Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yavrum cık artık koca gelecek bende cıkıyorum işlerim var biraz öpüyorum sizi özellikle kankamı öpüyorum sevinc karısı çatla

yok cnm işten geliyo ya onu karşılamaya gidiyom yürüyüş olsun diye

sen sarışısınmsn çok tatlısın:44::44::44::44:

oy oy tonton tontonda kocasını karsılamaya gıdermısss evt cnm sarısınımm :26::26: sonunda ekleyebıldın sanırım face e dur bende bakımm

Ayen karisi bak bakalim ne dimissin yok ben kumralim sacimda rofle dimedin
ben bu msjina karsilik itiraz ettimdi

Ayen karisi bak bakalim ne dimissin yok ben kumralim sacimda rofle dimedin
ben bu msjina karsilik itiraz ettimdi

yaww nebılımm benn resmı gorduu ondan dedı sandımm alalala yaa resmı gormesee demezdım heraldee ıkı saat acıklamamı yapımm roflelı saclarım ayda bır boyaya gıdıyorumm bakım yapıorum fılanmıı dıyımmm face e gırmıyo ya basak bı an sevındımmm gırdıı dıyeee

Eyi ne mutlu sana tam senin gibi kanka elinizden gelse genetigi degistiriceniz
bu iyidi sevinç karısı biraz uğraşırdık ama değiştirirdik genetiği hatta tarihe gecerdik pıhtılaşmaya çözüm bulan kankalar diye bide smile oldu tşk sevinc karısı :2::13: yuppiiiii:26: hepsini koyamadım kusura bakma yaşasın sevinc karısı

demekki denedin de tutturamadın ya tutarsa adam kirlisini bile sepete atıyor
merak etme özelede yazıyoz gözden kaçmass

sevinçciim ne tatkiğiymiş kız:26: bakıyıım bende deniyiiimayyy benimkide aynı valla kızlar çorap bornoz picama ne varsa yerdeeeçıldiriiiciiiiim bi güünhele bigün tırnağını kesmiş ama bitanesinikestiği tırnağıda başucumuzdaki konsolun üstüne koymuşayyyy görünce sinir oldum almadım akşam gelince gördü güldühemen alıp attıen kötüsü oydu vallla o gün bugündür hep çöpe atarama çoraplar bornozlar picamalar gene yerde

nazocuum sana 100 tane elham okudum cnm..pasacım geçen yazdıklarında etkilendim sanada 100 elham okudum gönderdim cnm borçların ve bebiş için inş Allah hepimize yardım etsin kızlar...ya bu arada valla daha çok okumak isterdim ama kızlar kusura bakmayın yaa valla bu kadar okuyabildim anca...sevinç maşallah annem kız ne güzel okuyon öyle 5oo felan Allah razı olsun valla yaa...kız ben şuncacığı okurken zorlandım sayıyı felan karıştırdım bi ara..:97:

Hııııı bide bugünün raporunu veriiim bu da topik kuralı gibi oldu

Sabah ark kahvaltıya geldi çaylar kahveler poğaca neyim yedik..sonra çarşıya çıktık gez gez gez yoruldum...şu buharlı süpürgelerden aldımbakalım deniciim yataktaki maytlara iiyi geliyo en çok ona sevinniyorummark. aldı bidene..kız sevinç 1500 diyodun ben fakir almadım 260 aldımsonra doğalgaza zam gelecek zam gelmeden alıyıım dedimakşam da yiimem yoktu dişarda yiiyiverdik geldik...şimdide yalan dünyaya bakiyiim bi yandan kimsede yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…