o börülce ne yaptı etti sıyrıldı bu işten hepsi cinmi olur bunların yaaa...acaba utanmışmıdır:26:
neyse sağlıkla büyüsün egecik içinde
bide hala olacak ilk yeğen tek erkek kardeşi war yazıklar olsun yaaa
Sevinç abla size gelim aç kapıyı kestane aldım gı :18:
gel kızzzzzz sobada pişirekte yiyekkk
ben geldım doktordan hungur hungur aglıyorum suan.. 4 yumurtam vardı 10 mm bı 4 tane daha olmus 10 mm.. asılama ıcın en fazla 3 tane 18 20 mm olması lazım.. benım 8 tane 10 mm olms.. catlatma ıgnesınden sonra 3 taneden fazla catlarsa asılama ıptal oluyormus.. aglaya aglaya cıktım eve geldım.. esım aglama allahtan umıt kesılmez desede aglamaktan alamıyorum kendımı cok kotu caresız hıssedıyorum bır suru hayallerım vardı gercekten hayal olarak kalıcakmıs.. sıze yazmak ıstedım oyle..
ayy begüm ALLAH iyiliğini versin canım yaaakız bellimi olur bakarsın aşılamaya gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeğin,sıkılma bu kadar hemen şükretmelisin bence bu senin sağlıklı bir kadın olduğunu gösteriyor hayatı kendinede eşinede zindan etme böyle gelip dövecem seni heeee
toparlan kendine gel bakalımmm,ve şükret hadi ecukda güllll
Cnmmmm bu kadar üzlecek bişey yokk
Ne war yani bidahaki ay denersinn
Daha kötüleri war biliyosun tatlımm
Bakarsın kendiliğindn tutunur bu ay allahın işi
Kuzumm üzülmücez bu yolda sapasağlam dimdik yürücezz
Slm kızlarr kurslarım açıldı oraya gidiyorum gündüzlerii
Gelemiyorumm
Sizler nasılsınızz
anladım şimdi sen git ağlamaya devam et tamammı herşey bitmiş sankiii
ne war ilişkiye gir 4 üz olur ne ağlıyon
valla canım benim daha yeni çıktı hareketlerini genelde kasıklarımın üstünde hissediyodum , yeni yeni göbeğimin filan üstünde oynuyo....sorcam canım zaten salı ayrıntılıdakine sorarım artıkın yaa ne biliiim belkide ben farkına varamıyom bi türlü :26: bişiiler oluyo gibi oluyo bazen ama omu dilmi anlaşılamıyoki nerde onu bile bulamıyom bazen şuan haylaa göbek deliğimin oralardadır dimi çıkmamıştır yukarı falan dahaaa :26::26:
sana hangi renk yakışıyo cnm??? benim tercihim mavi olurdu sanırım yada kırmızı...sizce gecelik olarak hastaneye hangisini aliim :26:
Eki Görüntüle 547807 Eki Görüntüle 547808 Eki Görüntüle 547809 Eki Görüntüle 547810 Eki Görüntüle 547811 Eki Görüntüle 547812 Eki Görüntüle 547814
ben geldım doktordan hungur hungur aglıyorum suan.. 4 yumurtam vardı 10 mm bı 4 tane daha olmus 10 mm.. asılama ıcın en fazla 3 tane 18 20 mm olması lazım.. benım 8 tane 10 mm olms.. catlatma ıgnesınden sonra 3 taneden fazla catlarsa asılama ıptal oluyormus.. aglaya aglaya cıktım eve geldım.. esım aglama allahtan umıt kesılmez desede aglamaktan alamıyorum kendımı cok kotu caresız hıssedıyorum bır suru hayallerım vardı gercekten hayal olarak kalıcakmıs.. sıze yazmak ıstedım oyle..
enerjini yirim seninnnben çıkayım biraz süsleneyimenerjim yükselsin uykum geldiii
bende gelimmi gııııııSevinç abla size gelim aç kapıyı kestane aldım gı :18:
yazık adamlarada valla tüm üzüntümüzü üzerlerinde gideriyoruz:) sakin ol canım bugün kötü bigün ama hepsi geçecek...nasıl olcak ablacımm yaesımede bagırdım kactı gıttı korkudan.. namaz kıldım az ıcım rahatladı.. bılıyomusun abla rabbım bana bugune ıstedıgım herseyı verdı ama hep zor oldu elde etmem buda benım sınavım mı nedır.. rabbıme bınlerce sükür..
hıc yumurtası olmayanada yazık ama banada yazık cok var bebegım olmuyovalla canım benim daha yeni çıktı hareketlerini genelde kasıklarımın üstünde hissediyodum , yeni yeni göbeğimin filan üstünde oynuyo....
sana hangi renk yakışıyo cnm??? benim tercihim mavi olurdu sanırım yada kırmızı...
sen şükret ki yumurtan var... benim açtığım bi topik var orda hiç yumurtası olmayan arkadaşlarım var biliyomusun..haline şükret cnm bu ay olmadı önümüzdeki aylarda olur inşallah de... bu arada bitkisel şeyler yapmayı dene mesela arı sütü-bal-polen yumurta kalitesini çok artırıyo..
enerjini yirim seninnn
bende gelimmi gıııııı
yazık adamlarada valla tüm üzüntümüzü üzerlerinde gideriyoruz:) sakin ol canım bugün kötü bigün ama hepsi geçecek...
olacak kuzum sabredeceksin olacak inşaallah hepimiz ne sınavlardan geçiyoruz bir bilsen..hem kocanada bağırma bu kadar unutma en büyük destekçin oonasıl olcak ablacımm yaesımede bagırdım kactı gıttı korkudan.. namaz kıldım az ıcım rahatladı.. bılıyomusun abla rabbım bana bugune ıstedıgım herseyı verdı ama hep zor oldu elde etmem buda benım sınavım mı nedır.. rabbıme bınlerce sükür..
bende seni yirim kızvalla canım benim daha yeni çıktı hareketlerini genelde kasıklarımın üstünde hissediyodum , yeni yeni göbeğimin filan üstünde oynuyo....
sana hangi renk yakışıyo cnm??? benim tercihim mavi olurdu sanırım yada kırmızı...
sen şükret ki yumurtan var... benim açtığım bi topik var orda hiç yumurtası olmayan arkadaşlarım var biliyomusun..haline şükret cnm bu ay olmadı önümüzdeki aylarda olur inşallah de... bu arada bitkisel şeyler yapmayı dene mesela arı sütü-bal-polen yumurta kalitesini çok artırıyo..
enerjini yirim seninnn
bende gelimmi gıııııı
yazık adamlarada valla tüm üzüntümüzü üzerlerinde gideriyoruz:) sakin ol canım bugün kötü bigün ama hepsi geçecek...
İşlerim bitti böğrek ayran yiyyom
maşallah canım bi oğliş daha geliyor deseneoohoo çoktan belli oldu canım ta 14 haftalıkken pipisini gözümüze sokmaya başladı kerataşuan 21 haftalık olmuş canım geçen hafta gittiğimde normalde 18 falandı doktor 20 haftalık 320 gram diyince şaşırdım ilerde gelişimi çok şükür yavrumun şimdi 400 olmuştur heralde salıya ayrıntılı ultrason randevusu aldım bakalım bende inşallah yolundadır herşey
sağol cnm cevaplar için maaşalllah genel olarak herşey yolundaaa:13::13::13:
ben cuma günü çatı muayenesi olcam ona göre bakcaz normal olucakmı
bebekin kafası aşağıda aslında herşey normal gözüküyor baklım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?