Niye öyle diyon yaaaaolacak kuzum sabredeceksin olacak inşaallah hepimiz ne sınavlardan geçiyoruz bir bilsen..hem kocanada bağırma bu kadar unutma en büyük destekçin oo
bende seni yirim kızcanım benim
kız sen ne kadar börek yiyon ondan basenlerin kendi başına bir cumhuriyet kurmuşbenide şimdi kısır yimeğe çağırdılar arkasınada çay içecez gidiyorum bende kedicik gel buyur sende yee
slm cnm iyiyiiz sen nassın ?
iyiyim canım bebiş büyütüyoz. ne zor şeymiş yeni anladım. bakmak zor değilde o ağlayınca içim parçalanıyo ya.uykusuzluk yorgunluk hiç umrumda değil yeterki ağlamasın yavrumm
allah bağışlasın güzel yavrunu cnm rabbim analı babalı büyütsün inşallah dimi ama çok güzel bi duygu zaten sevgileriyle bakılıyo
nazocum slm cnm
eroş bugün siteye giriş yapmş yazdıklarımızı okumştur heralde
demekki gelebiliyor isteyince
sen ne yapıyosun benm kocam bu gece gelmicek iş çokmş
cnm sıkıldı gidip yatıcam
ben geldım doktordan hungur hungur aglıyorum suan.. 4 yumurtam vardı 10 mm bı 4 tane daha olmus 10 mm.. asılama ıcın en fazla 3 tane 18 20 mm olması lazım.. benım 8 tane 10 mm olms.. catlatma ıgnesınden sonra 3 taneden fazla catlarsa asılama ıptal oluyormus.. aglaya aglaya cıktım eve geldım.. esım aglama allahtan umıt kesılmez desede aglamaktan alamıyorum kendımı cok kotu caresız hıssedıyorum bır suru hayallerım vardı gercekten hayal olarak kalıcakmıs.. sıze yazmak ıstedım oyle..
nasıl olcak ablacımm yaesımede bagırdım kactı gıttı korkudan.. namaz kıldım az ıcım rahatladı.. bılıyomusun abla rabbım bana bugune ıstedıgım herseyı verdı ama hep zor oldu elde etmem buda benım sınavım mı nedır.. rabbıme bınlerce sükür..
selam kızlar nasılsınız bakalım.
nazemir,yesil sizler nasılsınız?yesil bebiş nasıl?
bende gece gördüm yazdığını ama eşim geldi yazamadım
akşam hürremi izledim gelemedim birazda duamı okudum
isterse gelebiliyor ama istemiyor demekki bizi
canım bende tüpe başladığımda 2 tane yumurtam oldu biri kendiliğinden çatladı diye aşılama yapıldı oakdar masraf boşuna gitti üstelikte tutmadı ve çatlatma iğneside olmadığım için diğer yumurtada kist oldu senin kadar ağlamadım
ağlasanda ağlamasanda sonuç değişmiyor kendini üzüyorsun boşuna vede eşini kendine gel ve senden daha kötü durumdakileri düşün hiç yumurtası olmayan ne yapsın yada tedavi olmaya maddi gücü olmayan
onun için şimdi ağladın ve rahatladın bundan sonrada ağlama hem daha herşey bitmemiş daha cumartesi belli olacak
yaa inşaallah cumartesi sadece 3 tanesiistenilen boyutta olur ve çatlar inşşşaalllahhh yeterki RABBİM istesin bol,bol dua et hadi kuzum daha çok ağlama,üzlme ne olur
Cnmmmm bu kadar üzlecek bişey yokk
Ne war yani bidahaki ay denersinn
Daha kötüleri war biliyosun tatlımm
Bakarsın kendiliğindn tutunur bu ay allahın işi
Kuzumm üzülmücez bu yolda sapasağlam dimdik yürücezz
Slm kızlarr kurslarım açıldı oraya gidiyorum gündüzlerii
Gelemiyorumm
Sizler nasılsınızz
rert bıtanem allaha sukur durumuma ama cok uzuldum gercekten artık kısmet bakalım nolcak..
ben geldım doktordan hungur hungur aglıyorum suan.. 4 yumurtam vardı 10 mm bı 4 tane daha olmus 10 mm.. asılama ıcın en fazla 3 tane 18 20 mm olması lazım.. benım 8 tane 10 mm olms.. catlatma ıgnesınden sonra 3 taneden fazla catlarsa asılama ıptal oluyormus.. aglaya aglaya cıktım eve geldım.. esım aglama allahtan umıt kesılmez desede aglamaktan alamıyorum kendımı cok kotu caresız hıssedıyorum bır suru hayallerım vardı gercekten hayal olarak kalıcakmıs.. sıze yazmak ıstedım oyle..
valla canım benim daha yeni çıktı hareketlerini genelde kasıklarımın üstünde hissediyodum , yeni yeni göbeğimin filan üstünde oynuyo....
sana hangi renk yakışıyo cnm??? benim tercihim mavi olurdu sanırım yada kırmızı...
sen şükret ki yumurtan var... benim açtığım bi topik var orda hiç yumurtası olmayan arkadaşlarım var biliyomusun..haline şükret cnm bu ay olmadı önümüzdeki aylarda olur inşallah de... bu arada bitkisel şeyler yapmayı dene mesela arı sütü-bal-polen yumurta kalitesini çok artırıyo..
enerjini yirim seninnn
bende gelimmi gıııııı
yazık adamlarada valla tüm üzüntümüzü üzerlerinde gideriyoruz:) sakin ol canım bugün kötü bigün ama hepsi geçecek...
iyiyim canım bebiş büyütüyoz. ne zor şeymiş yeni anladım. bakmak zor değilde o ağlayınca içim parçalanıyo ya.uykusuzluk yorgunluk hiç umrumda değil yeterki ağlamasın yavrumm
of yaa başım çatlıyo ağrıdan soba desen inat ediyo habire yanmıycam diyeekociş desen 8e anca gelicekmiş geç gelicek gene yaa ona ayrı bi sinirlendim başkasının yerine durcakmış ne diye kabul ederse sanki evde onu bekleyen hamile karısı yok ayy gıcık oldum sinirlerim tepemde halsizim uykum var daha sayiimmii?
oy kıyamam yaa kolik ağrı ne olakii? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?