Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Niye öyle diyon yaaaa Bu son bugun salata yicem akşam çok pis azaltıcam bugunden itibaren yemek porsiyonalrımı Kısırmı himen gelim De üşendim sen gel burda yaparık kısırr ama soba varsa geliirm

iyiyim canım bebiş büyütüyoz. ne zor şeymiş yeni anladım. bakmak zor değilde o ağlayınca içim parçalanıyo ya.uykusuzluk yorgunluk hiç umrumda değil yeterki ağlamasın yavrumm

allah bağışlasın güzel yavrunu cnm rabbim analı babalı büyütsün inşallah dimi ama çok güzel bi duygu zaten sevgileriyle bakılıyo

allah bağışlasın güzel yavrunu cnm rabbim analı babalı büyütsün inşallah dimi ama çok güzel bi duygu zaten sevgileriyle bakılıyo

saol canım. sen zaten nasıl bi duygu olduğunu çok ii bilirsin. dünyanın en güzel duygusu :) bide yavrumun kolik sancıları var. gecelerimiz çok zor geçiyo. o ağlıyo ben ağlıyomm ... doktora götürdük şurup falan verdi ama geçmedi.

nazocum slm cnm
eroş bugün siteye giriş yapmş yazdıklarımızı okumştur heralde
demekki gelebiliyor isteyince
sen ne yapıyosun benm kocam bu gece gelmicek iş çokmş
cnm sıkıldı gidip yatıcam

bende gece gördüm yazdığını ama eşim geldi yazamadım
akşam hürremi izledim gelemedim birazda duamı okudum
isterse gelebiliyor ama istemiyor demekki bizi

canım bende tüpe başladığımda 2 tane yumurtam oldu biri kendiliğinden çatladı diye aşılama yapıldı oakdar masraf boşuna gitti üstelikte tutmadı ve çatlatma iğneside olmadığım için diğer yumurtada kist oldu senin kadar ağlamadım
ağlasanda ağlamasanda sonuç değişmiyor kendini üzüyorsun boşuna vede eşini kendine gel ve senden daha kötü durumdakileri düşün hiç yumurtası olmayan ne yapsın yada tedavi olmaya maddi gücü olmayan
onun için şimdi ağladın ve rahatladın bundan sonrada ağlama hem daha herşey bitmemiş daha cumartesi belli olacak

çok şükür benimde istediğim herşey zorda olsa oluyor önemli olan geç olsun güç olmasın değilmi
çocuk işide aynı bakalım dahada olacakmı ALLAH bilir

selam kızlar nasılsınız bakalım.

a.s canım bi bakayım dedim kimler var diye ama çıkıcam işlerim var

nazemir,yesil sizler nasılsınız?yesil bebiş nasıl?

merhaba canım iyiyim sen nasılsın

ben çıkıyorum biricik geçmişe daldı heralde
işlerimi bitireyimde rahat rahat oturayım akşama görüşürüz

butun kuzenlerm arkadaslarım hamıle yada dogurmus olunca bıde bugun 8 yumurtayı duyunca cok uzuldum nazos daha yenı yenı sakınlestım namaz kılınca bı sakınlık geldı.. umarım ctlatma ıgnesınden sonra en fazla 3 tane catlar.. yoksa benımde verdıgım asılama parası bosuna gtcek bıde medıcana cok pahallı bı hastane parayı salla allaha sukur tekrar yapcak kadar para bırktrmstm ama bu stres benı mahvettı..

rert bıtanem allaha sukur durumuma ama cok uzuldum gercekten artık kısmet bakalım nolcak..

nee 8 tanemiii maaşallah kız bu e yumurta bolluğuuu ah canım yaa üzülme hiç yumurtan olmasa dahamı iy sanki bi dahaki aya olur inşallah umudunu kesme

daha yenimi yukarı çıktıı kasıklarımın orda galiba benimde şuan hafif sağ tarafımda am pek hissedemiyomki ordada bişii :26: bana her renk yakışıyo özeliklede canlı renkler nar çiçeği kırmızı yada koyu pembe düşünüyom bakalım :26:

Son düzenleme:
of yaa başım çatlıyo ağrıdan soba desen inat ediyo habire yanmıycam diyee kociş desen 8e anca gelicekmiş geç gelicek gene yaa ona ayrı bi sinirlendim başkasının yerine durcakmış ne diye kabul ederse sanki evde onu bekleyen hamile karısı yok ayy gıcık oldum sinirlerim tepemde halsizim uykum var daha sayiimmii?

yok sayma dahaaaa çam yada çıra yokmu sobayı yakmak için bide naylon poşetlede yakabilirsin karnını doyur tv karşısında uzan sakinleş ne strese giriyon Allah allah başkalarının kocası gibi göreve gidip günlerce dağda kalsa napacan
vır vır vır şikayet edip durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…