çok yaşaaaaaaaaaaaaaa:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
kız bengi büyütmüşsün olişi maşallahhhhhhiveeet çıktı yavrum ben burdayım diyoooah bide hareketlerini hissetseydim süper olcaktııı neyseki az kaldı hissetmemeee :125:
ben kocişin yerinde olsam giymezdimpeçete kayıyo kız durmuyoki
tişört sağlam oluyoyıkayınca temz olur mundar olmazki:101:
kız o ne bilsem alırım haaaa nerde bulcam onu:26::26::26::26::26::26::26:
rahat rahat büyümüde yapabilirmiyim
ahahah bensizken muhabbetsizmi kaldınız yoksaaaamsağol canım güle oynaya uyuya düşe kalka giymek nasip olur inşallah oğlumaa kızlar yavrularınıza kıyafet alcak olursanız civilden alın hem uygun hem harikalar
bi işim var birazdan geliyom
tişörtlerimi hazırlıyımanladınız siz
kocamı bırakıp gelemem oğlumunda okulu var sen gel
:2::2::2::2::2::2:
saol kuzum benim toprammmm
slm kızlar nasılsınız yeşilcim bebeğini kucağına almışsın rabbim sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin darısı bizlere olsun
dumancım sanada geçmiş olsun bol bol dinlen
diğer kızlar sizler nasılsınız
ya bu deveyi güdücen ya b diyardan gidicen demişler
seyyar var kocişine de alsınyere koyyosn yapıyosn oluyo bitiyor
sen 90 dogrusn denedi demehayırlı olsn minigin cicileri
hayrola nereye sen şimdi seviniyosndr için içini yer kaynoşların kaynon ve kayın bababngil gelicek diye:86::86:
canım bende 2 takım var çokta sıcak tutuyor
evet yıllardır sobayla ısınıyoruz..daha bu yaz boyattık zaten evi
evet iyi bizim sobamız ya iyi,iyi:26::26:
canım çok sağolslm kızlar nasılsınız yeşilcim bebeğini kucağına almışsın rabbim sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin darısı bizlere olsun
180tl gerçektende iyi bi rakam fakat biraz daha fazla verebilirsiniz çok değil gerçekten
biraz fazla yaksınlar bebiki olanlar için zor olur. senin bebikte tam kışın orta yerine gelicek
banyoda sıcak oluyomu:44::44:
:13: evet bende civilden alıyom lcw nın ürünlerinden kaliteli bence ve hesaplı oğluma gidp alt üst eşofman almalıyım bendeahahah bensizken muhabbetsizmi kaldınız yoksaaaamsağol canım güle oynaya uyuya düşe kalka giymek nasip olur inşallah oğlumaa kızlar yavrularınıza kıyafet alcak olursanız civilden alın hem uygun hem harikalar
slm kızlar nasılsınız yeşilcim bebeğini kucağına almışsın rabbim sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin darısı bizlere olsun
kız banyo malzemeleri satan yerler varya onlara bir sor bilirler..
büyüğünüde rahat,rahat yaparsın ısıcacık,ilazım ondan sana
ban gel napcan doğalgazlı evi sıcağın nerdenm geldiği belli olmuyo
soba gibisi varmı hem kestane yaparık kaçak çay içerik
kız sadece soba yakılan odamı batıyo yoksam heryermi is oluyo:18::18::18::18::18:
benm evim beyaz heryeri
sağol canım sen nasılsın..
sende adanadaydın dimi sakıncası yoksa neresindeydin sen,istemezsen yazma tabi ben yazamıyorum mesela
canım çok sağol
yazın da veriyoruz cnm bu parayı yazın göze batıyo ama yıl boyu hesaplayınca uyguna geliyodu... evet bu sene fazla yakmaları gerekicek bizim ev soğuk oluyo gece söndürülünce hele,minnoşum üşür sonra hasta filan olur allah korusun
kız sadece soba yakılan odamı batıyo yoksam heryermi is oluyo:18::18::18::18::18:
benm evim beyaz heryeri
masallah iyi beslemissin bebisini..yarasin onada sana dabende icli kofteyi severim ama cok guzel ince yapamiyorum fazla, bizim yoresel yemegimiz degil cok sonra ogrendiydim... tadi guzel geliyor ama cokince yapamiyorum..
canim ben 4'u diye hesaplardim sonucda kahvererengiyle basliyo adet cogu kiside...
bende seni seviyom, kanim cok isindi sana
mesajlari okuyodum yaa birikmis biraz.. yazdim yani yukarida sana 4'u derdim ben kahverengiyide sayiyorum, doktorum oyle demisti zamaninda..
sanki sen yapmıyon
bende iyiyim canım adanadayım evet barkal fevzipaşadayım merkez otogarın arka tarafında kalıyoruz
yok kuzum sadece yaktığın oda batıyor..ama kömür yakanların dha berbat oluyor ben kömür yakmıyorum,bir sene yaktım evet güzel ısıtıyor ama pişman oldum her yer simsiyah oluyor perdeler çok çabuk kirleniyor..odun daha iyi hele senin ev beyazsa hiç tavsiye etmem kömürü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?