Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ttmmm abartmaaaa sevıncte bana nerdeyse esmersın dıcekkk hayy allam yaa
Yok o kadar degil olsa olsa kumral olursun sarisin degil

gelirsem kankanla seni hediye paketi yaparim haaaa hem cahiller bise bildikleri yok hemde edepsizler
ablaya saygida kalmamus ever yapabilir adet duzensizligi mesaj yazarken en altta ki seceneklerde gulumsemeler gosterilsin aktifmi sende

affet ablam ya adet olamıyorum bi doktora görüniyim 1 hafta bekliyimde gülümsemelerde açık ayrıca kankamı gördüm bi seda sayan bi bade işçil kadar sarışın ayrıca

Msj yazmistim yememe bakacam diye bide oglum okuldan geldi onu banyo yaptirdim yimek yidirdim

dogal sarısınım dıyen kim garııı ben kumralım dedım sen agzımaa ettınn kumralım saclarım röflee dedımmm kankam dıyemııı kotu davranıonn heee senn gumuseee soyle soylee senı sevmıyorumm o yuzden gumusude sevmıyorum deee bılelımmm

bu karı katilimiz olcak bnce

Basak sana sordu sarisinmisin diye sende ewet dedin bende itiraz ettim :101:
hem gumusu sewiyom ben iyiki aramiza katildi sevmesem yardimci olmam
cevap bile vermem
seni sevmiyom :101:
deeeerrrmisim
deli kari bide hemso olacak bakhele su laflara bak

yaww nebılım profılımı gorduu saclarım orda sarı yaa ondan oyle dedı sandımm dogal sarısınmısınmı dedı alalala nerden bılım benn olay olduu haaa ben gidiomm yaa benı cok ozlıceksınnnn gümüş sana emanettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…