Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırdır tatlım nolduki?

aylardır bizi hiç takmayıp merak ettirdiğin için topik toplantısında sana bi ceza verilemsi gerektiğine karar verildi

ben yapmayalım dedim ama topik müdavimleri ısrarla senin cezalandırılmanı istedi:101:

kızlar okudğunz fatiha ları nazoya özelden verseniz ya
b elki kızcağız gözden kaçırır:26::26::26::26::26:

nazocum msjımı aldınmı cnm

slmm canım oss geldınn Nerdeysın kızz zbu zmana kadar

slm tatlım hoşbuldum .sonuçta geldim burdayım cnm .yazım iğrenç geçti hastalık ve ölümle o yüzden hiç giremedim. Kaynanaam ameliyat oldu. Eşimin babannesi öldü vs.vs.vs. Işte ondan fırsatım olmadı cnm .inşallah bundan sonra beraberiz. Sen nasılsın cnm?

aylardır bizi hiç takmayıp merak ettirdiğin için topik toplantısında sana bi ceza verilemsi gerektiğine karar verildi

ben yapmayalım dedim ama topik müdavimleri ısrarla senin cezalandırılmanı istedi:101:

sanki keyfimden takmadım hem ona takmamak denilmez fırsat olmadı napayım eeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi uzatmada saadete gel.

basınız sag olsun canımm gecmıs olsun senı cok merek attıl bebegın kac aylık oldu

sanki keyfimden takmadım hem ona takmamak denilmez fırsat olmadı napayım eeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi uzatmada saadete gel.
keyfinden yapmadın tabii kuzum bişimi dedikmerak ettik seni
sadede geldim ben ceza aldın

canım zaten evde vardı keçiboynuzu pekmezi bende her akşam 2 kaşık yediriyorum haftaya cuma tekrar verecek tahlil bakalım değişecekmi değerler

3. oğlişin adını topik koycak

düşündüğünz bi isim varmı

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

offf sabah sabah kocamla kavga ettik adam huy edindi üstünü salonda çıkarıyo eşofmanlarını salonda çıkarıyo banyo yapıyo bornozu salona bırakıyo sabah yine çıkarıyodu çıkarma dedim şakayla karışık konuşuyoruz böyle birden kes çene yapma dedi bana bozuldum çok kahvaltı hazırladım çağırıyorum gelmiyo duymuyomusun dedim yemiycem dedi yemiycektn de niye hazırlattın dedim ben yiyceğimi yedim sabah diyo hazırlamadan söyleseydi bnde hazırlamazdım çok moralim bozuldu ya haksızmıyım çok kötü konuşuyo bana bu ara kadına söylenmiycek laflar ediyo küsüm ama konuşmıycam özrü duyana kadar

Sizlerin önerdiği isimler nelermiş?söyleyin bakalım hoşuma giden olursa neden olmasın heran değişebilir ama beğenirsem tabiki

Sizlerin önerdiği isimler nelermiş?söyleyin bakalım hoşuma giden olursa neden olmasın heran değişebilir ama beğenirsem tabiki

valla canım benim oğlum olursa EYMEN koymayı düşünüyorum cennetteki 8. kapının adı eymen kapısı

valla canım benim oğlum olursa eymen koymayı düşünüyorum cennetteki 8. Kapının adı eymen kapısı

inşallah oğluşun olsun adını eymen koy cnm anlamı çok güzelmiş.rabbim gönlüne göre versin.ama eymen benim en yakın arkadaşımın oğlunun ismi.

aman boşver tatlım erkek milleti takma kafana geçer.canı bişeye sıkkındır senden çıkarmıştır nasıl olsa özür diler akşama gelir ayağına merak etme.sen haklısın tabikide.salla gitsin çık dışarı gez kafanı dağıt arkadaşlarınla

öylede kötü bi huyum var onla küs olunca uykum bile gelmiyo gezcek yerim yok arkadaşım yok süründürcem ama gerekirse annesine şikayet ederim mahveder oğlunu ama evliliğime müdahele etmeye alışır o yüzden bekliycem akşama kapıyı açarım pis pis sırıtır eğer sırıtma yoksa hala küs demek bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…