Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasılsın canımm sen işe gitmiyonmu sankım bu aralar hep burda goruyorum
yok canım raporluyum ben 1 hafta kötü şeyler oldu ama geçiyo şimdi inşallah....
terliksiz asla gezemem zaten..inşaallah çekmeyiz yivrum yaa:))
evet yaaa kötü oluyo enfeksiyon filan...

anasına çekecek sanırım kız sen o göbekle çarpışırsan deprem olur istanbulu sallarrr

belinay nasılsın kuzum?? yine kaynoştamı kalacan sen:26:

bimiyorumkı canımm kocıs 15 gundur oraya gıtmıyo annemlere gıdıyoruz ama orya ınmıyo dun ısrar ettım gıdek gıtmem ben oraya dedı esım gecen zorlandı para konusunda benım annem babam aradı kaynoss tıkk yokk esım ınmıyo bende uzun zmandr ınmıyorum annemde kalsam cagıracaklar oraya gıtsem surat yapacaklar off karısık bı durumdayımm 10 gun uyusam hıc uyanmasam:26:

çok konşmaktanmı kaşınıyo boğazının delüğü acaba.
odunumuz fazlasıyşla var şükür ama kömür daha almadık. hayrına 1ton gönderiver adresi biliyonolmadı hava alanına yolla kocam alır
kocamda poşetleyip balkona kopycakben uğraşamam
kızlar

sevinç ben kahvaltımı yaptım keyif çayı işiyorum..burasıda bayağı serinledi,bizede daha yakacak gelmedi..off kış iyide şu soba derdi olmayaydı eyiydi
ben hiç demiyorum şu an "doğalgaz olaydı eyydi" diye
çünkü 3 yıldır kaynoşlarda doğalgazla kı.ımız dona dona ısınmaya çalışıyoduk
fatura çok gelcek diye yakmıyolardı
hemde soba üzerinde kestane pişirme keyfi beni heyecanlandırıyooooooooooooooo

ee artık adamlar anlıyor kendi ailelerinin duyarsızlığını,o yüzden uzaklaşıyolar...
korkmuyorsan kendi evinde kal canım en rahatı,yok korkuyorsan da eşine sor bakalım ne dicek:26:

bılmıyodum canım yazdıysanda dıkkat etmedım gecmıs olsun tatlım sımdı ıysın demı

pastanelerde satılır canım

hımm pastane satarmı bı sorayı m ındıgımde :44:

evet soğuk oluyor ama istanbul kadar değil..kız ne çarpışmışsın ama,,kalkamadın zaar,baksana daha yeni geldin
benm babam bi süre adanada çalşmştı
orda mont giyilmiyor demişti

hee

aman ne çarpışması aramızda kalsında arada buraya yazarak kendimi teseli ediyom
ama çarpışcağım günler yakındır
kız senın kaynanan gelecektı ya kocısın cagırmıstı:18:

çok şükür gelmedi

davetsiz zırt zırt gelen kadın davete nasıl gelmedi bilemedim

neyse totomuzu kaşıyak

Son düzenleme:
ee artık adamlar anlıyor kendi ailelerinin duyarsızlığını,o yüzden uzaklaşıyolar...
korkmuyorsan kendi evinde kal canım en rahatı,yok korkuyorsan da eşine sor bakalım ne dicek:26:

canım korkmuyodumda bı fılım ızledım ondan etkılendımm yatamıyorum

kzılar kocısım uyandı ben cıkıyomm

oda kötü yaa fatura çok gelecek diye,istediğin gibi ısınamıyorsun bile....heee bizim sobamız daha iyi,

hem sağlıklı,
hem çatır,çatır yakıyoz,
hem kestane pişiriyoz,çay yapıyos

bi işim var birazdan geliyom

tişörtlerimi hazırlıyımanladınız siz

aman git annende kal hiç uzatma nerde rahat edersne orda kal derim
bılmıyodum canım yazdıysanda dıkkat etmedım gecmıs olsun tatlım sımdı ıysın demı

hımm pastane satarmı bı sorayı m ındıgımde :44:
iyim canım toto büyütüyorum işte

serinledi baya uzun kollu giyiyorum ayaklarımda çorap var,ama kapılar pencereler hep açık...

oda kötü yaa fatura çok gelecek diye,istediğin gibi ısınamıyorsun bile....heee bizim sobamız daha iyi,

hem sağlıklı,
hem çatır,çatır yakıyoz,
hem kestane pişiriyoz,çay yapıyos

heee kandırın kendinizi azcık paraya kıyıp doğalgazda temiz temiz ısınıyosunuz işte ne kötülüyosnuz şimdi bende ocakta yapıyorum kestaneyi:26:

sen niye ezikliyon bizi kız,hem bizim burda daha doğalgaz yok ,bizde sobayla ısınıyok işte

seviyom ben sobayıhıııııı hıııı çok seviyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…