kız yok alafranga varya nalbrlarda satılanlar onlardan didim
kafayı taktıgına deydimi peki
dünde kayın pederim aradı eşimin telefonunu evi aramadı
babasıyla konuştu sonra annesi aldı teli nasıl oldn didi eşime sonra beni sormuş eşimde sana küs dedi gelmicek bayrama dedi
sonra eşim anasına saydı durdu
yemin olsn şaştım dediki bir daha paşayla ugraşma derdin varsa ban söyle dedi sonra ekledi hasta ettiniz karımı vs bende olay bu
allahım dedim bu benim kocammı ama nasıl saydırıyor anasına ben ne demişimki dedi sen daha iyi bilirsin dedi bir dahamı diyeyim sana dedi aman demiş sinirim vardı o denk geldi ona saydım demiş
eşimde sorunun benimle uzak dur paşadan yiyosa ban de dedi ne sornn varsa birşey diyormsun dedi yok dedi kapadı teli
dedim ne yaptın annene aman boşver yeter artık sana yaptıkları dedi sonra ben öpücüklere bogdum elini tuttum sagol beni korudugun için dedim tabi korcem sen benim kıymetlimsin dedi ban didi
ben seviyorm bu adamı ya paşa dedi bayrama gideriz anneme ayıp olr dedi gitmem dedi babamın ne günahı var dedi
kız sevinç ben kayın pederi çok severim ne yapsak:44::44:hoş gitsemde kaynanama dicem senin hatrına gelmedim eşimin hatrına babamın hatrına geldim dicem
kandırabilirsem eşimi köye bayramda gdiesin var kandırma evresindeyim
nasip bakalım
Ok kızlar tşk ederiim
4 ünde çok az gelmişti bide kahverengiydi 6 sında kırmızı oldu ve yoğunlaştı o yüzden emin olamamıştım:26:benim genelde hep kırmızı ve yoğun başlar normalde çünkü adetlerim... ilk kez böyle oldu düşükten dolayı sanırım...neyse bende 4 ü diye baz alarak hesaplıyım o zaman öyle diyosanız....çarpışma günlerimi hesaplıyacaaamdaa
sok kız o dilini içeri çok ayıp
diziyi seyrederken yemin olsn çok agladım sanki kendim gözümün önüne geldim
helede avkatla konşunca coşyorya bende çok agladım birde dilek tutuyorya orda ay ben ne ka agladım b dizi ttar kardeşim
ben uyandım paşacımmmmmmm
canım benim yat dinlennn çok az kaldı dimiiiii yorma deidyse yormıcannn kendiniii yardıma gelen olurr sen içini ferah tut