Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bitanem bende nezleyım burnum akıyoooo :) asılamam var kasımda bılıyomusun ya tutarsa :) bebek esyası bakıyorum netten hep ıns tutar.. oglusun nasıll okula alıstımı :)
sevinç ve begüm dikkat edin kendinizeee sevinç olişe bulaştırısın aman önlemini al erkenden başlamasın nezle filan...

hamarat karının hali başka topiği temizledi şimdi de evine bakacak kolay gelsin, kız benim evde çok fena ama kalkıp da iş yapamıyorum çok üzülüyorum bide güneş çıktımı tozlar uçuşuyo havadaama napim dr yorma kendini dedi, annem gelsede temizlese diye bekliyorum şimdi

alıntı yapmadım cnm,mesaj girmiş birbirine:)) valla doğru diyosun yapan olur mutlaka, benim şuanki görevim bebişin rahatını sağlamak:)) adana nasıl kız yağmurlumu hala???

alıntı yapmadım cnm,mesaj girmiş birbirine:)) valla doğru diyosun yapan olur mutlaka, benim şuanki görevim bebişin rahatını sağlamak:)) adana nasıl kız yağmurlumu hala???

evettttt dün gece çok yağdıı..şimdi yağmur yok ama artık serinledi adanaaa

aman dikkat edin kendinize sıkı giyinin o zaman,sevince bakın boğazı yanıyomuş:18:

biz daha yarım kol giyiniyoruz,ama geceleri falan bayağı serin birde çorap giyiniyorum çünkü benim ayaklarım hemen üşür:26:

biz daha yarım kol giyiniyoruz,ama geceleri falan bayağı serin birde çorap giyiniyorum çünkü benim ayaklarım hemen üşür:26:

ayaklarını belini sıkı tutacaksınki yaşın ilerlediğinde kadın hastalıgından çekmeyesin...çorap tabi giycen kız ben çorap üzerine birde terlik giyiyorum... yerler buz gibi üşütme aman...

yok terk etmem ama yani bazen giriyorum topiklere hakkaten sıkılıyorum ama burası gerçekten pozitif geldi ..umarım sizlerde uğurlu gelkirsiniz bende size

kıpırdamamı olmş ne gibi kızzhadi inşallah şifa olurr
maaşlah topiğimize evet

Ya hepinizin isigi yaniyo yoksunuz burda Topik sahibi basal karisi dogru bebeginide gelip dovcem seni topigine sahip cikmiyon

didimya çarpışıp gelcem diye kuzum çıkmştım ben
böbreklerimi al da bebeeme bişi yapma:18::18::18::18:

ayaklarını belini sıkı tutacaksınki yaşın ilerlediğinde kadın hastalıgından çekmeyesin...çorap tabi giycen kız ben çorap üzerine birde terlik giyiyorum... yerler buz gibi üşütme aman...

terliksiz asla gezemem zaten..inşaallah çekmeyiz yivrum yaa:))

Off bugunude kazasiz belasiz atlattik haaa
komsudan 5 gibi kalktik kelle getitmis
biz asagidayken ewde onu koydum hasladim
ewe ciktik yemek hazirladik iyi gecti
yidik ictik gittiler
bir sorun olmadi
kelle mii:120: kadın en azından azığınıda yanında getirmiş
manken gibi mikızcağız kime çekicekki manken gibim olcak yavrucakım banamı çekicek acaba
------------
çarpışcam dedim evet öyle bi çarpışmışımki anca bu saate gelebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…