Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım yayla çorbası yapacam
barbunya
pirinç pilavı
turşu

dattlı al bana gelirken

:18: ayyy hamile felan olursak hergün iğne var:18::18::18::18:

kız ben o iğnelerden ne kadar oldumm ah ahh..ama o iğneler insülin gibi asıl onun ilacı yakıyor biraz söz konusu bebek olunca saniyesini bile geçirmeden yapıyodum walla

kız ben o iğnelerden ne kadar oldumm ah ahh..ama o iğneler insülin gibi asıl onun ilacı yakıyor biraz söz konusu bebek olunca saniyesini bile geçirmeden yapıyodum walla
:18::18: çok yakıyormuş başa gelen çekilir yapacak bişe yokkk:18:
ellerine sağlık,çok severim yayla çorbasını

afiyet olsun sen ne pişiriyon

:18::18: çok yakıyormuş başa gelen çekilir yapacak bişe yokkk:18:

afiyet olsun sen ne pişiriyon

ewet canım sen inşaallah hamile kalırsında bu ay başlarsın onlar bebişin mamaları diye düşün

bilmiyorum ki bende dün mercimek çorbası ve karışık kızartma yapmıştım,biraz çorbam var ama daha bulamadım ne yapacağımı....

şu yemek işi varya : ) bnde dün yaptım kızartma ama bugün ne yapcam mercimek çorbası yapmaya niyetim var..bakalım bulcaz bişey

çorba varmış makarna yap ohhh mis azda salata turşu

dattlı al bana gelirken

:18: ayyy hamile felan olursak hergün iğne var:18::18::18::18:
Tamam dadlı alcam sana En güzellerini özsütten
Kumrumu kız bildiğin Susamlı ekmek arasına tulum peynır Ben alırım sana yavrııııııımmm 3-5 tane

Telefonum jarjını beklıyom çıkcam birazdan gelince görüşürüz dikat edin sıcak tutun kendizi

şu yemek işi varya : ) bnde dün yaptım kızartma ama bugün ne yapcam mercimek çorbası yapmaya niyetim var..bakalım bulcaz bişey
ewet yaa benim yeterki aklımda olsun hemen yaparım,ama yeterki bulayımı işte:))

çorba varmış makarna yap ohhh mis azda salata turşu

kız 2 gün önce yapmıştım,neyse bulruz bişeyler..

soğan küründe 3.cü günümdeyim artık içiyorum valla alıştım : D ama gidip soğan almam lazım pazardan..

neeyy tulum peynirmi bizim burda alası var ama sen yinede al merak ediyom birazda sevinçin datlusundan yirim

sende sıkı giyin üşütme sakın hadi gitte gel bekliyoz yiwrum

soğan küründe 3.cü günümdeyim artık içiyorum valla alıştım : D ama gidip soğan almam lazım pazardan..

Hee içilmeyecek gibi değil dün saraçoğlu trt 1 deydi adam anlata anlata bitiremedi soğan kürü ve pko lulara faydasını bırakmadan yap annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…