ben bu isten anlamam didim yapti saolsun
bende pilav ve salata yaptim tursu ayran
yedik ictik cayda yaptim sonra gittiler
o kadarmı soğuk yaa mundar ettin tişörtleriiii.... yok canım ben hissetmiyorum hıçkırıkiama bugün belimde oynadı karnımda değil eli ayağı uzun herhalde bu kızın:18: manken gibim olcak herhaldeeeehe tişörtün kafasından yolluyorum
yok kuzum iki adet tişörtü katlayıp birini bi tarafa birini bi tarfa seriyorum
ayy duman senin kız hıçkırık tutuor fark ediyomusun. benm ki şu an tuttu sanırım
kutusu dolumuymuş
kutusuna sahip çıkamayan hiç bi şeyine sahip çıkamaz
neden acabaaaaduman yavrum bu ara ne sık geliyon sen nedense:44::44:
ben accık sona geliyom
çarpışıyım gelcm
bak işte o kadar söylendin vakitlice gitmişlerOff bugunude kazasiz belasiz atlattik haaa
komsudan 5 gibi kalktik kelle getitmis
biz asagidayken ewde onu koydum hasladim
ewe ciktik yemek hazirladik iyi gecti
yidik ictik gittiler
bir sorun olmadi
Ok kızlar tşk ederiim4 ünde çok az gelmişti bide kahverengiydi 6 sında kırmızı oldu ve yoğunlaştı o yüzden emin olamamıştım:26:benim genelde hep kırmızı ve yoğun başlar normalde çünkü adetlerim... ilk kez böyle oldu düşükten dolayı sanırım...neyse bende 4 ü diye baz alarak hesaplıyım o zaman öyle diyosanız....çarpışma günlerimi hesaplıyacaaamdaa
adetin bittiği gün ve sonraki birkaç çarpışma öneriyorum canım ben hep öle hamile kaldım,erken döllenme oluyoduaferim vallahi son anda yemekten krtuldn şaplagı he
aaayyy cnm sen burdamıydıın ayyyy günahıını aldım galibaa az önceee:18::18::18:
Ok kızlar tşk ederiim4 ünde çok az gelmişti bide kahverengiydi 6 sında kırmızı oldu ve yoğunlaştı o yüzden emin olamamıştım:26:benim genelde hep kırmızı ve yoğun başlar normalde çünkü adetlerim... ilk kez böyle oldu düşükten dolayı sanırım...neyse bende 4 ü diye baz alarak hesaplıyım o zaman öyle diyosanız....çarpışma günlerimi hesaplıyacaaamdaa
adetin bittiği gün ve sonraki birkaç çarpışma öneriyorum canım ben hep öle hamile kaldım,erken döllenme oluyodu
ooof valla o hesaplama işi kafamı karıştırıyo:44: ben korunmayı bırakınca ilk ay hesap yaptım tutturmaya çalıştım olmadı ikinci ay hesap yapmadım hamile kaldım malesef düştü oda:26:şimdi de bakıyım sayacam işte 10 12 14 16 günler diyolar en önemlisi 14.günmüş bakalım...bide bu sefer 4 ü mü 6 sımı derken ne yapcamı şaşırdım valla yaa:26:şu ovülasyon testinden alıyım diyorum öyle mi yapsam kiii:44:
ne soyledin arkamdan
Duman hanim senin kaynos iyi diye sen anlamazsin acin halindenotur haline sukret surda anlatsaaaam roman olurrr
bakma ben eyiyim de edepsizlik edip kavga cikarmiyo
yuze bakilacagi yokta benim aile terbiyem musaade etmiiii
Duman hanim senin kaynos iyi diye sen anlamazsin acin halindenotur haline sukret surda anlatsaaaam roman olurrr
bakma ben eyiyim de edepsizlik edip kavga cikarmiyo
yuze bakilacagi yokta benim aile terbiyem musaade etmiiii
ooof valla o hesaplama işi kafamı karıştırıyo:44: ben korunmayı bırakınca ilk ay hesap yaptım tutturmaya çalıştım olmadı ikinci ay hesap yapmadım hamile kaldım malesef düştü oda:26:şimdi de bakıyım sayacam işte 10 12 14 16 günler diyolar en önemlisi 14.günmüş bakalım...bide bu sefer 4 ü mü 6 sımı derken ne yapcamı şaşırdım valla yaa:26:şu ovülasyon testinden alıyım diyorum öyle mi yapsam kiii:44:
sen benim dediğimi bi uygula bu ay, adetin hemen bitiminde çarpışma olsun..bak ben 1 yılda 4 kere hamile kaldım hiç ovülasyon filan hesaplamadım hep adet bitimindeki günleri değerlendirdim,sonra 2-3 günde bir... ama sıkı çalışmak lazım
ne isterki şu kaynoşlar gelinlerdennn:26:
sen benim dediğimi bi uygula bu ay, adetin hemen bitiminde çarpışma olsun..bak ben 1 yılda 4 kere hamile kaldım hiç ovülasyon filan hesaplamadım hep adet bitimindeki günleri değerlendirdim,sonra 2-3 günde bir... ama sıkı çalışmak lazım
ok cnm ama o nası oluyo anlamadıım herkes 10 12 14 16 günleri diyoooo yaa kııııı:26:
çıkıyomusunKocam geliyormusss
ne isterki şu kaynoşlar gelinlerdennn:26:
ok cnm ama o nası oluyo anlamadıım herkes 10 12 14 16 günleri diyoooo yaa kııııı:26:
cnm yine o günlerde de olur,ama adetin bittiği günleride değerlendir bu ay nolcakkk
hadi ben çıktım kızlaaarrr öptümmmm
cnm yine o günlerde de olur,ama adetin bittiği günleride değerlendir bu ay nolcakkk
hadi ben çıktım kızlaaarrr öptümmmm
ok cnm nirdeyse her günüm dolu o zaman
aaa valla mı kıızbende senin kaynoşla aran iyii seviiyonfelan sanıyoduum:26:
kaçıın kaçıın ben kaldııım:106::105:
kızlarr bu son gunlerım esım son bır gunu kaldı:5
2 yıldır evlıyım ılk defa bu kadar guzel vakıt gecırdıkkberaber yemek yaptık iş yaptık persembe geceye gıdıyo 10 gun cuk yokummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?