ay bence de satsa iyi olcak ama akıl edemiyoraporunu okumamısımayy yazık kıs kocandaa demekkı ıstıyor arada nede olsa kardes atsan atılmaz satsan satılmazz ama satsaa iyi olur
netten almştım cnm randevuyu telefonla kim uğraşıcak telesekreterin dırdıryla:99:
ilginç bi börülce modeli yaşı kaç bu hatunun muhtemelen genç kız gibi geldi bana
günaydın beloşgunaydın kızlarrr
topikimizin nadide çiçekleri size bir şey soracağım
karnımda 1aydan beri lekelnmeler oluşmştu ve devamlı büyüyüp çoğalıyordu
geçen gün börülcem kahvaltıya geldiğinde eşim ablasına göstermemi istedi ne olduğunu belkim bilir diye
o gün börülceye gösterdim ve onun akşamına lekelrin büyük ölçüde yok olduğunu gördüm
ve tamamen gittiler
hamile kadın hamilelik lekelerini bir yabancıya gösterdiği taktirde lekeler kaybolur" gibi bir hurafe duydunuz mu
böyle bir inanış varmı:44::44::44::44:
face ımde var resmıı bak bakımm bıı analız yappp28 yasındaa senınkıı oyle degıl sanırımm tırplere gırenlerden
günaydın beloş
şu alttaki msjımı bi okusana duydunmu öle bişi:44:
duymadım ttalım boyle bıseyy ben hurafelere ınanmam
kızlar brulceden laff acılmısken kımse benımkadar sınır olamaz
ıkı kotum orda cıkartımıstım esofmanla eve geldım .23 kere ıstedım yok vermedıler sonra herkezın ıcınd eıstem gene bylunmadı nere sokmuslarsaa sonra esım borulceye sıkırtdı bırını cıkattı verdı dız kapagı yırtıkkneyse dedım oburunu bulamadım gecen kaynanaya gıttım verdı ama dıy yırtılmıasss bacak arası dedım ne yapayım cope at ve borulceler ustune benle konusmuyolar benımm kusmek lazımken
kızlar ben şu çamşırcıklarımı asayım yoksa sepetin içinde kuruyacaklar
cnm ıste sen hata yapmıssın onların kusmesıne fırsat vermeden sen küseceksiinnn kii haklıı olacaksınnn
abovv seninki hep bööle bacım en sinir olduğm şeydir emanete hıyanet edilmesiduymadım ttalım boyle bıseyy ben hurafelere ınanmam
ıkı kotum orda cıkartımıstım esofmanla eve geldım .23 kere ıstedım yok vermedıler sonra herkezın ıcınd eıstem gene bylunmadı nere sokmuslarsaa sonra esım borulceye sıkırtdı bırını cıkattı verdı dız kapagı yırtıkkneyse dedım oburunu bulamadım gecen kaynanaya gıttım verdı ama dıy yırtılmıasss bacak arası dedım ne yapayım cope at ve borulceler ustune benle konusmuyolar benımm kusmek lazımken
makıneden cıkar cıkmaz as kuzum ben bıkere beyazlarımı ole yaptım carsıya gıttım aksam geldım hem kurumuz hemde kırıs kırıs olmustu hep utuledım atletlerı donları
geçen gün börülcem kahvaltıya geldiğinde eşim ablasına göstermemi istedi ne olduğunu belkim bilir diye
o gün börülceye gösterdim ve onun akşamına lekelrin büyük ölçüde yok olduğunu gördüm
ve tamamen gittiler
hamile kadın hamilelik lekelerini bir yabancıya gösterdiği taktirde lekeler kaybolur" gibi bir hurafe duydunuz mu
iptal etttim iptall ettim:124::124::124:
akılllı hatunmuşum
sanadaa günaydınnnn :26::26:
gunaydın kızlarrr
bu kadın böyle umarsız selamsız sabahsız
kızlar ben şu çamşırcıklarımı asayım yoksa sepetin içinde kuruyacaklar
duymadım ttalım boyle bıseyy ben hurafelere ınanmam
inşallahhhh bu arada 100 tane daha okudum elham toplam 400 oldu
Slm kızlar
Şuan hastanedeyim serum taktılar yatıyorum
Sabahtan beri çarpıntım wardı tansiyonum da bi düstü bayıldım hastanede
Dr üzüntüden dedi
Dün bnm odun çok kırdı kalbimi ona üzülmüştüm
Şimdide gitti serumun bitince hbr wer gelip alırım seni diyo bide
Kimsesizlik gercekten çok zormuş heleki hastaneye düşünce daha çok koyuyo insana
Bitek sizlerle paylaşıyorum işte
Favorim kis mevsimidir
Okuzler kesilir
Odunlar yanar
ve
butun Ayilar uyur
:2: offf bogazim agriyor yaniyor kasiniyor:2:
şımarık tosba sen sobalı evden şikayet ediyosun ama o sobanın üzerinde kestane pişirme zevki beni çok heyecanlandırıyor
3sene sonra bu hayali gerçekleştirebilcem
tuzlu suyla gargara yap iltihap kapmaz
ben bilmemde yinede sööliyim dedim
çok geçmş olsun cnm
ayy odun kalbimi kırdı deyince
bende kocan kış için odun kırdı anladım bi an
takip ettim cewo yu
ve tamamen gittiler
günaydın beloş
şu alttaki msjımı bi okusana duydunmu öle bişi:44:
hiç yakıştıramadım senin gibi akıllı bi kıza böyle hurafelerin gerçekliğini sormak bile yakışmaz... saçma canım geçeceği varmış lekenin.kız sen saçıını da kestirmezsin şimdi hamileyim diye
nassınızzz gızlaaaaarrrrrrrrrrrrr
demi ya bide saç kestirmeme olayı var habuki saçları kısa ünlüler var hamileyken hiç kestirmedilermi
iyiyiz yeğenin birini gönderdim büyük yeğen gelene kadar azıcık bakayım dedim oda geldi zaten
şimdi o girer bende evimi toplarım o arada
karıya bak 80e bulmuşta daha pahalı diyiii dahada okadar indirim yapmış adamkız ben netten baktım 250 ye bilem var ama çok güzelleeer 120den aşşağada yok yaani bi tane beğendim hattaa bak sevinçcim sana atiimde bi baknasıl sence? Pembe Mavi Oyun Park Uyku Seti ve Oyun Minderi Premum (10105) | | Bebefix.com bana çarşafı falan çok koyu geldi ama hoş yorganı falanda yeride güzele benziyo sence nasıl? bide bu hem kıza hem erkeğede göre dimii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?