Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm hadi bakalım sağlıkla gelsn bebeğiniz
sen de iyi yapmşın ama başka bişi alma hele bi güzel haberi al ondan sonra doldurursun evi

hmm hadi bakalım sağlıkla gelsn bebeğiniz
sen de iyi yapmşın ama başka bişi alma hele bi güzel haberi al ondan sonra doldurursun evi

ayy ınsallah ya kurban olurumm ona hersey alırmmm :) ınsallah adııda nısa olcak kuzenımın bebegının :) cok kılo aldı dana gıbı :) 17 kg aldı

ne kıskanacam kadın kanepeleri koymadın ama

beşikle halı gelsinde hepsini bir koyiyim didim
bugün yine sağlık ocağına gittim doğurmadan önceki son kontrol için
emzirmekle alakalı ne güzel şeyler anlattı kızz . çoğu şeyi biliyorum ama meğer b,ilmediklerimde varmş
bebeğe asla emzik verme dediilk 6 ay sakın ek gıda verme dediama annem vercek dedim
doğumdan sonrada gel neyle korunacağını konuşak dediaboovv ben hiç korunmadım hiç bilmem

tmm işte gitte öğren hasbelkader gebe kaldın sayemde gebeliğini kontrol ettik gerisinide git hallet bize ihtiyacın kalmadı zaten
kankan gibi yaparsın artıkın korunmada 9 ay araylan doğur

evet son rütuşlar için gelmişti ara yakınya 2,5 saat oğlanın dolabını felan yerleştirelim dediydi bide aldıklaını getirdiydi
37+6 doğurdum

vuuuuuuuuu

ama Allahtan anne n yanındaymış hee iyi zamanlama
herşeyde bi hayır vardır.

ay bu sancı çokmu kötü kadın hiç korkmuyodum ama bugün rüyamda sancı çekiyodum çok korktum poffff
o kadarda hazırlıyorum kendimi psikolojk olarak

ayy ınsallah ya kurban olurumm ona hersey alırmmm :) ınsallah adııda nısa olcak kuzenımın bebegının :) cok kılo aldı dana gıbı :) 17 kg aldı

oyy alırsın inşallahhhhhhhh

ayy çok almş kuzenin 13kiloya kadar normalmş

3 gün çektim ama dayanamaz dereceye gelmedim
ama en son düşükte suniyi de verdiler anlatamam
korkma bir anda doğuruyon zaten :18::18::18:

başakta şimdilik 15 kilo aldı
kadın valla o kadar değil be yalanmı diyoum
tmm işte gitte öğren hasbelkader gebe kaldın sayemde gebeliğini kontrol ettik gerisinide git hallet bize ihtiyacın kalmadı zaten
kankan gibi yaparsın artıkın korunmada 9 ay araylan doğur
benm kankam yoksinirimi depeme çıkartma unuttum ben onu

hasbelkader hamilemi kaldım ay güldüm buna

kıcam bana tablet alcak sobalı oda da rahat rahat rapor veriyim diyekıskanmada
bırakmam asla sizleriolmadı hava alanını biliyon

pardon ben 53 olmusum ıgnelerden :) ben 80ı gorurum dıyım sıze :) canlarım dusunsenıze 4 yumurtam var ıkısı tutsa off muthıs olurdu :))

ay inşallah kız ikiz ikiz doğur emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
60 la hamile kaldım 72 ile doğurdum
şimdi 62 kiloyum ama boy 175 hatırlatayım

3 gün çektim ama dayanamaz dereceye gelmedim
ama en son düşükte suniyi de verdiler anlatamam
korkma bir anda doğuruyon zaten :18::18::18:

tamam korkmam:18:içimi rahatlattın:18:
sancı nasıl bişey onu bi bilsem:26:hemşire kasılmaların artması ile başlar doğum sancıları dedi kasılma neyse

seni çok seviyom başakkkkkkkkkkkkkk Ipad al bari bende istiyom süper bişeeee
olmadı pc yi sobalı odaya kurarsın olmadı hava alanını biliyom adreside

tamam korkmam:18:içimi rahatlattın:18:
sancı nasıl bişey onu bi bilsem:26:hemşire kasılmaların artması ile başlar doğum sancıları dedi kasılma neyse
abbawwwww kız adet olunca sancılanırsın yaaa onun 100 katını düşünn kasılmayı bilmiyonmu
ahh ahh zavallı ege eyiki annen varrr
wuhuuuuuuuuuuu :) benım boyum 1.69 supersın hatunum :) ayy ınsallah ıkız olur be :) baktın dımı fotolarıma nne guzeldım ewlenmeden :)

saol annem sen hayla süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…