Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eneeee herkezler burda yaaa

Şaşırdımmm

Başşak beydağlı begümsavcıı napıyonuz hatunlar bebişler nasıl
sağol hayatım hava soğuk yağpmurlu accık üşüyoruzzz

sen nasılsın
kız madem daha 1000 tane var neden bize daha okumayın dedin ayy kibarlığını yisinler

sağol canım aminn....
kız b3nde senin gibi zahmet vermekten çekiniyorum
kendim okumaya çalışıyorum

vay canına bu ne hız kadın dinlenseydi ecuk..ne güzel dimi insanın kendi ailesi gibi yok,sevgi pıtırcığımkaynoşun geldimi hoşgeldine
olmaz falan dedı bgn bı eskı arkadasım agladm sınırdn ya ınsan moral verır dımı ablacm ya

böyle insanlara anlatma bile bence neler yaptığını hiç kafana takma ben canlı şahidim ilkinde tuttuğuna

kardeşlerim geldi çıkmama lazım

tamam ablacım hayırlı aksamlarr

götürmüşsün sıkmaları börekleri afiyet olsun bu arada halılarında hayırlı olsun canım...

BAŞAK annesiyle hasret gideriyo ondan giremedi zaar

aç boğaz

boğaz olsunda ne olursa olsun koşa koşa gider

vay canına bu ne hız kadın dinlenseydi ecuk..ne güzel dimi insanın kendi ailesi gibi yok,sevgi pıtırcığımkaynoşun geldimi hoşgeldine

geldi kaynoş börülce akşam

bir an önce halldelim ne zmaan geleceği belli olmaz bebeğin diyor

acele ediyor anacıkım. gerçektende insanın annesi gibisi yok. koca bile anne kadar düşünmüyor . haksızmıyım

haklısın ahh ahh annem beni ziyarete gelmişti bende dayanamadım doğurdum

nasılsın hatuncum canın sıkılıyomu bugnde

ıyıyım askım :) annemdeyım ya sıkılmadım okumadınmı gecmısı kuzenımın kızı olck hamıle onla alıswrse cıktık hem onun kızına hemde kendı yumurtalarıma tulum aldım :))) onden ayı arkası kuyruk pofuduk pofuduk :) manyakmıyım bılemedım ama heves ettım cok :)

annen ziyaretemi gelmişti seni
gidip bi dahamı gelcekti doğuma:26:
bişi kalmamıştıki 38+.. idi dimi

evet son rütuşlar için gelmişti ara yakınya 2,5 saat oğlanın dolabını felan yerleştirelim dediydi bide aldıklaını getirdiydi
37+6 doğurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…