Niye öyle diyon yaaaaBu son bugun salata yicem akşam çok pis azaltıcam bugunden itibaren yemek porsiyonalrımı Kısırmı himen gelim De üşendim sen gel burda yaparık kısırr ama soba varsa geliirm
şu sitedeki reklamlardan nefret ediyorum küçücük kalıyo ekran :S
nee 8 tanemiiimaaşallah kız bu e yumurta bolluğuuu ah canım yaa üzülme hiç yumurtan olmasa dahamı iy sanki bi dahaki aya olur inşallah umudunu kesme
bendeeeeeeeşu sitedeki reklamlardan nefret ediyorum küçücük kalıyo ekran :S
derim tabe gaza gelki böle akşama salata yiiikız bende desoba olacak ama daha kurmadık biz bizim buralarda daha soba yakacak kadar soğuk yok
Eki Görüntüle 548328
buyrunnnnn bakalım anasıyla kuzusu :)
Eki Görüntüle 548328
bendeeeeeee
anaaam kız burası iyi soğudu bugün
oy oy oyyy fistanını sewsinler oyyyyyyyy
burasıda soğudu ama soba yakacak kadar değil şimdide gök gürlüyo:18::18:inşaallah elektürükler gitmez yaa
nerdeyse aynı şeyi yazmışız sevinç kselin bebeğine
begümhayla kendine gelemedinmi sen
evet canım çok tatlı maaşallah darısı hepimizin başınaaaaa
:18::18: tövbe tövbeeeeee:18::18:bı aptalladım sankı aglamaktan telefonum calıyo duymuyorm nerdeyse aklım bı tokat carpcam kendıme.. zavallım erkan cok korkmus benden bagıra bagıra agladım ya aramıs ıyımısın dıye sorcam kızma dıyo 110 kg lık adam benden tırsıyo tovbe :)
aminnnnnnnnnnnnn.......evet ya çok şeker maaşşallah
yok sayma dahaaaa çam yada çıra yokmu sobayı yakmak için bide naylon poşetlede yakabilirsin karnını doyur tv karşısında uzan sakinleş ne strese giriyon Allah allah başkalarının kocası gibi göreve gidip günlerce dağda kalsa napacan
vır vır vır şikayet edip durma
ağrı değil o kolik sancı aslında bebeğin hiç bişesi yoktur fakat anne karnındaki ortamı ve sesleri ister
istediği gibi olmadığından sebepsiz yere ağlar durur
butun kuzenlerm arkadaslarım hamıle yada dogurmus olunca bıde bugun 8 yumurtayı duyunca cok uzuldum nazosdaha yenı yenı sakınlestım namaz kılınca bı sakınlık geldı.. umarım ctlatma ıgnesınden sonra en fazla 3 tane catlar.. yoksa benımde verdıgım asılama parası bosuna gtcek bıde medıcana cok pahallı bı hastane parayı salla allaha sukur tekrar yapcak kadar para bırktrmstm ama bu stres benı mahvettı..
Eki Görüntüle 548328
inşallah canım yaa dilerim allagönlüne göre verir herşeyiyaa aşılama yapmayınca ne diye alırlarki parasın sankii çok saçma
amın canım bı tane ewladım olsun hayırlı saglıklı baska dılegım yok.. cok agladm kalmadı gozyasım artık bakalım nolcak.. ıgnelerde duygusal yapptı cok.. ıınsallah bende senın gıbı sanlslı pkolulardan olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?