Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm sogan kürü bende ılk kullandıgım ay adet olmamı sagladı sonra ıse yaramadı sonra ıbrahım saracogluna bıle gıttm.. kuzummm benım sorunum zaten cok yumurtam buyumesın daha ya sabahtan berı aglıom buyumesın sadece 2 tanesı buyuse yeter.. 8 tane ne ya devlet ızın vermıomus 3den fazla yumurtası olana dorduz besız olmasn dıye.. ıptal olursa asılama ılıskı yasak dedı yemnn olsun catlatmayı vrsun dort tane olursa grcem ılskıye alahın ısı belkı ıkı tane tutar dımı canm haksız mıyım

bı kez denedım ben klomenle 10 mm kaldı pes ettım klomenı denemedım bı daha.. ben pess edıyorm hemen doktora tup yapalım dıyım dıyorum smdıde ben delırdm :)

bencede gir vallaa bende olsa girerim madem onca uğraşıldı neden kaçırasıni bu fırsatı isterse 4ü birden olsun allah neyi nasıl nasip ederse öyle olur nasılsaa

bı kez denedım ben klomenle 10 mm kaldı pes ettım klomenı denemedım bı daha.. ben pess edıyorm hemen doktora tup yapalım dıyım dıyorum smdıde ben delırdm :)

kız ne tüpü bismillaah daha sen doğru düzgün tedavi bile olmamışsınki hemen aşılamaya geçmişsiin şimdide daha aşılama yapılmadan önce tüp diyon paran çok bol galibaaa

kız ne tüpü bismillaah daha sen doğru düzgün tedavi bile olmamışsınki hemen aşılamaya geçmişsiin şimdide daha aşılama yapılmadan önce tüp diyon paran çok bol galibaaa

acelecı olmuyım dımı ne bılıyım ya bırıktırdım 6 7 bın bankaya attı ama kocam bayramda 90 tane dana kestı yoruldu cok parayıda attık bankaya cnım napalm

karılar ben geldim yemekleri yaptım eşim dok oldugunda yemek yenmedi iyimi şimdide aşagıya çaya gidicez eşimle briaz degişiklik lazım degilmi sizler ne alemdesiniz bugün işşallah faceye yeni halimi koyucek maşşallah demeyi unutmayın he okadar kkilo verdim yane yorumlara açıgım güzel yorumlarakapak fotorrafıda eşimle benim bir resmim var onu yapıcem birde evlat verebilsem eşime ocaga kesin vesile olucez bebeg hem maddi hem manevi kurtuluruz şşallah benden bu kadar sizler ne alemde sıpalar ne alemde

Son düzenleme:
acelecı olmuyım dımı ne bılıyım ya bırıktırdım 6 7 bın bankaya attı ama kocam bayramda 90 tane dana kestı yoruldu cok parayıda attık bankaya cnım napalm

kasapmı canım eşin? oha iyi kesmiş 90 tane birden belli ama kalıplı deviri deviri vermiştir danalarıbem 110 kilo diyince bi pörtlediydi gözlerim zati sen minnak kalmıyonmu kız yanında çıtı pıtı bişeye benziyon resimdede :26: neyse bune acele canım yaa çok sabırsızsıın sevinç olaydı iyi bi paylardı seni bak böle yaptıkçı gelmiyolarda keratalar akışına bırak biraz kendini üzdüğünle kalıyon anca önce güzel bi tedavi olsaydın benim kullanmadığım ilaç kür kalmadıydı son kez klomen kullanışımdı sonra iğneye geçilcekti :18: neyseki gerek kalmadı iyiki soğan kürüyle beraber klomen ie yaradıda geldi yavrum allahtan ümit kesilmez canım benim dua et bol bol

bebegım en azından sana doktr dıyo kı 4.5 bebegın olur ama ben asılama yaptracaktım % 10 ıhtımal verdı dusun yanııı

bitanem cogul gebelıgı yanı dorduz besız devlet yasaklams olmucak 3 den fazla olursa asılamam ewde yapcm ınadına.. nıye yuzde on dıyo delımı o sen 22 yasındasın ve o yuzden senınde benıde yuzde 20 tuplerımız acık oldugu taktırde.. senın neyın varmıs kı yuzde on dıyo.. bu doktorlar umutsuz konusuo ya agzına saplagı vurasım gelıyo yemnn ederm.. ebnımkıde 48 yasında 46 yasında ewlenmıs kendıne tup bebk yapms tuttms hamıle.. bana gelınce dıo 3 den cok catlarsa asılaman ıptal ulan kadın bı moral ver nenem yasındasn dıcm dıyemıorm

yok be cnm alıcak bı dahakınede nasıl almasın medıcana adamda para mı bırakır soyuyo resmen.. bı ıgne olmaya 12 tl aldı ya cus dedım be

nasıl alıcaklar yaa çok saçmaa yuh artık ben malatyada özele muayene olmaya 12 lira veriyom ben yerinde olsam gitmem o hastaneye bilee başka hastanemi kalmadı

nasıl alıcaklar yaa çok saçmaa yuh artık ben malatyada özele muayene olmaya 12 lira veriyom ben yerinde olsam gitmem o hastaneye bilee başka hastanemi kalmadı

doktoruma kızsamda cok ıyı canım ıstanbulda tup bebek merkezını ılk acan o ve kocası o zaman arkadsmıslar :) cook akıllı kadın kendısı 48 yasıında bak hamıle bıde benı bıraksa..

canım bak dok konusmamıs

doktor= asılama yapalım 2 defa

ben = tamam doktor bey sorunum ne

doktor sorun yok

ben

nasıl yanıı

sorunum yoksa doktor bey dogal yollla bekleyelım

doktor madem dogal yolla kalacaktın nıye 2 yılda gebe kalamadın dogal yolla % 5 kalırsın asılama ıle ıse % 10

sence bızım doktor nasılll

neyse ben çıkıyom kızlar başım çatlıycak ağrıdan gelir heralde bizimki birazdan hadi hoşçakalıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…