Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

napıyonh cnm başak karısı nazo gözünden kaçırırsa demek istiyor kaçırmaz oo geçmişe bakıyorr
ya evveli okudunmu 1000 tane:26::26:

okudum allah kabul etsın 3 oldu bakalımm persembe bat n eolck bakalımm herıfde yarın son gunu ızne cıkıyo kaunaya dedımkı asılma yaptrmıyom paramız yok agznı bıle acmadı sınır olduö

yakında senıde benım gıbı testlerle yatarken goruruz artkkk aldıgımız testlere gıdıp asılama yaptırabılırdık yanııı kac cıktı ateslıı kadınnn??? benımkı yıne 37.2

aferin ona ben öğrettim

çivi çiviyi söker anlayışı bi evliliği yıkandır
seni tasvip etmiyorum

fikrine saygı duyuyorum başak hanım
ama ben şahsen kendime küfür ettirmem
ederse bende ona ederim :99:
herkes haddini bilecek

seni gerçekten seviyorsa
ki seviyordur diimi
o zaman anlar yanlış yaptığını sadece bazen tektir etmek lazım geliyor

ateş ölçünce noluyo ya

evet cnm bana etti ben naptığımı hatırlamıyorum sustum heralde ben küfür edemem beceremem heralde yani edipde saygıyı azaltmak isemem seviye düşüyo iyice

terbıyesıze bakk önceden küfür eden bı adam olmayıp sonradan küfür etmesii deısmesınıı anlamadımm heralde ıyıce ellerıne aldıklarını sanıpp ıstedıklerı herseyı rahatca yapabılceklerını sanıyoolarr kankam dua etsın senın gıbı edeplıı kibar bıı kızla evlenmıss baska kadın olsaa varyaa rezalet cıkarır susup onun sevıyesıne dusmemıssın en ıyısını yapmıssın ya bu adamlara noluyoda sonradan deısıyolarrrr

biricik kuzum nasılsın

İyiyim kuzumm sen nasılsınn
Kociş ewde güzel bi kahwaltı yaptık şimdide çay keyfi yapıyoruzz
Kedim geri döndü gece kapıda miyawlıyordu bi açtım kapıyı içeri koştu ama yarın kociş uzağa götürürm dedi

Hayırlı cumalar kızlarr

Bugün kuzenimin boşanma dawası war kaçarak ewlenmişti hemnde hamile kaldı yazık oğluna 2 yaşına giricek 1ay sonra kuzen hemde 20 yaşında hayırlısı olsun

okudum allah kabul etsın 3 oldu bakalımm persembe bat n eolck bakalımm herıfde yarın son gunu ızne cıkıyo kaunaya dedımkı asılma yaptrmıyom paramız yok agznı bıle acmadı sınır olduö

allah kabul etsin hayatımmmm inşallah bat gelmez 4. cumanıda okursun ve gebe olduğunu öğreniriz inşallah
yok kızz ses etmezler bizimkilerde öyle tek torunları var çocuk okula başladı bir sürü masrafı oluyor
sormuyorlar bile valla tek çocuklar sıkıştık Allah yardım etsin 2-3 çocuk okutana

seni gerçekten seviyorsa
ki seviyordur diimi
o zaman anlar yanlış yaptığını sadece bazen tektir etmek lazım geliyor

çok değişti bi tişörtü 3 4 gün giyer ben cıkar demesem parfüm sıkak aklına gelmez ben demesem kulağınıtemizlemek aklına gelmez ben demesem bide parmağını sokar kulağına banyoya zor girer girdimmi savaş alanı gibi bırakır sonra niye çatışma yok içimden gelmiyo ben napıyım

gezme aylarımı
okullar açıldı artık oturma ayları diilmi bunlar
yok bunlar çocuk okula kendileri bcadan gezmeye ohhh vallaaa
ben susamam bacım
haktan hayırlısı bak yazık değilmi o çocuğa Allahım herşeyin hayırlısını versin canım ohh sür sefanı

ateşin kaç cıktı dedıydıkkk
36,3

bende sana saygı duyuyorum

öpesim geldi ha seni

aman Yarabimmmmm
benmkininde var pis huyları
ama hep bööleydi sonradan değişmedi
benm elimden bişi gelmi kuzum
sadece dua ediyorum Allah ım biraz daha temz olsun diye

aman Yarabimmmmm
benmkininde var pis huyları
ama hep bööleydi sonradan değişmedi
benm elimden bişi gelmi kuzum
sadece dua ediyorum Allah ım biraz daha temz olsun diye

pisliği sorun değil artıkda şu laflardan vazgeçsin yada bana söylemesin
neyse ben pazara gidicem öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…