Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hemen annesine söyleme bekle bakalım napçak ama bence özür dileyecek cnm erkekler dayanamaz benimki öyle fazla küs duramazlar çünkü bize muhtaçlar

Selam sevincim nassın cnm ?nerdeeydin sabahtan beri kıs?gözüm yollarda kaldı

hemen annesine söyleme bekle bakalım napçak ama bence özür dileyecek cnm erkekler dayanamaz benimki öyle fazla küs duramazlar çünkü bize muhtaçlar

bekliyiym bakıyım en geç gece üstüme atlar barışmak isterse oda olmazsa umudu kescem adamdan

günaydın kızlaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
Allahım gönülünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin

hayırlı cumalarr kızlarrr gunaydınn

MERHABALARRRRRRRRRRRRRRR kızlar hepinize hayırlı cumalar allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah

cumanız mübarek olsun kızlarrrrrr

hurr cüm sana kötü bi haberim var
Hayirli cumalarrr amin...
aylardır bizi hiç takmayıp merak ettirdiğin için topik toplantısında sana bi ceza verilemsi gerektiğine karar verildi

ben yapmayalım dedim ama topik müdavimleri ısrarla senin cezalandırılmanı istedi:101:

kızlar okudğunz fatiha ları nazoya özelden verseniz ya
b elki kızcağız gözden kaçırır:26::26::26::26::26:

nazocum msjımı aldınmı cnm
Kacirmaz nazo gecmisi okiiii ozellikle burdan yaziyoruz yeni gorupte haberi olmayan okumak isteyen olursa diye
amacimiz gosteri yapmak degilll yoksa belosla oturupta 8888 tefriciyeyi tek basimiza okumazdik
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Aminnnnnnn

yuhhhh trip yapma hec erkek milleti anlamaz aksama sakinlesirsiniz kibar bir dille cok kirildigini soyle
bazen erkekler stresli oluyor ve ewdekinden aliyor stresini
benimkiside vaktinde saga sola atardi ama ogrendi cunku toplamadim
daha beter dagittim ewi akli basina geldi duzelir uzulme

herşeyini salonda çıkarıyorsa sizde yatak odasını salonla değiştirin o zaman herşeyini yatk odasına fırlatmş olur.. gibi sinir bozucu bi espiriyle başlamak istiyorum canım.

anlıyorum seni ahh ahh ben oduncağızımda çok yapar bu hareketleri zehir eder bana günü

hem suçludur hemde sinirlenir

halbuki anlayışlı olmalı burası ahır değilki kafana göre haraket edesin sende onun kölesi değilsin

herke s evdeki görevini bilecek

ahaa sevinc karısı beni teselli eder şimdi
uzulmeee anasina soyleme karistirma aile meselenizee
Selam sevincim nassın cnm ?nerdeeydin sabahtan beri kıs?gözüm yollarda kaldı
Selam datlim oglum oglenci ya aksam cok ilgilenemedim hast vs. sabah cizgi calistik boyama yaptik
kahvaltisini yaptirdim giyindi cantadini hazirla beslenmesini koy
servise bindi solugu burda aldim sen napiyon

nazo facden gırmıyo dıye buraya yazdım herkez buraya yazınca amacım hec gosterıs degıl zaten okudugum topı topu 200 fatıha allah kabul etsın ama daha cok okumak ısterdım fırsatım olmadı

kim dedi sana gösteri yapıyosun diye ikircikli maymuş nazo rahat takip etsn belki bazen geçmişi okumaya fırsat bulamayabilir

anlayışlı olmakta suç
---------
ayrıca senin kocana yaptığın o taktik herkeste tutmaz

nazo facden gırmıyo dıye buraya yazdım herkez buraya yazınca amacım hec gosterıs degıl zaten okudugum topı topu 200 fatıha allah kabul etsın ama daha cok okumak ısterdım fırsatım olmadı

napıyonh cnm başak karısı nazo gözünden kaçırırsa demek istiyor kaçırmaz oo geçmişe bakıyorr
ya evveli okudunmu 1000 tane:26::26:

demekki denedin de tutturamadın ya tutarsa adam kirlisini bile sepete atıyor
merak etme özelede yazıyoz gözden kaçmass

hayır bide çorapları siyah koltuk siyah üzerinde çorap varmı yokmu belli olmuyo biri gelse üstüne nolcak benm adım pis olcak kocası dağıtmış demezler yedircem o lafları ağır konuşuyo söylemek bile istemiyorum dediği lafları okadar çirkin laflar
tmm söylemiycem anasına

ah bu sevinç hp tırtıklı fikirleriyle ortalığı karıştırıyo:96:
kim gösteriş yapar kuzum bunlarla
kknın özel msj kutusundan yollarsak daha rahat takip eder diye düşündüm
tamam sustum

cuma selası okunuyorrr
Allahım selalar yüzü suyu hürmetine kalbimdekini versin
bu mesajı okuyan tüm arkadaşlarımında gönlündeki muradını versin
amin amin amin.
Kün Fe Yekün ( Rabbim Ol dedimi Oldurandır)

ah bu sevinç hp tırtıklı fikirleriyle ortalığı karıştırıyo:96:
kim gösteriş yapar kuzum bunlarla
kknın özel msj kutusundan yollarsak daha rahat takip eder diye düşündüm
tamam sustum

haa şöyle sus merak etme ben ham yazıyom hemde
özeldende görüşüyom face side var

siyah koltuk üzerine mi

adam işi biliyo belli olmasın diye koyuyo demekki oraya

haklısın cnm yaa çok kaka hareketler bunlar

kaç yılık evliydin sen bu böyle gelmş böyle gider gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…