Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen niye ezikliyon bizi kız,hem bizim burda daha doğalgaz yok ,bizde sobayla ısınıyok işte

seviyom ben sobayıhıııııı hıııı çok seviyom

sizde soba dediniz kestane dediniz beni üzdünüz bende çok seviyorum sobada kestaneyi ama napim adanada doğalgaz yokmu:26: kömürle merkezi ısıtma yapıyolar ondan damı yok:26:

sizde soba dediniz kestane dediniz beni üzdünüz bende çok seviyorum sobada kestaneyi ama napim adanada doğalgaz yokmu:26: kömürle merkezi ısıtma yapıyolar ondan damı yok:26:

merkezi ısıtma var,ama oda bizde yokama doğal gaz henüz yok canım..

merkezi ısıtma var,ama oda bizde yokama doğal gaz henüz yok canım..

ama sizin oralar zaten aşırı soğuk olmuyodur merkesi ısıtmaya yıl boyu para dökmek saçma olur....ne bilem kız biz ankaranın ayazında tek odada yanan sobayla donarıkkkk

ama sizin oralar zaten aşırı soğuk olmuyodur merkesi ısıtmaya yıl boyu para dökmek saçma olur....ne bilem kız biz ankaranın ayazında tek odada yanan sobayla donarıkkkk

tabi ki kuzum oralar daha soğuk oluyor..adananın yazı kötü ama kışını ben seviyorum....

sen niye ezikliyon bizi kız,hem bizim burda daha doğalgaz yok ,bizde sobayla ısınıyok işte

seviyom ben sobayıhıııııı hıııı çok seviyom
yazık yavrum kaç yıldır sobayla uğraşınca bıkıyo insan tabii
tül perde duavr tavan batıyor haliyle. benm ilk senem olcak ya bende heyyacan var
aslında soba anneannne ve babaannne evinde olmalı sadece
onlara gidince çıtır çıtır kavrulan kestane kokusuuuuuuu
tıkır tıkır kaynayan çay sesiiiiiii insana huzur veriyor. büyüklein evinde kestane yiyip çayını içicennn
sonra kendi doğalgazlı evine gelip oturcan

oda kötü yaa fatura çok gelecek diye,istediğin gibi ısınamıyorsun bile....heee bizim sobamız daha iyi,

hem sağlıklı,
hem çatır,çatır yakıyoz,
hem kestane pişiriyoz,çay yapıyos
aynen tatlım aynen
evin büyükse doğalgaz 400-500den aşağı gelmez
ama bazı evler biliyorum 200e sıcacık oturuyolar
neyse üzülme bizim sobamız daha iyi

şu mındar ettiğin tişörtlermi kız yazık ğeçete bari seriver kullan at tişört olurmu yahuuuuuuuu
peçete kayıyo kız durmuyoki
tişört sağlam oluyoyıkayınca temz olur mundar olmazki:101:
yuh be tişört kalmadı evde..kız klozetin etrafına sünger gibi bişey kaplatıyolar ya ondan yaptırdaha rahat .şersin

kız o ne bilsem alırım haaaa nerde bulcam onu:26::26::26::26::26::26::26:
rahat rahat büyümüde yapabilirmiyim

kesinlikle öyle olmalı:)) benim kaynoşlar sobayla ısınıyo,kışın oraya gidince iyi oluyo bikaç gün.gerçi geceleri burnum dona dona uyuyorum soğuk odada:)
aynen tatlım aynen

biz her ay 180 tl veriyoz merkezi ısıtmaya geçen kış üşüdüm ufo yaktım ara ara,ama bu kış bebiş de var valla yine üşürsek yöneticinin kapısına dayanıcaz

evde tek kalamıyorum surat yapacagına gel bızde kal hem kombıde var sıcacaık oturursun
kocamı bırakıp gelemem oğlumunda okulu var sen gel

ahahah bensizken muhabbetsizmi kaldınız yoksaaaam sağol canım güle oynaya uyuya düşe kalka giymek nasip olur inşallah oğlumaa kızlar yavrularınıza kıyafet alcak olursanız civilden alın hem uygun hem harikalar

evet yıllardır sobayla ısınıyoruz..daha bu yaz boyattık zaten evi
aynen tatlım aynen

evet iyi bizim sobamız ya iyi,iyi:26::26:

slm kızlar nasılsınız yeşilcim bebeğini kucağına almışsın rabbim sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin darısı bizlere olsun
dumancım sanada geçmiş olsun bol bol dinlen
diğer kızlar sizler nasılsınız

180tl gerçektende iyi bi rakam fakat biraz daha fazla verebilirsiniz çok değil gerçekten

biraz fazla yaksınlar bebiki olanlar için zor olur. senin bebikte tam kışın orta yerine gelicek

banyoda sıcak oluyomu:44::44:

peçete kayıyo kız durmuyoki
tişört sağlam oluyoyıkayınca temz olur mundar olmazki:101:

kız o ne bilsem alırım haaaa nerde bulcam onu:26::26::26::26::26::26::26:
rahat rahat büyümüde yapabilirmiyim

kız banyo malzemeleri satan yerler varya onlara bir sor bilirler..

büyüğünüde rahat,rahat yaparsın ısıcacık,ilazım ondan sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…