Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karılar ben geldim ne var ne yok
gelebildinmi karı sensün

ewet eyiki teknoloji varrr
canım mahluta corbası
sebzeli pilav
salata turşu

beydaglı nasılsın beni sorucek ooursan çok mutlu oglumuz dünyaya geldi ay ne agladım ilk bebegimi ölmüştü benim facede var benim doktorum dogum ettirdi çok gzüel bri bebek beni sorucek olursen ben bebek istiyom az kırılıklıgım vardı üstrümde bugğn biraz daha iyiyim ev ayakta biraz açılıyım yapıcem yemkete yapıcem
menüde taze fasülye yemegi bulgur pilavı çorbada kararsız kaldım ne yapsam yayla yapıyım diyorum yada tarhana bardak çorbasıda var bir seferlik hani yanına turşu salata temem tatlıda kabak tatlısı yapıcem eşim çok sever :44: karnıbaharala tavugumu haşlıcem öylenede ben onları yicek ayran eşliginde mutfaga gidip makinayı boşaltıp yeniden dolduram lazım yemek yok evi temizlemicem dün temizledim sorun yemek onuda 5 sonra yaparım bakalım sende ne haber anacım nasıl senin belin nasıl bu sevinç karısı nere kayboldu

gelebildinmi karı sensün

canım mahluta corbası
sebzeli pilav
salata turşu

bendemi çorba ypsam bu havada güzel gider yanınada bişeyler ama ne:44:bulurum zaar bişey..

şimdi başak neler,neler pişirmiştir anasına

üçyüs beşyüs:118:üçyüs beşyüs

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sobamı ay bende ıstıyorum
he yaaa soba çıtır çıtır yanıyiiiii
bendemi çorba ypsam bu havada güzel gider yanınada bişeyler ama ne:44:bulurum zaar bişey..

şimdi başak neler,neler pişirmiştir anasına

he çorba eyi giderrr
yok kız tembel onlar daha evi temizlememişler
ana kız çarşılarda fink atıyiii

ooooo hoşgeldin kız nerelerdesin sen özlettin kendini
dügün telaşesi vardı canım inan vakit ayıramadım sizlere 7 takımada mecburu 5 mesaj yazma hakkımız var ceza puanı alıyorum yazmazsak onada zorla yane kırıklık var üstümde benim :2::2:
gelebildinmi karı sensün

canım mahluta corbası
sebzeli pilav
salata turşu

geldim çok şükür hanım evi topluym aranıza gelicem işşalahçorba deyiver ne yapsam

sağol kuzum anacığım aynı bildiğin gibi bir değişiklik yok bunada hamdolsun...

kız bebek istiyosan eylül dedin bak kasım oldu sen niye daha başlamıyon çalışmalara,daha kaç kilo vermen lazım...arkadaşınada çok sevindim ALLAH analı,babalı büyütsün..darısı tüm isteyenlere olsun..

paşam bardak çorbası ne ki kız,ben yayla çorbasını çok seviyom onu yap

cnm okumadınmı yazdıgımı fazla buyumus 8 tane buyumus devlet ızın vermıyormus 3 yumurtadan fazla catlamasına.. sımdı ıgne olcam ya catlatma ıgnesı o ıgneden sonra buyuyen 8 yumurtadan 3 tanesı catlarsa asılama yapılcak 4 tane ve ustu olursa asılama yapılmıcak ıptal olucak

mercimek çorbası yapıyom ben pirinçli felan mahluta derler adanada
tarhanada yapabilin

he yaaa soba çıtır çıtır yanıyiiiii

he çorba eyi giderrr
yok kız tembel onlar daha evi temizlememişler
ana kız çarşılarda fink atıyiii
hadi yaaa,kadıncağız geldi eksikleri tamamlıyor zaar ne yapsın...kız uykum geldi ha bu havada...

dikkat et kuzum bol c vitamini al havalardandır....yayala çorbası yap didik yaakız özlemişim seni hee

ablacım bılmıoyorm kı ne yapayım orda bı kadında hıc yumurtası buyumemıs dıye aglıyodu al dedım 8 tane buyumus senın olsun guldu bana.. eger catlatma ıgnesınden sonra 3ten fazla catlarsa asılma ıptal olcak ılıskıyede gırme besız falan olur deddı

hadi yaaa,kadıncağız geldi eksikleri tamamlıyor zaar ne yapsın...kız uykum geldi ha bu havada...

dikkat et kuzum bol c vitamini al havalardandır....yayala çorbası yap didik yaakız özlemişim seni hee
beşik almışlar başakın istediği beşiki anası almış börülce çok pinti çıktı kız 250 ye beşikmi olur
heee benimde bu havada heç bişe yapasım gelmez

beşiz olsun ne warkiiiii

ayy begüm ALLAH iyiliğini versin canım yaaa kız bellimi olur bakarsın aşılamaya gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeğin,sıkılma bu kadar hemen şükretmelisin bence bu senin sağlıklı bir kadın olduğunu gösteriyor hayatı kendinede eşinede zindan etme böyle gelip dövecem seni heeee

toparlan kendine gel bakalımmm,ve şükret hadi ecukda güllll

abla kımse anlamamıs benı ya dur buyuk harfle yazayım.. ASILAMADA 3 ADET YUMURTA VEYA 3UN ALTI YUMURTA OLUYO.. BU UC YUMURTA 18 MM VE USTU OLMALI KI CATLATMA IGNESI YAPILSIN.. BENIM 8TANE 11 MM OLMUS..BUYUTMEYE DEVAM EDIYORZ IGNEYLE 18 OLMASI ICIN.. EGER CATLATMA IGNEMI VURULDUKTAN SONRA 3 TEN FAZLA CATLAMIS OLURSA ASILAMAM IPTAL EDILECEK CUNKU DORDUZ BESIZ ALTIZ RISKI VARMIS BUNA DEVLET YASAK KOYMUS 3UN USTUNE ASILAMA YASAK.. BAKALM KAC TANE CATLICAK IGNEDEN SONRA CARSAMBA YADA PERSEMBE ASILAMA DEDI CUMRTSI GTCM BELIRLICEK BENCE 4 TANE CATALAR IPTAL OLUR.. BEN NAMAZ KILMAYA GIDIOM DUA OKUCAM GELCEM. aglamaktan gozlerm balon gııbı oldu

anladım şimdi sen git ağlamaya devam et tamammı herşey bitmiş sankiii
ne war ilişkiye gir 4 üz olur ne ağlıyon

beşik almışlar başakın istediği beşiki anası almış börülce çok pinti çıktı kız 250 ye beşikmi olur
heee benimde bu havada heç bişe yapasım gelmez

o börülce ne yaptı etti sıyrıldı bu işten hepsi cinmi olur bunların yaaa...acaba utanmışmıdır:26:

neyse sağlıkla büyüsün egecik içinde

yaa inşaallah cumartesi sadece 3 tanesiistenilen boyutta olur ve çatlar inşşşaalllahhh yeterki RABBİM istesin bol,bol dua et hadi kuzum daha çok ağlama,üzlme ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…