hayırdır tatlım nolduki?
slmm canım oss geldınnNerdeysın kızz zbu zmana kadar
aylardır bizi hiç takmayıp merak ettirdiğin için topik toplantısında sana bi ceza verilemsi gerektiğine karar verildi
ben yapmayalım dedim ama topik müdavimleri ısrarla senin cezalandırılmanı istedi:101:
slm tatlım hoşbuldum .sonuçta geldim burdayım cnm .yazım iğrenç geçti hastalık ve ölümle o yüzden hiç giremedim. Kaynanaam ameliyat oldu. Eşimin babannesi öldü vs.vs.vs. Işte ondan fırsatım olmadı cnm .inşallah bundan sonra beraberiz. Sen nasılsın cnm?
keyfinden yapmadın tabii kuzum bişimi dediksanki keyfimden takmadım hem ona takmamak denilmez fırsat olmadı napayım eeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi uzatmada saadete gel.
kuzum kocana acilen keçi boynuzu kürüne yada pekmezine başlat emin ol faydası olacaktır 1-2 ay içsin öle bidaa test yaptırın hemen illa tüp bebeğe karar vermeyin önce bi her yolu deneyin kuzum ucuz bişiii diil sonuçta tüp bebek tedavisibu arada bende kocişe pekmezini içirmiştim sayı 20 milyon çıktı diye garibim çaresiz yiyodu 1-2 kaşık her verişimde ıyk ben yiyemem hiiç sevmem pekmezi içimi kıyar :120:
basınız sag olsun canımm gecmıs olsun senı cok merek attıl bebegın kac aylık oldu
3. oğlişin adını topik koycak
düşündüğünz bi isim varmı
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Sizlerin önerdiği isimler nelermiş?söyleyin bakalım hoşuma giden olursa neden olmasın heran değişebilir ama beğenirsem tabiki
valla canım benim oğlum olursa eymen koymayı düşünüyorum cennetteki 8. Kapının adı eymen kapısı
inşallah oğluşun olsun adını eymen koy cnm anlamı çok güzelmiş.rabbim gönlüne göre versin.ama eymen benim en yakın arkadaşımın oğlunun ismi.[/
inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin sanada hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla al oğluşunu kucağına yaman ismide çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah
inşallah oğluşun olsun adını eymen koy cnm anlamı çok güzelmiş.rabbim gönlüne göre versin.ama eymen benim en yakın arkadaşımın oğlunun ismi.[/
inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin sanada hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla al oğluşunu kucağına yaman ismide çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah
AMİN CNM SAĞOL İNŞALLAH ALLAH EN KISA ZAMANDA SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
offf sabah sabah kocamla kavga ettik adam huy edindi üstünü salonda çıkarıyo eşofmanlarını salonda çıkarıyo banyo yapıyo bornozu salona bırakıyo sabah yine çıkarıyodu çıkarma dedim şakayla karışık konuşuyoruz böyle birden kes çene yapma dedi bana bozuldum çok kahvaltı hazırladım çağırıyorum gelmiyo duymuyomusun dedim yemiycem dedi yemiycektn de niye hazırlattın dedim ben yiyceğimi yedim sabah diyo hazırlamadan söyleseydi bnde hazırlamazdımçok moralim bozuldu ya haksızmıyım çok kötü konuşuyo bana bu ara kadına söylenmiycek laflar ediyo küsüm ama konuşmıycam özrü duyana kadar
aman boşver tatlım erkek milleti takma kafana geçer.canı bişeye sıkkındır senden çıkarmıştır nasıl olsa özür diler akşama gelir ayağına merak etme.sen haklısın tabikide.salla gitsin çık dışarı gez kafanı dağıt arkadaşlarınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?