Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlı cumalar kızlar faceye resim koydum bakın dedim hoş dün yazdım okadar yorum yapan bile olmamışsonra kızlayın bana akşamada başka resimelrim var onlarıda koyuyum temem bir zahmet bakıverin

hayırlı cumalar kızlar faceye resim koydum bakın dedim hoş dün yazdım okadar yorum yapan bile olmamışsonra kızlayın bana akşamada başka resimelrim var onlarıda koyuyum temem bir zahmet bakıverin

sanada hayırlı cumalar ve herkese tabiki

benim face im yok olsaydı yorum yapardım ama eminim çok güzel çıkmıştır

kızlar dün ne oldu bir telefon okulda çocuklara aşı vurulacakmış
benim oğlan iğneden çok korkarmı :18::18:
hazırlanıp okula uçmam 10 dk bile sürmedi
oyyy gittimki kuzucuklar derste sağlık ekipleri geldimi
sınıf annesi olarak çocukların kolunu bana tutturdularmı
oyyyyyy yavrum ciğerim çocuklarr tir tir titriyormuuu
bir ağıt figan kıyamet ağlayanda ağlamayanda elimin altında zıngır zıngır titredi
yavrucuklarrrr aklıma geldikçe dünden beri ağlıyom
iğneler bir giriyor kırt kırt hissediyom ben de iğneden korkarım :18:
oğlumunda sağ kolu şişti

anaammm iğneden kim korkmazki:18::18:ay ne korkmuş yavrucaklar ben iğne yapılırken kimseye bakamam sen bütün sınıfın kollarını tutmuşsun,neyse sonuçta sağlık için vuruluyolar ne aşısıydıki..
senin kuzuyada geçmiş olsun..

saol hayatım zaten ilk ağlamaya benimki başladı iğne çantasını sıraya koymuşlar benimkide en önde oturuyordu:18:
kapıdan gördüm bir ağlıyor görrr oğlum ağlama diyorum bana bir sarıldı
önce ona yaptırdım sussun diye neyseki iğneyi vurulan sustu 2/3- tanesini 3 kişi zor zaptettik
nasıl titriyorlar zıngır zıngır anneleride gelmemiş

tünaydın beybiler

Ben alışverişe gidiceğim Ciciler alcam kendime azcık azcıkta açılırım 1 aydır Hiç bir yere gitmedim

GRldiğimde fotolarını çekere koyarım Cicileriminn varmı birşey isteyennnn

oy kuzu neyse atlatmış başarıyla bizde çok korkardık ilkokuldayken hoş hala korkuyoruz ya...

erkek adam bak önce o olmuş aşıyı

dattlı al bana gelirken
oy kuzu neyse atlatmış başarıyla bizde çok korkardık ilkokuldayken hoş hala korkuyoruz ya...

erkek adam bak önce o olmuş aşıyı

:18: ayyy hamile felan olursak hergün iğne var:18::18::18::18:

şimdiden hayırlı olsun ciclerin beklicez fotoları...kız bana kumru al sen izmirdeydin dimi merak ediyorum kumrunun tadını

cnm çok uzak değil fazla yakında değil orta oğlum servisle gidiyor çünkü ana caddeler var
adanadaki bizim evden eski vilayet kadar diyebilirim

hımm çocuk için zor tabi helede cadde varmış en güvenlisi servis...

sevinç menü versene bebeamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…