Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

mesacın tekrarııııııııııııııııııııı:))

Son düzenleme:

ellerine sağlık,fazla yorma kendini:))

ablacım annecıgıne rabbım bol sıfaalar versın nerde varsa hasta rabbım yardımcısı olsun..

canım yaa inşallah o cicileri kendi çocuğuna giydirmek nasip olur allah tüm isteyenlere versin inşallaaaah

canım napalım vallla ben hasta oluyom kendimi çok yorduğumda olmazsa bekle bir daha ara belki arada iptal ettiren olmuştur arada yokla istersen

inşallah hayatım Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz

kızlar kaynoşa gidiyom bennn apt. bahçesinde gözleme bazlama sıkma partisi varmış benide çağırdı
görüşürük gidim bariiii

ooh iyiymişsin vallaa yapan olsada bizde yeseeek gerçi bazlamayı yaparım zaten onu istemiyom ama pattisli gözleme bende istiyooom :84:

canım napalım vallla ben hasta oluyom kendimi çok yorduğumda olmazsa bekle bir daha ara belki arada iptal ettiren olmuştur arada yokla istersen

inşallah hayatım Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz

zaten yapıcam onu dur bakalım dün aramıştım bir kaçgün sonra bir daha ararım..

caanlarım ılk asılaması tutann gordunuz mu ıkıncı tutuyomusmus uyuz oldum ıkıncıyıde yaptrcm eger ay sonu adet olursam

ay çok geçmiş olsun canım beni yaa allah anneciğine acil şifalar versin

caanlarım ılk asılaması tutann gordunuz mu ıkıncı tutuyomusmus uyuz oldum ıkıncıyıde yaptrcm eger ay sonu adet olursam

ewet canım ben gördüm karşı komşumun kızı yaptırmıştı maaşallah ilkinde tuttu ikinci çocuğuda aşılamaya gerek kalmadan kendiliğnden geldi darısıda sana olsun..

eneeee herkezler burda yaaa

Şaşırdımmm

Başşak beydağlı begümsavcıı napıyonuz hatunlar bebişler nasıl

aman efenim başak hanımlarda gelmişler nası anacığın iyimi

evet hayatım tşk ederimmmmmm
canım sıkılmıyor artık evde sohbet muhabbet yiyip içiyoruz bugünde beşik baktık yarın alıcaz inşallah
hazırlıklara hız vericez
sen nasılsın aşkımın bahar pötürcüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…