ayy smıleyı halledecemdedı kactııı karıyaa bakk yardımcı ol kankamaaaa uyuzz
karı gıcıktı şimdide sözünü tutmayan oldu bak görüyomusun
gecerlı bı nedenı vardır umarımmmm
Yok o kadar degil olsa olsa kumral olursun sarisin degilttmmm abartmaaaasevıncte bana nerdeyse esmersın dıcekkk hayy allam yaa
öncelikle rahim duvarında kalınlaşma adet düzensizliği yaparmı
başka bi sorumda smile kullanmak istiyorum sizden çalıp yapmak istemiyorum artık cvp veriniz ltfn saygılarımla
kankama laf yok karııııı
Yok o kadar degil olsa olsa kumral olursun sarisin degil
gelirsem kankanla seni hediye paketi yaparim haaaa hem cahiller bise bildikleri yok hemde edepsizler
ablaya saygida kalmamusever yapabilir adet duzensizligi mesaj yazarken en altta ki seceneklerde gulumsemeler gosterilsin aktifmi sende
affet ablam ya adet olamıyorum bi doktora görüniyim 1 hafta bekliyimde gülümsemelerde açık ayrıca kankamı gördüm bi seda sayan bi bade işçil kadar sarışın ayrıca
ewet o saydiklarin cakma sarisin zatiiiii
smile bakiyom
Yok o kadar degil olsa olsa kumral olursun sarisin degil
gelirsem kankanla seni hediye paketi yaparim haaaa hem cahiller bise bildikleri yok hemde edepsizler
ablaya saygida kalmamusever yapabilir adet duzensizligi mesaj yazarken en altta ki seceneklerde gulumsemeler gosterilsin aktifmi sende
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions
mesaj elementleri bolumundeki grafikleri goster secenegi aktif olmali
karı her lafımdan bişey çıkarıyo hıııfiliz akına ne diyosun selenay sarıkaya gizem karaca naberrr cicim
dogal sarısınım dıyen kim garııı ben kumralım dedım sen agzımaa ettınn kumralım saclarım röflee dedımmmkankam dıyemııı kotu davranıonn heee senn gumuseee soyle soylee senı sevmıyorumm o yuzden gumusude sevmıyorum deee bılelımmm
dogal sarısınım dıyen kim garııı ben kumralım dedım sen agzımaa ettınn kumralım saclarım röflee dedımmmkankam dıyemııı kotu davranıonn heee senn gumuseee soyle soylee senı sevmıyorumm o yuzden gumusude sevmıyorum deee bılelımmm
Gercek sarisin saclarini boyamaz cunku saclari zaten saridir :101:
Basak sana sordu sarisinmisin diye sende ewet dedin bende itiraz ettim :101:
hem gumusu sewiyom ben iyiki aramiza katildi sevmesem yardimci olmam
cevap bile vermem
seni sevmiyom :101:
deeeerrrmisim
deli kari bide hemso olacak bakhele su laflara bak
bu karı katilimiz olcak bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?