hayırlı cumalar kızlar faceye resim koydum bakın dedim hoş dün yazdım okadar yorum yapan bile olmamışsonra kızlayın bana akşamada başka resimelrim var onlarıda koyuyum temem bir zahmet bakıverin
Eki Görüntüle 548586
Eki Görüntüle 548587
Ayyyyyyyyy çıldırcam şimdi ne güzel bunlar kim hangisini begendi diyin bakem Facebokktan buldum ayakkabı delisiyim diye bi yerr
Eki Görüntüle 548588
aldım abla temzı cıktı ılac falan yazmadı cok cıse gıtmem nedenı bonreklerım eyı calısıyomus
dumansevinç ne haber kızlar
paşam da bişey yazmadan gitti
kızlar dün ne oldu bir telefon okulda çocuklara aşı vurulacakmış
benim oğlan iğneden çok korkarmı :18::18:
hazırlanıp okula uçmam 10 dk bile sürmedi
oyyy gittimki kuzucuklar derste sağlık ekipleri geldimi
sınıf annesi olarak çocukların kolunu bana tutturdularmı
oyyyyyy yavrum ciğerim çocuklarr tir tir titriyormuuu
bir ağıt figan kıyamet ağlayanda ağlamayanda elimin altında zıngır zıngır titredi
yavrucuklarrrraklıma geldikçe dünden beri ağlıyom
iğneler bir giriyor kırt kırt hissediyom ben de iğneden korkarım :18:
oğlumunda sağ kolu şişti
benim oğlan defterini evde unutmuşmu onu okula götürdüm geldim
dizime kadar ıslandım
anaammm iğneden kim korkmazki:18::18:ay ne korkmuş yavrucaklar ben iğne yapılırken kimseye bakamam sen bütün sınıfın kollarını tutmuşsun,neyse sonuçta sağlık için vuruluyolar ne aşısıydıki..
senin kuzuyada geçmiş olsun..
okul yakınmı size burdada yağmır yağıyor haylaa
saol hayatım zaten ilk ağlamaya benimki başladı iğne çantasını sıraya koymuşlar benimkide en önde oturuyordu:18:
kapıdan gördüm bir ağlıyor görrroğlum ağlama diyorum bana bir sarıldı
önce ona yaptırdım sussun diye neyseki iğneyi vurulan sustu 2/3- tanesini 3 kişi zor zaptettik
nasıl titriyorlar zıngır zıngır anneleride gelmemiş
dattlı al bana gelirkentünaydın beybiler
Ben alışverişe gidiceğim Ciciler alcam kendime azcık azcıkta açılırım 1 aydır Hiç bir yere gitmedim
GRldiğimde fotolarını çekere koyarım Cicileriminn varmı birşey isteyennnn
oy kuzu neyse atlatmış başarıyla bizde çok korkardık ilkokuldayken hoş hala korkuyoruz ya...
erkek adam bak önce o olmuş aşıyı
şimdiden hayırlı olsun ciclerin beklicez fotoları...kız bana kumru al sen izmirdeydin dimi merak ediyorum kumrunun tadınıtünaydın beybiler
Ben alışverişe gidiceğim Ciciler alcam kendime azcık azcıkta açılırım 1 aydır Hiç bir yere gitmedim
GRldiğimde fotolarını çekere koyarım Cicileriminn varmı birşey isteyennnn
cnm çok uzak değil fazla yakında değil orta oğlum servisle gidiyor çünkü ana caddeler var
adanadaki bizim evden eski vilayet kadar diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?