:2: bogazimin deliigi kasiniyor bide yaniyor yawww:2:
birden havalar sogudu :2:
off yaa kiz basak odun komur aldinizmi
sobaniz felan varmi:2::2: biz haftaya alirik galiba
komuru adam tutup posetletiyom ben sobaya birer
atimlik onuda cuvallara koydurup balkona aliyoz
rahat oluyor hic bir yer batmiyor
bir poset komur ustune 2 odun yakiyoz
dogalgaz olsa eyiydi
canım gunaydn nasılsınnn
kızlar
sevinç ben kahvaltımı yaptım keyif çayı işiyorum..burasıda bayağı serinledi,bizede daha yakacak gelmedi..off kış iyide şu soba derdi olmayaydı eyiydi
kız dikkat et bu havalar tam hastalık havası...
kızlar
sevinç ben kahvaltımı yaptım keyif çayı işiyorum..burasıda bayağı serinledi,bizede daha yakacak gelmedi..off kış iyide şu soba derdi olmayaydı eyiydi
kız dikkat et bu havalar tam hastalık havası...
bitanem bende nezleyım burnum akıyoooo :) asılamam var kasımda bılıyomusun ya tutarsa :) bebek esyası bakıyorum netten hep ıns tutar.. oglusun nasıll okula alıstımı :)
bitanem bende nezleyım burnum akıyoooo :) asılamam var kasımda bılıyomusun ya tutarsa :) bebek esyası bakıyorum netten hep ıns tutar.. oglusun nasıll okula alıstımı :)
Gunaydin topraaamerkencisin maasallahh
dun gec yattik sabah baktim cocuk yatiyor
kalkip ses yapmadim uyanmasin diye yeni kalkti.
evet yaa valla kara kara dusunuyomburda 24
saat yakiyoz sobayi
afiyet olsun tatlim boyle giderse evleride
biran once sermek gerekirvalla buzzz
Insallah tutar canim insallahhhhhh dikkat et kendine
hava birden sogudu dengeyi sasirfik valla
geçmiş olsunn...inşaallah aşılaman tutar,RABBİM umudunu boşa çıkarmasın:))
walla canım ya kısa kolla usuyoruz uzun kolla terlıyoruz doktorda hasta olma koru kendını dıyo folık asıt verdı ıc dıye adetm suan bıdahakı ay detn2.gunu baslıcaz dedı cok umutluyum bı yanımda sewınme tutmazsa otu olur dıyo ama heyecanlıym cok ınsallah bende senın gıbı oglumu yada kızımı okula gotururum ılerde :)
amin canım insallahh cok heyecanlıyım :) bı dahakı ay cabuk gelsın :)
Insallah canim valla ben corap bile giyiyorum ustume penye uzun kol
gece dondum yorganla uyudukk
kız yok alafranga varya nalbrlarda satılanlar onlardan didimseyyar mıı:44::44:
şu çocukların içine yaptıkları mı:44::44::44:
aslında olabilir şimdi ben kullanırım sonrada olişe kalır
kafayı taktıgına deydimi pekiOff bugunude kazasiz belasiz atlattik haaa
komsudan 5 gibi kalktik kelle getitmis
biz asagidayken ewde onu koydum hasladim
ewe ciktik yemek hazirladik iyi gecti
yidik ictik gittiler
bir sorun olmadi
Ok kızlar tşk ederiim4 ünde çok az gelmişti bide kahverengiydi 6 sında kırmızı oldu ve yoğunlaştı o yüzden emin olamamıştım:26:benim genelde hep kırmızı ve yoğun başlar normalde çünkü adetlerim... ilk kez böyle oldu düşükten dolayı sanırım...neyse bende 4 ü diye baz alarak hesaplıyım o zaman öyle diyosanız....çarpışma günlerimi hesaplıyacaaamdaa
aferim vallahi son anda yemekten krtuldn şaplagı he
sok kız o dilini içeri çok ayıp
sevinc
Fox da hayata merhaba'yi izliyordiziyi seyrederken yemin olsn çok agladım sanki kendim gözümün önüne geldim helede avkatla konşunca coşyorya bende çok agladım birde dilek tutuyorya orda ay ben ne ka agladım b dizi ttar kardeşim
Ok kızlar tşk ederiim4 ünde çok az gelmişti bide kahverengiydi 6 sında kırmızı oldu ve yoğunlaştı o yüzden emin olamamıştım:26:benim genelde hep kırmızı ve yoğun başlar normalde çünkü adetlerim... ilk kez böyle oldu düşükten dolayı sanırım...neyse bende 4 ü diye baz alarak hesaplıyım o zaman öyle diyosanız....çarpışma günlerimi hesaplıyacaaamdaa
adetin bittiği gün ve sonraki birkaç çarpışma öneriyorum canım ben hep öle hamile kaldım,erken döllenme oluyodu
canım ben 2 oglmdada geç hamile kaldık geç döllenmerabbim ne zamannasip ederse o zaman nasip olsn gebeliklerimiz işşallah
kalkın karılar ben geldim huu yatıyormsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?