karılar ben geldim ne var ne yok
karılar ben geldim ne var ne yok
walla yakın olsa gelirdim bende aynı durumdayım çünkü bende de konuşacak adam yok..neyse teknolojiyi sevmiyom ama sizinle tanıştırdı beni bu yüzden ecuk bu tarafını seviyorum sizleri tanıdım çünkü
ne yimek pişiricen kuzum bugün
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sobamıbeydağlıııınasılsın cnm Burda yağmur yağıyor sobamıda yaktım ısınıyom
gelebildinmi karı sensün
ewet eyiki teknoloji varrr
canım mahluta corbası
sebzeli pilav
salata turşu
üçyüs beşyüs:118:üçyüs beşyüs
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sobamıay bende ıstıyorum
bendemi çorba ypsam bu havada güzel gider yanınada bişeyler ama ne:44:bulurum zaar bişey..
şimdi başak neler,neler pişirmiştir anasına
dügün telaşesi vardı canım inan vakit ayıramadım sizlere 7 takımada mecburu 5 mesaj yazma hakkımız var ceza puanı alıyorum yazmazsak onada zorla yane kırıklık var üstümde benim :2::2:ooooo hoşgeldin kız nerelerdesin sen özlettin kendini
gelebildinmi karı sensün
ewet eyiki teknoloji varrr
canım mahluta corbası
sebzeli pilav
salata turşu
beydaglı nasılsın beni sorucek ooursan çok mutlu oglumuz dünyaya geldi ay ne agladımilk bebegimi ölmüştü benim facede var benim doktorum dogum ettirdi çok gzüel bri bebek beni sorucek olursen ben bebek istiyom az kırılıklıgım vardı üstrümde bugğn biraz daha iyiyim ev ayakta biraz açılıyım yapıcem yemkete yapıcem
menüde taze fasülye yemegi bulgur pilavı çorbada kararsız kaldım ne yapsam yayla yapıyım diyorum yada tarhana bardak çorbasıda var bir seferlik hani yanına turşu salata temem tatlıda kabak tatlısı yapıcem eşim çok sever:44: karnıbaharala tavugumu haşlıcem öylenede ben onları yicek ayran eşliginde mutfaga gidip makinayı boşaltıp yeniden dolduram lazım yemek yok evi temizlemicem dün temizledim sorun yemek onuda 5 sonra yaparım bakalım sende ne haber anacım nasıl senin belin nasıl bu sevinç karısı nere kayboldu
gunaydın tatlım aglama herseyde bı hayır vardır bak ben 2 aydır asılama yapcam hep bı sebep cıktı ertelendıı
klomen vermedımı nıyee yumosların buyumemeıskı esın dedıgı gıbı allah dan umut kesılmez hem naıp zaten bu ay bebısın varsa gelır
dügün telaşesi vardı canım inan vakit ayıramadım sizlere 7 takımada mecburu 5 mesaj yazma hakkımız var ceza puanı alıyorum yazmazsak onada zorla yane kırıklık var üstümde benim :2::2:
geldim çok şükür hanım evi topluym aranıza gelicem işşalah çorba deyiver ne yapsam
hadi yaaa,kadıncağız geldi eksikleri tamamlıyor zaar ne yapsın...kız uykum geldi ha bu havada...
he yaaa soba çıtır çıtır yanıyiiiii
he çorba eyi giderrr
yok kız tembel onlar daha evi temizlememişler
ana kız çarşılarda fink atıyiii
dügün telaşesi vardı canım inan vakit ayıramadım sizlere 7 takımada mecburu 5 mesaj yazma hakkımız var ceza puanı alıyorum yazmazsak onada zorla yane kırıklık var üstümde benim :2::2:
geldim çok şükür hanım evi topluym aranıza gelicem işşalah çorba deyiver ne yapsam
canım üzme kendini e olur herşeyde bir hayır vardır inana bana hiç belli olmaz bu işler bu kadar karamsar olma lütfen,dur bakalım daha hayallaerin suya düşmüş değilki
git bakalım temiz çıkar inşaallah..kaın doğumcuyada gitseydin keşke
mercimek çorbası yapıyom ben pirinçli felan mahluta derler adanada
tarhanada yapabilin
beşik almışlar başakın istediği beşiki anası almış börülce çok pinti çıktı kız 250 ye beşikmi olurhadi yaaa,kadıncağız geldi eksikleri tamamlıyor zaar ne yapsın...kız uykum geldi ha bu havada...
