öylede kötü bi huyum var onla küs olunca uykum bile gelmiyo gezcek yerim yok arkadaşım yok süründürcem ama gerekirse annesine şikayet ederim mahveder oğlunu ama evliliğime müdahele etmeye alışır o yüzden bekliycem akşama kapıyı açarım pis pis sırıtır eğer sırıtma yoksa hala küs demek bakalım nolcak
hemen annesine söyleme bekle bakalım napçak ama bence özür dileyecek cnm erkekler dayanamaz benimki öyle fazla küs duramazlar çünkü bize muhtaçlar
günaydın kızlaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
Allahım gönülünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin
hayırlı cumalarr kızlarrr gunaydınn
MERHABALARRRRRRRRRRRRRRR kızlar hepinize hayırlı cumalar allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah
Hayirli cumalarrr amin...cumanız mübarek olsun kızlarrrrrr
hurr cüm sana kötü bi haberim var
aylardır bizi hiç takmayıp merak ettirdiğin için topik toplantısında sana bi ceza verilemsi gerektiğine karar verildi
ben yapmayalım dedim ama topik müdavimleri ısrarla senin cezalandırılmanı istedi:101:
Kacirmaz nazo gecmisi okiiii ozellikle burdan yaziyoruz yeni gorupte haberi olmayan okumak isteyen olursa diyekızlar okudğunz fatiha ları nazoya özelden verseniz ya
b elki kızcağız gözden kaçırır:26::26::26::26::26:
nazocum msjımı aldınmı cnm
Aminnnnnnngünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
offf sabah sabah kocamla kavga ettik adam huy edindi üstünü salonda çıkarıyo eşofmanlarını salonda çıkarıyo banyo yapıyo bornozu salona bırakıyo sabah yine çıkarıyodu çıkarma dedim şakayla karışık konuşuyoruz böyle birden kes çene yapma dedi bana bozuldum çok kahvaltı hazırladım çağırıyorum gelmiyo duymuyomusun dedim yemiycem dedi yemiycektn de niye hazırlattın dedim ben yiyceğimi yedim sabah diyo hazırlamadan söyleseydi bnde hazırlamazdımçok moralim bozuldu ya haksızmıyım çok kötü konuşuyo bana bu ara kadına söylenmiycek laflar ediyo küsüm ama konuşmıycam özrü duyana kadar
offf sabah sabah kocamla kavga ettik adam huy edindi üstünü salonda çıkarıyo eşofmanlarını salonda çıkarıyo banyo yapıyo bornozu salona bırakıyo sabah yine çıkarıyodu çıkarma dedim şakayla karışık konuşuyoruz böyle birden kes çene yapma dedi bana bozuldum çok kahvaltı hazırladım çağırıyorum gelmiyo duymuyomusun dedim yemiycem dedi yemiycektn de niye hazırlattın dedim ben yiyceğimi yedim sabah diyo hazırlamadan söyleseydi bnde hazırlamazdımçok moralim bozuldu ya haksızmıyım çok kötü konuşuyo bana bu ara kadına söylenmiycek laflar ediyo küsüm ama konuşmıycam özrü duyana kadar
ahaa sevinc karısı beni teselli eder şimdi
Selam datlim oglum oglenci ya aksam cok ilgilenemedim hast vs. sabah cizgi calistik boyama yaptikSelam sevincim nassın cnm ?nerdeeydin sabahtan beri kıs? gözüm yollarda kaldı
Kacirmaz nazo gecmisi okiiii ozellikle burdan yaziyoruz yeni gorupte haberi olmayan okumak isteyen olursa diye
amacimiz gosteri yapmak degilll yoksa belosla oturupta 8888 tefriciyeyi tek basimiza okumazdik
yuhhhh trip yapma hec erkek milleti anlamaz aksama sakinlesirsiniz kibar bir dille cok kirildigini soyle
bazen erkekler stresli oluyor ve ewdekinden aliyor stresini
benimkiside vaktinde saga sola atardi ama ogrendi cunku toplamadim
daha beter dagittim ewiakli basina geldi duzelir uzulme
nazo facden gırmıyo dıye buraya yazdım herkez buraya yazınca amacım hec gosterıs degıl zaten okudugum topı topu 200 fatıha allah kabul etsın ama daha cok okumak ısterdım fırsatım olmadı
kim dedi sana gösteri yapıyosun diye ikircikli maymuşnazo rahat takip etsn belki bazen geçmişi okumaya fırsat bulamayabilir
anlayışlı olmakta suç
---------
ayrıca senin kocana yaptığın o taktik herkeste tutmaz
hayır bide çorapları siyah koltuk siyah üzerinde çorap varmı yokmu belli olmuyo biri gelse üstüne nolcak benm adım pis olcak kocası dağıtmış demezler yedircem o lafları ağır konuşuyo söylemek bile istemiyorum dediği lafları okadar çirkin laflar
herşeyini salonda çıkarıyorsa sizde yatak odasını salonla değiştirin o zaman herşeyini yatk odasına fırlatmş olur.. gibi sinir bozucu bi espiriyle başlamak istiyorum canım.
anlıyorum seni ahh ahh ben oduncağızımda çok yapar bu hareketleri zehir eder bana günü
hem suçludur hemde sinirlenir
halbuki anlayışlı olmalı burası ahır değilki kafana göre haraket edesin sende onun kölesi değilsin
herke s evdeki görevini bilecek
tmm söylemiycem anasınauzulmeee anasina soyleme karistirma aile meselenizee
Selam datlim oglum oglenci ya aksam cok ilgilenemedim hast vs. sabah cizgi calistik boyama yaptik
kahvaltisini yaptirdim giyindi cantadini hazirla beslenmesini koy
servise bindisolugu burda aldim sen napiyon
nazo facden gırmıyo dıye buraya yazdım herkez buraya yazınca amacım hec gosterıs degıl zaten okudugum topı topu 200 fatıha allah kabul etsın ama daha cok okumak ısterdım fırsatım olmadı
ah bu sevinç hp tırtıklı fikirleriyle ortalığı karıştırıyo:96:
kim gösteriş yapar kuzum bunlarla
kknın özel msj kutusundan yollarsak daha rahat takip eder diye düşündüm
tamam sustum
hayır bide çorapları siyah koltuk siyah üzerinde çorap varmı yokmu belli olmuyo biri gelse üstüne nolcak benm adım pis olcak kocası dağıtmış demezler yedircem o lafları ağır konuşuyo söylemek bile istemiyorum dediği lafları okadar çirkin laflar
tmm söylemiycem anasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?