Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

raporunu okumamısım ayy yazık kıs kocandaa demekkı ıstıyor arada nede olsa kardes atsan atılmaz satsan satılmazz ama satsaa iyi olur
ay bence de satsa iyi olcak ama akıl edemiyo
bi bilse satınca çok mutlu olcak
neyseki kocası var

netten almştım cnm randevuyu telefonla kim uğraşıcak telesekreterin dırdıryla:99:
ilginç bi börülce modeli yaşı kaç bu hatunun muhtemelen genç kız gibi geldi bana

face ımde var resmıı bak bakımm bıı analız yappp 28 yasındaa senınkıı oyle degıl sanırımm tırplere gırenlerden

gunaydın kızlarrr
günaydın beloş
şu alttaki msjımı bi okusana duydunmu öle bişi:44:

kızlar ben şu çamşırcıklarımı asayım yoksa sepetin içinde kuruyacaklar

günaydın beloş

duymadım ttalım boyle bıseyy ben hurafelere ınanmam

kızlar brulceden laff acılmısken kımse benımkadar sınır olamaz

ıkı kotum orda cıkartımıstım esofmanla eve geldım .23 kere ıstedım yok vermedıler sonra herkezın ıcınd eıstem gene bylunmadı nere sokmuslarsaa sonra esım borulceye sıkırtdı bırını cıkattı verdı dız kapagı yırtıkk neyse dedım oburunu bulamadım gecen kaynanaya gıttım verdı ama dıy yırtılmıasss bacak arası dedım ne yapayım cope at ve borulceler ustune benle konusmuyolar benımm kusmek lazımken

cnm ıste sen hata yapmıssın onların kusmesıne fırsat vermeden sen küseceksiinnn kii haklıı olacaksınnn

makıneden cıkar cıkmaz as kuzum ben bıkere beyazlarımı ole yaptım carsıya gıttım aksam geldım hem kurumuz hemde kırıs kırıs olmustu hep utuledım atletlerı donları

cnm ıste sen hata yapmıssın onların kusmesıne fırsat vermeden sen küseceksiinnn kii haklıı olacaksınnn

canım ne ldugu anlamadım bıle rya bı gttım hos geldın tamam sok oldum bende tabe yuz vermedım esıme de agzıma gelenı saydımm cok yuzsuzler esım onların arasından nasıl cıkmıs acaba :44::44:

abovv seninki hep bööle bacım en sinir olduğm şeydir emanete hıyanet edilmesi
ayy iyiki ben börülceyle aynı kıyafetleri giymem mümkün değil
makıneden cıkar cıkmaz as kuzum ben bıkere beyazlarımı ole yaptım carsıya gıttım aksam geldım hem kurumuz hemde kırıs kırıs olmustu hep utuledım atletlerı donları

sende amma bekletmişsin kuzum

Son düzenleme:
slm kızlar ne var ne yok biricik çok geçmiş olsun canım kendini bu kadar üzüp strese sokma unutmaki bu hayatta bize bizden başka dost yok

heç duymadım
iptal etttim iptall ettim:124::124::124:

akılllı hatunmuşum

sanadaa günaydınnnn :26::26:

gunaydın kızlarrr

bu kadın böyle umarsız selamsız sabahsız

geceden beri sepette sanırım
bir daha asla verme ben nefret ederim ne veririm nede başkasının kıyafetini giyerim

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
sevinc007

gelen olursa face den msj atsın olmadı
cebe çağrı atsın
topici benmi beklicem

inşallahhhh bu arada 100 tane daha okudum elham toplam 400 oldu

ekledim canım çok sağol

çok geçmiş olsun canım kendini yıpratma nasıl olsa hatasını anlayacak
sende biraz burnunu sürtersin anlar yaptığı hatayı

Favorim kis mevsimidir
Okuzler kesilir
Odunlar yanar
ve
butun Ayilar uyur

bu çok hoşuma gitti dün akşamki eşimin dengesizlğinden sonra cuk oturdu

:2: offf bogazim agriyor yaniyor kasiniyor:2:

geçmiş olsun canım sinirdenmi boğazın ağrıyor yoksa gripmi oluyorsun

bizede haber etseymişya

40 yılın başında bi işe yaradı desene

günaydın beloş

hiç yakıştıramadım senin gibi akıllı bi kıza böyle hurafelerin gerçekliğini sormak bile yakışmaz... saçma canım geçeceği varmış lekenin.kız sen saçıını da kestirmezsin şimdi hamileyim diye

nassınızzz gızlaaaaarrrrrrrrrrrrr

demi ya bide saç kestirmeme olayı var habuki saçları kısa ünlüler var hamileyken hiç kestirmedilermi
iyiyiz yeğenin birini gönderdim büyük yeğen gelene kadar azıcık bakayım dedim oda geldi zaten
şimdi o girer bende evimi toplarım o arada

valla bende kestirdim canım napalım yani.... iyi hadi kolay gelsin sana benimde mesai başladı

sana bişi soracam bu ateş ölçme yöntemi varyaaa
o illaki adetten önce veya adetle berabermi başlanırlır ölçmeye
heç denemedimde mirak ettim:26::26:

güzel ama emin ol çok daha güzelleri var
oyun parkı içinmiş canım üstelik alacağınız yatak ve beşiğe göre değişir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…