Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazocum slm cnm
eroş bugün siteye giriş yapmş yazdıklarımızı okumştur heralde
demekki gelebiliyor isteyince
sen ne yapıyosun benm kocam bu gece gelmicek iş çokmş
cnm sıkıldı gidip yatıcam

sorcam canım zaten salı ayrıntılıdakine sorarım artıkın yaa ne biliiim belkide ben farkına varamıyom bi türlü :26: bişiiler oluyo gibi oluyo bazen ama omu dilmi anlaşılamıyoki nerde onu bile bulamıyom bazen şuan haylaa göbek deliğimin oralardadır dimi çıkmamıştır yukarı falan dahaaa :26::26:

sağol kuzum tşk ederim

kulakım çınladı galiba tabii picamamı aldım ama kaynoşum diil anem aldı

gimsadaki yazlık pijama çok güzeldi ahh keşkem kışlık olaydııııı

evet yaa yazlık grupları daha güzel oluyo çeşitte çok kışlıklar genelde klasik vardı hep ama istediğim gibi güzel buldum ben malatyadan koyu pembe bandanalı falan şirin biişiii bi tanede teyzoşum almış açık pembe bebekli falan 3lü takım oda çok şirin ama onu memlekette bıraktım orda lazım olcak nasılsa diye bide doğumda giymeye elbise şeklinde olanından alcam onuda kırmızı düşünüyom almayı bide ona uygun kurdale taç falan

kızlar hamile pijamamı merak ediyodunuz netten buldumda atıyorum cicikom markası harika pijamaları var netten bi bakın isterseniz kızlar Cicikom

ben geldım doktordan hungur hungur aglıyorum suan.. 4 yumurtam vardı 10 mm bı 4 tane daha olmus 10 mm.. asılama ıcın en fazla 3 tane 18 20 mm olması lazım.. benım 8 tane 10 mm olms.. catlatma ıgnesınden sonra 3 taneden fazla catlarsa asılama ıptal oluyormus.. aglaya aglaya cıktım eve geldım.. esım aglama allahtan umıt kesılmez desede aglamaktan alamıyorum kendımı cok kotu caresız hıssedıyorum bır suru hayallerım vardı gercekten hayal olarak kalıcakmıs.. sıze yazmak ıstedım oyle..

gunaydın tatlım aglama herseyde bı hayır vardır bak ben 2 aydır asılama yapcam hep bı sebep cıktı ertelendıı

klomen vermedımı nıyee yumosların buyumemeıskı esın dedıgı gıbı allah dan umut kesılmez hem naıp zaten bu ay bebısın varsa gelır

canım üzme kendini e olur herşeyde bir hayır vardır inana bana hiç belli olmaz bu işler bu kadar karamsar olma lütfen,dur bakalım daha hayallaerin suya düşmüş değilki
bende hazırlanayım daa kultr testı almaya gıdecem

haka kırmızlarfs gelmedıı

git bakalım temiz çıkar inşaallah..kaın doğumcuyada gitseydin keşke

nazocum slm cnm
eroş bugün siteye giriş yapmş yazdıklarımızı okumştur heralde
demekki gelebiliyor isteyince
sen ne yapıyosun benm kocam bu gece gelmicek iş çokmş
cnm sıkıldı gidip yatıcam
eroş kim :44::44: tanımıyom ben onumu takip ediyon her kimse
ben mavi olanı beğendim
:44: anlamadımki ben aşılama iptalmi oldu ne ağlıyon kız deliiiiii hiç mi topiki okumuyon millet neler yaşıyor
sabırlı ol bakalım herşey bittimiki bu bir imtihan haberin yok seninn böyle ağlamaya devam edersen sınıfta kalacan haberin yok

yuh ne çene çalmışsınız bee gözlerim pörtlüyecekokuyamıyom hepiciğini....

pek güzel altlı üstlü muhabbetler etmişsiniz..

bugün dışarda çok güzel bir yağmur yağıyorpazarda var bugün ooffff,belkide gitmem yağmur yağıyor

beydağlıııı nasılsın cnm Burda yağmur yağıyor sobamıda yaktım ısınıyom

burdada yağıyor canım ama soba yakacak kadar soğuk değil balkon kapısı açık yağmuru dinliyorum,çok güzel yağıyor..

sende soba keyfi yap ne güzel üzerinde de çay kaynıyomu kız:13:

burdada yağıyor canım ama soba yakacak kadar soğuk değil balkon kapısı açık yağmuru dinliyorum,çok güzel yağıyor..

sende soba keyfi yap ne güzel üzerinde de çay kaynıyomu kız:13:

evet canım kaynıyor gelde içekkkk bizim çayımız heç eksik olmaz zati :13:
keşke yakın olsakta görüşsek pıhtıdaşım bazen konuşacak adam bulamıyom

evet canım kaynıyor gelde içekkkk bizim çayımız heç eksik olmaz zati :13:
keşke yakın olsakta görüşsek pıhtıdaşım bazen konuşacak adam bulamıyom

walla yakın olsa gelirdim bende aynı durumdayım çünkü bende de konuşacak adam yok..neyse teknolojiyi sevmiyom ama sizinle tanıştırdı beni bu yüzden ecuk bu tarafını seviyorum sizleri tanıdım çünkü

ne yimek pişiricen kuzum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…