Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bana kız erkek fark etmez hayırlı saglıklı olsun ısım bıle buldum :) kız olursa berıl ece.. erkek olursa burak ege :) begumle erkana uyuyo ıkısıde :)

banada farkn etmez ama kız cocukların kıyafetlerını cok heveslıyımm bend ekız olursa belınayy ısıtyorum erkek olursa kayra olabılır sureklı degıstıryorummm

tabı bıde kayın babamın ısmın varr

ayy hayallerımız gercek olsun en kısa surede bıtanem.. onun ısmı ne kı :)

ayy hayallerımız gercek olsun en kısa surede bıtanem.. onun ısmı ne kı :)

merhaba arkadaşlar ne zamandır okuyorum forumları bebek haberleri duydukça bende seviniyorum. 2 yıla yakındır evliyiz bebeğimiz olmadı. bende hem çikolata kisti hemde pcko var. bugun eşimde test yaptırdı neyse ki onda bi sorun çıkmadı. doktor bu ay tedaviye başlayacagını söylemişti. adetin ikinci günü gel demisti bugun 4. günü oldu gidemedim ilk olarak nasıl bir tedavi yapar bilemedim ama çikolata kisti alınmadan tedaviye başlayacagını söylemişti. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

merhaba cnm.. adetın 2. gunu gıdılıyo ılacla yada ıgneyle yumurtalar buyutulup catlatma ıgnesı ıle yumurtalar catlatılıyo cnm doktor dıyokı mesela ayın 10 u 11 12 sı ılıskıye gır dıyo hamıle kalmaya musaıt gunun dıyo oyle ıste.bu ısleme yumurtlama takıbı denılıyo. bu ıslemın bır ustu asılama oluyo en son tup bebek

adet 2 gunu test yapılıyo tatlım hormon

sonra adet 5 gunu kolmen dıye hap kullanıyosun

14 gunu ıgne yapıyolar 3 gun ılıskıye gırıosun
ama kıstn var ılk onun tedafısını ol:26:

o neki
benmki ne klavye

2 çeşit klavye var cnm seninki Q dur ..solda en üstte Q ile başlar Q klavye..F de F ile başlıo...daktilo yani

benim tedavi gördüğümden beri böyle oldu adetlerim şu son bikaç aydır böyle..
merak etme adetin normalde nasılsa öyle geliyo..yani bende öyle oldu daha doğrusu.

çok saol cnmmmmm....inaşaaaaallaaaah normal olur

yoo hiçte dedikodunu yapmadıkaldınızmı yani beşiki,hem sen niye yatacakmışsın egeyle rahat birak çicuğu sen git kıcanla
yat
sağol cnm benm Allah razı olsun keşkem börülcem sen olsaydın
o zaman sen börülce olmazdın
öz ablam gibi olurdun

evett abla gibi olurdum sanaolması gerekende o zaten

benimki geldi 1 saat oluyo bnde dedim iyi geceler diyeyim hatunlarıma...bugündenn pek bişey aNlamadım..öpüyorum sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…