belkim bilir diye
o gün börülceye gösterdim ve onun akşamına lekelrin büyük ölçüde yok olduğunu gördüm
ve tamamen gittiler
hamile kadın hamilelik lekelerini bir yabancıya gösterdiği taktirde lekeler kaybolur" gibi bir hurafe duydunuz mu
böyle bir inanış varmı:44::44::44::44:

Son düzenleme:
valla nolsunnn iyiyimm dün börülceyigördüm bı yalakalık bı yalakalık sormaaa evet cnm ıptal edebılırsınn hatta ıptal etmene bıle gerek yok gıtmessın olur bıter ben oyle yapıorummm

maymuş ya güldürdün beni ha
başka hastaneden aynı bölümden randevu alıcamda alamıyoum o yüzden iptal etmem gerek
iptal etmeyi biliyorsan bana anlat lütfen?

bu arada börülce neden yalaklık yapıyor sana ekmeğini senmi veriyosun:44:

demekki dogum lekesıymıss catlak deılmıss ooo bakıyorumdaa görümcenle arandan su sızmıyorr bakk gelmıss sızeeee hemen gevsedın dımııı kadn nasıl baktıysaa yok etmıs onlarıı

ya telefonla almadınmııı randevuyuu ? ara ıptal etmek ıstıorum de ne var sankııı senı goruyormuuu ne cekınıosunn börülceye yüz vermıyorum yaa ondann samımı olmaya calısıyorr o oyledır yuzvermeyınceee benn panik oluyorr herseyı yapıor sonra hıc bıse olmamıs gıbı konusmamı beklıyorr yuzsuzmuym ben

Niye iptal ediyon ayin 1 indw randevun vardi

ben markete cikiyom
kadın doğum değil bu diş randevusu
çikolata al:125:
demekki dogum lekesıymıss catlak deılmıss ooo bakıyorumdaa görümcenle arandan su sızmıyorr bakk gelmıss sızeeee hemen gevsedın dımııı kadn nasıl baktıysaa yok etmıs onlarıı
yok be sen okumadın galiba raporumu kocam çağırmış sinir oldum neden çağırıyosun diye dırdır ettim ama yapacak bişi yoktu kahvaltı yaptık o kadar:100:

raporunu okumamısım ayy yazık kıs kocandaa demekkı ıstıyor arada nede olsa kardes atsan atılmaz satsan satılmazz ama satsaa iyi olur

netten almştım cnm randevuyu telefonla kim uğraşıcak telesekreterin dırdıryla:99:
ilginç bi börülce modeli yaşı kaç bu hatunun muhtemelen genç kız gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…