sen niye ezikliyon bizi kız,hem bizim burda daha doğalgaz yok ,bizde sobayla ısınıyok işte
seviyom ben sobayıhıııııı hıııı çok seviyom
sizde soba dediniz kestane dediniz beni üzdünüzbende çok seviyorum sobada kestaneyi ama napim adanada doğalgaz yokmu:26: kömürle merkezi ısıtma yapıyolar ondan damı yok:26:
merkezi ısıtma var,ama oda bizde yokama doğal gaz henüz yok canım..
ama sizin oralar zaten aşırı soğuk olmuyodur merkesi ısıtmaya yıl boyu para dökmek saçma olur....ne bilem kız biz ankaranın ayazında tek odada yanan sobayla donarıkkkk
yazık yavrum kaç yıldır sobayla uğraşınca bıkıyo insan tabiisen niye ezikliyon bizi kız,hem bizim burda daha doğalgaz yok ,bizde sobayla ısınıyok işte
seviyom ben sobayıhıııııı hıııı çok seviyom
aslında soba anneannne ve babaannne evinde olmalı sadecesizde soba dediniz kestane dediniz beni üzdünüzbende çok seviyorum sobada kestaneyi ama napim adanada doğalgaz yokmu:26: kömürle merkezi ısıtma yapıyolar ondan damı yok:26:
aynen tatlım aynenoda kötü yaa fatura çok gelecek diye,istediğin gibi ısınamıyorsun bile....heee bizim sobamız daha iyi,
hem sağlıklı,
hem çatır,çatır yakıyoz,
hem kestane pişiriyoz,çay yapıyos
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
ohh ne güzellllllllll afiyet olsunn
kı göbeğin çıkmştır senin hee
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
peçete kayıyo kız durmuyokişu mındar ettiğin tişörtlermikız yazık ğeçete bari seriver kullan at tişört olurmu yahuuuuuuuu
yuh be tişört kalmadı evde..kız klozetin etrafına sünger gibi bişey kaplatıyolar ya ondan yaptırdaha rahat .şersin
kesinlikle öyle olmalı:)) benim kaynoşlar sobayla ısınıyo,kışın oraya gidince iyi oluyo bikaç gün.gerçi geceleri burnum dona dona uyuyorum soğuk odada:)yazık yavrum kaç yıldır sobayla uğraşınca bıkıyo insan tabii
tül perde duavr tavan batıyor haliyle. benm ilk senem olcak ya bende heyyacan var
aslında soba anneannne ve babaannne evinde olmalı sadece
onlara gidince çıtır çıtır kavrulan kestane kokusuuuuuuu
tıkır tıkır kaynayan çay sesiiiiiii insana huzur veriyor. büyüklein evinde kestane yiyip çayını içicennn
sonra kendi doğalgazlı evine gelip oturcan
aynen tatlım aynen
evin büyükse doğalgaz 400-500den aşağı gelmez
ama bazı evler biliyorum 200e sıcacık oturuyolar
neyse üzülme bizim sobamız daha iyi
evde tek kalamıyorum surat yapacagına gel bızde kal hem kombıde var sıcacaık oturursun
kelle mii:120: kadın en azından azığınıda yanında getirmiş
manken gibi mikızcağız kime çekicekki manken gibim olcak yavrucakım banamı çekicek acaba
------------
çarpışcam dedim evet öyle bi çarpışmışımki anca bu saate gelebildim
hoşgeldinnn...ayy bu kız geldi yine yemek muhabbeti başladıgülegüle kullansın oğlun cicişlerini...
nasıl yani wc ye tişört nasıl seriyosun tişörtün kafa kısmını mı tutturuyosun yoksakız kullan at peçete bari ser tişörtü nasıl seriyon..
evet yıllardır sobayla ısınıyoruz..daha bu yaz boyattık zaten eviyazık yavrum kaç yıldır sobayla uğraşınca bıkıyo insan tabii
tül perde duavr tavan batıyor haliyle. benm ilk senem olcak ya bende heyyacan var
aslında soba anneannne ve babaannne evinde olmalı sadece
onlara gidince çıtır çıtır kavrulan kestane kokusuuuuuuu
tıkır tıkır kaynayan çay sesiiiiiii insana huzur veriyor. büyüklein evinde kestane yiyip çayını içicennn
sonra kendi doğalgazlı evine gelip oturcan
aynen tatlım aynen
evin büyükse doğalgaz 400-500den aşağı gelmez
ama bazı evler biliyorum 200e sıcacık oturuyolar
neyse üzülme bizim sobamız daha iyi
iveeet çıktı yavrum ben burdayım diyoooah bide hareketlerini hissetseydim süper olcaktııı neyseki az kaldı hissetmemeee :125:
:2::2::2::2::2::2:abovvv uzak dur kadın benden:83::83::83::83::83::83:
yüzüme yüzüme hapşuruyo:120:
amanin geçmiş olsun canım bol,bol c vitamini tüket kız limonlu ıhlamur ,limonlu ,çay çorba limonu herşeyde kullan
kesinlikle öyle olmalı:)) benim kaynoşlar sobayla ısınıyo,kışın oraya gidince iyi oluyo bikaç gün.gerçi geceleri burnum dona dona uyuyorum soğuk odada:)
biz her ay 180 tl veriyoz merkezi ısıtmayageçen kış üşüdüm ufo yaktım ara ara,ama bu kış bebiş de var valla yine üşürsek yöneticinin kapısına dayanıcaz
peçete kayıyo kız durmuyoki
tişört sağlam oluyoyıkayınca temz olur mundar olmazki:101:
kız o ne bilsem alırım haaaa nerde bulcam onu:26::26::26::26::26::26::26:
rahat rahat büyümüde yapabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?