Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bide hala olacak ilk yeğen tek erkek kardeşi war yazıklar olsun yaaa

hadi ya hemde tek erkek kardeşiymiş hee..aman ondan gelecek hayır ALLAH tan gelsin eşşek depsin böylelerini..

benim erkek kardeşim evlense aayy bir de çicuku olsa ne sevinirim neler yaparım bizimkide tek erkek..

bende çıkyım şimdilik rutin temizlşik

Süpür
sil
toz al
bukaşık yıka
çamaşır yıkanıyor ascam
Yimek yapmıcam bugun bizimki reıme başladı bende bugun havuçlu marullu mısırlı kırmızı lahanalı salata yicem

Hadi gidiyom ebn özleyin beni bebeişi olanlarr sıcak tuttsun çalışma yapanlar Kasıklarını sıcak tutusun yere basmayın çorap giyin suya girmeyin Hadi bakım

Cnmmmm bu kadar üzlecek bişey yokk
Ne war yani bidahaki ay denersinn
Daha kötüleri war biliyosun tatlımm
Bakarsın kendiliğindn tutunur bu ay allahın işi
Kuzumm üzülmücez bu yolda sapasağlam dimdik yürücezz

Slm kızlarr kurslarım açıldı oraya gidiyorum gündüzlerii
Gelemiyorumm
Sizler nasılsınızz

nasıl olcak ablacımm ya esımede bagırdım kactı gıttı korkudan.. namaz kıldım az ıcım rahatladı.. bılıyomusun abla rabbım bana bugune ıstedıgım herseyı verdı ama hep zor oldu elde etmem buda benım sınavım mı nedır.. rabbıme bınlerce sükür..

cnm ne bıleyımm cok moralım bozuldu.. ınsallah 3 tane catlarda asılamam olur ınsallah..

anladım şimdi sen git ağlamaya devam et tamammı herşey bitmiş sankiii
ne war ilişkiye gir 4 üz olur ne ağlıyon

daha bellı degıl ıste cumartesı sabah 9da gel dedı 18 mm olmussa vurcak catlatmayı.. eger 3 tane catlamssa yappcaz asılama baktım 4 catlamıs grcem ya 1 tane tutarsa yada 4 tutsun napıyım kı.. bı kez daha asılama deneyıp tup yaptrcm cok agladım yemn ederm sesımı duysanız korkarsınız

valla canım benim daha yeni çıktı hareketlerini genelde kasıklarımın üstünde hissediyodum , yeni yeni göbeğimin filan üstünde oynuyo....
sana hangi renk yakışıyo cnm??? benim tercihim mavi olurdu sanırım yada kırmızı...

sen şükret ki yumurtan var... benim açtığım bi topik var orda hiç yumurtası olmayan arkadaşlarım var biliyomusun..haline şükret cnm bu ay olmadı önümüzdeki aylarda olur inşallah de... bu arada bitkisel şeyler yapmayı dene mesela arı sütü-bal-polen yumurta kalitesini çok artırıyo..

ben çıkayım biraz süsleneyim enerjim yükselsin uykum geldiii
enerjini yirim seninnn

Sevinç abla size gelim aç kapıyı kestane aldım gı :18:
bende gelimmi gıııııı

yazık adamlarada valla tüm üzüntümüzü üzerlerinde gideriyoruz:) sakin ol canım bugün kötü bigün ama hepsi geçecek...

hıc yumurtası olmayanada yazık ama banada yazık cok var bebegım olmuyo

ewet kotu gun bugun erkanda korktu kactı :)

olacak kuzum sabredeceksin olacak inşaallah hepimiz ne sınavlardan geçiyoruz bir bilsen..hem kocanada bağırma bu kadar unutma en büyük destekçin oo
bende seni yirim kız canım benim
İşlerim bitti böğrek ayran yiyyom

kız sen ne kadar börek yiyon ondan basenlerin kendi başına bir cumhuriyet kurmuşbenide şimdi kısır yimeğe çağırdılar arkasınada çay içecez gidiyorum bende kedicik gel buyur sende yee

maşallah canım bi oğliş daha geliyor desene

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah kolay bi doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…