Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

siyah koltuk üzerine mi

adam işi biliyo belli olmasın diye koyuyo demekki oraya

haklısın cnm yaa çok kaka hareketler bunlar

kaç yılık evliydin sen bu böyle gelmş böyle gider gibi geliyo bana

3 gün önce 3 yıl doldu daha başlarda böyle değilki kötü laflar küfürler etmezdi bana ama bu ara söylüyo her tartışmada

NERDEN ÇIKTI BU KISSS?EWET 3. OĞLUŞUMUN ADI [YAMAN] OLACAK NASİPSE İNŞALLAHHHHH

Sizlerin önerdiği isimler nelermiş?söyleyin bakalım hoşuma giden olursa neden olmasın heran değişebilir ama beğenirsem tabiki
maaşalah cnm adıyla çok yaşasın inşalah zaten ismini koymuşsunuz bişi diyemeyiz

hurr cüm cnm 3. kez oğlunun oacak olması nasıl bir duygu:26:
ben bir tanıdık biliyorum 2tane oğlu vardı
3.kez kaza ile hamile kalmş o da erkek oldu ve çok tatlı tombik bi oğlan
muhakkak hepsinin yeri ayrı

3 gün önce 3 yıl doldu daha başlarda böyle değilki kötü laflar küfürler etmezdi bana ama bu ara söylüyo her tartışmada

küfürmü

off çok kötü ya küfür saygıyı bitirir ama

sinirle birçok şey söylenebilir ama küfürü kabul edemem

iyiyim kuzum bildiğin gibi sen napan?

küfürmü

off çok kötü ya küfür saygıyı bitirir ama

sinirle birçok şey söylenebilir ama küfürü kabul edemem

ağzına acı biber sür tirbiyesiz
ne küfürüymüş o sende ona küfret
ben olsam ederim

valla küfüre çare bulamazsam kaynana desteği alırım kesin o kızar küfüre fln karına söylenirmi böyle laflar fln diye ama bekliyorum bakıyım bi süre bensizlikle terbiye ederim onu tek başına akıllanır çok kızgınım hatta kırıldım

kız bişi söylimmi benim tocam küfür neyim etmez sinirlenince bazen kötü konuşur da
ben araba sürerken çok tahammülsüz olurum küfrederim adam donakalır
geçen bana diyorki arvat eyiki erkek olmamışsın
şeyin yok böyle küfrediyon olsa napardın

canım yaaa insanlar birbirine sinirilenince her lafı sayıyor yaa stress herşeyin başı
ama küfüre dicek lafım yokkk

off gecmısı okuyacaktımm usendımmm oku oku bıtmezzz okumuyooommm atesmı umutmusum dur ölçiimmmm olmıcak duaya amın dıyoss
ateş ölçünce noluyo ya
sanamı küfür edyorrr ooo sen napıonn ya susuyonmuuu bebeemmmm

evet cnm bana etti ben naptığımı hatırlamıyorum sustum heralde ben küfür edemem beceremem heralde yani edipde saygıyı azaltmak isemem seviye düşüyo iyice

sağol datlum amin inşallah.walla güsel bi duygu allah herkese yaşatsın cnm.dediğin gibi hepsinin yeri apayrı benim için.rabbim sağlıklı ömür nasip etsin hepimizin yavrularına neyse cnm ben kaçtım gezmeye gidiyom cicilerimi giyeyim hazırlanıyım grşrz. Benim yine gezmelerim başladı malum gezme ayları.:79:

gezme aylarımı
okullar açıldı artık oturma ayları diilmi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…