şimdiden hayırlı olsun ciclerin beklicez fotoları...kız bana kumru al sen izmirdeydin dimi merak ediyorum kumrunun tadını
hımm çocuk için zor tabi helede cadde varmış en güvenlisi servis...
sevinç menü versene bebeamm
dattlı al bana gelirken
:18: ayyy hamile felan olursak hergün iğne var:18::18::18::18:
canım yayla çorbası yapacam
barbunya
pirinç pilavı
turşu
selam hatunlar nasılsınızz
selam hatunlar nasılsınızz
:18::18: çok yakıyormuş başa gelen çekilir yapacak bişe yokkk:18:kız ben o iğnelerden ne kadar oldumm ah ahh..ama o iğneler insülin gibi asıl onun ilacı yakıyor biraz söz konusu bebek olunca saniyesini bile geçirmeden yapıyodum walla
ellerine sağlık,çok severim yayla çorbasını
:18::18: çok yakıyormuş başa gelen çekilir yapacak bişe yokkk:18:
afiyet olsun sen ne pişiriyon
ewet canım sen inşaallah hamile kalırsında bu ay başlarsın onlar bebişin mamaları diye düşün
bilmiyorum ki bende dün mercimek çorbası ve karışık kızartma yapmıştım,biraz çorbam var ama daha bulamadım ne yapacağımı....
Tamam dadlı alcam sana En güzellerini özsüttendattlı al bana gelirken
:18: ayyy hamile felan olursak hergün iğne var:18::18::18::18:
Kumrumu kız bildiğin Susamlı ekmek arasına tulum peynırşimdiden hayırlı olsun ciclerin beklicez fotoları...kız bana kumru al sen izmirdeydin dimi merak ediyorum kumrunun tadını
hımm çocuk için zor tabi helede cadde varmış en güvenlisi servis...
sevinç menü versene bebeamm
ewet yaa benim yeterki aklımda olsun hemen yaparım,ama yeterki bulayımı işte:))şu yemek işi varya : ) bnde dün yaptım kızartma ama bugün ne yapcammercimek çorbası yapmaya niyetim var..bakalım bulcaz bişey
çorba varmış makarna yap ohhh mis azda salata turşu
Tamam dadlı alcam sana En güzellerini özsütten
Kumrumu kız bildiğin Susamlı ekmek arasına tulum peynırBen alırım sana yavrııııııımmm 3-5 tane
Telefonum jarjını beklıyom çıkcam birazdan gelince görüşürüz dikat edin sıcak tutun kendizi
soğan küründe 3.cü günümdeyim artık içiyorum valla alıştım : D ama gidip soğan almam lazım pazardan..
Hee içilmeyecek gibi değil dün saraçoğlu trt 1 deydi adam anlata anlata bitiremedi soğan kürü ve pko lulara faydasını bırakmadan yap annem
kız miyomlardada işe yararmı acep bu soğan kürü bendemi yapsam acaba
Hee içilmeyecek gibi değil dün saraçoğlu trt 1 deydi adam anlata anlata bitiremedi soğan kürü ve pko lulara faydasını bırakmadan yap annem
tabiki yarıyorrrrrr kızzz nasıl eritiyor tanıdıklarım yaptı bizzat şahit oldum dr bile şaşırmış ne yaptın diye yap bence arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?