nerdesınızzzzzzzzzzzzz dıye bagırsammmmmmmmmmmmm kımler gelırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende çikolata yiyorum şuan zaten başka bişeyde yediğim yok gebercem bigün..
kız dr a gidince bi sor bakalım neden hissetmiyo olabilirmişsin... yoksa gazmı sanıyosun kız bebişin tekmelerinineyse endişe etme bende ocak anneleri içinde nerdeyse en geç hissedenlerden oldum, zaman önemli diil inş.hissedersin yakında.
sağol kuzum tşk ederim
kulakım çınladı galiba tabii picamamı aldım ama kaynoşum diil anem aldı
gimsadaki yazlık pijama çok güzeldi ahh keşkem kışlık olaydııııı
ben geldım doktordan hungur hungur aglıyorum suan.. 4 yumurtam vardı 10 mm bı 4 tane daha olmus 10 mm.. asılama ıcın en fazla 3 tane 18 20 mm olması lazım.. benım 8 tane 10 mm olms.. catlatma ıgnesınden sonra 3 taneden fazla catlarsa asılama ıptal oluyormus.. aglaya aglaya cıktım eve geldım.. esım aglama allahtan umıt kesılmez desede aglamaktan alamıyorum kendımı cok kotu caresız hıssedıyorum bır suru hayallerım vardı gercekten hayal olarak kalıcakmıs.. sıze yazmak ıstedım oyle..
Kız evlenirimmm ama hurrem çok heycanlıben evlen diyorum bu hatun hürrem diyo
evlendiğini göreydim eyydi
canım üzme kendini e olur herşeyde bir hayır vardır inana bana hiç belli olmaz bu işler bu kadar karamsar olma lütfen,dur bakalım daha hayallaerin suya düşmüş değilkiben geldım doktordan hungur hungur aglıyorum suan.. 4 yumurtam vardı 10 mm bı 4 tane daha olmus 10 mm.. asılama ıcın en fazla 3 tane 18 20 mm olması lazım.. benım 8 tane 10 mm olms.. catlatma ıgnesınden sonra 3 taneden fazla catlarsa asılama ıptal oluyormus.. aglaya aglaya cıktım eve geldım.. esım aglama allahtan umıt kesılmez desede aglamaktan alamıyorum kendımı cok kotu caresız hıssedıyorum bır suru hayallerım vardı gercekten hayal olarak kalıcakmıs.. sıze yazmak ıstedım oyle..
bende hazırlanayım daa kultr testı almaya gıdecem
haka kırmızlarfs gelmedıı
eroş kim :44::44: tanımıyom bennazocum slm cnm
eroş bugün siteye giriş yapmş yazdıklarımızı okumştur heralde
demekki gelebiliyor isteyince
sen ne yapıyosun benm kocam bu gece gelmicek iş çokmş
cnm sıkıldı gidip yatıcam
ben mavi olanı beğendimsizce gecelik olarak hastaneye hangisini aliim :26:
Eki Görüntüle 547807 Eki Görüntüle 547808 Eki Görüntüle 547809 Eki Görüntüle 547810 Eki Görüntüle 547811 Eki Görüntüle 547812 Eki Görüntüle 547814
:44: anlamadımki ben aşılama iptalmi oldu ne ağlıyon kız deliiiiiiben geldım doktordan hungur hungur aglıyorum suan.. 4 yumurtam vardı 10 mm bı 4 tane daha olmus 10 mm.. asılama ıcın en fazla 3 tane 18 20 mm olması lazım.. benım 8 tane 10 mm olms.. catlatma ıgnesınden sonra 3 taneden fazla catlarsa asılama ıptal oluyormus.. aglaya aglaya cıktım eve geldım.. esım aglama allahtan umıt kesılmez desede aglamaktan alamıyorum kendımı cok kotu caresız hıssedıyorum bır suru hayallerım vardı gercekten hayal olarak kalıcakmıs.. sıze yazmak ıstedım oyle..
beydağlıııınasılsın cnm Burda yağmur yağıyor sobamıda yaktım ısınıyom
burdada yağıyor canım ama soba yakacak kadar soğuk değil balkon kapısı açık yağmuru dinliyorum,çok güzel yağıyor..
sende soba keyfi yap ne güzel üzerinde de çay kaynıyomu kız:13:
evet canım kaynıyor gelde içekkkkbizim çayımız heç eksik olmaz zati :13:
keşke yakın olsakta görüşsek pıhtıdaşımbazen konuşacak adam bulamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?