inşallah canım yaasoğan kürü falan denedinmi canım ben öyle hamile kalmıştım kistler yüzünden yumurtam pek büyümüyodu 5. klomen kullandığım ayda bide soğan kürünü denedim ve 20 milim yumurtam vardı çatlatma vuruldum ve kaldım aşılamadan önce her yolu denedinmi peki sen?
cnm sogan kürü bende ılk kullandıgım ay adet olmamı sagladı sonra ıse yaramadı sonra ıbrahım saracogluna bıle gıttm.. kuzummm benım sorunum zaten cok yumurtam buyumesın daha ya sabahtan berı aglıom buyumesın sadece 2 tanesı buyuse yeter.. 8 tane ne yadevlet ızın vermıomus 3den fazla yumurtası olana dorduz besız olmasn dıye.. ıptal olursa asılama ılıskı yasak dedı yemnn olsun catlatmayı vrsun dort tane olursa grcem ılskıye alahın ısı belkı ıkı tane tutar dımı canm haksız mıyım
cnm sogan kürü bende ılk kullandıgım ay adet olmamı sagladı sonra ıse yaramadı sonra ıbrahım saracogluna bıle gıttm.. kuzummm benım sorunum zaten cok yumurtam buyumesın daha ya sabahtan berı aglıom buyumesın sadece 2 tanesı buyuse yeter.. 8 tane ne yadevlet ızın vermıomus 3den fazla yumurtası olana dorduz besız olmasn dıye.. ıptal olursa asılama ılıskı yasak dedı yemnn olsun catlatmayı vrsun dort tane olursa grcem ılskıye alahın ısı belkı ıkı tane tutar dımı canm haksız mıyım
Facedeki biizim çifliğe dadandım gnee kalkamadım başından
bencede gir vallaa bende olsa girerimmadem onca uğraşıldı neden kaçırasıni bu fırsatı isterse 4ü birden olsun allah neyi nasıl nasip ederse öyle olur nasılsaa
bana da pasa alsıtrdıhergun tarlamı sulayıp dıkıyom
begumsavcı rabbım bı bıldıgı vardır genen sukret ya yumurtan olmasaydı sen 4.5 olma ıhtımalı var bızde oda yok
bı kez denedım ben klomenle 10 mm kaldı pes ettım klomenı denemedım bı daha.. ben pess edıyorm hemen doktora tup yapalım dıyım dıyorum smdıde ben delırdm :)
kız ne tüpü bismillaah daha sen doğru düzgün tedavi bile olmamışsınki hemen aşılamaya geçmişsiinşimdide daha aşılama yapılmadan önce tüp diyon paran çok bol galibaaa
kesınlıkle yasak dıyo tobe tobe ewımde yaparm ıstedıgımı dımı :)
tutarsa bidahaki aşılamadan para alamayacak ya ondanmı didiki?:26: yoksa 4üz falan olursa riskli olur diyemi didi acabaa? :18::26:
ne ıhtımalım var anlamadm
acelecı olmuyım dımı ne bılıyım ya bırıktırdım 6 7 bın bankaya attı ama kocam bayramda 90 tane dana kestı yoruldu cok parayıda attık bankaya cnım napalm
bebegım en azından sana doktr dıyo kı 4.5 bebegın olur ama ben asılama yaptracaktım % 10 ıhtımal verdı dusun yanııı
yok be cnm alıcak bı dahakınede nasıl almasın medıcana adamda para mı bırakır soyuyo resmen.. bı ıgne olmaya 12 tl aldı ya cus dedım be
nasıl alıcaklar yaa çok saçmaayuh artık ben malatyada özele muayene olmaya 12 lira veriyom ben yerinde olsam gitmem o hastaneye bilee başka hastanemi kalmadı
bitanem cogul gebelıgı yanı dorduz besız devlet yasaklams olmucak 3 den fazla olursa asılamam ewde yapcm ınadına.. nıye yuzde on dıyo delımı o sen 22 yasındasın ve o yuzden senınde benıde yuzde 20 tuplerımız acık oldugu taktırde.. senın neyın varmıs kı yuzde on dıyo.. bu doktorlar umutsuz konusuo ya agzına saplagı vurasım gelıyo yemnn ederm.. ebnımkıde 48 yasında 46 yasında ewlenmıs kendıne tup bebk yapms tuttms hamıle.. bana gelınce dıo 3 den cok catlarsa asılaman ıptal ulan kadın bı moral ver nenem yasındasn dıcm dıyemıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?