aptal adamm karsısındakı bı ınsan ve 22 yasında daha onun kalb var hayallerı var utanmadan soyluyo olmadık seyı nıye olmuyormus tupun mu yok esının spermımı yok hayırrr.. aptalllll ıste doktor olmakla olmuyo ınsan olsuncanım bak dok konusmamıs
doktor= asılama yapalım 2 defa
ben = tamam doktor bey sorunum ne
doktor sorun yok
ben
nasıl yanıı
sorunum yoksa doktor bey dogal yollla bekleyelım
doktor madem dogal yolla kalacaktın nıye 2 yılda gebe kalamadındogal yolla % 5 kalırsın asılama ıle ıse % 10
sence bızım doktor nasılll
bendemi çorba ypsam bu havada güzel gider yanınada bişeyler ama ne:44:bulurum zaar bişey..
şimdi başak neler,neler pişirmiştir anasına
he yaaa soba çıtır çıtır yanıyiiiii
he çorba eyi giderrr
yok kız tembel onlar daha evi temizlememişler
ana kız çarşılarda fink atıyiii
kasapmı canım eşin? oha iyi kesmiş 90 tane birdenbelli ama kalıplı deviri deviri vermiştir danalarıbem 110 kilo diyince bi pörtlediydi gözlerim zati sen minnak kalmıyonmu kız yanında çıtı pıtı bişeye benziyon resimdede :26: neyse bune acele canım yaa çok sabırsızsıın sevinç olaydı iyi bi paylardı seni bak böle yaptıkçı gelmiyolarda keratalar akışına bırak biraz kendini üzdüğünle kalıyon anca önce güzel bi tedavi olsaydın benim kullanmadığım ilaç kür kalmadıydı son kez klomen kullanışımdı sonra iğneye geçilcekti :18: neyseki gerek kalmadı iyiki soğan kürüyle beraber klomen ie yaradıda geldi yavrum allahtan ümit kesilmez canım benim dua et bol bol
aptal adamm karsısındakı bı ınsan ve 22 yasında daha onun kalb var hayallerı var utanmadan soyluyo olmadık seyı nıye olmuyormus tupun mu yok esının spermımı yok hayırrr.. aptalllll ıste doktor olmakla olmuyo ınsan olsun
neyse ben çıkıyom kızlar başım çatlıycak ağrıdan gelir heralde bizimki birazdan hadi hoşçakalıın
aynen ıyı olmus senınkı pko tpoıkınde konusuoduk ya sogan kurunu unuttun sen :) esım 110 kg ama boyuda 1.90 :) ama toplu yınede canım sısko degıl ama :) ben 52 53 kıloyum ewlendıgımde 47 48 hatta bu hazırandada oyleydım ıgnelerden kılo alıyom ben.. sevınc ablam paylayınca ıyı gelıyo pekkk :))))))
doktr aslında cok unlu ve alanında basarılı ama ole bı konusmamız gectı ve ben aglmadım bılezatedeesımde bende kızardık bozuldukk ama ben umudumu kesmedım asılama da yapılacaktı ıgne ılacı yazdı gıtmedıkk
baklaım bı kac ayda bekleyecezz ınsallah gerek kalmaz da bebgım gelır
daha benım kırmızlarda gelmedı :18::18::18:
beşik almışlar başakın istediği beşiki anası almış börülce çok pinti çıktı kız 250 ye beşikmi olur
heee benimde bu havada heç bişe yapasım gelmez
kuzucum unlu yada unsuz uslubu kotu guzellıkle anlatabılır bak kızım durum soyle soyle sonucta senın hayallerın olmasa orda ne ısın var degılmı... kızdım ona cokk.. ben aglak bırıyım bıde ıgneler ıyıce aglak yaptı sureklı aglıorm namaz klınca bı huzur geldı ama walla
o börülce ne yaptı etti sıyrıldı bu işten hepsi cinmi olur bunların yaaa...acaba utanmışmıdır:26:
neyse sağlıkla büyüsün egecik içinde
eşşek depsin onu
bide hala olacak ilk yeğen tek erkek kardeşi war yazıklar olsun yaaa
hadi ya hemde tek erkek kardeşiymiş hee..aman ondan gelecek hayır ALLAH tan gelsin eşşek depsin böylelerini..
benim erkek kardeşim evlense aayy bir de çicuku olsa ne sevinirim neler yaparımbizimkide tek erkek..
bende cok aglıyorum canımmm sulu gozluyum de yapacak bısey yok doktor kendınden okadr emınkı anllattı cıktı bakalım tatlımmm asılam yaptırsam bılee gene o doktora gıderımm gıcık mıcık ama ıyı doktr duu
bıde sen asılamayı na kadar yaptıracan ıgneler falan
benım de esım 100 kılo boylubende evlendıgımde 45 dım herkezz sımdık 60 oldum
ıgneler 320 hastanede 1200 tl canm benım..
ewlılık yaramıs bıze :) ınsallah bebeklerımız de gelır bır an once
ıgnelere rapor cıkartmadın mı tatlım banada ıgneye rapor dedı asılamda 650 senınkı ne kadar pahalıymıss :26:
ne raporu canım ben baska hastanede sordum asılamaya 500 demıstı ama medıcana da benım 6 yıllık doktorum bu kadın kızkende gelıodum onu bırakamam mecbur verıoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?