ıyıyım askım :) annemdeyım ya sıkılmadım okumadınmı gecmısı kuzenımın kızı olck hamıle onla alıswrse cıktık hem onun kızına hemde kendı yumurtalarıma tulum aldım :))) onden ayı arkası kuyruk pofuduk pofuduk :) manyakmıyım bılemedım ama heves ettım cok :)
hmm hadi bakalım sağlıkla gelsn bebeğiniz
sen de iyi yapmşın ama başka bişi alma hele bi güzel haberi al ondan sonra doldurursun evi
ne kıskanacam kadın kanepeleri koymadın ama
ayy ınsallah ya kurban olurumm ona hersey alırmmm :) ınsallah adııda nısa olcak kuzenımın bebegının :) cok kılo aldı dana gıbı :) 17 kg aldı
beşikle halı gelsinde hepsini bir koyiyim didim
bugün yine sağlık ocağına gittim doğurmadan önceki son kontrol için
emzirmekle alakalı ne güzel şeyler anlattı kızz . çoğu şeyi biliyorum ama meğer b,ilmediklerimde varmş
bebeğe asla emzik verme dediilk 6 ay sakın ek gıda verme dedi ama annem vercek dedim
doğumdan sonrada gel neyle korunacağını konuşak dediaboovv ben hiç korunmadım hiç bilmem
evet son rütuşlar için gelmişti ara yakınya 2,5 saat oğlanın dolabını felan yerleştirelim dediydi bide aldıklaını getirdiydi
37+6 doğurdum
başakta şimdilik 15 kilo aldı
ayy ınsallah ya kurban olurumm ona hersey alırmmm :) ınsallah adııda nısa olcak kuzenımın bebegının :) cok kılo aldı dana gıbı :) 17 kg aldı
vuuuuuuuuu
ama Allahtan anne n yanındaymış hee iyi zamanlama
herşeyde bi hayır vardır.
ay bu sancı çokmu kötü kadın hiç korkmuyodum ama bugün rüyamda sancı çekiyodum çok korktum poffff
o kadarda hazırlıyorum kendimi psikolojk olarak
oyy alırsın inşallahhhhhhhh
ayy çok almş kuzenin 13kiloya kadar normalmş
başakta şimdilik 15 kilo aldı
benm kankam yoktmm işte gitte öğren hasbelkader gebe kaldın sayemde gebeliğini kontrol ettik gerisinide git hallet bize ihtiyacın kalmadı zaten
kankan gibi yaparsın artıkınkorunmada 9 ay araylan doğur
pardon ben 53 olmusum ıgnelerden :) ben 80ı gorurum dıyım sıze :) canlarım dusunsenıze 4 yumurtam var ıkısı tutsa off muthıs olurdu :))
3 gün çektim ama dayanamaz dereceye gelmedim
ama en son düşükte suniyi de verdileranlatamam
korkma bir anda doğuruyon zaten :18::18::18:
ay inşallah kız ikiz ikiz doğur emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
60 la hamile kaldım 72 ile doğurdum
şimdi 62 kiloyumama boy 175 hatırlatayım
kadın valla o kadar değil be yalanmı diyoum
benm kankam yoksinirimi depeme çıkartma unuttum ben onu
hasbelkader hamilemi kaldımay güldüm buna
kıcam bana tablet alcak sobalı oda da rahat rahat rapor veriyim diyekıskanmada
bırakmam asla sizleriolmadı hava alanını biliyon
pardon ben 53 olmusum ıgnelerden :) ben 80ı gorurum dıyım sıze :) canlarım dusunsenıze 4 yumurtam var ıkısı tutsa off muthıs olurdu :))
ay inşallah kız ikiz ikiz doğur emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
60 la hamile kaldım 72 ile doğurdum
şimdi 62 kiloyumama boy 175 hatırlatayım
inşalah cnm dua edel,imde boşa çıkmasın aşılaman
tamam korkmam:18:içimi rahatlattın:18:
sancı nasıl bişey onu bi bilsem:26:hemşire kasılmaların artması ile başlar doğum sancıları dedi kasılma neyse
wuhuuuuuuuuuuu :) benım boyum 1.69 supersın hatunum :) ayy ınsallah ıkız olur be :) baktın dımı fotolarıma nne guzeldım ewlenmeden :)
nasıl olsa görmüyoruk inanak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?