kadın adanada çok soğk oluyormu:18::18::18::18:
yok canım raporluyum ben 1 hafta kötü şeyler oldunasılsın canımmsen işe gitmiyonmu sankım bu aralar hep burda goruyorum
evet yaaa kötü oluyo enfeksiyon filan...terliksiz asla gezemem zaten..inşaallah çekmeyiz yivrum yaa:))
kelle mii:120: kadın en azından azığınıda yanında getirmiş
manken gibi mikızcağız kime çekicekki manken gibim olcak yavrucakım banamı çekicek acaba
------------
çarpışcam dedim evet öyle bi çarpışmışımki anca bu saate gelebildim
kızlar su seker hamurları nerde satılırr kurabıye yapcamda :44::44::44::44::44::44:
belinay nasılsın kuzum?? yine kaynoştamı kalacan sen:26:
:2: bogazimin deliigi kasiniyor bide yaniyor yawww:2:
birden havalar sogudu :2:
off yaa kiz basak odun komur aldinizmi
sobaniz felan varmi:2::2: biz haftaya alirik galiba
komuru adam tutup posetletiyom ben sobaya birer
atimlik onuda cuvallara koydurup balkona aliyoz
rahat oluyor hic bir yer batmiyor
bir poset komur ustune 2 odun yakiyoz
dogalgaz olsa eyiydi
ben hiç demiyorum şu an "doğalgaz olaydı eyydi" diyekızlar
sevinç ben kahvaltımı yaptım keyif çayı işiyorum..burasıda bayağı serinledi,bizede daha yakacak gelmedi..off kış iyide şu soba derdi olmayaydı eyiydi
bimiyorumkı canımm kocıs 15 gundur oraya gıtmıyo annemlere gıdıyoruz ama orya ınmıyo dun ısrar ettım gıdek gıtmem ben oraya dedı esım gecen zorlandı para konusunda benım annem babam aradı kaynoss tıkk yokk esım ınmıyo bende uzun zmandr ınmıyorum annemde kalsam cagıracaklar oraya gıtsem surat yapacaklar offkarısık bı durumdayımm 10 gun uyusam hıc uyanmasam :26:
yok canım raporluyum ben 1 hafta kötü şeyler olduama geçiyo şimdi inşallah....
evet yaaa kötü oluyo enfeksiyon filan...
anasına çekecek sanırımkız sen o göbekle çarpışırsan deprem olur istanbulu sallarrr
pastanelerde satılır canım
benm babam bi süre adanada çalşmştıevet soğuk oluyor ama istanbul kadar değil..kız ne çarpışmışsın ama,,kalkamadın zaar,baksana daha yeni geldin
kız senın kaynanan gelecektı ya kocısın cagırmıstı:18:
anasına çekecek sanırımkız sen o göbekle çarpışırsan deprem olur istanbulu sallarrr
ee artık adamlar anlıyor kendi ailelerinin duyarsızlığını,o yüzden uzaklaşıyolar...
korkmuyorsan kendi evinde kal canım en rahatı,yok korkuyorsan da eşine sor bakalım ne dicek:26:
çok konşmaktanmı kaşınıyo boğazının delüğü acaba.
odunumuz fazlasıyşla var şükür ama kömür daha almadık. hayrına 1ton gönderiver adresi biliyonolmadı hava alanına yolla kocam alır
kocamda poşetleyip balkona kopycakben uğraşamam
ben hiç demiyorum şu an "doğalgaz olaydı eyydi" diye
çünkü 3 yıldır kaynoşlarda doğalgazla kı.ımız dona dona ısınmaya çalışıyoduk
fatura çok gelcek diye yakmıyolardı
hemde soba üzerinde kestane pişirme keyfi beni heyecanlandırıyooooooooooooooo
canım korkmuyodumda bı fılım ızledım ondan etkılendımm yatamıyorum
kzılar kocısım uyandı ben cıkıyomm
aman git annende kal hiç uzatma nerde rahat edersne orda kal derimbimiyorumkı canımm kocıs 15 gundur oraya gıtmıyo annemlere gıdıyoruz ama orya ınmıyo dun ısrar ettım gıdek gıtmem ben oraya dedı esım gecen zorlandı para konusunda benım annem babam aradı kaynoss tıkk yokk esım ınmıyo bende uzun zmandr ınmıyorum annemde kalsam cagıracaklar oraya gıtsem surat yapacaklar offkarısık bı durumdayımm 10 gun uyusam hıc uyanmasam :26:
iyim canım toto büyütüyorum iştebılmıyodum canım yazdıysanda dıkkat etmedım gecmıs olsun tatlım sımdı ıysın demı
hımm pastane satarmı bı sorayı m ındıgımde :44:
serinledi baya uzun kollu giyiyorum ayaklarımda çorap var,ama kapılar pencereler hep açık...
ankara soğk mu
oda kötü yaa fatura çok gelecek diye,istediğin gibi ısınamıyorsun bile....heee bizim sobamız daha iyi,
hem sağlıklı,
hem çatır,çatır yakıyoz,
hem kestane pişiriyoz,çay yapıyos
bi işim var birazdan geliyom
tişörtlerimi hazırlıyımanladınız siz
bi işim var birazdan geliyom
tişörtlerimi hazırlıyımanladınız siz
aman git annende kal hiç uzatma nerde rahat edersne orda kal derim
iyim canım toto büyütüyorum işte
serinledi baya uzun kollu giyiyorum ayaklarımda çorap var,ama kapılar pencereler hep açık...
heee kandırın kendiniziazcık paraya kıyıp doğalgazda temiz temiz ısınıyosunuz işte ne kötülüyosnuz şimdi bende ocakta yapıyorum kestaneyi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?