Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Niye öyle diyon yaaaa Bu son bugun salata yicem akşam çok pis azaltıcam bugunden itibaren yemek porsiyonalrımı Kısırmı himen gelim De üşendim sen gel burda yaparık kısırr ama soba varsa geliirm

derim tabe gaza gelki böle akşama salata yiiikız bende desoba olacak ama daha kurmadık biz bizim buralarda daha soba yakacak kadar soğuk yok

şu sitedeki reklamlardan nefret ediyorum küçücük kalıyo ekran :S
bendeeeeeee
derim tabe gaza gelki böle akşama salata yiiikız bende desoba olacak ama daha kurmadık biz bizim buralarda daha soba yakacak kadar soğuk yok
anaaam kız burası iyi soğudu bugün
Eki Görüntüle 548328
buyrunnnnn bakalım anasıyla kuzusu :)

oy oy oyyy fistanını sewsinler oyyyyyyyy

bendeeeeeee

anaaam kız burası iyi soğudu bugün

oy oy oyyy fistanını sewsinler oyyyyyyyy

burasıda soğudu ama soba yakacak kadar değil şimdide gök gürlüyo:18::18:inşaallah elektürükler gitmez yaa

nerdeyse aynı şeyi yazmışız sevinç kselin bebeğine

begüm hayla kendine gelemedinmi sen

bı aptalladım sankı aglamaktan telefonum calıyo duymuyorm nerdeyse aklım bı tokat carpcam kendıme.. zavallım erkan cok korkmus benden bagıra bagıra agladım ya aramıs ıyımısın dıye sorcam kızma dıyo 110 kg lık adam benden tırsıyo tovbe :)

:18::18: tövbe tövbeeeeee:18::18:
aminnnnnnnnnnnnn.......evet ya çok şeker maaşşallah

ederim ben ederim hamişlik sinirliliği var üstümde sakinim zati yaa içimde yaşıyo sinirim sobada sinir etti yok bacım daha gelemedi bi çalı çırpı 2 güne bi jel bitiriyoz tutuşturcaz diyee

ağrı değil o kolik sancı aslında bebeğin hiç bişesi yoktur fakat anne karnındaki ortamı ve sesleri ister
istediği gibi olmadığından sebepsiz yere ağlar durur

hadi yaa iyi ozaman önemli bişii diilse saç kurutma makinası süpürge falan çalıştırsın ozaman anne karnındaki sese benziyo diye rahatlatıyo ya bebekleri tabi korkabilirde kimi o ayrı :26: koynunda tutun bide annenin kalp atışı rahatlatıyo

inşallah canım yaa dilerim allagönlüne göre verir herşeyi yaa aşılama yapmayınca ne diye alırlarki parasın sankii çok saçma

inşallah canım yaa dilerim allagönlüne göre verir herşeyi yaa aşılama yapmayınca ne diye alırlarki parasın sankii çok saçma

amın canım bı tane ewladım olsun hayırlı saglıklı baska dılegım yok.. cok agladm kalmadı gozyasım artık bakalım nolcak.. ıgnelerde duygusal yapptı cok.. ıınsallah bende senın gıbı sanlslı pkolulardan olurum..

inşallah canım yaa soğan kürü falan denedinmi canım ben öyle hamile kalmıştım kistler yüzünden yumurtam pek büyümüyodu 5. klomen kullandığım ayda bide soğan kürünü denedim ve 20 milim yumurtam vardı çatlatma vuruldum ve kaldım aşılamadan önce her yolu denedinmi peki sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…