evet tatlım ınsallah gelı r ayy bıd ekızım olursaa
bana kız erkek fark etmez hayırlı saglıklı olsun ısım bıle buldum :) kız olursa berıl ece.. erkek olursa burak ege :) begumle erkana uyuyo ıkısıde :)
banada farkn etmez ama kız cocukların kıyafetlerını cok heveslıyımm bend ekız olursa belınayy ısıtyorum erkek olursa kayra olabılır sureklı degıstıryorummm
tabı bıde kayın babamın ısmın varr
banada farkn etmez ama kız cocukların kıyafetlerını cok heveslıyımm bend ekız olursa belınayy ısıtyorum erkek olursa kayra olabılır sureklı degıstıryorummm
tabı bıde kayın babamın ısmın varr
ayy hayallerımız gercek olsun en kısa surede bıtanem.. onun ısmı ne kı :)
bos ver canım ısmını sorun ısmı degıll ısmını koymak ıstemıyorum
merhaba arkadaşlar ne zamandır okuyorum forumları bebek haberleri duydukça bende seviniyorum. 2 yıla yakındır evliyiz bebeğimiz olmadı. bende hem çikolata kisti hemde pcko var. bugun eşimde test yaptırdı neyse ki onda bi sorun çıkmadı. doktor bu ay tedaviye başlayacagını söylemişti. adetin ikinci günü gel demisti bugun 4. günü oldu gidemedim ilk olarak nasıl bir tedavi yapar bilemedim ama çikolata kisti alınmadan tedaviye başlayacagını söylemişti. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
faceye gıremıyorummm
merhaba arkadaşlar ne zamandır okuyorum forumları bebek haberleri duydukça bende seviniyorum. 2 yıla yakındır evliyiz bebeğimiz olmadı. bende hem çikolata kisti hemde pcko var. bugun eşimde test yaptırdı neyse ki onda bi sorun çıkmadı. doktor bu ay tedaviye başlayacagını söylemişti. adetin ikinci günü gel demisti bugun 4. günü oldu gidemedim ilk olarak nasıl bir tedavi yapar bilemedim ama çikolata kisti alınmadan tedaviye başlayacagını söylemişti. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
faceye gıremıyorummm
aman su buyuklerde karısmasın bence bebek senın bebegın ne ıstersen onu koy :)
cnm ben cıkıyorm allaha emanet ol ıyı aksamlar..
o neki
benmki ne klavye
benim tedavi gördüğümden beri böyle oldu adetlerim şu son bikaç aydır böyle..
merak etme adetin normalde nasılsa öyle geliyo..yani bende öyle oldu daha doğrusu.
yoo hiçte dedikodunu yapmadık
fırsattan istifade edin dedidokudumu
kızz bugünde daha güzel beşikler bulduk kocamann içiiii
egeyle ikimiz rahat yatarız ve muhtemelen 4yaşına kadar yatar.
öpüyorum hepinizi kızlar kocam alıyo pc yi mucukkkkk
sağol cnm benm Allah razı olsun keşkem börülcem sen olsaydın
o zaman sen börülce olmazdın
öz ablam gibi olurdun
Eki Görüntüle 548328
buyrunnnnn bakalım anasıyla kuzusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?