dikkat et kuzum bol c vitamini al havalardandır....yayala çorbası yap didik yaakız özlemişim seni hee
ablacım bılmıoyorm kı ne yapayım orda bı kadında hıc yumurtası buyumemıs dıye aglıyodu al dedım 8 tane buyumus senın olsun guldu bana.. eger catlatma ıgnesınden sonra 3ten fazla catlarsa asılma ıptal olcak ılıskıyede gırme besız falan olur deddı
ablacım bılmıoyorm kı ne yapayım orda bı kadında hıc yumurtası buyumemıs dıye aglıyodu al dedım 8 tane buyumus senın olsun guldu bana.. eger catlatma ıgnesınden sonra 3ten fazla catlarsa asılma ıptal olcak ılıskıyede gırme besız falan olur deddı
eroş kim :44::44: tanımıyom benonumu takip ediyon her kimse
ben mavi olanı beğendim
:44: anlamadımki ben aşılama iptalmi oldu ne ağlıyon kız deliiiiiihiç mi topiki okumuyon millet neler yaşıyor
sabırlı ol bakalım herşey bittimiki bu bir imtihan haberin yok seninn böyle ağlamaya devam edersen sınıfta kalacan haberin yok
abla kımse anlamamıs benı ya dur buyuk harfle yazayım.. ASILAMADA 3 ADET YUMURTA VEYA 3UN ALTI YUMURTA OLUYO.. BU UC YUMURTA 18 MM VE USTU OLMALI KI CATLATMA IGNESI YAPILSIN.. BENIM 8TANE 11 MM OLMUS..BUYUTMEYE DEVAM EDIYORZ IGNEYLE 18 OLMASI ICIN.. EGER CATLATMA IGNEMI VURULDUKTAN SONRA 3 TEN FAZLA CATLAMIS OLURSA ASILAMAM IPTAL EDILECEK CUNKU DORDUZ BESIZ ALTIZ RISKI VARMIS BUNA DEVLET YASAK KOYMUS 3UN USTUNE ASILAMA YASAK.. BAKALM KAC TANE CATLICAK IGNEDEN SONRA CARSAMBA YADA PERSEMBE ASILAMA DEDI CUMRTSI GTCM BELIRLICEK BENCE 4 TANE CATALAR IPTAL OLUR.. BEN NAMAZ KILMAYA GIDIOM DUA OKUCAM GELCEM. aglamaktan gozlerm balon gııbı oldu
beşik almışlar başakın istediği beşiki anası almış börülce çok pinti çıktı kız 250 ye beşikmi olur
heee benimde bu havada heç bişe yapasım gelmez
abla kımse anlamamıs benı ya dur buyuk harfle yazayım.. ASILAMADA 3 ADET YUMURTA VEYA 3UN ALTI YUMURTA OLUYO.. BU UC YUMURTA 18 MM VE USTU OLMALI KI CATLATMA IGNESI YAPILSIN.. BENIM 8TANE 11 MM OLMUS..BUYUTMEYE DEVAM EDIYORZ IGNEYLE 18 OLMASI ICIN.. EGER CATLATMA IGNEMI VURULDUKTAN SONRA 3 TEN FAZLA CATLAMIS OLURSA ASILAMAM IPTAL EDILECEK CUNKU DORDUZ BESIZ ALTIZ RISKI VARMIS BUNA DEVLET YASAK KOYMUS 3UN USTUNE ASILAMA YASAK.. BAKALM KAC TANE CATLICAK IGNEDEN SONRA CARSAMBA YADA PERSEMBE ASILAMA DEDI CUMRTSI GTCM BELIRLICEK BENCE 4 TANE CATALAR IPTAL OLUR.. BEN NAMAZ KILMAYA GIDIOM DUA OKUCAM GELCEM. aglamaktan gozlerm balon gııbı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?